Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, EugenJen είπε:

Ε οι τιμές είναι οριακά προς τσιμπημενες, χθες βέβαια κοίταγα στα lapin κάτι φορμακια 75 ευρώ!!!!!:o

Καλά εγώ που θέλω πολλά δε μπορώ να πάρω 20€ το κάθε φορμάκι όπως καταλαβαίνεις.... θα πρέπει να πουλήσω το κορμί μου κ Ποιος θα το θέλει με την φούσκα μου! Χαχαχχαχαχαχ 75€ το φορμάκι;;; Από τι ήταν; Βαμβακι μαζεμένο από ξανθές παρθένες;

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 10
  • Μπερδεμένη/-ος 1

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Jasmine@ είπε:

Καλά εγώ που θέλω πολλά δε μπορώ να πάρω 20€ το κάθε φορμάκι όπως καταλαβαίνεις.... θα πρέπει να πουλήσω το κορμί μου κ Ποιος θα το θέλει με την φούσκα μου! Χαχαχχαχαχαχ 75€ το φορμάκι;;; Από τι ήταν; Βαμβακι μαζεμένο από ξανθές παρθένες;

Χαχαχαχαχαχαχαχα βρε παρε απο hm , minerva η pretty baby. 

Ακου δν ξερεις ποσο θα γεννηθουν μα παρε λιγα απ ολα , μα κυριως 1ως3 μηνων. Και 3 με 6 που θα φορανε ακομα με μανικακι. Εγω ετσι τα χα παρει στο 1ο παιδακι. Λιγα ως 1 μηνων, πιο πολλα ως 3 μηνων, και περισσοτερα ως 6 μηνων.

Γενικα τα λερωνουν αμεσως, κυριως τα αγορακια. Τα φορμακια πανω απο 15 ευρω  δν συμφερουν.

• Μου αρέσει 2

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Καλημερα κορίτσια!!! Χθες ήρθαν κάποιοι φίλοι να μου κάνουν έκπληξη και έτσι το ξενυχτησα λίγο.. :P

Σχετικά με τα ονόματα.. Εγω πάντα ημουν υπέρ ότι το ζευγάρι βγάζει οτι όνομα θέλει.. Αλλα τωρα που είναι αγορι καπως χαρηκε ο μπαμπάς μ αν του δώσουμε το όνομα του..αλλα Βαγγέλης?? Ειναι πολυ βαρυ..

Σχετικά τωρα με τα φόρμακια που δεν εχω παρει τιποτα.. 

On 14/5/2020 at 2:02 ΠΜ, Irinoula86 είπε:

Εγώ μόνο μια φορά μέχρι τώρα... Μ είπε στο επόμενο ραντεβου θα μου γραψει εξετάσεις..... 

Τώρα μου έβαλε ένα 2 σετ αιματολογικα και ούρων.. 

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 1

Just now, Jasmine@ είπε:

Ναι ούτε εμένα με αφήνει να το πειραξω που έχω στη μέση κ απλά ξανθαινει στον ήλιο, φέτος θα μείνει μαύρο κ αραχνο!!! Χαχαχαχ 

σκεψου είχε 7 στήλες με κοριτσίστικα κ 3 για αγόρια για βρεφικά φορμάκια μιλαω πάντα! Εντάξει 13-20€ το καθένα περίπου! Είχε τα πάντα βέβαια πρώτη φορά πάω λητω:wub: από πιπίλες μέχρι ποδηλατάκια για πιο μεγάλα παιδιά 

κ έστω ότι παραγγέλνεις στο hnm τι νούμερο παίρνεις; Πολύ μπέρδεμα, λες κ ξερουμε ποσό θα γεννηθούν τα παιδιά μας!

καλημέρα!!!!

γιατί τα ρίχνουν έτσι τα αγοράκια μας? θα παραπονεθώωωωω....χαχαχαχαχαχα.... η αλήθεια είναι ότι όταν πας σε κατάστημα με παιδικά πάντα το μάτι σ πέφτει στα ρουχαλακια για κορίτσακιαααα..........τα αγοράκια λιγάκι ξενέρωτα τα ντυσίματα τους.....αλλά θα ειναι κουκλάκια και αυτάααααα...........

