Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

• Ευχαριστώ 1

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Ninamc είπε:

Κανονικα δν θα επρεπε να τα σχολιαζουμε αυτα φιλη μ! Ειναι ευαισθητα θεματα.

Τι θα μπορουσες να πεις αν μια γυναικα με 26 ωρες γεννας η 17 η 8 ωρες σου πει οτι δν αντεχει να περασει τους πονους τοσες ωρες? Γιατι και με φτ εχεις αρκετους πονους και ραμματα μετα για εβδομαδες..

Οποτε μη μπαινεις σε συγκριση και μην κρινεις τι κανει η καθεμια.

Ο ιδιος σου ο εαυτος οπως λες,εχει τυχει να προδωσει και τους πιο δυνατους οργανισμους.

Γι αυτο και πολλες γυναικες ακομα και σημερα τυχαινει να πεθαινουν στη γεννα.

Οποτε ας μη τα συζηταμε το γιατι επιλεγει καποια να κανει φτ η κτ. Ειναι καθαρα δικο τους θεμα.

Τωρα εγω σαν Νινα με την εμπειρια της 1ης γεννας με φτ 17ωρες και με κινδυνο να μπει το μωρο θερμοκοιτιδα, και με την επιμονη και την κριτικη που εκανα σε ολες εκεινες οσες εκαναν κτ. Σου λεω 

Εχει ο καιρος γυρισματα.

Δλδ τωρα θελω κτ και να μην καταλαβω τπτ.δν με κανει λιγοτερο μανα απο ολες εσας που θελετε φτ. Σωστα?

Βεβαια ακομα δν ξερω αν θα κανω φτ η κτ. Μα θελω κτ.

Το παιδι μ οταν θα μεγαλωσει με ολα οσα εχω να του προσφερω δν θα ρωτησει αν το θηλασα η αν εκανα καισαρικη η οχι. Οπως δν θα ρωτησει τι μαρκα καροτσι πηρα, με τι πιατο ετρωγε και αν γεννησα σε ιδιωτικο η δημοσιο μαιευτηριο.

Ο καθε ανθρωπος κανει τις επιλογες του. Ειναι λεπτα θεματα αυτα

Σε εχουμε χασει.

Πως εισαι? Ολα καλα? Το νινακι?

Καλησπέρα κορίτσια! Εδώ ειμαι και πετάγομαι που και που.. Εχω πολλή δουλειά μέχρι τις 15 ιουνη και για αυτό χάνομαι.. Περνάω και λίγο περίεργα μετά την απαγόρευση κυκλοφορίας/δουλειές /βόλτες ενω νιωθω τέλεια για μέχρι τις 15 ιουνη που ώρες νιώθω καλα,μετά νιώθω τύψεις που γίνομαι αχαριστη , μετα παίρνω τα πάνω μ,μετά κλαιω και ξεσπάω. Γενικά τώρα ζω λιιιγο το δράμα μου.. Εξετάσεις και bebe όλα καλά!!! 

Αναφορικά με κτ η φτ δε κρίνω γιατί δε ξέρω απλά θεωρώ ότι η μαμα δε κρίνεται στο αν δίνει φόρμουλα η όχι αν ήθελε κτ η φτ πάρα μόνο στο τι εφόδια /ερεθισματα/πληροφορίες /εικόνες /αρχές θα δώσει στο παιδίο μόνη της μαζι με τον πατέρα με την οικογένεια και με όποιον θέλει! 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Christinα είπε:

Πόσο μα πόσο συμφωνώ!

Μν κολλάει το μυαλό! Ναι η φύση ξέρει αλλά κ η επιστήμη ξέρει αλλά κ η μαμα εχει ένστικτο  ή φοβία  ή ότι έχει ο καθένας τελοσπαντων! Λόγοι ιατρικοί, ψυχολογικοί κ επιλογή στο κάτω κάτω! Τα ραματα εκει κατω είναι μαρτύριο όπως κ στη τομη,αναλογα κ τν οργανισμό. Πολλά παρατράγουδα αλλά μη ξυνουμε πληγές! Λέω Ναι στο Φ.τ. Αλλά όταν έρθει η ώρα θα κρίνουμε το σωστό για τν καθένα!

