Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Anastasia05 είπε:

3/6! Εσύ λίγο πιο μετά? Μετά την β επιπέδου δύσκολα αλλάζει!! Έχει φοβηθεί το μάτι σας με μας που ξεπετάχτηκαν,λογικό!

Κι εγώ ένιωθα διαφορετικά, βλέπω όμως πως η κοιλιτσα γίνεται ακριβώς ίδια ,.μόνο οι καούρες είναι διαφορετικές.

Να τον κλέψετε αν τα καταφερετε8) μουαχαχαχα:P

Αντε με το καλο! Εμεις εχουμε γιατρο 10 ιουνιου κ μετα θα μας πει ποτε θα παμε για την β επιπεδου.

Καλε εμενα εχει αλλαξει ολο το σωμα. Ανοιξε η λεκανη, το στηθος τεραστιο ηδη,εκανα μαγουλα.

Καμια σχεση με την 1η. Στην 1η ειχα απλα μια μπαλιτσα. 9 μηνων ημουν και θεωρουσαν οτι ειμαι 5. Τωρα φαινεται μια ολοστρογγυλη κοιλουμπα χαχαχαχα 

Και στα κιλα ειμαι ακριβως οπως κ τοτε. Δλδ τα ιδια κιλα οπως οταν ημουν τοτε 4 μηνων. Απλα εχουν κατανεμηθει εντελως διαφορετικα. 

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Ninamc είπε:

Αντε με το καλο! Εμεις εχουμε γιατρο 10 ιουνιου κ μετα θα μας πει ποτε θα παμε για την β επιπεδου.

Καλε εμενα εχει αλλαξει ολο το σωμα. Ανοιξε η λεκανη, το στηθος τεραστιο ηδη,εκανα μαγουλα.

Καμια σχεση με την 1η. Στην 1η ειχα απλα μια μπαλιτσα. 9 μηνων ημουν και θεωρουσαν οτι ειμαι 5. Τωρα φαινεται μια ολοστρογγυλη κοιλουμπα χαχαχαχα 

Και στα κιλα ειμαι ακριβως οπως κ τοτε. Δλδ τα ιδια κιλα οπως οταν ημουν τοτε 4 μηνων. Απλα εχουν κατανεμηθει εντελως διαφορετικα. 

Ευχάριστω! Περιμένω πως κ πως να δω το μουτράκι του!!! Λογικά τελη Ιουνίου αρχές Ιουλίου θα είσαι κι εσύ?? Φαντάζομαι αγωνία ε? 

Κι εγώ μπαλιτσα και τότε κ τώρα! Κιλά είμαι 2 λιγότερα

Με το στήθος δεν μπορώ να καταλάβω διαφορά γιατί ακόμη θηλάζει ο κύριος δύο φορές τη μέρα!

Αφού έχεις τόσες διαφορες σε αυτή την εγκυμοσύνη, μάλλον εχεις κοριτσάκι!! 

Q1jtp2.png

Ευχάριστω! Περιμένω πως κ πως να δω το μουτράκι του!!! Λογικά τελη Ιουνίου αρχές Ιουλίου θα είσαι κι εσύ?? Φαντάζομαι αγωνία ε? 

Κι εγώ μπαλιτσα και τότε κ τώρα! Κιλά είμαι 2 λιγότερα

Με το στήθος δεν μπορώ να καταλάβω διαφορά γιατί ακόμη θηλάζει ο κύριος δύο φορές τη μέρα!

Αφού έχεις τόσες διαφορες σε αυτή την εγκυμοσύνη, μάλλον εχεις κοριτσάκι!! 

Αχ θα ναι ιδιαιτερη στιγμη κ αυτη η 2η φορα που θα δεις το νινακι φατσακι χαχαχα

Εγω αγωνιω για το φυλο περισσοτερο. Για τα υπολοιπα δν θελω να αγωνιω ακομα. Χαχαχα

Θα με πιασει καποιες μερες πριν την β επιπεδου. Κλασσικα χαχαχα

Θηλαζει ε? Τι να κανει το παιδι?

Θελει το Νεκταρ του! Καλα κανει! Πηρατε μαγιο? Εμεις πλατσουρισαμε στν πισινα σημερα , στο μπαλκονι μας. Και περασε αμεσως η ημερα. 2 ωρες ποδηλατο μετα και τωρα πτωματα.

Πως τα πατε με το ποδηλατο?

