Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Κορίτσια μου καλησπερα!! Έκανα τις καθιερωμένες εξετάσεις μου σήμερα ξεκίνησα την εγκυμοσύνη με αιματοκρίτη 30.6 και σήμερα είχα 29 . Εντάξει για 4 μήνες δεν έχει πέσει πολύ αλλά πόσο θα πέσει ακομα..??

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Renez είπε:

Έλαααα είναι κάτι σούπερ που είναι σαν μικροί κύριοι :-) με πουκαμισακια,παντελόνια τσινο,τιραντουλες:wub:

Ευάγγελος? Δεν είναι άσχημο κ ολόκληρο..είναι πιο πρότυπο. 

Μπα μπα?! Να αξιωθεις για αγοράκι βλέπω..ΧΑ! Το ξερά ότι είσαι κρυφοαγορομανα!! Αποκαλύψου λοιπόν!!

Καλημερα κ από εμένα κορίτσια μου, ή καλύτερα καλησπέρα!!

Το βράδυ δεν είχα καλό ύπνο..κοιμήθηκα στις 10 κλασσικά όταν δουλεύω κ ξύπνησα 2.30 με μάτι γαρίδα κ το πήγα σερί παρότι πάλεψα να κοιμηθώ..γενικά εχθές κ σήμερα το πρωί καμιά ώρα αφότου ξυπνήσω έχω μια ταραχή για κάνα 2ωρο σχεδον..νιώθω σαν στρεσαρισμενη(χωρίς να ξέρω το λόγο) σαν να έχω κακό προαίσθημα (χωρίς να ξέρω γτ..) αδύναμη..χωρις ενεργεια..γενικά ένα πλακωμα στο στηθος συνδιασμενο με ελαφριά χατυπαλμια :| 

Μετά που αρχίζει κ περισσότερο η δουλειά ξεχνιέμαι κ είμαι μια χαρα δόξα το Θεό..τι να πω?!

Εγώ πιστεύω πως τον παθαινεις επειδή αγχώνεσαι για το νινι κ για το πώς θα είναι η κατάσταση μετά τη γέννηση. 

Κι απλά όταν πιάνει δουλειά δεν έχεις χρόνο να σκεφτείς μόνο αυτό 

Όλες νιώθουμε έτσι λίγο πολύ, αν αυτό σε βοηθάει!!:)

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Just now, Renez είπε:

Έλαααα είναι κάτι σούπερ που είναι σαν μικροί κύριοι :-) με πουκαμισακια,παντελόνια τσινο,τιραντουλες:wub:

Μπα μπα?! Να αξιωθεις για αγοράκι βλέπω..ΧΑ! Το ξερά ότι είσαι κρυφοαγορομανα!! Αποκαλύψου λοιπόν!!

Το βράδυ δεν είχα καλό ύπνο..κοιμήθηκα στις 10 κλασσικά όταν δουλεύω κ ξύπνησα 2.30 με μάτι γαρίδα κ το πήγα σερί παρότι πάλεψα να κοιμηθώ..γενικά εχθές κ σήμερα το πρωί καμιά ώρα αφότου ξυπνήσω έχω μια ταραχή για κάνα 2ωρο σχεδον..νιώθω σαν στρεσαρισμενη(χωρίς να ξέρω το λόγο) σαν να έχω κακό προαίσθημα (χωρίς να ξέρω γτ..) αδύναμη..χωρις ενεργεια..γενικά ένα πλακωμα στο στηθος συνδιασμενο με ελαφριά χατυπαλμια :| 

Μετά που αρχίζει κ περισσότερο η δουλειά ξεχνιέμαι κ είμαι μια χαρα δόξα το Θεό..τι να πω?!

Ευαγγελε ελα λίγο σε παρακαλώ.... Αριστοκρατίσσα μανα της δεκαετίας του 60 χαχαχχα.. 

Θεωρώ ότι για την αδυναμία φταιει η κούραση και υπερένταση! Κανε ενα ωραιι ζεστό μπανακι και θα χαλάρωσεις! 

