Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, marianna1986 είπε:

Καλέ δεν κατακριναμε κάποιον επειδή θέλει να γεννήσει με κτ! Είναι ξεπερασμένο κ κομπλεξικο να κρίνεις κάποιον για το πώς γεννάει, αν θηλάζει κλπ. Απλά για τις νέες μανουλες να μην έχουν δεδομένο πως θα πάνε για φυσιολογικό κ έχουν τύψεις μετά αν δεν το καταφέρουν!

Έχω μια φίλη η οποια έχει Πητ αύριο. Το πρώτο της παιδί το έκανε με καισαρική πριν δύο χρόνια και άλλαξε γιατρό για να κάνει vbac. Δεν θα της κάνει πρόκληση και θα την αφήσει μέχρι 43 εβδομαδες:huh: Εγώ σε τέτοια περίπτωση δεν ξέρω τι θα έκανα, το θεωρώ ρίσκο.

Νομίζω μέχρι 42 είναι μαξ. Ο γιατρός μου σίγουρα δε θα με άφηνε τόσο κι εγώ επίσης δεν θα το ήθελα..

Στην πρώτη γέννησα 40 +4ημερες με πρόκληση(παραλίγο να κάνω μπουμ με τη κοιλουμπα)

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Ninamc είπε:

Κ γω το ιδιο λεω. Να μην προσγειωθω χαχαχα

Το ημερολογιο το ειχα κ θα το εχω παλι. Δν το θεωρω ντροπη!για μενα ειναι το αλφα κ το ωμεγα. Χαχαχα

Αχαχαχα άνθρωπε μου με νιώθεις!!!!

@Renez ακόμα κ τώρα μ λένε τι ώρα κοιμήθηκε,τι ώρα ξύπνησε, πόσο έφαγε κ φυσικά κ τα κιντερ που τ έδωσαν...Αφού λέω έτσι για σπάσιμο μ το κάνουν...αχαχα

Καλέ δεν κατακριναμε κάποιον επειδή θέλει να γεννήσει με κτ! Είναι ξεπερασμένο κ κομπλεξικο να κρίνεις κάποιον για το πώς γεννάει, αν θηλάζει κλπ. Απλά για τις νέες μανουλες να μην έχουν δεδομένο πως θα πάνε για φυσιολογικό κ έχουν τύψεις μετά αν δεν το καταφέρουν!

Έχω μια φίλη η οποια έχει Πητ αύριο. Το πρώτο της παιδί το έκανε με καισαρική πριν δύο χρόνια και άλλαξε γιατρό για να κάνει vbac. Δεν θα της κάνει πρόκληση και θα την αφήσει μέχρι 43 εβδομαδες:huh: Εγώ σε τέτοια περίπτωση δεν ξέρω τι θα έκανα, το θεωρώ ρίσκο.

Αχ καλέ 43 δν είναι επικίνδυνο? Κι εγω Ρίσκο το θεωρώ! Και βασικό για μένα: Καλέ θα φτάσει 5 κιλά το παιδί? Από που θα βγει?

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Μωρέ είναι σίγουρη η φίλη σου? Δε παίρνει κ μια δεύτερη γνώμη? 

Εγώ που ρωταγα τον γιατρό μου τι θα γίνει αν περάσω τη Πητ κτλ μου είπε πως άλλη μια εβδομάδα θα μου δώσει ..τώρα 43 εβδ μου φαίνεται too much...

Κ εμένα το ίδιο μια εβδομάδα θα μου δώσει παράταση. Είναι ανένδοτη κ αυτή κ ο γιατρός για προκληση πριν τις 43 εβδ. Θέλει να γεννήσει φυσιολογικά γιατί το πρώτο της πάλι πέρασε την ΠΗΤ, έκανε προκληση και μετά καισαρική! Θα σας ενημερώσω για τις εξελιξεις!

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Κ εμένα το ίδιο μια εβδομάδα θα μου δώσει παράταση. Είναι ανένδοτη κ αυτή κ ο γιατρός για προκληση πριν τις 43 εβδ. Θέλει να γεννήσει φυσιολογικά γιατί το πρώτο της πάλι πέρασε την ΠΗΤ, έκανε προκληση και μετά καισαρική! Θα σας ενημερώσω για τις εξελιξεις!

Να πανε ολα καλα ευχομαι! 

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Ρε Μαρτακι μου κ εγώ δεν έλεγα εχθές τα δικά μου? Δύο μέρες ήμουν μέσα στο στρες χωρίς να ξέρω γτ..αδύναμη κ αγχωμενη αλλααααα  σήμερα ξύπνησα πέρδικα καμαρωτη,όπως θα ξυπνήσεις αύριο κ εσύ!! 