• Χαχα 2

Just now, Irinoula86 είπε:

καλημέρα!!!!

γιατί τα ρίχνουν έτσι τα αγοράκια μας? θα παραπονεθώωωωω....χαχαχαχαχαχα.... η αλήθεια είναι ότι όταν πας σε κατάστημα με παιδικά πάντα το μάτι σ πέφτει στα ρουχαλακια για κορίτσακιαααα..........τα αγοράκια λιγάκι ξενέρωτα τα ντυσίματα τους.....αλλά θα ειναι κουκλάκια και αυτάααααα...........

Μη το λες!!! Πήγαινε μια βόλτα από h&m στο κεντρο  να δεις ποοοοοσα έχει κ για αγοράκια κ πόσο χαριτωμένα είναι!!! Εννοείται ότι τα κοριτσίστικα είναι πιο πεταχτοχαρουμενα, δεν συγκρίνονται!!

Εγώ όμως τρελαίνομαι κ για παντελονάκια με τιράντες, καρο πουκαμισακια, καπελάκια, μπλουζάκια με έξυπνες σταμπες!! Πλεον είναι χαριτωμένα κ τα αγοριστικα κ έχεις πολλές επιλογές!:)

• Μου αρέσει 4

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Jasmine@ είπε:

Καλέ είσαι καλά??ούτε εγώ δίνω 20 ευρώ για φορμάκι, ειδικά για νεογέννητο που μπορεί να το βάλει και μια φορά!!μην τρελαθούμε,όσο για τα lapin μάλλον οι παρθένες οχι μόνο μάζεψαν το βαμβάκι αλλά το έπλεξαν και αργαλείο !!!!:D

@Marti Βαγγέλη λένε και τον μπαμπάκα μου , και το λατρεύω αυτό το όνομα!!!άμα θέλω να τον καλοπιάσω τον φωνάζω Βαγγελακη :mrgreen: 

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

C1JTp3.png

Just now, Ninamc είπε:

Χαχαχαχαχαχαχαχα βρε παρε απο hm , minerva η pretty baby. 

Ακου δν ξερεις ποσο θα γεννηθουν μα παρε λιγα απ ολα , μα κυριως 1ως3 μηνων. Και 3 με 6 που θα φορανε ακομα με μανικακι. Εγω ετσι τα χα παρει στο 1ο παιδακι. Λιγα ως 1 μηνων, πιο πολλα ως 3 μηνων, και περισσοτερα ως 6 μηνων.

Γενικα τα λερωνουν αμεσως, κυριως τα αγορακια. Τα φορμακια πανω απο 15 ευρω  δν συμφερουν.

Κορίτσια ζιπουνακια από εκεί που λέει η Νίνα,μη το πολυψαχνετε! Κ καλή ποιότητα κ τιμές. Κι αν βρείτε κ φορμακια εκει μια χαρα.

Εγώ είχα πάρει πολλά από πρινεϊταλ με την κάρτα μέλους, αλλά όχι από σάιτ δεν έχει τόσα. Είχα βρει εκει πολλά βελουτε που μου αρέσουν σε πακέτα προσφορών

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Κορίτσια ζιπουνακια από εκεί που λέει η Νίνα,μη το πολυψαχνετε! Κ καλή ποιότητα κ τιμές. Κι αν βρείτε κ φορμακια εκει μια χαρα.

Εγώ είχα πάρει πολλά από πρινεϊταλ με την κάρτα μέλους, αλλά όχι από σάιτ δεν έχει τόσα. Είχα βρει εκει πολλά βελουτε που μου αρέσουν σε πακέτα προσφορών

Να ρωτήσω κατι εγώ η άσχετη??Τους πρώτους μήνες δεδομένου και οτι θα έχουμε χειμώνα, το παιδί δεν θα βγαίνει έγω, σε ένα σπίτι που μόνιμα θα έχει ανοιχτη θέρμανση δεν θα είναι ζεστά τα βελουτέ??έχω κολλήσει απίστευτα με τα ρούχα και δεν μπορώ να παραγγείλω τα μωρά μόνιμα με μια κουβερτούλα δεν είναι??επειδή είμαι και κρυουλιάρα εγώ φοβάμαι μην το σκάσω το παιδί!!