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Αχ θα ναι ιδιαιτερη στιγμη κ αυτη η 2η φορα που θα δεις το νινακι φατσακι χαχαχα

Εγω αγωνιω για το φυλο περισσοτερο. Για τα υπολοιπα δν θελω να αγωνιω ακομα. Χαχαχα

Θα με πιασει καποιες μερες πριν την β επιπεδου. Κλασσικα χαχαχα

Θηλαζει ε? Τι να κανει το παιδι?

Θελει το Νεκταρ του! Καλα κανει! Πηρατε μαγιο? Εμεις πλατσουρισαμε στν πισινα σημερα , στο μπαλκονι μας. Και περασε αμεσως η ημερα. 2 ωρες ποδηλατο μετα και τωρα πτωματα.

Πως τα πατε με το ποδηλατο?

Ακόμη έχεις αγωνία για το φύλο??? Κοριτσαρος είναι!!

Περιμένουμε το μαγιό από εϊτς εν εμ,εδώ στην αγορά δεν βρήκα κάτι δυστυχώς! Μας βλέπω με την πάνα αύριο στο μπαλκόνι στην πισίνα! Η θάλασσα θα περιμένει το μαγιο! Μέσα στην εβδομάδα πιστεύω κάτι θα βρω στα μαγαζιά.

Πολύ καλά με το ποδήλατο ,είναι πολύ άνετο και για τον μικρό και για εμένα που το οδηγω , προσπαθεί να φτάσει τα πετάλια αλλά του λείπουν λίγοι πόντοι:D 

20:30 κοιμάται σαν πουλάκι, οπότε το πρωί είναι πιο εύκολο να βολταρουμε αρκετή ώρα! Μέχρι μια ώρα περπάτημα έχω καταφέρει, χαρά στο κουράγιο σου δύο ώρες!!

• Χαχα 1

Q1jtp2.png

7 ώρες πρίν, marianna1986 είπε:

@P.L.L. πόσο είναι το παιδάκι σου; Για τους δημόσιους μπες στο δήμο που ανοικεις και θα λέει τι να κάνεις κ τα δικαιολογητικά. Όπως είπε κ η @elenioz μερικοί δήμοι δεν έχουν βρεφικό κάτω από 2.5 δλδ. Για τους ιδιωτικούς μέσω ΕΣΠΑ υπάρχει μια σελίδα αν έχεις φμπ πολύ βοηθητική που λέγεται ΕΕΤΑΑ ομαδική επιστολή διαμαρτυρίας!

Είναι μικρό ακόμα το παιδάκι μου. Θα κάνω όμως αυτά που είπες! Ευχαριστώ!

Διαφημίσεις

2 hours ago, Anastasia05 said:

Eχετε πάρει κανένα λεύκωμα για τα νινακια? Έχω στον μεγάλο μου ένα από Ψυχογιό που έχει να συμπληρώσεις πολλές πληροφορίες(από εγκυμοσύνη πολλά όπως και για όλο τον πρώτο χρόνο του παιδιού) απλά έλεγα να πάρω ένα άλλο αυτή τη φορά για αλλαγή ! 

Γεια σας κορίτσια μου! Τώρα που το λέτε, κι εγώ θέλω να πάρω ένα λεύκωμα για το μωρό! Τώρα έχω ένα λεύκωμα εγκυμοσύνης... είναι χωρισμένο σε εβδομάδες/μήνες/τρίμηνα εγκυμοσύνης, γράφει για κάθε εβδομάδα συμβουλές, τί συμβαίνει στο σώμα σου και στο μωρό και έχει κενό χώρο για να γράφεις κι εσύ παρατηρήσεις. Εγώ δε γράφω κάθε μέρα αλλά κάθε τόσο γράφω τα συμπτώματά μου, πόσα κιλά έβαλα, πώς πήγαν τα ραντεβού με τον γιατρό, πώς ήταν το μωρό στον υπέρηχο κτλ. Τώρα μου δώσατε ιδέα να βάλω μέσα και τις φωτο του υπερηχου!:wink:

• Μου αρέσει 2

vNpVm5.png

2 ώρες πρίν, Eva137 είπε:

