Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Kathrin17 είπε:

Είσαι διορισμένη εκπαιδευτικός? Μόνο γι αυτό ξέρω τι διαδικασία

Τη διαδικασία

Ααααα οκ συγγνώμη! Όχι ιδιωτικός υπάλληλος είμαι! Γι'αυτό μου έκανε εντύπωση και ρώτησα επειδή νόμιζα ότι δεν χρειάζεται να πηγαίνει κάποιος! 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

@Jasmine@ θέλω να πιστεύω πως ναι τελειώσαμε!! Τι στο καλό;;;5ο μήνα φτάσαμε ! Που να πάει;;;με προσοχή βέβαια χωρίς να το παρατραβαμε με το φαγητό!!

Just now, elenioz είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου! 

Καλές βολτούλες και μπανάκια όσες βγουν σήμερα :x Εγώ με αυτήν την ζέστη δεν αντέχω πουθενά να πάω...

Αφήστε που θέλω να βγάλω τα χαλιά(επιτέλους) και μιας και είναι ο άνδρας εδώ, θα τον φουλάρω στις δουλειές χιχι 

Ευτυχώς είχε κέφια ο άντρας μου την προηγούμενη Κυριακή κ τα βγάλαμε!! 

• Μου αρέσει 1

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Jasmine@ είπε:

Χαχαχχαχαχα καλημέρα ειρηνακι μου:D εγώ εδώ σκάω κ φουσκώνω! Την Τετάρτη θα είμαι κ εγώ στους δικούς μου επιτέλους...

Χαχχα :P

Άντε μαναρακι μου με το καλό να πάρεις κ εσύ μια βοήθεια!! Θα έρθουν εκείνοι ή θα πας εσύ? 

Just now, EugenJen είπε:

Ναι εμείς όσο ακόμα ο άντρας μου δεν έχει αρχίσει τον πανικό στην δουλειά του φεύγουμε από Παρασκευή απόγευμα ,εμείς μένουμε Αθήνα, οι γονείς μου είναι κοντά στο Λουτράκι μια ωρίτσα είναι, είσαι ευπρόσδεκτη οπότε θες να έρθεις να κάτσουμε με τις κοιλίτσες μας στην παραλία κ να βλέπουμε τους άντρες μας να βουτάνε! Εγώ άμα δεν μπει Ιούλιος ούτε για αστείο, είμαι κρυουλιαρα!!

Έλα ντε που είναι η @Jasmine@?? Να το έσκασε κ εκείνη ;;;

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου:)

Θα σας γεμίσω με καλιτσουνια αν καταφέρω κάποια στιγμή να σας έρθω :-) επιφυλάσσομαι για Αυγουστο που θα πάμε μια εβδομάδα κοντα στο Λουτράκι που έχω κ εγώ σπίτι κ ίσως σας πετύχουμε ;)

Ιούλιος ε?! Κ πριν την εγκυμοσύνη το ίδιο??? Μπαααα εγώ την έκανα την βουτιά μου από Μάη- Ιούνη..

• Μου αρέσει 1

Just now, Renez είπε:

Άντε μαναρακι μου με το καλό να πάρεις κ εσύ μια βοήθεια!! Θα έρθουν εκείνοι ή θα πας εσύ? 

Θα σας γεμίσω με καλιτσουνια αν καταφέρω κάποια στιγμή να σας έρθω :-) επιφυλάσσομαι για Αυγουστο που θα πάμε μια εβδομάδα κοντα στο Λουτράκι που έχω κ εγώ σπίτι κ ίσως σας πετύχουμε ;)

Ιούλιος ε?! Κ πριν την εγκυμοσύνη το ίδιο??? Μπαααα εγώ την έκανα την βουτιά μου από Μάη- Ιούνη..

Αχ αυτά τα καλιτσουνια αχ!!!!

Κι εγώ πρώτη βουτιά συνήθως Απριλιο την έκανα, πρίν το παιδί κ τις εγκυμοσύνες!!!!

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

Just now, Renez είπε:

Θα πάω εγώ!! Ελπίζω από Τρίτη να μην έχει τόση ζέστη....

Just now, EugenJen είπε:

@Jasmine@ θέλω να πιστεύω πως ναι τελειώσαμε!! Τι στο καλό;;;5ο μήνα φτάσαμε ! Που να πάει;;;με προσοχή βέβαια χωρίς να το παρατραβαμε με το φαγητό!!

Ευτυχώς είχε κέφια ο άντρας μου την προηγούμενη Κυριακή κ τα βγάλαμε!! 