Θα κλαψουμε,θα αγχωθουμε,θα γελάσουμε ,θα ζήσουμε;)

Ετσι ειναι... Άτιμη ζωή :mrgreen:

• Μου αρέσει 1

Eχετε πάρει κανένα λεύκωμα για τα νινακια? Έχω στον μεγάλο μου ένα από Ψυχογιό που έχει να συμπληρώσεις πολλές πληροφορίες(από εγκυμοσύνη πολλά όπως και για όλο τον πρώτο χρόνο του παιδιού) απλά έλεγα να πάρω ένα άλλο αυτή τη φορά για αλλαγή ! 

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Eχετε πάρει κανένα λεύκωμα για τα νινακια? Έχω στον μεγάλο μου ένα από Ψυχογιό που έχει να συμπληρώσεις πολλές πληροφορίες(από εγκυμοσύνη πολλά όπως και για όλο τον πρώτο χρόνο του παιδιού) απλά έλεγα να πάρω ένα άλλο αυτή τη φορά για αλλαγή ! 

Τρομερή ιδέα!! Δεν ήξερα καν ότι υπάρχει...πάω να το γκουγκλαρω!!:mrgreen:

• Χαχα 2

Just now, Renez είπε:

Τρομερή ιδέα!! Δεν ήξερα καν ότι υπάρχει...πάω να το γκουγκλαρω!!:mrgreen:

Καλέ ειχε κ η μαμά μου σε εμάς πριν *γκουχ* *γκουχ* χρόνια!! Πολύ πιο απλά αλλά την έκαναν τη δουλειά τους! Αυτό που έχω το προτείνω αν τρελαίνεσαι για πολλεεεες λεπτομέρειες! Είναι το λευκο με το καφε αρκουδάκι απ' έξω!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Καλέ ειχε κ η μαμά μου σε εμάς πριν *γκουχ* *γκουχ* χρόνια!! Πολύ πιο απλά αλλά την έκαναν τη δουλειά τους! Αυτό που έχω το προτείνω αν τρελαίνεσαι για πολλεεεες λεπτομέρειες! Είναι το λευκο με το καφε αρκουδάκι απ' έξω!

Το "καλώς ήρθες μωράκι μου" ε?! Είναι πολύ γλυκό κ μόνο 10€ μια χαρά φίλη!!

Διαφημίσεις

Α κ κάτι άλλο για τις κοριτσομανες!!! Όσες ξεκινήσετε να διαβάσετε στο νινι σας(από τώρα ακόμη) προτείνω το πρωινό άστρο του Ρίτσου! Συγκινητικό κ πολυ πολύ τρυφερό! Γενικά αν θέλετε για βιβλια ειμαι λίγο βιβλιοφαγος θα χαρώ να βοηθήσω

Just now, Renez είπε:

Το "καλώς ήρθες μωράκι μου" ε?! Είναι πολύ γλυκό κ μόνο 10€ μια χαρά φίλη!!

Λέει 'το μωράκι μου' απ' έξω,έχει ένα αρκουδάκι που κρατάει μια ταμπελιτσα που γράφεις όνομα ,έχει πολλές σελίδες κ κλείνει κ με κορδελιτσα:x

Θα το ψάξω για κάτι διαφορετικό στον δεύτερο ,όταν το βρω κι αυτό, θα ενημερώσω!

• Μου αρέσει 3

Q1jtp2.png

Α κ κάτι άλλο για τις κοριτσομανες!!! Όσες ξεκινήσετε να διαβάσετε στο νινι σας(από τώρα ακόμη) προτείνω το πρωινό άστρο του Ρίτσου! Συγκινητικό κ πολυ πολύ τρυφερό! Γενικά αν θέλετε για βιβλια ειμαι λίγο βιβλιοφαγος θα χαρώ να βοηθήσω

Λέει 'το μωράκι μου' απ' έξω,έχει ένα αρκουδάκι που κρατάει μια ταμπελιτσα που γράφεις όνομα ,έχει πολλές σελίδες κ κλείνει κ με κορδελιτσα:x

Θα το ψάξω για κάτι διαφορετικό στον δεύτερο ,όταν το βρω κι αυτό, θα ενημερώσω!

Στο πα? Δν στο πα? Εμεις ειμαστε ιδιες χαχαχα

Το ιδιο εχω στν κοκκινομαλλη,

Απλα δν εχουμε κατορθωσει να το γεμισουμε με φωτογραφιες,περιμενω να παω να τυπωσω γιατι θελει και συγκεκριμενο μεγεθος. Μεχρι και ο αντρας μου εχει γραψει μεσα οσα τν αφορουν. Τωρα αν ειναι οντως μπεμπα θα σε ακουσω στο θεμα του βιβλιου γιατι εισαι ψαγμενη και βιβλιοφαγος! Και θα σε συμβουλευτω και για αλλα..

