Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Marti είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Εδώ ειμαι και πετάγομαι που και που.. Εχω πολλή δουλειά μέχρι τις 15 ιουνη και για αυτό χάνομαι.. Περνάω και λίγο περίεργα μετά την απαγόρευση κυκλοφορίας/δουλειές /βόλτες ενω νιωθω τέλεια για μέχρι τις 15 ιουνη που ώρες νιώθω καλα,μετά νιώθω τύψεις που γίνομαι αχαριστη , μετα παίρνω τα πάνω μ,μετά κλαιω και ξεσπάω. Γενικά τώρα ζω λιιιγο το δράμα μου.. Εξετάσεις και bebe όλα καλά!!! 

Αναφορικά με κτ η φτ δε κρίνω γιατί δε ξέρω απλά θεωρώ ότι η μαμα δε κρίνεται στο αν δίνει φόρμουλα η όχι αν ήθελε κτ η φτ πάρα μόνο στο τι εφόδια /ερεθισματα/πληροφορίες /εικόνες /αρχές θα δώσει στο παιδίο μόνη της μαζι με τον πατέρα με την οικογένεια και με όποιον θέλει! 

Νομίζω αυτό το ψυχολογικό αλαλούμ το έχουμε πολλές! Είναι ωραίο να ζεις το δράμα σ για λίγο κ να ξεσπας,εγώ είμαι ψιλομαζοχακι. Πιέζει ο χρόνος,η δουλειά, η φάση που θες να απολαύσεις κ δν μπορείς όπως θες...Ναι! Δε βαριέσαι! Υγεία πάνω απ ολα! Θα περάσει! Τν Οκτώβρη, τν στιγμή που θα το δεις θα γεμίσει η ψυχή σ γαλήνη! Εγώ ημερεψα τοοοσο πολυ τότε κ γι αυτό ανυπομονώ, αυτά τα 1α δευτερόλεπτα να νιώσω όλη την ανακούφιση απ όλα!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Ninamc είπε:

Χαχαχαχα! Εγω δν θα μι εδω σε κανα 2 χρ. Χαχαχα σταματαω στο 2ο.

Κοιτα μηπως σας ερθει νωριτερα η επιθυμια! Στο ευχομαι και να ναι κ κοριτσαρος με τα ροζζζ και να καιει χαχαχαχαχαχα

Ούτε εγώ θα είμαι εδώ σε δύο χρόνια ,λέω!:P

• Χαχα 1

Q1jtp2.png

Just now, Christinα είπε:

Νομίζω αυτό το ψυχολογικό αλαλούμ το έχουμε πολλές! Είναι ωραίο να ζεις το δράμα σ για λίγο κ να ξεσπας,εγώ είμαι ψιλομαζοχακι. Πιέζει ο χρόνος,η δουλειά, η φάση που θες να απολαύσεις κ δν μπορείς όπως θες...Ναι! Δε βαριέσαι! Υγεία πάνω απ ολα! Θα περάσει! Τν Οκτώβρη, τν στιγμή που θα το δεις θα γεμίσει η ψυχή σ γαλήνη! Εγώ ημερεψα τοοοσο πολυ τότε κ γι αυτό ανυπομονώ, αυτά τα 1α δευτερόλεπτα να νιώσω όλη την ανακούφιση απ όλα!

Ολα μέσα στο πρόγραμμα είναι όντως.. Ας ειμαστε υγιείς και ας ειναι αυτές οι δυσκολίες.. Ανυπομονώ και γω για τη νέα μου ζωή αλλα τρομάζω κιόλας! 

• Μου αρέσει 3

Αχαχαχαχ @Ninamc κ @Anastasia05 τρελομαμαδες! Κι εγώ έτσι λέω! Ήδη κανονίζω που θα δώσω ρούχα κλ αξεσουάρ. Μόνο αν βρω δουλειά που θα μπορώ να είμαι σπίτι 9 μήνες πριν κ 1 χρόνο μετά θα το σκεφτώ σοβαρά! Σε 1 δική μου ουτοπία ίσως! Αλλά δν ξέρεις πως τα φέρνει η μοίρα!?

• Χαχα 2

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Marti είπε:

Ολα μέσα στο πρόγραμμα είναι όντως.. Ας ειμαστε υγιείς και ας ειναι αυτές οι δυσκολίες.. Ανυπομονώ και γω για τη νέα μου ζωή αλλα τρομάζω κιόλας! 

Ετσι ειναι η μητροτητα κοριτσακι! Παιρνεις την μεγαλυτερη χαρα στην ζωη σου, ολα παιρνουν ΝΟΗΜΑ, ολα περιστρεφονται γυρω απο το μωρακι σ, μα παντα ζεις με το αγχος, αν θα φαει, μην αρρωστησει, αν θα ψηλωσει κτλ, αν θα παρει ζακετα. Που θα το πας σχολειο κτλ κτλ κτλ. 