Βέβαια όταν σου επιβάλουν κάτι με το έτσι θέλω, οκ σου ανάβουν τα λαμπάκια κ νομίζω ότι δν χρειάζεται να επιβάλουν κ.τ λόγω ιού. 

@Renez μου δν σε παίρνουμε από τα μούτρα σε καμμία περίπτωση δν πάει σε εσένα ή κάποια άλλη αυτό. Ξέρω πως το λες και είσαι ανοιχτομυαλη!

Ναι @Renez δν τα λεμε για σενα. Δλδ δν τα γραφω με επιθετικο τροπο. Μη παρεξηγηθω. Γενικα πανε αυτα.

Ναι και εμενα δν θα μ αρεσε κτ με το ετσι θελω λογω ιου.

Ο γιατρος μ εξαλλου, οπως κ η μαια μου (γυναικα του) ειναι πολυ κατα της κτ και γι αυτο και οι 17ωρες στην 1η γεννα και με τους δυο μεσα. 

Οποτε μην κρινουμε κ ολους τους γιατρους

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Ναι @Renez δν τα λεμε για σενα. Δλδ δν τα γραφω με επιθετικο τροπο. Μη παρεξηγηθω. Γενικα πανε αυτα.

Ναι και εμενα δν θα μ αρεσε κτ με το ετσι θελω λογω ιου.

Ο γιατρος μ εξαλλου, οπως κ η μαια μου (γυναικα του) ειναι πολυ κατα της κτ και γι αυτο και οι 17ωρες στην 1η γεννα και με τους δυο μεσα. 

Οποτε μην κρινουμε κ ολους τους γιατρους

Μα ακριβώς,πολλές φορές δεν φέρει καν ευθύνη ο γιατρός καθώς η απόφαση είναι καθαρά της μητέρας..

Όπως ήταν κ της δικής μ μαμάς που σ είπα..

• Μου αρέσει 1

Just now, Renez είπε:

Μα ακριβώς,πολλές φορές δεν φέρει καν ευθύνη ο γιατρός καθώς η απόφαση είναι καθαρά της μητέρας..

Όπως ήταν κ της δικής μ μαμάς που σ είπα..

Σου ειπα δν τα λεω με επιθετικο τροπο. 

Τωρα επειδη ειναι η 1η σ φορα θα σ πω.

Και εγω την 1η φορα δν ηθελα με τπτ ν ακουσω για κτ. Και μαλιστα εκρινα κ οσες γυρω μ εκαναν. Οποτε σου λεω

Εχει ο καιρος γυρισματα. 

Κρατα μικρο καλαθι.

Εγω εκανα πολλα λαθη την 1η φορα που δν θα επαναλαβω τωρα.

Μα δν με κανει λιγοτερο μανα η οχι το αν θα επιλεξω κτ χωρις λογο. Αυτο σ εξηγω. Να μην τα σχολιαζουμε αυτα καθως θα ρθει η ωρα που θα γεννησουμε και δν νμζω οτι θα μας ενδιαφερει κ πολυ αν γεννησε η Μαρινα , η Γιωτα , κτλ με κτ η φτ.

Το να πανε ολα καλα για ολες μας.

Αυτο θα ναι το point.

Just now, Marti είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Εδώ ειμαι και πετάγομαι που και που.. Εχω πολλή δουλειά μέχρι τις 15 ιουνη και για αυτό χάνομαι.. Περνάω και λίγο περίεργα μετά την απαγόρευση κυκλοφορίας/δουλειές /βόλτες ενω νιωθω τέλεια για μέχρι τις 15 ιουνη που ώρες νιώθω καλα,μετά νιώθω τύψεις που γίνομαι αχαριστη , μετα παίρνω τα πάνω μ,μετά κλαιω και ξεσπάω. Γενικά τώρα ζω λιιιγο το δράμα μου.. Εξετάσεις και bebe όλα καλά!!! 

