Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια, σας έχασα!! Εμείς κατηφορισαμε πάλι εξοχή στους δικούς μου, πήγαμε και θαλασσιτσα χθες, εννοειται μόνο τα ποδαράκια μου βούτηξαν!

Έπαθα ένα μικρό σοκ γιατί ανακάλυψα δύο ραγαδουλες στο πλάι του πωπου χθες, δεν έβαζα βέβαια λαδακι εκεί γιατί δεν είχα διαφορά σε σχέση με κοιλιά κ στήθος που έχουν γίνει τερρρραστια!!από σήμερα λοιπόν ξεκινάω κ εκεί το σοβατισμα!!!!

• Μου αρέσει 4

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Ninamc είπε:

Αχ πως την παλευεις να μη κοιμαται μεσα στν ημερα? Αχ ειναι ασταματητα. Λες θα μ τν κοψει κ μενα τν υπνο?

Κοιμαται 11 με 12μιση και 4 με 5μιση. Δν θα αντεξω να ναι ξυπνιος ολη μερα χαχαχαχα

Κ μενα κουτουλαει απ τς 10 κ μετα, μα τν καθυστερω για να κοιμηθει καλα τ βραδυ,χωρις διακοπες δλδ. Επειδη παμε πολλα ταξιδια, και οι ωρες που φθανουμε στο σπιτι μας στα χωρια μας ειναι η πολυ πρωινες, η πολυ αργα τυπου 11 τ βραδυ μας εχει βολεψει πολυ.

επισης βγαιναμε κ με φιλους περισι τ καλοκαιρι.κ ειδικα το καλοκαιρι θελω να μενω εξω το βραδυ ως αργα, το αργα για τα δικα μας δεδομενα ειναι 11. Χαχαχαχα

Το καθε παιδακι εχει το δικο του προγραμμα.λογικο να πεφτει ξερος αν δν κοιμαται ολη μερα. Τι μπαταριες βαζετε? Χαχαχαχα γτ για να αντεξεις ολη μερα θα χρειαζεσαι φουλ μπαταριες.χαχαχα

@Christinα καλημερα κοριτσι μ! Δν ξερω μα νιωθω οτι ειναι κοριτσακι. Ολα ειναι διαφορετικα πανω μ. Ειμαι πλ ηρεμη στο προσωπο, δν εχω νευρα, εκανα μαγουλα, το στηθος ηδη το 3πλασιο, και η λεκανη εχει ανοιξει αισθητα. Το βαρος ειναι ακριβως το ιδιο μα εχει κασει σε αλλα σημεια.

Επισης στν μπεμπη η κοιλια ηταν μπαλιτσα και ηταν ολη προς τα κατω. Τωρα την βλεπω να κοιτα προς τα πανω και να ναι σαν κοιλαρα χαχαχαχα τι να σου πω?

Στην 1η , ημουν αδυνατισμενη με μια μπαλα για κοιλια, πολλα νευρα και αγριμι στο προσωπο. 

Ευχομαι να ναι οι πεταλουδιτσες μας!

Αρχες ιουνιου θα ξερω χαχαχα

Αυτός αντέχει,εγώ δεν αντέχω!!!!

Πέρυσι κι εμείς βγαίναμε κ κοιμόταν στο καρότσι,κάνενα προβλημα!! Κ τις τελευταίες φορές που βγήκαμε όμως αμα νυσταζε,θηλαζε κ νάνι!

Κ στα ταξίδια,κανένα πρόβλημα, αν κ ποτέ δεν ταξιδεύουμε νύχτα.

Κορίτσια υπάρχει ελπίδα σε εσάς για κορίτσι! Εγώ ούτε ένα σπυρί, πρόσωπο φεγγάρι,όπως στην πρώτη εγκυμοσύνη!! Τόσες διαφορες έχετε ,δε τα λένε τυχαία όλα αυτά για τις διαφορές ανάμεσα στις εγκυμοσύνες σε αγόρια κ κορίτσια

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Just now, EugenJen είπε:

Καλημέρα κορίτσια, σας έχασα!! Εμείς κατηφορισαμε πάλι εξοχή στους δικούς μου, πήγαμε και θαλασσιτσα χθες, εννοειται μόνο τα ποδαράκια μου βούτηξαν!

Έπαθα ένα μικρό σοκ γιατί ανακάλυψα δύο ραγαδουλες στο πλάι του πωπου χθες, δεν έβαζα βέβαια λαδακι εκεί γιατί δεν είχα διαφορά σε σχέση με κοιλιά κ στήθος που έχουν γίνει τερρρραστια!!από σήμερα λοιπόν ξεκινάω κ εκεί το σοβατισμα!!!!