Να χουμε Δυναμη και υγεια και ολα θα πανε τελεια!

Αχαχαχαχ @Ninamc κ @Anastasia05 τρελομαμαδες! Κι εγώ έτσι λέω! Ήδη κανονίζω που θα δώσω ρούχα κλ αξεσουάρ. Μόνο αν βρω δουλειά που θα μπορώ να είμαι σπίτι 9 μήνες πριν κ 1 χρόνο μετά θα το σκεφτώ σοβαρά! Σε 1 δική μου ουτοπία ίσως! Αλλά δν ξέρεις πως τα φέρνει η μοίρα!?

Χαχαχαχα εγω παντως αν οντως ειναι μπεμπα , στην β επιπεδου θα ναι ξεκαθαρο. Θα αρχισω να δινω τα γαμπριτικα συνολακια του παιδαρου χαχαχαχ 

Και θα κανω χωρο για τα φουστανια κ τις απειρες μπαλαρινες της κορακλας χαχαχαχαχαχαχ

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Ετσι ειναι η μητροτητα κοριτσακι! Παιρνεις την μεγαλυτερη χαρα στην ζωη σου, ολα παιρνουν ΝΟΗΜΑ, ολα περιστρεφονται γυρω απο το μωρακι σ, μα παντα ζεις με το αγχος, αν θα φαει, μην αρρωστησει, αν θα ψηλωσει κτλ, αν θα παρει ζακετα. Που θα το πας σχολειο κτλ κτλ κτλ. 

Δε νομιζω να ψήλωσει πολύ.. Ενα άγχος λιγότερο.. :P

Ολες, όλοι, ολα καλα!!! ;-)

• Χαχα 4

Just now, Marti είπε:

Μη αγχώνεσαι! Όλες έτσι το παθαίνουμε,εγώ κ τώρα λίγο πολύ τα ίδια άγχη περναω! Μυαλό δν έβαλα! Αλλά όταν έρθει η ώρα είναι σαν να πατάς ένα κουμπί κ να σου δίνει δύναμη για όλα,θα δεις!  

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Marti είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Εδώ ειμαι και πετάγομαι που και που.. Εχω πολλή δουλειά μέχρι τις 15 ιουνη και για αυτό χάνομαι.. Περνάω και λίγο περίεργα μετά την απαγόρευση κυκλοφορίας/δουλειές /βόλτες ενω νιωθω τέλεια για μέχρι τις 15 ιουνη που ώρες νιώθω καλα,μετά νιώθω τύψεις που γίνομαι αχαριστη , μετα παίρνω τα πάνω μ,μετά κλαιω και ξεσπάω. Γενικά τώρα ζω λιιιγο το δράμα μου.. Εξετάσεις και bebe όλα καλά!!! 

Αναφορικά με κτ η φτ δε κρίνω γιατί δε ξέρω απλά θεωρώ ότι η μαμα δε κρίνεται στο αν δίνει φόρμουλα η όχι αν ήθελε κτ η φτ πάρα μόνο στο τι εφόδια /ερεθισματα/πληροφορίες /εικόνες /αρχές θα δώσει στο παιδίο μόνη της μαζι με τον πατέρα με την οικογένεια και με όποιον θέλει! 

Ρε Μαρτακι μου κ εγώ δεν έλεγα εχθές τα δικά μου? Δύο μέρες ήμουν μέσα στο στρες χωρίς να ξέρω γτ..αδύναμη κ αγχωμενη αλλααααα  σήμερα ξύπνησα πέρδικα καμαρωτη,όπως θα ξυπνήσεις αύριο κ εσύ!! 

Θα κλαψουμε,θα αγχωθουμε,θα γελάσουμε ,θα ζήσουμε;)

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Just now, Ninamc είπε:

Χαχαχαχα εγω παντως αν οντως ειναι μπεμπα , στην β επιπεδου θα ναι ξεκαθαρο. Θα αρχισω να δινω τα γαμπριτικα συνολακια του παιδαρου χαχαχαχ 

Και θα κανω χωρο για τα φουστανια κ τις απειρες μπαλαρινες της κορακλας χαχαχαχαχαχαχ

Καλε εχω αρχισει ηδη να χωριζω τι θα κρατησω για τη μικρή κ τι θα δώσω! Αχ ας μν προσγειωθω αποτομα!

