Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

• Ευχαριστώ 1

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

@Anastasia05 στους δημόσιους σταθμούς παίρνουν παιδάκια από μηνών και χωρίζονται ανάλογα με την ηλικία στο βρεφικό τμήμα μέχρι 2.5 χρ κ στο νηπιακό από 2.5 κ πανω ( κοιτάνε την ηλικία που θα έχουν Σεπτεμβριο). Στους ιδιωτικούς υπάρχει κ το ΕΣΠΑ που δεν πληρώνεις τπτ και τα χωρίζουν πάλι έτσι. Δλδ εσύ αν πάρεις το ΕΣΠΑ θα πάρεις το βαουτσερ για βρέφη και αν θες να πάει από Σεπτέμβριο καλό είναι να ξεκινήσεις από τώρα ραντεβού με ιδιωτικους σταθμούς κ να κλείσεις θέση από τώρα γιατί το Σεπτέμβριο δεν υπάρχει θέση για δείγμα. Στους δημόσιους σταθμούς γίνονται αυτές τις μέρες οι αιτήσεις κ πάει με μόρια αν θα σε πάρουν.

• Μου αρέσει 1

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Angelina91 είπε:

Καλημέρα σας κορίτσια , εγώ είμαι 4w 6d θέλω να σας ρωτήσω αν έχετε και εσείς κάποια παρόμοια εμπειρία όπως εγώ . Κάθε πρωί εμφανίζω λίγο αιματάκι από τον κόλπο , όμως ο γιατρός μου είδε κανονικά τον σάκο και είναι ευχαριστημένος από την εικόνα που βλέπει για την εβδομάδα που είμαι , έχουμε πάλι ραντεβού σε 2 εβδομάδες . Μου δίνει utrogestan ένα πρωί ένα βράδυ και μου είπε ξεκούραση . Έχετε ή είχατε ποτέ και εσείς κάτι παρόμοιο ; Έχω φοβηθεί αρκετά αν και το αίμα δεν είναι πολύ , επίσης καθόλη την διάρκεια της ημέρας σταματάει ,μόνο το πρωί έχω λίγο . Εύχομαι με το καλό τα σποράκια μας και να πάνε όλα καλά σε όλες μας ❤️

Κορίτσι μου με το καλό το μωράκι σου! Σου στέλνουμε όλη τη θετική μας ενέργεια κ τη γουρλιδικη αύρα μας!

Να ακούσεις τν γιατρό σ κ να ξαπλώνεις πολύ! Ουτε βάρη ούτε σφίξιμο! Το αίμα μπορεί να υπάρχει στην αρχή μ είχε πει ο δικός μ γτ είχα κάτι περιπέτειες. Μπορεί να είναι και πολυ το αίμα κ να μν τρέχει τπτ! Κάνε υπομονή κ μόνο θετική σκέψη! Ότι είναι για καλό γίνεται να ξέρεις!

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Christinα είπε:

Κορίτσι μου με το καλό το μωράκι σου! Σου στέλνουμε όλη τη θετική μας ενέργεια κ τη γουρλιδικη αύρα μας!

Να ακούσεις τν γιατρό σ κ να ξαπλώνεις πολύ! Ουτε βάρη ούτε σφίξιμο! Το αίμα μπορεί να υπάρχει στην αρχή μ είχε πει ο δικός μ γτ είχα κάτι περιπέτειες. Μπορεί να είναι και πολυ το αίμα κ να μν τρέχει τπτ! Κάνε υπομονή κ μόνο θετική σκέψη! Ότι είναι για καλό γίνεται να ξέρεις!

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου❤️ Προσπαθώ να μην κάνω πολλά , να κάθομαι και να είμαι ξαπλωμένη , ελπίζω να πάνε όλα καλά στο τέλος , αλλά αυτή η αναμονή για το επόμενο ραντεβού είναι λίγο βασανιστική . Εύχομαι όλες μας στο τέλος να έχουμε στην αγκαλιά μας τα μωράκια μας γερά και δυνατά ! 