• Χαχα 3

Just now, Renez είπε:

χαχαχαχ Να με αξιώσει ο Θεούλης να κάνω και δεύτερο θέλω και αφού έχω κόρη να μην είναι το δεύτερο αγόρι???

εσένα τώρα σε έχουμε για την cool της παρέας που έχει απαντήσεις για όλα, γιατι μας την βγαίνεις με στρες και πλακώματα,....Για μαζέψου σε παρακαλώ μανταμιτσα μου!!

χαρά και τσαχπινιά θέλω και τίποτα άλλο!!!μόνο για την ενέργεια σε συγχωρώ επειδή έπιασε και ΄ζεστη!

Just now, Marti είπε:

Ευαγγελε ελα λίγο σε παρακαλώ.... Αριστοκρατίσσα μανα της δεκαετίας του 60 χαχαχχα.. 

Θεωρώ ότι για την αδυναμία φταιει η κούραση και υπερένταση! Κανε ενα ωραιι ζεστό μπανακι και θα χαλάρωσεις! 

χαχαχαχα τα ίδια λέμε και εμείς για το Θεοδώρα, πάει ασορτί με υπηρετικό προσωπικό και τιάρα, :D 

Just now, Thalia30 είπε:

Κορίτσια μου καλησπερα!! Έκανα τις καθιερωμένες εξετάσεις μου σήμερα ξεκίνησα την εγκυμοσύνη με αιματοκρίτη 30.6 και σήμερα είχα 29 . Εντάξει για 4 μήνες δεν έχει πέσει πολύ αλλά πόσο θα πέσει ακομα..??

εμένα έπεσε 4 μονάδες, βέβαια είχα παραπάνω από εσένα οπότε δεν ξέρω εαν είσαι οριακά , ξεκίνησα με 38 και τώρα πήγε 34 , σίδηρο παίρνεις?

• Μου αρέσει 1

C1JTp3.png

Just now, Thalia30 είπε:

Φαντάζομαι σιδηρο παίρνεις! Και εμενα επεσε 3 μονάδες παρόλο που παίρνω σιδηρο απλα ξεκίνησα με υψηλότερη τιμη. Ο γιατρός σου είπε κάτι? 

Διαφημίσεις

Just now, Thalia30 είπε:

Εμένα από 38 που ήταν δλδ εντός ορίων 37-45 έπεσε στο 34.6.. βέβαια ομολογώ πως δεν έπινα τότε τον σίδηρο μου καλά γτ ήταν υγρό κ με ανακάτευε κ πολλές φορές τον παρέλειπα..τώρα στο 2ο τρίμηνο μου το έκανε χαπακια κ το πίνω 2 φορές την ημέρα..ελπίζω να ανέβει στις επόμενες..

Ο γιατρός σου τι σου είπε? Ποιες τιμές δίνει το εργαστήριο ως φυσιολογικές?

Εμένα κορίτσια πήγα σε 2 διαφορετικά εργαστήρια κ το ένα είχε φυσ.τιμη 37-45 και το άλλο 36-48.. οπότε να τσεκαρουμε κ αυτά..

Just now, EugenJen είπε:

χαχαχαχ Να με αξιώσει ο Θεούλης να κάνω και δεύτερο θέλω και αφού έχω κόρη να μην είναι το δεύτερο αγόρι???

εσένα τώρα σε έχουμε για την cool της παρέας που έχει απαντήσεις για όλα, γιατι μας την βγαίνεις με στρες και πλακώματα,....Για μαζέψου σε παρακαλώ μανταμιτσα μου!!

χαρά και τσαχπινιά θέλω και τίποτα άλλο!!!μόνο για την ενέργεια σε συγχωρώ επειδή έπιασε και ΄ζεστη!

Άντε τέτοια μου λες τώρα κ με εμψυχώνεις κ δε θα σε εκθέσω άλλο για την άποψη μου πως εισαι κρυφοαγορομανα :wub: :mrgreen:

Όσο για την ζέστη ναι την άτιμη..ποτέ λέγαμε ότι είμαστε κρυουλιαρες κ θέλουμε σεντόνι κ το καλοκαίρι κ ποτέ έβαλα ήδη σεντόνι εχθές ούτε κατάλαβα!!