Γεια σας κορίτσια μου! Τώρα που το λέτε, κι εγώ θέλω να πάρω ένα λεύκωμα για το μωρό! Τώρα έχω ένα λεύκωμα εγκυμοσύνης... είναι χωρισμένο σε εβδομάδες/μήνες/τρίμηνα εγκυμοσύνης, γράφει για κάθε εβδομάδα συμβουλές, τί συμβαίνει στο σώμα σου και στο μωρό και έχει κενό χώρο για να γράφεις κι εσύ παρατηρήσεις. Εγώ δε γράφω κάθε μέρα αλλά κάθε τόσο γράφω τα συμπτώματά μου, πόσα κιλά έβαλα, πώς πήγαν τα ραντεβού με τον γιατρό, πώς ήταν το μωρό στον υπέρηχο κτλ. Τώρα μου δώσατε ιδέα να βάλω μέσα και τις φωτο του υπερηχου!:wink:

Ωραία κ τα λευκώματα εγκυμοσύνης! Θα τα διαβάζεις όταν γεννήσεις κ να θυμάσαι όλες τις λεπτομέρειες! Κ μετά θα θέλεις κι άλλο νινι!!:mrgreen:

Να πάρεις και για το νινι είναι πολύ όμορφα ,εγώ κάθομαι κ το χαζεύω συχνά! 

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

5 ώρες πρίν, Anastasia05 είπε:

Ακόμη έχεις αγωνία για το φύλο??? Κοριτσαρος είναι!!

Περιμένουμε το μαγιό από εϊτς εν εμ,εδώ στην αγορά δεν βρήκα κάτι δυστυχώς! Μας βλέπω με την πάνα αύριο στο μπαλκόνι στην πισίνα! Η θάλασσα θα περιμένει το μαγιο! Μέσα στην εβδομάδα πιστεύω κάτι θα βρω στα μαγαζιά.

Πολύ καλά με το ποδήλατο ,είναι πολύ άνετο και για τον μικρό και για εμένα που το οδηγω , προσπαθεί να φτάσει τα πετάλια αλλά του λείπουν λίγοι πόντοι:D 

20:30 κοιμάται σαν πουλάκι, οπότε το πρωί είναι πιο εύκολο να βολταρουμε αρκετή ώρα! Μέχρι μια ώρα περπάτημα έχω καταφέρει, χαρά στο κουράγιο σου δύο ώρες!!

Ευχομαι να ρθει συντομα! Θα τα φθασουν και τα πενταλ κ μετα κηκαμε. Δν θα μαζευονται χαχαχα

Εμεις ξυπναμε 7 και κοιμομαστε 10.30. Δν θα την παλευα να μαι μεσα καθε μερα απ τς 8.30. 

Ετσι παμε τις βολτες μας απ τις 7 ως τις 9.30 και μετα μπανακι κ νανι. Τι να κανεις? Εμεις προ παιδιων ειμασταν καθε απογευμα εξω για βολτα για ωρες οποτε εχουμε συνηθισει ετσι. Τν χειμωνα βεβαια κοιμαται πιο νωρις, μα το καλοκαιρι θελω να μαθει να καθεται παραπανω μιας κ τα περισσοτερα βραδια παει 11 για να γυρισουμε υπο συνθηκες διακοπων

Καλημερουδια!

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Ευχομαι να ρθει συντομα! Θα τα φθασουν και τα πενταλ κ μετα κηκαμε. Δν θα μαζευονται χαχαχα

Εμεις ξυπναμε 7 και κοιμομαστε 10.30. Δν θα την παλευα να μαι μεσα καθε μερα απ τς 8.30. 

Ετσι παμε τις βολτες μας απ τις 7 ως τις 9.30 και μετα μπανακι κ νανι. Τι να κανεις? Εμεις προ παιδιων ειμασταν καθε απογευμα εξω για βολτα για ωρες οποτε εχουμε συνηθισει ετσι. Τν χειμωνα βεβαια κοιμαται πιο νωρις, μα το καλοκαιρι θελω να μαθει να καθεται παραπανω μιας κ τα περισσοτερα βραδια παει 11 για να γυρισουμε υπο συνθηκες διακοπων

Καλημερουδια!

Δεν κοιμάται μέσα στη μέρα! Κατά τις 11 για μια ώρα το πολύ! Έτσι το βράδυ κοιμάται παραπάνω, συνήθως ξυπνάει 7,7 παρα. Καμιά μέρα ξυπνάει κ 8:30 αν δεν έχει κοιμηθεί καλά το βραδυ. 