Εγώ χάλια όταν γυρίσουμε! Καλά εννοείται πως δε μπορώ να φάω πολύ φαγητό, φουσκώνω πολύ γρήγορα! Τουλάχιστον να μην έχουμε εμετούς κ να πανε ομαλά οι επόμενοι μήνες 

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Καλημέρα κοριτσοπουλα!Να 'μαι κι εγώ!!!

Βαριά κι ασηκωτη σήμερα καθώς έβαλα λεπτή κουβερτουλα και κοιμήθηκα σαν πουλάκι!Το ευχαριστήθηκα...

Βέβαια είμαι μόνη μου κυριακάτικα γτ είναι μια από τις Κυριακές που ο άντρας μου δουλεύει...και ψιλοπληττω!

Αλλά όλο και κάτι θα βρω από δουλίτσα να κάνω για να περάσει η ώρα!

Για πείτε,πόσες βλέπουμε αυτή τη βδομάδα τα παιδάκια μας;;

Εγώ την Τετάρτη,η jasmine νομίζω αυριο και;;;ποια άλλη;

• Μου αρέσει 4

Ttx1p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Ninamc είπε:

Χαχαχα εγω πιστευω καποια στιγμη θα αρχισει να κοιμαται κ μεσημερι.

Εμεις επειδη ειναι πολυωρα τα ταξιδια παντα 5 το πρωι αναχωρουμε, η παλι 6 το απογευμα. Γιατι η ζεστη κ ο ηλιος δν παλευονται.. ευτυχς ειναι happy traveler απο 2 μηνων το χουμε λιωσει το αυτοκινητο χαχαχαχ

Εγω ποτε δν το κοιμησα καροτσι. Παντα φρονιζω να επιστρεψουμε πριν τν βραδινο υπνο, θελω να εχει την ρουτινα του. Ειμαι ψυχαναγκαστικη και αυστηρη με την τηρηση του προγραμματος χαχαχαχα 

Γι αυτο θελω το χω μαθει να κοιμαται κατα τις 10.30 με 11 για να χουμε κ μεις ζωη σαν οικογενεια, καθως οπου κ να παμε παντα μαζι τα παιδια χαχαχα

Καλημερουδια! 

Θα δεις οτι οσα κ αν φανταζεσαι η ζωη σας θα ναι ακομα καλυτερη! Στην αρχη θα ναι δυσκολα μα μετα θα λετε πως ζουσατε χωρις το παιδακι σας! Κ μετα θα θελετε κι αλλο! Χαχαχα αχ! Θα ναι τελεια σ λεω!

Τελεια! Ναι η ζεστη ειναι σπαστικη. Εγω δροσιζομαι στην πισινα με0τους αντρες. Στην πισινα στ μπαλκονι δλδ. Χαχαχα 

Τωρα παω να μαζεψω χαλια με τν αντρα. Ο μικρος κανει νανακια ως τς 12.30

Ευκαιρια για καλια δουλεια.

Το πιο μακρυνό μας ήταν τέσσερις ώρες!!

Είναι μακριά η Μάνη να πάτε αλλά αξίζει!!!;)

Αυτό με τα ταξίδια πιστεύω το μαθαίνουν τα παιδιά,οπως κ όλα. Αν η μαμά είναι κουλ κ δε φοβάται (από ψιλοπραγματα μέχρι οτιδήποτε) κ γίνονται κ οι στάσεις για να ξεπιαστει το παιδί, να φάει, όλα καλά! Κι εμείς δεν είχαμε ποτέ θέμα με τη αλλαγή περιβάλλοντος,μια χαρά κοιμάται! Από 4 μηνών που πήγαμε πρώτο ταξίδι!

Just now, Hliolousti είπε:

Βαριά κι ασηκωτη σήμερα καθώς έβαλα λεπτή κουβερτουλα και κοιμήθηκα σαν πουλάκι!Το ευχαριστήθηκα...

Βέβαια είμαι μόνη μου κυριακάτικα γτ είναι μια από τις Κυριακές που ο άντρας μου δουλεύει...και ψιλοπληττω!

Σας χαίρομαι όταν ευχαριστιεστε ύπνο!! Κι εγώ κοιμήθηκα πολύ καλά σήμερα!

Καμιά δουλίτσα,καμία ταινία,κανένα βιβλίο!!! Κανένα γλυκάκι να ετοιμάσεις για τις απογευματινές λιγούρες!!!

Με το καλό να δεις το νινι σου να το χαρείς!!!

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Το πιο μακρυνό μας ήταν τέσσερις ώρες!!