• Μου αρέσει 1

Just now, marianna1986 είπε:

@Anastasia05 στους δημόσιους σταθμούς παίρνουν παιδάκια από μηνών και χωρίζονται ανάλογα με την ηλικία στο βρεφικό τμήμα μέχρι 2.5 χρ κ στο νηπιακό από 2.5 κ πανω ( κοιτάνε την ηλικία που θα έχουν Σεπτεμβριο). Στους ιδιωτικούς υπάρχει κ το ΕΣΠΑ που δεν πληρώνεις τπτ και τα χωρίζουν πάλι έτσι. Δλδ εσύ αν πάρεις το ΕΣΠΑ θα πάρεις το βαουτσερ για βρέφη και αν θες να πάει από Σεπτέμβριο καλό είναι να ξεκινήσεις από τώρα ραντεβού με ιδιωτικους σταθμούς κ να κλείσεις θέση από τώρα γιατί το Σεπτέμβριο δεν υπάρχει θέση για δείγμα. Στους δημόσιους σταθμούς γίνονται αυτές τις μέρες οι αιτήσεις κ πάει με μόρια αν θα σε πάρουν.

Με ενδιαφέρει κι εμενα αυτό και είμαι άσχετη! Για το δημόσιο τα κάνουμε σε κάποιο σάιτ τα χαρτιά; Και στους ιδιωτικούς πάμε όπου θελουμε; Σε όποιον ιδιωτικό θελουμε; Και για το ΕΣΠΑ που κάνουμε αίτηση; 

Τα μόρια για να παρεις το Voucher/ΕΣΠΑ είναι  1.ετησιο εισόδημα 2. Είδος σύμβασης εργασίας 3. Ανεργία 4. Οικογενειακή κατάσταση (μονογονεας κτλπ) κάπως τα συμψηφιζουν μέσω μορίων και βγαίνει. Πάντως αν το πρώτο(εισόδημα) είναι πάρα πάνω ακόμα κ τα άλλα να έχεις δύσκολα τα παίρνεις.  

Συνήθως ανοίγει πλατφόρμα στο eetaa και κάνεις εκεί υποβολή. Φέτος δεν ξέρω τι θα γίνει. Γενικά πολλές φορές βγαίνει χωριστά στο κάθε δήμο γι'αυτό είναι καλό να ρωτήσετε κ εκεί. 

Πιάνει και δημόσιους παιδικούς και ιδιωτικούς. (Στους δημόσιους σου πληρώνουν το ποσό που θα δώσεις για την σίτιση του παιδιού για μαρκαδόρους -- που δεν είναι πολλά -- και στο ιδιωτικό τα πάντα) Επίσης να έχετε στο νου σας ότι αρκετοί δήμοι δεν έχουν δημόσιους βρεφονηπιακούς σταθμούς αλλά μόνο παιδικούς σταθμούς (παίρνουν δηλαδή παιδάκια 2.5+ και με κομμένη πάνα) και αυτό είναι καλό να ερωτηθεί στον δήμο. 

Όποτε θα πάρετε στο δήμο και εκεί θα σας πουν, κάποιοι έχουν ειδικές πλατφόρμες κάποιοι άλλοι σου λένε να τους τα στείλεις σε email και να κάνεις άλλη διαδικασία, επίσης σου δίνουν κ λίστα με τους παιδικούς. Αν κάτι δεν μπορείς να κάνεις σωστά σε στέλνουν ξεχωριστά στο κάθε παιδικό σταθμό μετά από ραντεβού κ γίνεται εκεί η διαδικασία. Στον δήμο θα ρωτήσετε και για την χορήγηση ΕΣΠΑ.

Ελπίζω να βοήθησα :) Μπορεί κάτι να μου διαφεύγει αλλά από όσο ξέρω πάνω κάτω έτσι είναι η διαδικασία. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Angelina91 είπε:

Καλημέρα σας κορίτσια , εγώ είμαι 4w 6d θέλω να σας ρωτήσω αν έχετε και εσείς κάποια παρόμοια εμπειρία όπως εγώ . Κάθε πρωί εμφανίζω λίγο αιματάκι από τον κόλπο , όμως ο γιατρός μου είδε κανονικά τον σάκο και είναι ευχαριστημένος από την εικόνα που βλέπει για την εβδομάδα που είμαι , έχουμε πάλι ραντεβού σε 2 εβδομάδες . Μου δίνει utrogestan ένα πρωί ένα βράδυ και μου είπε ξεκούραση . Έχετε ή είχατε ποτέ και εσείς κάτι παρόμοιο ; Έχω φοβηθεί αρκετά αν και το αίμα δεν είναι πολύ , επίσης καθόλη την διάρκεια της ημέρας σταματάει ,μόνο το πρωί έχω λίγο . Εύχομαι με το καλό τα σποράκια μας και να πάνε όλα καλά σε όλες μας ❤️