Αναφορικά με κτ η φτ δε κρίνω γιατί δε ξέρω απλά θεωρώ ότι η μαμα δε κρίνεται στο αν δίνει φόρμουλα η όχι αν ήθελε κτ η φτ πάρα μόνο στο τι εφόδια /ερεθισματα/πληροφορίες /εικόνες /αρχές θα δώσει στο παιδίο μόνη της μαζι με τον πατέρα με την οικογένεια και με όποιον θέλει! 

Ολα ακουγωνται φυσιολογικα .

Ειναι δυσκολο να στα απαγορευουν οταν ολα θεωρουνται δεδομενα. Το μωρακι να ναι καλα και θα περασουν ολα. Κατσε κ ευχαριστησου το γτ μετα σε βλεπω με μπικινι κ κοκτειλ χυμου στο χερι χαχαχα

Να πανε ολα καλα κοριτσι!

Και συμφωνω απολυτα με το κλεισιμο σ!

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Κοριτσάκια μου γλυκάκια μου!

Τα έχουμε ξαναπεί αυτά κ τα έχουμε βρει, μν αναλωνόμαστε σε τέτοια  τώρα!!! Χαιδεψτε κοιλιτσες τώρα!:x

Αυτός ο Άκης έχει αρχίσει να με εκνευρίζει σημαντικά! Αλλά γτ κολλάω να τν βλέπω ακόμα κι όταν φτιάχνει ψάρι???

• Χαχα 2

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Ninamc είπε:

Και εγω την 1η φορα δν ηθελα με τπτ ν ακουσω για κτ. Και μαλιστα εκρινα κ οσες γυρω μ εκαναν. Οποτε σου λεω

Εχει ο καιρος γυρισματα. 

Κρατα μικρο καλαθι.

Μα δν με κανει λιγοτερο μανα η οχι το αν θα επιλεξω κτ χωρις λογο. Αυτο σ εξηγω. Να μην τα σχολιαζουμε αυτα καθως θα ρθει η ωρα που θα γεννησουμε και δν νμζω οτι θα μας ενδιαφερει κ πολυ αν γεννησε η Μαρινα , η Γιωτα , κτλ με κτ η φτ.

Αυτο θα ναι το point.

Εδώ θα διαφωνησω..

Μα όσες πραγματικά δε μας πειράζει φυσικά κ θα τα συζητάμε τότε ώστε να πούμε η μία την εμπειρία μας στην άλλη όπως σε όλα τόσο καιρό..

Όπως μας βοηθάς εσύ κ οι υπόλοιπες που είστε ήδη μανουλες με καροτσια,ρούχα κτλ (σωτηρια βοήθεια παρεπιπτόντως!!) Το ίδιο θα θέλουμε κ τότε ώστε να ξέρω πχ πονάς κ εσύ το ίδιο,έχει κ εσένα πύον η τομή σου,πόσες ώρες έκανες εσύ να γεννήσεις κ κλασσικά να πάρουμε δυναμη, κουράγιο κ γνώσεις η μία από την άλλη.

Το ότι μπορεί να διαφέρουν οι απόψεις μας σε κάποιο θέμα δε θεωρώ πως πρέπει απευθείας να το κάνει κ θέμα ταμπού (τότε να μη μιλάμε για τρόπο γέννας,να μην μιλάμε για το τι τρώει το μωρο θηλασμό ή όχι,να μη μιλάμε για τη συγκοιμιση ή οχι κτλ) γιατί στο τέλος θα αρχίσουμε να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας κ εγώ δε το θέλω..εγώ μας θέλω όλες ανοιχτές με τις γνώμες,τα πιστεύω κ τις εμπειρίες μας να τις μοιραζόμαστε. 