Είναι μακριά η Μάνη να πάτε αλλά αξίζει!!!;)

Αυτό με τα ταξίδια πιστεύω το μαθαίνουν τα παιδιά,οπως κ όλα. Αν η μαμά είναι κουλ κ δε φοβάται (από ψιλοπραγματα μέχρι οτιδήποτε) κ γίνονται κ οι στάσεις για να ξεπιαστει το παιδί, να φάει, όλα καλά! Κι εμείς δεν είχαμε ποτέ θέμα με τη αλλαγή περιβάλλοντος,μια χαρά κοιμάται! Από 4 μηνών που πήγαμε πρώτο ταξίδι!

Σας χαίρομαι όταν ευχαριστιεστε ύπνο!! Κι εγώ κοιμήθηκα πολύ καλά σήμερα!

Καμιά δουλίτσα,καμία ταινία,κανένα βιβλίο!!! Κανένα γλυκάκι να ετοιμάσεις για τις απογευματινές λιγούρες!!!

Με το καλό να δεις το νινι σου να το χαρείς!!!

Αχ ευχαριστω πάρα πολύ!!!!Το περιμενω πως και πως!

Έκανα χθες μια κασεροπιτα και λέω σήμερα να κάνω κανένα σπιτικό παγωτό....

Θα περάσει η μέρα.. εξάλλου οπότε είμαι μονη,δεν νιώθω μόνη!Μιλάω στην κοιλιά μου:D αναγκαστικά ακούει το νινι την πολυλογια μου!

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

Ttx1p3.png

Κ εγώ αυτή την εβδομάδα μάλλον Παρασκευή.

• Μου αρέσει 2

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Just now, Renez είπε:

Μακάρι να τα καταφέρουμε να βρεθούμε!! Λογικά κ εγώ Αύγουστο θα έχω εγκατασταθεί εδώ εκτός από τις 10 μερουλες που θα παμε κάπου αλλού!! 

Ναι καλέ εγώ είμαι κρυουλιαρα, άντε στα πολλά κέφια να έριχνα μια βουτιά Αγίου πνεύματος ,και αυτό αφού είχα κάψει το πετσί στην ηλιοθεραπεία, τώρα που είμαι κάτω από ομπρέλα δεν με κόβω!!!

Just now, Jasmine@ είπε:

Θα πάω εγώ!! Ελπίζω από Τρίτη να μην έχει τόση ζέστη....

Εγώ χάλια όταν γυρίσουμε! Καλά εννοείται πως δε μπορώ να φάω πολύ φαγητό, φουσκώνω πολύ γρήγορα! Τουλάχιστον να μην έχουμε εμετούς κ να πανε ομαλά οι επόμενοι μήνες 

Δεν πειράζει ας τρωμε λίγο αλλά να μένει!!!:D

Εμείς ξεκινήσαμε κ το μάζεμα του δωματίου για να μεταφερθούν τα έπιπλα στο άλλο κ ψάχνουμε τώρα ποιος θα μας το βάψει, προσπαθούμε να προλάβουμε την σεζόν που καθυστέρησε λόγω του  ιου πριν ξεκινήσει φουλ δουλειά ο σύζυγος κ δεν προλαβαίνει...

• Μου αρέσει 1

C1JTp3.png

Kalimera koritsia mou.Molis twra boresa k sas diavasa.Xtes itan i xara tou paidiou gia mas.Oli mera banio,fagito,biriba kai suzitisi.Eixame paei stous filous mas.

Hthela na pw pws oson afora ton ft k kt oti k egw eimai full uper tou fusiologikou k makari na boresw na gennisw opws thelw,opws k na thilasw thelw para para polu.Omws sevomai pragmatika tin apopsi twn gunaikwn pou pane kaisariki k prepei oles mas na stirizoume i mia tin alli stis epiloges mas.:P

Teleio auto me to leukwma.!!Tha paw na parw k egwww!!

Oson afora ta kila kai ta subtwmata,sto agoraki panta pou exoume emeis oloi mou lene poso exw glukanei kai omorfunei:oops:.Kila exw parei 4 k exw kanei mono koilia kai ligo stithos.
Kai kati allo poy ithela na moirastw.Avrio bainw stin 18i evdomada dld 5o mina.To mwraki den to niwthw panta.Dld prin mia evdomada to eniwtha sxedon kathe mera.Twra oxi toso suxna...H kolliti mou mou leei oti k auti to eniwthe polu suxna meta tin 24i evdomada omws ithela na akousw k apo sas k tin gnwmi sas mias k eimaste oles konta poso suxna to niwthete to sporaki sas.