Να σας πω τι κουταμάρα έκανα ως φρικουλο λεχώνα??? Είχα 1 ημερολόγιο κ έβαζα τις μαμάδες να γράφουν την ώρα κ ποσα ml ήπιε το παιδί. Ήθελα να ελέγχω ωράριο κ ποσότητα! Νομίζω το έχω ξαναπεί! Ντρέπομαι γι πάρτη μου αλλά δν αποκλείω να το ξανακάνω η τρελή!:oops:

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Marti είπε:

Δε νομιζω να ψήλωσει πολύ.. Ενα άγχος λιγότερο.. :P

Ολες, όλοι, ολα καλα!!! ;-)

Χαχαχαχαχαχαχα!!! Δε βαριέσαι??? Θα έχει χιούμορ σαν τη μαμά!!!

Κι εγώ μαζευα κάτι γαμπριατικα κ είπα στη μαμά μου για κάτι παπούτσια που δεν τα έβαλε ο μεγάλος...δεν πειράζει θα τα βάλει άλλο παιδάκι..κ μέσα μου σκέφτηκα ότι ίσως κ το άλλο παιδάκι να είναι δικό μου:P(πριν μάθω ότι όντως έχω αντρακι παλι)

Καλε εχω αρχισει ηδη να χωριζω τι θα κρατησω για τη μικρή κ τι θα δώσω! Αχ ας μν προσγειωθω αποτομα!

Να σας πω τι κουταμάρα έκανα ως φρικουλο λεχώνα??? Είχα 1 ημερολόγιο κ έβαζα τις μαμάδες να γράφουν την ώρα κ ποσα ml ήπιε το παιδί. Ήθελα να ελέγχω ωράριο κ ποσότητα! Νομίζω το έχω ξαναπεί! Ντρέπομαι γι πάρτη μου αλλά δν αποκλείω να το ξανακάνω η τρελή!:oops:

Ο καθένας με την διαταραχουλα του! Όλα καλά!:) Ολοι έχουμε,λίγοι το αναγνωρίζουμε!;)

• Χαχα 2

Q1jtp2.png

Ωχ φίλη!! Μη μου βάζεις ιδέες γτ είμαι ήδη ο τύπος που σκέφτομαι να ελέγχω κ τις τσάντες τους για τυχόν γλυκά ή κάτι που δεν θα επιτρέπω όσο μεγαλώνει χαχαχα

Στοπ!! σωματικός έλεγχος κ μετά εισερχεστε παρακαλώ :P

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Καλέ δεν κατακριναμε κάποιον επειδή θέλει να γεννήσει με κτ! Είναι ξεπερασμένο κ κομπλεξικο να κρίνεις κάποιον για το πώς γεννάει, αν θηλάζει κλπ. Απλά για τις νέες μανουλες να μην έχουν δεδομένο πως θα πάνε για φυσιολογικό κ έχουν τύψεις μετά αν δεν το καταφέρουν!

Έχω μια φίλη η οποια έχει Πητ αύριο. Το πρώτο της παιδί το έκανε με καισαρική πριν δύο χρόνια και άλλαξε γιατρό για να κάνει vbac. Δεν θα της κάνει πρόκληση και θα την αφήσει μέχρι 43 εβδομαδες:huh: Εγώ σε τέτοια περίπτωση δεν ξέρω τι θα έκανα, το θεωρώ ρίσκο.

• Μου αρέσει 3
  • Μπερδεμένη/-ος 1

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Κ γω το ιδιο λεω. Να μην προσγειωθω χαχαχα

Το ημερολογιο το ειχα κ θα το εχω παλι. Δν το θεωρω ντροπη!για μενα ειναι το αλφα κ το ωμεγα. Χαχαχα

Just now, marianna1986 είπε:

Καλέ δεν κατακριναμε κάποιον επειδή θέλει να γεννήσει με κτ! Είναι ξεπερασμένο κ κομπλεξικο να κρίνεις κάποιον για το πώς γεννάει, αν θηλάζει κλπ. Απλά για τις νέες μανουλες να μην έχουν δεδομένο πως θα πάνε για φυσιολογικό κ έχουν τύψεις μετά αν δεν το καταφέρουν!

Έχω μια φίλη η οποια έχει Πητ αύριο. Το πρώτο της παιδί το έκανε με καισαρική πριν δύο χρόνια και άλλαξε γιατρό για να κάνει vbac. Δεν θα της κάνει πρόκληση και θα την αφήσει μέχρι 43 εβδομαδες:huh: Εγώ σε τέτοια περίπτωση δεν ξέρω τι θα έκανα, το θεωρώ ρίσκο.

100 τα 100 ρισκο. Ο δικος μ που ειναι και κορυφη, κ θειος μ, ειχε πει ως την 41η το πολυ. Την οποια κ πηρα δλδ. Κ γεννησα φυσιολογικοτατα 1 μερα πριν το ρβ της κτ. Οποτε ας ευχηθουμε να πανε ολα καλα!

• Χαχα 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...