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, marianna1986 είπε:

@EugenJen το Βαγγέλης είναι πολύ ωραίο κ αρρενωπό όνομα σου εύχομαι να κάνεις αγοράκι κάποια στιγμή και να το βάλεις!

@eleniozμιας κ δουλεύεις σε παιδικο, προβλέπεται να ανοίξουν; Έστω τον Ιούλιο; Πάντως κ εγώ που δουλεύω σε δημοτικά τα τελευταία 10 χρόνια θα έλεγα πως τα συνηθισμένα ονόματα έχουν εκλείψει και έχουμε πήξει σε δαναες, αγγέλους κ λυδιες. Για να μην πω ότι τα μισά είναι με διπλά ονόματα. Όταν βαφτισα την κόρη μου Μαρία, ο παπάς ευχαρίστησε τη νονά γιατί το όνομα τινει προς εξαφάνιση.

Ακόμα δεν ξέρουμε ! Είναι να αποφασίσει η επιτροπή στις 25 του Μαϊου. Πάντως ή θα πάει από 1 Ιουνίου ή (που λένε ότι είναι το πιο επικρατέστερο σενάριο ανεπίσημα) από Σεπτέμβριο.                      Τώρα είναι και οι εγγραφές ένα αλαλούμ γενικότερα :mellow:

Just now, Thalia30 είπε:

Γενικά πόσο έχεις? Έχει κι αυτό σημασία. 

Εμένα τα φυσιολογικά μου είναι 34-35 κ στην εγκυμοσύνη χτυπάω κ κάνα 36 :P

Q1jtp2.png

@Renez αυτό το ψυχοπλακωμα το είχα στην πρώτη μου εγκυμοσύνη. Ήταν το άγχος μου να πάνε όλα καλα! Ώρες ώρες με πλάκωνε πολύ κ με έπαιρνε από κάτω... Θυμάμαι ήμουν στον μήνα που ειμαι τώρα όταν ξεκινησε. Αφού τύχαινε να μην κλωτσαει το μωρό για κάνα δεκάλεπτο και πάθαινα αμόκ ότι κάτι είχε πάθει... Όλη αυτή η παρακρουση συνεχίστηκε μεχρι το τέλος! 

@elenioz μακάρι να ανοίξουν! Θα είναι καλό για τα παιδάκια να συναντήσουν τους φίλους τους ξανά! Τώρα για τον κορονοιο δεν ξέρω αν είναι καλό αλλά οι ειδικοί τα ξέρουν καλύτερα αυτά. Είσαι σε δημόσιο ή ιδιωτικό; Τι ηλικία παιδιών έχεις;

• Μου αρέσει 1

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα. Μέλλουσα μανούλα και εγώ διανύω την 16η εβδομάδα κύησης. Ήθελα να σας ρωτήσω αν καμία από εσάς έχει πάρει flagyl για αιμόφιλο του κόλπου? Την ξεκίνησα με εντολή γιατρού. το θέμα είναι ότι μπερδεύτηκα γιατί στην αυχενική έδειξε ότι είναι μεγαλύτερο το μωρό υπερηχογραφικά και είπα στον γιατρό ότι είμαι στην 17η εβδομάδα. Σημειωτέον ότι μου είχε πει ότι θα την ξεκινούσα την 17ηεβδομάδα την αντιβίωση. Έχει πάρει καμία σας μέχρι στιγμής αντιβίωση ή γνωρίζει κατά πόσο η flagyl είναι επιβλαβής για την υγεία του παιδιού?

• Μου αρέσει 1

Just now, Anastasia05 είπε:

Αν έχετε νετφλιξ δειτε  working moms και ταυτιστείτε ελεύθερα!

Το χω δεί!!! Τέλειο

@Renez εμένα ο άντρας μου ο Εσκιμώος χθες άναψε air-condition ο Αθεοφοβος οπότε συνεχίζω με παπλωματακι !!!