Γεια σου κορίτσι κ με το καλό το μωρό σου! Κ εγώ είχα αιμορραγία στην αρχή! Πολύ ξεκουραση κ προγεστερονη! Όλα καλά θα πανε:wub:

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

@P.L.L. πόσο είναι το παιδάκι σου; Για τους δημόσιους μπες στο δήμο που ανοικεις και θα λέει τι να κάνεις κ τα δικαιολογητικά. Όπως είπε κ η @elenioz μερικοί δήμοι δεν έχουν βρεφικό κάτω από 2.5 δλδ. Για τους ιδιωτικούς μέσω ΕΣΠΑ υπάρχει μια σελίδα αν έχεις φμπ πολύ βοηθητική που λέγεται ΕΕΤΑΑ ομαδική επιστολή διαμαρτυρίας!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

l4uHp3.pnghqpcp3.png

2 ώρες πρίν, Angelina91 είπε:

Ποια σπιτάκια βρε? Σπορακια είναι όσο είναι στον πατέρα τους,εμείς οι μανουλες τα κάνουμε ολόκληρα παιδάκια χαχα να δεις πως θα είναι σε 1-1.5 μήνα στην αυχενική διαφάνεια που θα κάνεις κ θα τρελαθείς!!

Τεσπα,στο θέμα σου..εγώ προσωπικά δεν είχα παρόμοια εμπειρία αλλά έχω ακούσει αρκετές κοπέλες στην αρχή της εγκυμοσύνης του να έχουν λίγο αίμα ή καφέ υπολοιματα κ συνήθως είναι από την εμφύτευση που με το. Καιρό φεύγουν..είσαι ακόμη στην πολυυυ αρχή κορίτσι μου κ είναι λογικο!! Παίρνει το utrogestan κ μην αγχώνεσαι!!

Εύχομαι ο,τι καλύτερο!!

Καλημέρα-καλησπερα κ από εμένα κορίτσια μου!! 

Σήμερα δόξα τον Θεό είχα φουλ ενέργεια κ αρκετή δουλίτσα που συνέβαλε εννοείται στη καλή μου ψυχολογία :-) η μόνη χαζομάρα που έκανα ήταν το λάθος να βάλω φλατ σαγιονάρακια κ με τις 6 ώρες ορθοστασία με τσάκισαν!!!!!

Τεσπα,τώρα εχω μαζευτεί σπιτάκι μου κ κάνω χταποδακι με μακαρονακι παρακαλώ! Χα!! Κ προχθές έκανα ένα υπεροχοοοο.. μπανοφι!! Αχχχ δε φταίω εγώ..οι μπανάνες που θα χάλαγαν :P

Εσείς όλες καλά μου είστε??

• Μου αρέσει 3

Μια χαρά είμαστε @Renez, κάνει πολλή ζέστη ήδη και έχουμε ακόμα μπροστά μας ολόκληρο καλοκαίρι...

Μια χαρά το μπανοφι αν έχει περισσέψει στείλε κ τπτ από δω...:-D

Μπήκα στις μανουλες Μαϊου να δω τι παίζει με τις γέννες στα μαιευτήρια λόγω κορονοιου και σχεδόν όλες απ' όσες έχουν γεννήσει μέχρι σήμερα έκαναν καισαρική... Με έπιασε απελπισία αν κ γερά να είναι το παιδάκια, αυτό μετράει.

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Just now, marianna1986 είπε:

Μια χαρά είμαστε @Renez, κάνει πολλή ζέστη ήδη και έχουμε ακόμα μπροστά μας ολόκληρο καλοκαίρι...

Μια χαρά το μπανοφι αν έχει περισσέψει στείλε κ τπτ από δω...:-D

Μπήκα στις μανουλες Μαϊου να δω τι παίζει με τις γέννες στα μαιευτήρια λόγω κορονοιου και σχεδόν όλες απ' όσες έχουν γεννήσει μέχρι σήμερα έκαναν καισαρική... Με έπιασε απελπισία αν κ γερά να είναι το παιδάκια, αυτό μετράει.

Ναι νομίζω το είχα ξανά αναφέρει κάποια στιγμή αυτό κ στις μανουλες Απριλίου που παρακολουθούσα επίσης 2 στις 3 γέννησαν με καισαρική..