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Just now, Annou είπε:

Kalimera koritsia mou.Molis twra boresa k sas diavasa.Xtes itan i xara tou paidiou gia mas.Oli mera banio,fagito,biriba kai suzitisi.Eixame paei stous filous mas.

Hthela na pw pws oson afora ton ft k kt oti k egw eimai full uper tou fusiologikou k makari na boresw na gennisw opws thelw,opws k na thilasw thelw para para polu.Omws sevomai pragmatika tin apopsi twn gunaikwn pou pane kaisariki k prepei oles mas na stirizoume i mia tin alli stis epiloges mas.:P

Oson afora ta kila kai ta subtwmata,sto agoraki panta pou exoume emeis oloi mou lene poso exw glukanei kai omorfunei:oops:.Kila exw parei 4 k exw kanei mono koilia kai ligo stithos.
Kai kati allo poy ithela na moirastw.Avrio bainw stin 18i evdomada dld 5o mina.To mwraki den to niwthw panta.Dld prin mia evdomada to eniwtha sxedon kathe mera.Twra oxi toso suxna...H kolliti mou mou leei oti k auti to eniwthe polu suxna meta tin 24i evdomada omws ithela na akousw k apo sas k tin gnwmi sas mias k eimaste oles konta poso suxna to niwthete to sporaki sas.

Εγώ είμαι στην 19η κ δεν την νιώθω συνέχεια, νομίζω για εμάς που είναι πρώτο είναι λίγο πιο δύσκολο να το καταλάβουμε!! Υπομονή, θα έρθει κ εμάς η ώρα μας!!

Αχχχχ οι γιοι ομορφαίνουν τις μάνες, εμένα η κόρη με έχει κανει σαν τον πωπο της μαϊμούς με το συμπάθιο!!:D

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

C1JTp3.png

Just now, Annou είπε:

Καλημέρα! Πω πω το ίδιο σκεφτόμουν τώρα για τις κινήσεις του μωρού κ λέω ας μπω να δω τι λένε τα κορίτσια! Κι εγώ δν το νιώθω συνέχεια κ ούτε κάθε μέρα! Κ είναι κ το 2ο που υποτίθεται το ακούς πιο νωρίς γτ είναι πιο λεπτή η μήτρα. Τι να πω κι εγώ? έχω αγχωθεί παλι... Κι εγώ το 1ο από 22 κ μετά το ένιωθα πολύ! Μάλλον άδικα προβληματιζόμαστε αλλά άτιμο μυαλό δν ησυχαζεις!!!

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Annou είπε:

@EugenJen eimai sigouri oti eisai mia koukla k oti upervalleis.:P

Ax koritsia anakoufistika pou eipate oti k eseis den to niwthete sunexeia giati i alitheia einai eixa agxwthei ligo!Ouuufff!!!

Oυτε κι εγώ το νιώθω συνέχεια!!Μην αγχώνεσαι καθολου!!Σπάνια θα το νιωσω μέσα στη μέρα και μόνο άμα κάθομαι!

Αν ξαπλώσω και ακουμπήσω όμως την κοιλιά μου τσουπ ρίχνει κι από καμία...αλλά όχι πάντα ...είναι νωρίς ακόμα νομίζω!Και αύριο μπαίνω στη 19η...άρα αυτό που λένε τα κορίτσια για μετά τις 20-22 εβδομάδες θα ισχύει!!!:wub:Υπομονη και πλησιάζει ο καιρός που θα τα νιώθουμε να κολυμπάνε στις κοιλιτσες μας

• Μου αρέσει 2

Ttx1p3.png

Oυτε κι εγώ το νιώθω συνέχεια!!Μην αγχώνεσαι καθολου!!Σπάνια θα το νιωσω μέσα στη μέρα και μόνο άμα κάθομαι!

Αν ξαπλώσω και ακουμπήσω όμως την κοιλιά μου τσουπ ρίχνει κι από καμία...αλλά όχι πάντα ...είναι νωρίς ακόμα νομίζω!Και αύριο μπαίνω στη 19η...άρα αυτό που λένε τα κορίτσια για μετά τις 20-22 εβδομάδες θα ισχύει!!!:wub:Υπομονη και πλησιάζει ο καιρός που θα τα νιώθουμε να κολυμπάνε στις κοιλιτσες μας

Α λένε ότι ρα κορίτσια αργούν???? Super αυξάνονται οι πιθανότητες μου για κοριτσάκι!!! Στις 25 έχω ραντεβού, πως θα περάσει η εβδομάδα???

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...