Εγώ έτσι είμαι κ σαν άνθρωπος κ μαζί σας από την αρχή κ θα είμαι.

Κοριτσάκια μου γλυκάκια μου!

Τα έχουμε ξαναπεί αυτά κ τα έχουμε βρει, μν αναλωνόμαστε σε τέτοια  τώρα!!! Χαιδεψτε κοιλιτσες τώρα!:x

Αυτός ο Άκης έχει αρχίσει να με εκνευρίζει σημαντικά! Αλλά γτ κολλάω να τν βλέπω ακόμα κι όταν φτιάχνει ψάρι???

Καλά το γιατί νομίζω το ξέρουμε όλες χεχεχε:wub: 

Κ το μπανοφι μου περιττό να πω πως ειναι από τη δική του συνταγή:D

• Μου αρέσει 5
  • Χαχα 1

Just now, Renez είπε:

Εδώ θα διαφωνησω..

Μα όσες πραγματικά δε μας πειράζει φυσικά κ θα τα συζητάμε τότε ώστε να πούμε η μία την εμπειρία μας στην άλλη όπως σε όλα τόσο καιρό..

Όπως μας βοηθάς εσύ κ οι υπόλοιπες που είστε ήδη μανουλες με καροτσια,ρούχα κτλ (σωτηρια βοήθεια παρεπιπτόντως!!) Το ίδιο θα θέλουμε κ τότε ώστε να ξέρω πχ πονάς κ εσύ το ίδιο,έχει κ εσένα πύον η τομή σου,πόσες ώρες έκανες εσύ να γεννήσεις κ κλασσικά να πάρουμε δυναμη, κουράγιο κ γνώσεις η μία από την άλλη.

Το ότι μπορεί να διαφέρουν οι απόψεις μας σε κάποιο θέμα δε θεωρώ πως πρέπει απευθείας να το κάνει κ θέμα ταμπού (τότε να μη μιλάμε για τρόπο γέννας,να μην μιλάμε για το τι τρώει το μωρο θηλασμό ή όχι,να μη μιλάμε για τη συγκίνηση ή οχι κτλ) γιατί στο τέλος θα αρχίσουμε να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας κ εγώ δε το θέλω..εγώ μας θέλω όλες ανοιχτές με τις γνώμες,τα πιστεύω κ τις εμπειρίες μας να τις μοιραζόμαστε. 

Κολασμένο μπανοφι! Ακόμα και το sexy ψάρι τ λαχτάρισα...Που δν τα πολυπαω! Ααα κι αυτό το sexy που λέει συνέχεια πολύ με εκνευρίζει επίσης! Άσε μας αγόρι μου τις πεινασμένες...από όλες τις αποψεις;-)

Βρε Αρετή μ ,άστο να πάει τώρα ,δν το λέει έτσι κ η Νίνα νομίζω! Όλες οι απόψεις δεκτές και σεβαστές!  Κι εδω  ελπιζω θα ειμαστε να τα λεμε κ τα βασανα με τα γεννητουρια και τα τερατινια μας! Οι φανατισμοι μόνο δν είναι ωραίο πράγμα!

• Χαχα 2

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Renez είπε:

Εδώ θα διαφωνησω..

Το ότι μπορεί να διαφέρουν οι απόψεις μας σε κάποιο θέμα δε θεωρώ πως πρέπει απευθείας να το κάνει κ θέμα ταμπού (τότε να μη μιλάμε για τρόπο γέννας,να μην μιλάμε για το τι τρώει το μωρο θηλασμό ή όχι,να μη μιλάμε για τη συγκίνηση ή οχι κτλ) γιατί στο τέλος θα αρχίσουμε να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας κ εγώ δε το θέλω..εγώ μας θέλω όλες ανοιχτές με τις γνώμες,τα πιστεύω κ τις εμπειρίες μας να τις μοιραζόμαστε. 

Καλα θα κανεις και θα διαφωνησεις. 

Δν υπαρχει προβλημα και το ξερεις.