Εμένα δεν μ ενοχλεί να κοιμάται 8:30-9:00 βγαίνω μπαλκοναρα με το βιβλιαράκι μου , μετά κάνω καμιά δουλίτσα, βλέπω καμιά σειρά κ ύπνο κι εγώ! Πάντα κοιμόταν νωρίς οπότε έχω συνηθίσει! 

Αυτή την αλλαγή στην ώρα του ύπνου ανάλογα την εποχή είναι καλή όταν μπορείς να τη κάνεις! Κ.μενα μου φαίνεται κάπως που κοιμάται κι έξω είναι μέρα,αλλά κουτουλαει ο γλυκουλης

Καλημέρα, καλο πλατσουρισμα σε όσους πάνε για μπάνιο!:)

Q1jtp2.png

Καλημέρα!

Τι γλυκό το λεύκωμα! Μου είχε κι εμένα η μαμα μου!!! Πάντα το χάζευα σαν παιδάκι αν κ δν το είχε γεμίσει όλο! Εγώ έχω ένα από τζάμπο που μου είχαν φέρει δωράκι κ επίσης δεν εχω καταφέρει να το γεμίσω! Τωρα με τα κινητά κ τις ψηφιακές αργούμε να τυπώσουν φωτο ... Θα πάρω και στη μπουμπού!!!!( ελπίζω )

@Ninamc Με παρηγορεί που έχει διαφορετικά συμπτώματα, λες βρε να είναι οι κουκλιτσες μας? Στο αγοράκι μου πετούσα μέχρι που γέννησα!!! 16 κιλα  μεν αλλά κυρίως κοιλιά, ούτε στηθος,ούτε πρηξηματα! Τα μαλλιά κ το δέρμα μ έλαμπαν, σπυράκι 0!!!! Τωωωωραααα στηθος κοιλιά τέζα τσίτα! Θαμπό δέρμα, μαλλιά άστα να πάνε κ μια στο τόσο 1 σπυράκι σκάει μύτη! Τι να πω! Κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική τελικά! Ας είναι η πριγκίπισσα μου αυτή τη φορά :x

• Μου αρέσει 2

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Δεν κοιμάται μέσα στη μέρα! Κατά τις 11 για μια ώρα το πολύ! Έτσι το βράδυ κοιμάται παραπάνω, συνήθως ξυπνάει 7,7 παρα. Καμιά μέρα ξυπνάει κ 8:30 αν δεν έχει κοιμηθεί καλά το βραδυ. 

Εμένα δεν μ ενοχλεί να κοιμάται 8:30-9:00 βγαίνω μπαλκοναρα με το βιβλιαράκι μου , μετά κάνω καμιά δουλίτσα, βλέπω καμιά σειρά κ ύπνο κι εγώ! Πάντα κοιμόταν νωρίς οπότε έχω συνηθίσει! 

Αυτή την αλλαγή στην ώρα του ύπνου ανάλογα την εποχή είναι καλή όταν μπορείς να τη κάνεις! Κ.μενα μου φαίνεται κάπως που κοιμάται κι έξω είναι μέρα,αλλά κουτουλαει ο γλυκουλης

Αχ πως την παλευεις να μη κοιμαται μεσα στν ημερα? Αχ ειναι ασταματητα. Λες θα μ τν κοψει κ μενα τν υπνο?

Κοιμαται 11 με 12μιση και 4 με 5μιση. Δν θα αντεξω να ναι ξυπνιος ολη μερα χαχαχαχα

Κ μενα κουτουλαει απ τς 10 κ μετα, μα τν καθυστερω για να κοιμηθει καλα τ βραδυ,χωρις διακοπες δλδ. Επειδη παμε πολλα ταξιδια, και οι ωρες που φθανουμε στο σπιτι μας στα χωρια μας ειναι η πολυ πρωινες, η πολυ αργα τυπου 11 τ βραδυ μας εχει βολεψει πολυ.

επισης βγαιναμε κ με φιλους περισι τ καλοκαιρι.κ ειδικα το καλοκαιρι θελω να μενω εξω το βραδυ ως αργα, το αργα για τα δικα μας δεδομενα ειναι 11. Χαχαχαχα

Το καθε παιδακι εχει το δικο του προγραμμα.λογικο να πεφτει ξερος αν δν κοιμαται ολη μερα. Τι μπαταριες βαζετε? Χαχαχαχα γτ για να αντεξεις ολη μερα θα χρειαζεσαι φουλ μπαταριες.χαχαχα

@Christinα καλημερα κοριτσι μ! Δν ξερω μα νιωθω οτι ειναι κοριτσακι. Ολα ειναι διαφορετικα πανω μ. Ειμαι πλ ηρεμη στο προσωπο, δν εχω νευρα, εκανα μαγουλα, το στηθος ηδη το 3πλασιο, και η λεκανη εχει ανοιξει αισθητα. Το βαρος ειναι ακριβως το ιδιο μα εχει κασει σε αλλα σημεια.