Just now, strs92 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα. Μέλλουσα μανούλα και εγώ διανύω την 16η εβδομάδα κύησης. Ήθελα να σας ρωτήσω αν καμία από εσάς έχει πάρει flagyl για αιμόφιλο του κόλπου? Την ξεκίνησα με εντολή γιατρού. το θέμα είναι ότι μπερδεύτηκα γιατί στην αυχενική έδειξε ότι είναι μεγαλύτερο το μωρό υπερηχογραφικά και είπα στον γιατρό ότι είμαι στην 17η εβδομάδα. Σημειωτέον ότι μου είχε πει ότι θα την ξεκινούσα την 17ηεβδομάδα την αντιβίωση. Έχει πάρει καμία σας μέχρι στιγμής αντιβίωση ή γνωρίζει κατά πόσο η flagyl είναι επιβλαβής για την υγεία του παιδιού?

Καλησπέρα κ καλώς ήρθες κορίτσι μου, δεν έχω πάρει αντιβίωση αλλά επειδή είχα ένα πολύ άσχημο βήχα στο πρώτο τρίμηνο η γιατρός μου είχε πει να πάρω αντιβίωση αν συνεχιστεί και ήταν πρώτο τρίμηνο όχι τώρα που είσαι σε προχωρημένη κυηση.τώρα για μια βδομαδουλα διάφορα δεν πιστεύω να υπάρχει θέμα , αλλά ανέφερε το στον γιατρό σου να είσαι σίγουρη!!!

C1JTp3.png

πρίν από 25 λεπτά , EugenJen είπε:

χαχαχαχα τα ίδια λέμε και εμείς για το Θεοδώρα, πάει ασορτί με υπηρετικό προσωπικό και τιάρα, :D 

εμένα έπεσε 4 μονάδες, βέβαια είχα παραπάνω από εσένα οπότε δεν ξέρω εαν είσαι οριακά , ξεκίνησα με 38 και τώρα πήγε 34 , σίδηρο παίρνεις?

Να γνωριστούμε εμείς της υψηλής κοινωνίας! :P

• Χαχα 1

Just now, strs92 είπε:

Γεια σου κορίτσι κ με το καλό το παιδάκι σου!  Ο άντρας μπυ είχε πάρει μια φορά για δε θυμάμαι το λόγο αλλά ήταν βαριά, βέβαια για να στην έδωσε ο γιατρός κάτι θα ξέρει παραπάνω! Το καλύτερο πιστεύω είναι να μιλησεις μαζί του κ να του πεις κ ότι έκανες λάθος στην εβδομάδα!

SqfGp3.png

Just now, strs92 είπε:

Καλησπέρα! 

Με το καλό το μωράκι σου! Δεν ξέρω κάτι για αυτό αλλά για να είσαι ήρεμη κανε πάλι μια κουβέντα με τν γιατρό κ πες του την ανησυχία σ!

@Renez ίσως είναι απο τα παρατράγουδα της κύησης κ το άγχος που υποβόσκει πάντα! Το είχα κι εγώ έτσι ακριβώς στην 1η αλλά τώρα Όχι τόσο εντονα. Βέβαια άγχος έχω!

Κορίτσια μ εσείς που είστε δασκάλες θα πάτε σχολείο ή θα πάρετε άδεια? Ρωτάω κι εγώ γτ έχω προβληματιστεί, μέχρι στιγμής τα βολευω on line με τα μεγάλα και θα τα βλέπω στη τάξη 1 Φ τν εβδομάδα αλλά τα μικρά πρέπει να τα έχω στη τάξη κανονικα. Θέλω να ξεκινήσουμε κι αυτά θέλουν αλλά φοβάμαι κιόλας λιγάκι...και με μάσκα πως να κάνω μάθημα αφού όλο μιλάω!? Θα σκάσω!

Επίσης πως σας φάνηκε η ζεστη? Σας επηρέασε? Το κεφαλι μου είναι σαν θολωμένο από χθες κι έχω κ μια νύστα συνέχεια! Γενικα δν με πιανει η ζεστη,ειμαι κρυουλιαρα αλλα στην 1η είχα αγαναχτησει το καλοκαιρι...Δν θα τη παλέψω...

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...