Μα θα δεις οτι δν θα υπαρχει και πολυς χρονος ωστε να πουμε ολα οσα θελουμε οι μαμαδες. Δλδ θα θελεις να σαι με το μωρο συνεχεια, επισης θα θελεις στηριξη απ την οικογενεια σ, θα σαι εξαντλημενη και οταν το μωρο κοιμαται θα χρειαζεσαι υπνο.

Οποτε δν πιστευω οτι θα τα συζηταμε και ολα ολα. 

Τωρα για το αν κρυβομαστε η οχι πισω απ το δαχτυλο μας, θεωρω οτι καποια πραγματα μενουν για μας κ την οικογενεια μας.

Δλδ εγω δν θα σχολιασω πραγματα που τα θεωρω αποκλειστικα δικα μου.

Τωρα ολες οπως ειπες εχουμε αποψη και γνωμη και μακαρι να εκφραζεται. Μα δν θεωρω οτι ο τροπος γεννας, η σιτιση του βρεφους,η επιλοχειος καταθλιψη ειναι ταμπου. Απλα ενιωσα την αναγκη να υπερασπιστω κ ολες εκεινες που επιλεγουν να κανουν καισαρικη. 

Κι ας μην ειμαι ακομα μεσα σ εκεινες καθως δν ξερω το αν θα κανω φτ η κτ. Το χω ξαναπει .ο γιατρος μ ειναι κατα. Εγω ειμαι υπερ.

Θα φανει στν 9ο μηνα.

Κολασμένο μπανοφι! Ακόμα και το sexy ψάρι τ λαχτάρισα...Που δν τα πολυπαω! Ααα κι αυτό το sexy που λέει συνέχεια πολύ με εκνευρίζει επίσης! Άσε μας αγόρι μου τις πεινασμένες...από όλες τις αποψεις;-)

Βρε Αρετή μ ,άστο να πάει τώρα ,δν το λέει έτσι κ η Νίνα νομίζω! Όλες οι απόψεις δεκτές και σεβαστές!  Κι εδω  ελπιζω θα ειμαστε να τα λεμε κ τα βασανα με τα γεννητουρια και τα τερατινια μας! Οι φανατισμοι μόνο δν είναι ωραίο πράγμα!

Βρε σωστα τα λες μα δν θεωρω οτι τιθεται θεμα παρεξηγησης. 

Εγω τουλαχιστν δν παρεξηγηθηκα. Κουβεντα κανουμε μα οπως κατανοουμε και οσες θελουν φτ, ετσι πρεπει να κανουμε και για την αλλη ομαδα της κτ. 

Σωστα? Ολα Σεβαστα. Και ολα επιλογες

Και επειδη καραδοκει κ η επιλοχειος καταθλιψη κοριτσια, ενα ειναι το ρητο Χαρουμενη μαμα, χαρουμενα παιδια!

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Μα θα δεις οτι δν θα υπαρχει και πολυς χρονος ωστε να πουμε ολα οσα θελουμε οι μαμαδες. Δλδ θα θελεις να σαι με το μωρο συνεχεια, επισης θα θελεις στηριξη απ την οικογενεια σ, θα σαι εξαντλημενη και οταν το μωρο κοιμαται θα χρειαζεσαι υπνο.

Τωρα για το αν κρυβομαστε η οχι πισω απ το δαχτυλο μας, θεωρω οτι καποια πραγματα μενουν για μας κ την οικογενεια μας.

Τωρα ολες οπως ειπες εχουμε αποψη και γνωμη και μακαρι να εκφραζεται. Μα δν θεωρω οτι ο τροπος γεννας, η σιτιση του βρεφους,η επιλοχειος καταθλιψη ειναι ταμπου. Απλα ενιωσα την αναγκη να υπερασπιστω κ ολες εκεινες που επιλεγουν να κανουν καισαρικη. 