Να παρεις κατι διαφορετικο, ναι 

Να μην εχουν τα ιδια. Οχι οτι τα αγορια τα εκτιμουν αυτα, μα σημασια εχει να τα θυμομαστε κ εμεις ολα αυτα τα πρωτα συναισθηματα! 

Χαχαχα! 

Ασχετο μα ξεκινησα κ γω να νιωθω το μωρο. Ακριβως οπως κ στο 1ο, στην 16η βδομαδα. Νταλε κουαλε χαχαχα

Γραμμη υπαρχει ακομα η παλια. Δν ξερω αν θα υπαρξει νεα. Θα φανει

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Στο πα? Δν στο πα? Εμεις ειμαστε ιδιες χαχαχα

Το ιδιο εχω στν κοκκινομαλλη,

Απλα δν εχουμε κατορθωσει να το γεμισουμε με φωτογραφιες,περιμενω να παω να τυπωσω γιατι θελει και συγκεκριμενο μεγεθος. Μεχρι και ο αντρας μου εχει γραψει μεσα οσα τν αφορουν. Τωρα αν ειναι οντως μπεμπα θα σε ακουσω στο θεμα του βιβλιου γιατι εισαι ψαγμενη και βιβλιοφαγος! Και θα σε συμβουλευτω και για αλλα..

Να παρεις κατι διαφορετικο, ναι 

Να μην εχουν τα ιδια. Οχι οτι τα αγορια τα εκτιμουν αυτα, μα σημασια εχει να τα θυμομαστε κ εμεις ολα αυτα τα πρωτα συναισθηματα! 

Χαχαχα! 

Ασχετο μα ξεκινησα κ γω να νιωθω το μωρο. Ακριβως οπως κ στο 1ο, στην 16η βδομαδα. Νταλε κουαλε χαχαχα

Χαχαχαχα,αλήθεια??Nαι θέλει πολλεεεες φωτογραφίες κ όρεξη να το συμπληρώσεις! :x εγώ έχω βάλει σχεδόν τις μισές φωτογραφίες!!

Θα τα εκτιμήσουν οι γυναίκες τους:)(ποια τυχερή θα με κάνει πεθερά,ποια?)

Του Ρίτσου με κλειστά μάτια,αν σου αρέσει η ποίηση!

Κι εγώ μιλούσα στη κοιλίτσα εχθές! 19 στην πρώτη 19 κ τώρα! 

Όλες τώρα περιμένουμε β επιπέδου δηλαδή?!

Q1jtp2.png

Χαχαχαχα,αλήθεια??Nαι θέλει πολλεεεες φωτογραφίες κ όρεξη να το συμπληρώσεις! :x εγώ έχω βάλει σχεδόν τις μισές φωτογραφίες!!

Θα τα εκτιμήσουν οι γυναίκες τους:)(ποια τυχερή θα με κάνει πεθερά,ποια?)

Του Ρίτσου με κλειστά μάτια,αν σου αρέσει η ποίηση!

Κι εγώ μιλούσα στη κοιλίτσα εχθές! 19 στην πρώτη 19 κ τώρα! 

Όλες τώρα περιμένουμε β επιπέδου δηλαδή?!

Ναι ναι και ορεξη και χρονο!

Χαχαχα αν ειναι παιδαροι τα αγορια σου , που θα ναι χαχαχα

Και δν εμφανιστει καμια τσουτσου, στο ρβ που εχω αρχες ιουνιου και στην β επιπεδου μετα,

Ισως να σας κλεψουμε εναν απ τς 2 χαχαχα

Κατσε ομως να το σιγουρεψουμε.εγω παντως αυτη τη φορα νιωθω πλ διαφορετικα. Θα φανει..

Ποτε εχεις ρβ?

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Ναι ναι και ορεξη και χρονο!

Χαχαχα αν ειναι παιδαροι τα αγορια σου , που θα ναι χαχαχα

Και δν εμφανιστει καμια τσουτσου, στο ρβ που εχω αρχες ιουνιου και στην β επιπεδου μετα,

Ισως να σας κλεψουμε εναν απ τς 2 χαχαχα

Κατσε ομως να το σιγουρεψουμε.εγω παντως αυτη τη φορα νιωθω πλ διαφορετικα. Θα φανει..

Ποτε εχεις ρβ?

3/6! Εσύ λίγο πιο μετά? Μετά την β επιπέδου δύσκολα αλλάζει!! Έχει φοβηθεί το μάτι σας με μας που ξεπετάχτηκαν,λογικό!

Κι εγώ ένιωθα διαφορετικά, βλέπω όμως πως η κοιλιτσα γίνεται ακριβώς ίδια ,.μόνο οι καούρες είναι διαφορετικές.

Να τον κλέψετε αν τα καταφερετε8) μουαχαχαχα:P

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...