Φυσικά θα πούμε πως κ λόγος ιατρικός να μην υπάρχει είναι δικαίωμα κάθε μανουλας τι θα επιλέξει ώστε να νιώθει ασφαλής εκείνη κ το μωρό της αλλά σαν Αρετή,όντως δε μπορώ να καταλάβω γτ να το θέλει μια γυναίκα αν δεν συντρέχει ιατρικός λόγος..

Πρώτη Πρώτη η φίλη μου που απ' όταν έμαθε για την εγκυμοσύνη είχε κλειδώσει το μυαλό της στη καισαρική ως πιο εύκολη λύση λέει κ πιο ανώδυνη..βέβαια δυστυχώς δεν προέβλεψε το μετά που λόγω του πόνου της τις 2-3 πρώτες ημέρες έδωσε ξένο γάλα στο παιδί γτ δεν είχε κουράγιο να θηλάσει και μέχρι κ 2 εβδομαδες μετά το χειρουργείο είχε πονους:| πως γίνεται να εμπιστεύεται μια γυναίκα πιο πολύ ένα χειρουργεία από την ίδια τη φύση? Τον ίδιο τους τον εαυτό?:roll:

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Ναι νομίζω το είχα ξανά αναφέρει κάποια στιγμή αυτό κ στις μανουλες Απριλίου που παρακολουθούσα επίσης 2 στις 3 γέννησαν με καισαρική..

Φυσικά θα πούμε πως κ λόγος ιατρικός να μην υπάρχει είναι δικαίωμα κάθε μανουλας τι θα επιλέξει ώστε να νιώθει ασφαλής εκείνη κ το μωρό της αλλά σαν Αρετή,όντως δε μπορώ να καταλάβω γτ να το θέλει μια γυναίκα αν δεν συντρέχει ιατρικός λόγος..

Πρώτη Πρώτη η φίλη μου που απ' όταν έμαθε για την εγκυμοσύνη είχε κλειδώσει το μυαλό της στη καισαρική ως πιο εύκολη λύση λέει κ πιο ανώδυνη..βέβαια δυστυχώς δεν προέβλεψε το μετά που λόγω του πόνου της τις 2-3 πρώτες ημέρες έδωσε ξένο γάλα στο παιδί γτ δεν είχε κουράγιο να θηλάσει και μέχρι κ 2 εβδομαδες μετά το χειρουργείο είχε πονους:| πως γίνεται να εμπιστεύεται μια γυναίκα πιο πολύ ένα χειρουργεία από την ίδια τη φύση? Τον ίδιο τους τον εαυτό?:roll:

Κανονικα δν θα επρεπε να τα σχολιαζουμε αυτα φιλη μ! Ειναι ευαισθητα θεματα.

Τι θα μπορουσες να πεις αν μια γυναικα με 26 ωρες γεννας η 17 η 8 ωρες σου πει οτι δν αντεχει να περασει τους πονους τοσες ωρες? Γιατι και με φτ εχεις αρκετους πονους και ραμματα μετα για εβδομαδες..

Οποτε μη μπαινεις σε συγκριση και μην κρινεις τι κανει η καθεμια.

Ο ιδιος σου ο εαυτος οπως λες,εχει τυχει να προδωσει και τους πιο δυνατους οργανισμους.

Γι αυτο και πολλες γυναικες ακομα και σημερα τυχαινει να πεθαινουν στη γεννα.

Οποτε ας μη τα συζηταμε το γιατι επιλεγει καποια να κανει φτ η κτ. Ειναι καθαρα δικο τους θεμα.

Τωρα εγω σαν Νινα με την εμπειρια της 1ης γεννας με φτ 17ωρες και με κινδυνο να μπει το μωρο θερμοκοιτιδα, και με την επιμονη και την κριτικη που εκανα σε ολες εκεινες οσες εκαναν κτ. Σου λεω 

Εχει ο καιρος γυρισματα χαχαχα

Το παιδι μ οταν θα μεγαλωσει με ολα οσα εχω να του προσφερω δν θα ρωτησει αν το θηλασα η αν εκανα καισαρικη η οχι. Οπως δν θα ρωτησει τι μαρκα καροτσι πηρα, με τι πιατο ετρωγε και αν γεννησα σε ιδιωτικο η δημοσιο μαιευτηριο.