Κι ας μην ειμαι ακομα μεσα σ εκεινες καθως δν ξερω το αν θα κανω φτ η κτ. Το χω ξαναπει .ο γιατρος μ ειναι κατα. Εγω ειμαι υπερ.

Θα φανει στν 9ο μηνα.

Άσε τα εν οίκο μη εν δήμο γιατί εννοούνται,βέβαια κ αυτά υποκειμενικά είναι για το τι έχει ανάγκη να μοιραστεί η κάθε κοπέλα ακόμη κ με ξένους ή να ζητήσει τη γνώμη τους..μοβο εδώ σκέψου πόσα θεματα έχουμε δει στο φόρουμ!!

Τέλος παντων,ας λήξει εδώ,νομίζω κ οι δύο εκφρασαμε αυτό που θελαμε;)

Τέλος,να ξέρετε πως εγώ δεν φανατιζομαι αλλάό όπως όλες πρέπει να έχετε αγοράκια έτσι κ να γεννάμε φυσιολογικά!! Απλά,όμορφα κ δημοκρατικά :mrgreen: 

• Χαχα 3

Just now, Ninamc είπε:

Θα φανει στν 9ο μηνα.

Βρε σωστα τα λες μα δν θεωρω οτι τιθεται θεμα παρεξηγησης. 

Εγω τουλαχιστν δν παρεξηγηθηκα. Κουβεντα κανουμε μα οπως κατανοουμε και οσες θελουν φτ, ετσι πρεπει να κανουμε και για την αλλη ομαδα της κτ. 

Σωστα? Ολα Σεβαστα. Και ολα επιλογες

Καλε ναι αυτο  μας έλλειπε!

Just now, Renez είπε:

Άσε τα εν οίκο μη εν δήμο γιατί εννοούνται,βέβαια κ αυτά υποκειμενικά είναι για το τι έχει ανάγκη να μοιραστεί η κάθε κοπέλα ακόμη κ με ξένους ή να ζητήσει τη γνώμη τους..μοβο εδώ σκέψου πόσα θεματα έχουμε δει στο φόρουμ!!

Τέλος,να ξέρετε πως εγώ δεν φανατιζομαι αλλάό όπως όλες πρέπει να έχετε αγοράκια έτσι κ να γεννάμε φυσιολογικά!! Απλά,όμορφα κ δημοκρατικά :mrgreen: 

@Renez εισαι τερας:twisted:

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Εγω παντως γελασα . . . Να ξερεις ειναι τοσο ασημαντα για μενα αυτα. Δλδ ο τροπος γεννας κτλ. Το σημαντικο ειναι να μαστε καλα κ να υπαρχει υγεια κ αγαπη στην οικογενεια μας.

Να τα μεγαλωσουμε σωστα. 

Δν παρεξηγηθηκα, ευχομαι κ εσυ τ ιδιο. Εγω γελασα. Χαχαχα

Να σ πω κατι?

Εγω που εχω κοριτσακι τωρα, θα πρεπει να της πω να κανει αγορια οταν με το καλο γινει μαμα.

Ετσι δημοκρατικα χαχαχαχαχα

Πεθαινω.

• Μου αρέσει 2

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Να πω άλλο άσχετο?

Ντελιβερι παίρνετε ή φαγητό απ έξω? Ακούστε τι έχω πάθει! Πάτησα λάικ στο φουμπου σε ένα εστιατόριο εδώ και τι το θελα??? Όλο ανεβάζει κάτι μπέργκερ που μου τρέχουν τα σάλια! Είχα πει στν άντρα μ να πάρουμε προ καραντίνα αλλά δν προλάβαμε...κ τώρα που άνοιξε πάλι υποφέρω! Ή θα ξεπατησω λάικ ή θα το φάω!!!( θέλω νατο φάω!) Γενικά δν έχω φάει απ έξω τπτ κ γενικά πίτσες,πίττες κ μπέργκερ φτιάχνει το αγοράκι μ αλλά τη θες κ τν αμαρτία!