Επισης στν μπεμπη η κοιλια ηταν μπαλιτσα και ηταν ολη προς τα κατω. Τωρα την βλεπω να κοιτα προς τα πανω και να ναι σαν κοιλαρα χαχαχαχα τι να σου πω?

Στην 1η , ημουν αδυνατισμενη με μια μπαλα για κοιλια, πολλα νευρα και αγριμι στο προσωπο. 

Ευχομαι να ναι οι πεταλουδιτσες μας!

Αρχες ιουνιου θα ξερω χαχαχα

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Αυτό το πρόγραμμα είχε κι εμένα μέχρι 1,5 χρ. όμως κοιμόταν κ 1.30 ωρίτσα το μεσημεράκι. Από πέρσυ το καλοκαίρι αλητεψε κ πέφτουμε 10.30 κ ως τις 11 έχει κοιμηθεί,αλλά πάλι κοιματε 1.30- 2 ώρες το μεσημέρι. Τον ταιζω νωρίς 13.00 κ 2.30 άντε 3.00 νάνι του ως 4.30-5. Και βραδυνό τρώει 8.00 κ μετά 10.00 γάλα! Βέβαια το φαγανιαρικο τρώει κ κατά τις 9 ότι φάμε εμείς! Αλλάζουν πρόγραμμα κ μόνα τος μεγαλώνοντας! Ο γλυκουλης σ κρατιέται να μν κοιμηθει μεσημέρι!!! Σκληρο αντράκι! Καλο μπάνιο! Εγω δν παω ακόμα! Θα πάει ο μικρός με τους γονείς μ το απογευματάκι!

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Christinα είπε:

Αυτό το πρόγραμμα είχε κι εμένα μέχρι 1,5 χρ. όμως κοιμόταν κ 1.30 ωρίτσα το μεσημεράκι. Από πέρσυ το καλοκαίρι αλητεψε κ πέφτουμε 10.30 κ ως τις 11 έχει κοιμηθεί,αλλά πάλι κοιματε 1.30- 2 ώρες το μεσημέρι. Τον ταιζω νωρίς 13.00 κ 2.30 άντε 3.00 νάνι του ως 4.30-5. Και βραδυνό τρώει 8.00 κ μετά 10.00 γάλα! Βέβαια το φαγανιαρικο τρώει κ κατά τις 9 ότι φάμε εμείς! Αλλάζουν πρόγραμμα κ μόνα τος μεγαλώνοντας! Ο γλυκουλης σ κρατιέται να μν κοιμηθει μεσημέρι!!! Σκληρο αντράκι! Καλο μπάνιο! Εγω δν παω ακόμα! Θα πάει ο μικρός με τους γονείς μ το απογευματάκι!

Μακάρι να αλλάξει λίγο όσο μεγαλώνει! Σιγά σιγά θα τα καταφέρουμε!

Ούτε εμείς θα πάμε θάλασσα ακόμη ίσως πισίνα στο μπαλκόνι! Να πάει ο μικρός σου αφού μπορει να δροσιστεί!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Είπα να κάνω την εμφάνιση μου γιατί με την δουλειά δεν μπαίνω πλεον πολύ συχνά!!! 

Έμας πέταξε αρκετά οι κοιλίτσα μας και φαίνεται πλέον.. να είστε καλά και καλή Κυριακή!!

• Μου αρέσει 6

Just now, Mariamaraki είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!

Είπα να κάνω την εμφάνιση μου γιατί με την δουλειά δεν μπαίνω πλεον πολύ συχνά!!! 

Έμας πέταξε αρκετά οι κοιλίτσα μας και φαίνεται πλέον.. να είστε καλά και καλή Κυριακή!!

Καλημερα κουκλα! Κ μενα φαινεται αρκετα και το χαιρομαι χαχαχα και κλωτσαει απο χθες, ειδικα αν φαω φυστικια χαχαχαχα

Πολυ φαση.

Πως εισαι?

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...