Ο καθε ανθρωπος κανει τις επιλογες του. Ειναι λεπτα θεματα αυτα

On 12/5/2020 at 2:01 ΜΜ, Marti είπε:

Καλημέρα κορίτσια! 

Σχετικά με τη δουλειά στον ιδιωτικό τομέα δεν εχω πει ακομα κάτι γιατι είμαστε ακόμα σε αναστολή. Εννοειται όπως είπα και στο παρελθόν οτι λογω Ορισμένου Χρόνου συμβάσης με λιγα ενσημα δε δικαίουμαι τιποτα.. 

Εχω αλλα νεα όμως καπως στενάχωρα. Οπως ειχα πει την κυριακη έβγαλα μια σταγονα καφε σα βλεννη και άλλη μια χθες. Έτσι το βράδυ πηγα στο γιατρό πιο πολύ για να μου φύγει γιατί ο γιατρός μ χει πει ενταξει αυτά είναι φυσιολογικα συν οτι είχα παει την Πέμπτη και ολα οκ. Τεσπα παω χθες το βραδυ και μου κανει ενδοκολπικο υπέρηχο και βγηκε οτι εχω επιχειλιο πλακουντα αλλα λογικά θα ανέβει γιατι είναι πολυ νωρίς.. Η σύσταση ειναι ούτε βόλτες, ούτε δουλειές ούτε τίποτα.. Και μενα μέχρι στιγμής η εγκυμοσύνη μ ηταν πολυ καλη ημουν πολύ δράστηρια  δε μπορώ να καθομαι κλπ.. Εσκασα.. 

Προς θεού δν εγραψα το μήνυμα για να αρχίσει καμια από σας να αγχώνεται! 

Σε εχουμε χασει.

Πως εισαι? Ολα καλα? Το νινακι?

• Μου αρέσει 3

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Renez είπε:

Αυτά κορίτσια μόνο σ'αυτή τη χώρα γίνονται, να έχεις επιλογή αν θες το ένα ή το άλλο εάν δεν συντρέχει λόγος και η κύησή σου είναι χαμηλού κινδύνου... Και φυσικά, εάν δεν υπάρχει ιατρική ένδειξη, είναι παράνομο καθώς η επίτοκος εκτίθεται σε παραπάνω ρίσκα.

Τώρα, αφού βολεύει τους γιατρούς οι οποίοι σου το επιτρέπουν να διαλέξεις, πώς μετά να κριτικάρεις τις γυναίκες που την παίρνουν αυτήν την επιλογή?

• Μου αρέσει 2

JeY7p2.png

Just now, OctoberMom είπε:

Αυτά κορίτσια μόνο σ'αυτή τη χώρα γίνονται, να έχεις επιλογή αν θες το ένα ή το άλλο εάν δεν συντρέχει λόγος και η κύησή σου είναι χαμηλού κινδύνου... Και φυσικά, εάν δεν υπάρχει ιατρική ένδειξη, είναι παράνομο καθώς η επίτοκος εκτίθεται σε παραπάνω ρίσκα.

Τώρα, αφού βολεύει τους γιατρούς οι οποίοι σου το επιτρέπουν να διαλέξεις, πώς μετά να κριτικάρεις τις γυναίκες που την παίρνουν αυτήν την επιλογή?

Γενικα δν ειναι καλο να κρινεις. Η καθε γυναικα ξερει τι θα κανει και κανει τις επιλογες της. Ετσι δν ειναι?

Ολα στη ζωη ειναι θεμα επιλογων

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Τι θα μπορουσες να πεις αν μια γυναικα με 26 ωρες γεννας η 17 η 8 ωρες σου πει οτι δν αντεχει να περασει τους πονους τοσες ωρες? Γιατι και με φτ εχεις αρκετους πονους και ραμματα μετα για εβδομαδες..

Ο ιδιος σου ο εαυτος οπως λες,εχει τυχει να προδωσει και τους πιο δυνατους οργανισμους.

Οποτε ας μη τα συζηταμε το γιατι επιλεγει καποια να κανει φτ η κτ. Ειναι καθαρα δικο τους θεμα.

Τωρα εγω σαν Νινα με την εμπειρια της 1ης γεννας με φτ 17ωρες και με κινδυνο να μπει το μωρο θερμοκοιτιδα, και με την επιμονη και την κριτικη που εκανα σε ολες εκεινες οσες εκαναν κτ. Σου λεω 

Εχει ο καιρος γυρισματα.