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Ninamc είπε:

Εγω παντως γελασα . . . Να ξερεις ειναι τοσο ασημαντα για μενα αυτα. Δλδ ο τροπος γεννας κτλ. Το σημαντικο ειναι να μαστε καλα κ να υπαρχει υγεια κ αγαπη στην οικογενεια μας.

Να τα μεγαλωσουμε σωστα. 

Δν παρεξηγηθηκα, ευχομαι κ εσυ τ ιδιο. Εγω γελασα. Χαχαχα

Να σ πω κατι?

Εγω που εχω κοριτσακι τωρα, θα πρεπει να της πω να κανει αγορια οταν με το καλο γινει μαμα.

Ετσι δημοκρατικα χαχαχαχαχα

Πεθαινω.

Εννοείται κυρία μου χαχαχα 

Θα έρθει επίσκεψη η "θεία" Αρετή να της τα πει :D

Αχχχ τα θέλει η κωλ......άρα μου κ μας βλέπω σε κάνα δυο χρόνια αν κάνω δεύτερο με το καλό να βγαίνει κάνα κοριτσάκι κ να σας πριζω με τα ροζ κ δε θα μου μιλάει καμία σας :tongue:

Να πω άλλο άσχετο?

Ντελιβερι παίρνετε ή φαγητό απ έξω? Ακούστε τι έχω πάθει! Πάτησα λάικ στο φουμπου σε ένα εστιατόριο εδώ και τι το θελα??? Όλο ανεβάζει κάτι μπέργκερ που μου τρέχουν τα σάλια! Είχα πει στν άντρα μ να πάρουμε προ καραντίνα αλλά δν προλάβαμε...κ τώρα που άνοιξε πάλι υποφέρω! Ή θα ξεπατησω λάικ ή θα το φάω!!!( θέλω νατο φάω!) Γενικά δν έχω φάει απ έξω τπτ κ γενικά πίτσες,πίττες κ μπέργκερ φτιάχνει το αγοράκι μ αλλά τη θες κ τν αμαρτία!

Όσο είμαι έγκυος έχω φάει απ' έξω μια πίτσα κ μια byrgerara φίλη από τα simple burger κόλαση!!

Κοινώς προτινω να τα αποφεύγουμε(γενικά όχι μόνο τώρα) αλλά αν μας κάτσει ορμά του κοπέλαρα μου τι το σκέφτεσαι????

Γτ τα παγωτά απ' έξω δε τα παίρνουμε?!;)

• Χαχα 2

Just now, Renez είπε:

Εννοείται κυρία μου χαχαχα 

Θα έρθει επίσκεψη η "θεία" Αρετή να της τα πει :D

Αχχχ τα θέλει η κωλ......άρα μου κ μας βλέπω σε κάνα δυο χρόνια αν κάνω δεύτερο με το καλό να βγαίνει κάνα κοριτσάκι κ να σας πριζω με τα ροζ κ δε θα μου μιλάει καμία σας :tongue:

Χαχαχαχα! Εγω δν θα μι εδω σε κανα 2 χρ. Χαχαχα σταματαω στο 2ο.

Κοιτα μηπως σας ερθει νωριτερα η επιθυμια! Στο ευχομαι και να ναι κ κοριτσαρος με τα ροζζζ και να καιει χαχαχαχαχαχα

• Χαχα 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Εχει ο καιρος γυρισματα. 

Κρατα μικρο καλαθι.

Αυτο θα ναι το point.

Ολα ακουγωνται φυσιολογικα .

Ειναι δυσκολο να στα απαγορευουν οταν ολα θεωρουνται δεδομενα. Το μωρακι να ναι καλα και θα περασουν ολα. Κατσε κ ευχαριστησου το γτ μετα σε βλεπω με μπικινι κ κοκτειλ χυμου στο χερι χαχαχα

Να πανε ολα καλα κοριτσι!

Και συμφωνω απολυτα με το κλεισιμο σ!

Αυτο περιμένουμε και μεις!! ! :cool:

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...