Καλημέρα κορίτσι μ! Πασαλειψου εσύ στις κρέμες συνέχεια κ μν ανησυχείς! Εγώ δν είχα κάνει ραγάδες αλλά 1 μήνα μετά τη γέννα εμφανίστηκαν 3 κόκκινες κάτω από τν αφαλό! Έπαθα σοκ! Έφυγαν όμως κ δεν άφησαν κανένα σημάδι... Σου εύχομαι να εξαφανιστούν κ να μν ξαναγυρίσουν!!! Βέβαια θεωρώ ότι είναι θέμα δέρματος αυτά κι αν είναι να βγουν θα βγουν! Ααααααα και νερό νερό νερό!!!

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Christinα είπε:

Καλημέρα κορίτσι μ! Πασαλειψου εσύ στις κρέμες συνέχεια κ μν ανησυχείς! Εγώ δν είχα κάνει ραγάδες αλλά 1 μήνα μετά τη γέννα εμφανίστηκαν 3 κόκκινες κάτω από τν αφαλό! Έπαθα σοκ! Έφυγαν όμως κ δεν άφησαν κανένα σημάδι... Σου εύχομαι να εξαφανιστούν κ να μν ξαναγυρίσουν!!! Βέβαια θεωρώ ότι είναι θέμα δέρματος αυτά κι αν είναι να βγουν θα βγουν! Ααααααα και νερό νερό νερό!!!

Είχα την πεποίθηση ότι το δέρμα μου δεν κάνει ραγαδες , επειδή ούτε η μαμά μου ούτε οι αδερφή μου έχουν κάνει, ελπίζω να μείνω σε αυτές τις δύο!!!πίνω κ νεράκι τώρα που έχω ηρεμήσει από εμετούς, έχω πάντα δίπλα μου μπουκάλακι!

• Μου αρέσει 1

C1JTp3.png

Καλημέρα κοριτσαρες μου!! 

Με ξύπνησε γμτ το ξυπνητήρι για τον σίδηρο και κοιμόμουν τόσο ωραία..από τη 1 έως πριν λίγο παρακαλώ χαχαχαχα τα καλά ακόμη σε εμάς που δεν έχουμε παιδιά αλλά(!) Έχουμε το ξύπνημα της δουλειάς καθημερινά να μας βασανιζει:twisted:

Πόσο Μ αρέσει όταν διαβάζω @Anastasia05 και @Ninamc για τα παιδάκια σας..κάνω εικόνες πως θα είμαι κ εγώ με το αντράκι μου:x

Ααα για αυτό χάθηκες εσύ @EugenJen και σεελετουσα εχθές που είσαι όλη μέρα!! Τυρερουλα πολύ όμορφο που πάτε στους δικούς σου κ ξεφεύγετε τα σκ!! Αν έχει ζέστη σήμερα ρίξε καμία βουτιά για εμάς :D θύμισε μου Αθήνα μένετε κ πάτε Πελοπόννησο σκ ε? 

@Jasmine@ Ισμηνηηηηη εσύ που είσαι??

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Με ξύπνησε γμτ το ξυπνητήρι για τον σίδηρο και κοιμόμουν τόσο ωραία..από τη 1 έως πριν λίγο παρακαλώ χαχαχαχα τα καλά ακόμη σε εμάς που δεν έχουμε παιδιά αλλά(!) Έχουμε το ξύπνημα της δουλειάς καθημερινά να μας βασανιζει:twisted:

Πόσο Μ αρέσει όταν διαβάζω @Anastasia05 και @Ninamc για τα παιδάκια σας..κάνω εικόνες πως θα είμαι κ εγώ με το αντράκι μου:x

Ααα για αυτό χάθηκες εσύ @EugenJen και σεελετουσα εχθές που είσαι όλη μέρα!! Τυρερουλα πολύ όμορφο που πάτε στους δικούς σου κ ξεφεύγετε τα σκ!! Αν έχει ζέστη σήμερα ρίξε καμία βουτιά για εμάς :D θύμισε μου Αθήνα μένετε κ πάτε Πελοπόννησο σκ ε? 

Χαχαχχαχαχα καλημέρα ειρηνακι μου:D εγώ εδώ σκάω κ φουσκώνω! Την Τετάρτη θα είμαι κ εγώ στους δικούς μου επιτέλους...