Δλδ τωρα θελω κτ και να μην καταλαβω τπτ.δν με κανει λιγοτερο μανα απο ολες εσας που θελετε φτ. Σωστα?

Βεβαια ακομα δν ξερω αν θα κανω φτ η κτ. Μα θελω κτ.

Το παιδι μ οταν θα μεγαλωσει με ολα οσα εχω να του προσφερω δν θα ρωτησει αν το θηλασα η αν εκανα καισαρικη η οχι. 

Πόσο μα πόσο συμφωνώ!

Μν κολλάει το μυαλό! Ναι η φύση ξέρει αλλά κ η επιστήμη ξέρει αλλά κ η μαμα εχει ένστικτο  ή φοβία  ή ότι έχει ο καθένας τελοσπαντων! Λόγοι ιατρικοί, ψυχολογικοί κ επιλογή στο κάτω κάτω! Τα ραματα εκει κατω είναι μαρτύριο όπως κ στη τομη,αναλογα κ τν οργανισμό. Πολλά παρατράγουδα αλλά μη ξυνουμε πληγές! Λέω Ναι στο Φ.τ. Αλλά όταν έρθει η ώρα θα κρίνουμε το σωστό για τν καθένα!

Βέβαια όταν σου επιβάλουν κάτι με το έτσι θέλω, οκ σου ανάβουν τα λαμπάκια κ νομίζω ότι δν χρειάζεται να επιβάλουν κ.τ λόγω ιού. 

@Renez μου δν σε παίρνουμε από τα μούτρα σε καμμία περίπτωση δν πάει σε εσένα ή κάποια άλλη αυτό. Ξέρω πως το λες και είσαι ανοιχτομυαλη!

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Ninamc είπε:

Εχει ο καιρος γυρισματα χαχαχα

Το παιδι μ οταν θα μεγαλωσει με ολα οσα εχω να του προσφερω δν θα ρωτησει αν το θηλασα η αν εκανα καισαρικη η οχι. Οπως δν θα ρωτησει τι μαρκα καροτσι πηρα, με τι πιατο ετρωγε και αν γεννησα σε ιδιωτικο η δημοσιο μαιευτηριο.

Ο καθε ανθρωπος κανει τις επιλογες του. Ειναι λεπτα θεματα αυτα

Σε εχουμε χασει.

Πως εισαι? Ολα καλα? Το νινακι?

Αγάπη μου μη με τρελαίνεις τώρα!! Το ότι λέω την γνώμη μου δε σημαίνει πως κρίνω την άλλη γυναίκα κ μάλιστα από τα πρώτα που τόνισα ήταν πως η κάθε μία έχει δικαίωμα να κάνει ότι την κάνει να νιώθει ασφαλής.

Από εκεί κ πέρα έχω κ τη προσωπική μου άποψη όπως όλες μας κ την εκφράζω! Κ όπως λέει η φίλη @OctoberMom επειδή έχω σόι στο εξωτερικό (Γερμανία κ Αμερική) ισχύει πως η Ελλάδα είναι αν όχι η μόνη χώρα από τις λίγες που το επιτρέπουν να υπάρχει σαν επιλογή η καισαρική.. φυσικά κ μπορεί να σε προδωσει το σώμα σου όπως κ ο γιατρός σου άθελά τους βέβαια κ οι δύο!

Απλά εμένα προσωπικά μου φαίνεται κουλο σαν επιλογή η εγχείρηση από το φυσιολογικό..κ η μαμά μου με έκανε μετά από 12 ώρες κ με τράβηξαν κ με βεντούζα κ τον αδερφό μου τον έκανε μετά ασυζητητί με καισαρική όπως εσύ για να μη περάσει τα ίδια, έννοειται πως το κατανοώ αυτό..να δεχτώ πως μετά από μία τόσο κακή εμπειρία θες κάτι καλύτερο (που δε σημαίνει ότι κ η δεύτερη θα είναι ίδια κακή αλλά οκ) τώρα όταν είναι η πρώτη σου γέννα γτ να το επιλέξεις ρε μάτια μου? Δε ξέρω..ίσως εγώ φοβάμαι τόσο τα χειρουργεία ή είμαι σαν πρώτη φορά μάνα τόσο ρομαντική που να θέλω να το ζήσω όλο πρώτα ο Θεός βέβαια..

• Μου αρέσει 5

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...