• Μου αρέσει 2

SqfGp3.png

Just now, Renez είπε:

Ναι εμείς όσο ακόμα ο άντρας μου δεν έχει αρχίσει τον πανικό στην δουλειά του φεύγουμε από Παρασκευή απόγευμα ,εμείς μένουμε Αθήνα, οι γονείς μου είναι κοντά στο Λουτράκι μια ωρίτσα είναι, είσαι ευπρόσδεκτη οπότε θες να έρθεις να κάτσουμε με τις κοιλίτσες μας στην παραλία κ να βλέπουμε τους άντρες μας να βουτάνε! Εγώ άμα δεν μπει Ιούλιος ούτε για αστείο, είμαι κρυουλιαρα!!

Έλα ντε που είναι η @Jasmine@?? Να το έσκασε κ εκείνη ;;;

• Χαχα 1

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Ναι εμείς όσο ακόμα ο άντρας μου δεν έχει αρχίσει τον πανικό στην δουλειά του φεύγουμε από Παρασκευή απόγευμα ,εμείς μένουμε Αθήνα, οι γονείς μου είναι κοντά στο Λουτράκι μια ωρίτσα είναι, είσαι ευπρόσδεκτη οπότε θες να έρθεις να κάτσουμε με τις κοιλίτσες μας στην παραλία κ να βλέπουμε τους άντρες μας να βουτάνε! Εγώ άμα δεν μπει Ιούλιος ούτε για αστείο, είμαι κρυουλιαρα!!

Έλα ντε που είναι η @Jasmine@?? Να το έσκασε κ εκείνη ;;;

Αχ φίλη εγώ περιμένω να πάω στο γιατρό αύριο πως κ πως! Κ θα το σκάσω την Τετάρτη χιχιχιιχιχ

• Μου αρέσει 4

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Αχ φίλη εγώ περιμένω να πάω στο γιατρό αύριο πως κ πως! Κ θα το σκάσω την Τετάρτη χιχιχιιχιχ

Τέλεια, άντε μωρέ κορίτσια να αρχίσουμε να κυκλοφορούμε , προσεκτικά μεν αλλά να πάρουμε αέρα, ήλιο ....θα σε δουν κ οι γονείς σου κ θα τρελαθούν με την κοιλίτσα σου!!!πως είσαι κορίτσι μου;;εγώ σήμερα πρώτη μέρα που δεν έκανα τον πρωινό εμετό!!! Στα όρη στα άγρια βουνά να μην ξαναγυρίσει :D

• Μου αρέσει 2

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Τέλεια, άντε μωρέ κορίτσια να αρχίσουμε να κυκλοφορούμε , προσεκτικά μεν αλλά να πάρουμε αέρα, ήλιο ....θα σε δουν κ οι γονείς σου κ θα τρελαθούν με την κοιλίτσα σου!!!πως είσαι κορίτσι μου;;εγώ σήμερα πρώτη μέρα που δεν έκανα τον πρωινό εμετό!!! Στα όρη στα άγρια βουνά να μην ξαναγυρίσει :D

Με εμετούς καλά είμαι εκτός από τα μακαρόνια... αν γινοταν να τρώω κ το βράδυ θα ήμουν καλύτερα! Λες να τελειώσαμε με τους εμετούς;;;;; 

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Ninamc είπε:

Καλημερα κουκλα! Κ μενα φαινεται αρκετα και το χαιρομαι χαχαχα και κλωτσαει απο χθες, ειδικα αν φαω φυστικια χαχαχαχα

Πολυ φαση.

Πως εισαι?

Το μικρούλη σου τρελαίνεται για φυστικια!!!! Το γλυκό μου!

Μια χαρά από ενέργεια φουλ!!

Σήμερα σπιτάκι χαϊδεύοντας την κοιλίτσα γιατί έξω ούτε καν με τέτοια ζέστη! 

Εσύ πώς εισαι;;

Καλημέρα κορίτσια μου! 

Καλές βολτούλες και μπανάκια όσες βγουν σήμερα :x Εγώ με αυτήν την ζέστη δεν αντέχω πουθενά να πάω...

Αφήστε που θέλω να βγάλω τα χαλιά(επιτέλους) και μιας και είναι ο άνδρας εδώ, θα τον φουλάρω στις δουλειές χιχι 

• Μου αρέσει 2

Just now, elenioz είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου! 

Καλές βολτούλες και μπανάκια όσες βγουν σήμερα :x Εγώ με αυτήν την ζέστη δεν αντέχω πουθενά να πάω...

Αφήστε που θέλω να βγάλω τα χαλιά(επιτέλους) και μιας και είναι ο άνδρας εδώ, θα τον φουλάρω στις δουλειές χιχι 

Εγώ έχω ακόμη χάλια κ δεν έχω σκοπό αυτό το σουκου!! Ίσως το επόμενο!:wink: θέλει να είναι ξεβρακωτος και χωρίς κάλτσες ο μικρός όσο μπορω τα κρατάω γιατί μετά θα θέλει να ξαπλώνει στα πατωματα:P

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Καλημέρα κορίτσια! 

Κοιτουσα χτες κάτι φωτο που ήμουν έγκυος στο πρώτο και στη φωτό που ήμουν 2 εβδομαδες πριν τη β επιπέδου είχα μια χαριτωμένη μικρή κοιλίτσα και σώμα λαμπάδα, τώρα πατσές παντού κ η κοιλιά είναι τουλάχιστον διπλασια κ είναι σαν χυμένη. Δεν ξέρω τι συμβαίνει με τις διαφορές σε αγόρι και κορίτσι αλλά τα ίδια βλέπω κ τώρα. Σπυριά δεν έχω ούτε κ τότε είχα,τότε είχα γραμμή τώρα ακόμα τπτ ευτυχώς. Έχω ακόμα ελπίδα για κορίτσι:D

Η δικιά μου ποτέ δεν κοιμόταν νωρίς. Ειδικά καλοκαίρια που βγαίναμε πήγαινε 11-12 το βράδυ. Τώρα δεν κοιμάται μέσα στη μέρα αλλά ξυπνάει 11 κ κοιμάται 23.00. Το χειμώνα που πήγαινε παιδικό κοιμόταν μεσημέρι κ ξεραινοταν το βράδυ κατά τις 10 αλλά ξυπνούσε 6 το πρωι... Ωραία να κοιμούνται και μέσα στη μέρα αλλά όσο μεγαλώνουν αυτό κόβεται...

• Μου αρέσει 2

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Αυτός αντέχει,εγώ δεν αντέχω!!!!

Πέρυσι κι εμείς βγαίναμε κ κοιμόταν στο καρότσι,κάνενα προβλημα!! Κ τις τελευταίες φορές που βγήκαμε όμως αμα νυσταζε,θηλαζε κ νάνι!

Κ στα ταξίδια,κανένα πρόβλημα, αν κ ποτέ δεν ταξιδεύουμε νύχτα.

Κορίτσια υπάρχει ελπίδα σε εσάς για κορίτσι! Εγώ ούτε ένα σπυρί, πρόσωπο φεγγάρι,όπως στην πρώτη εγκυμοσύνη!! Τόσες διαφορες έχετε ,δε τα λένε τυχαία όλα αυτά για τις διαφορές ανάμεσα στις εγκυμοσύνες σε αγόρια κ κορίτσια

Χαχαχα εγω πιστευω καποια στιγμη θα αρχισει να κοιμαται κ μεσημερι.

Εμεις επειδη ειναι πολυωρα τα ταξιδια παντα 5 το πρωι αναχωρουμε, η παλι 6 το απογευμα. Γιατι η ζεστη κ ο ηλιος δν παλευονται.. ευτυχς ειναι happy traveler απο 2 μηνων το χουμε λιωσει το αυτοκινητο χαχαχαχ

Εγω ποτε δν το κοιμησα καροτσι. Παντα φρονιζω να επιστρεψουμε πριν τν βραδινο υπνο, θελω να εχει την ρουτινα του. Ειμαι ψυχαναγκαστικη και αυστηρη με την τηρηση του προγραμματος χαχαχαχα 

Γι αυτο θελω το χω μαθει να κοιμαται κατα τις 10.30 με 11 για να χουμε κ μεις ζωη σαν οικογενεια, καθως οπου κ να παμε παντα μαζι τα παιδια χαχαχα

Just now, Renez είπε:

Καλημερουδια! 

Θα δεις οτι οσα κ αν φανταζεσαι η ζωη σας θα ναι ακομα καλυτερη! Στην αρχη θα ναι δυσκολα μα μετα θα λετε πως ζουσατε χωρις το παιδακι σας! Κ μετα θα θελετε κι αλλο! Χαχαχα αχ! Θα ναι τελεια σ λεω!

Just now, Mariamaraki είπε:

Το μικρούλη σου τρελαίνεται για φυστικια!!!! Το γλυκό μου!

Μια χαρά από ενέργεια φουλ!!

Σήμερα σπιτάκι χαϊδεύοντας την κοιλίτσα γιατί έξω ούτε καν με τέτοια ζέστη! 

Εσύ πώς εισαι;;

Τελεια! Ναι η ζεστη ειναι σπαστικη. Εγω δροσιζομαι στην πισινα με0τους αντρες. Στην πισινα στ μπαλκονι δλδ. Χαχαχα 

Τωρα παω να μαζεψω χαλια με τν αντρα. Ο μικρος κανει νανακια ως τς 12.30

Ευκαιρια για καλια δουλεια.

• Μου αρέσει 2

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...