C1JTp3.png

Εμένα με μπερδεύουν κ τα νούμερα 50 (0-1) 56 (1-2) 62(2-4) .... κινεζικά θα τα έλεγα! Χαχαχαχχα θα μπω κ Μινέρβα να δω, αν κ βρήκα κάτι ωραία σετ με ζιπουνακια στο h n m και έχει κ νούμερο!

Just now, EugenJen είπε:

Να ρωτήσω κατι εγώ η άσχετη??Τους πρώτους μήνες δεδομένου και οτι θα έχουμε χειμώνα, το παιδί δεν θα βγαίνει έγω, σε ένα σπίτι που μόνιμα θα έχει ανοιχτη θέρμανση δεν θα είναι ζεστά τα βελουτέ??έχω κολλήσει απίστευτα με τα ρούχα και δεν μπορώ να παραγγείλω τα μωρά μόνιμα με μια κουβερτούλα δεν είναι??επειδή είμαι και κρυουλιάρα εγώ φοβάμαι μην το σκάσω το παιδί!!

Κ εγώ κάτι τέτοια σκέφτομαι! Χαχαχχαχαχα

• Χαχα 1

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Εμένα με μπερδεύουν κ τα νούμερα 50 (0-1) 56 (1-2) 62(2-4) .... κινεζικά θα τα έλεγα! Χαχαχαχχα θα μπω κ Μινέρβα να δω, αν κ βρήκα κάτι ωραία σετ με ζιπουνακια στο h n m και έχει κ νούμερο!

που τα βρήκες καλέ και εμένα σε όλα μου έβγαζε out of stock???νούμερα κοιτάζω 3-6 , και θα αφήσω για τελευταία στιγμή που θα ξέρω στο περίπου πόσο θα είναι το μωρό να πάρω τα 0-3 

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Just now, EugenJen είπε:

Δν πηρα ποτε βελουτε. ποτε ομως

Εχουμε φυσικο αεριο και το παιδι θα σκαγε. Κουβερτακι κ ειναι μια χαρα τα μωρα

Πολυ σωστα τα λες

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, EugenJen είπε:

που τα βρήκες καλέ και εμένα σε όλα μου έβγαζε out of stock???νούμερα κοιτάζω 3-6 , και θα αφήσω για τελευταία στιγμή που θα ξέρω στο περίπου πόσο θα είναι το μωρό να πάρω τα 0-3 

Ρε ενώ στο site δεν είναι διαθεσιμα, κατέβασα το app και μου τα βγάζει! Εμένα λογικά θα είναι μικρούλια φαντάζομαι όποτε θα χρειαστώ κ 0

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Μη το λες!!! Πήγαινε μια βόλτα από h&m στο κεντρο  να δεις ποοοοοσα έχει κ για αγοράκια κ πόσο χαριτωμένα είναι!!! Εννοείται ότι τα κοριτσίστικα είναι πιο πεταχτοχαρουμενα, δεν συγκρίνονται!!

Εγώ όμως τρελαίνομαι κ για παντελονάκια με τιράντες, καρο πουκαμισακια, καπελάκια, μπλουζάκια με έξυπνες σταμπες!! Πλεον είναι χαριτωμένα κ τα αγοριστικα κ έχεις πολλές επιλογές!:)

Εσυ εισαι δικια μ τα χουμε ξαναπει χαχαχα απο νεογεννητο το παιζαμε γαμπροι χαχαχα

Παντελονια με τιραντες, ειναι φορεμα με μπαλαρινα χαχαχαχα

• Χαχα 2

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Δν πηρα ποτε βελουτε. ποτε ομως

Εχουμε φυσικο αεριο και το παιδι θα σκαγε. Κουβερτακι κ ειναι μια χαρα τα μωρα

Πολυ σωστα τα λες

κ εμείς αεριο έχουμε κ όσοι έρχονται σπίτι λιώνουν , μόνο εγώ κυκλοφορώ με βελουτέ πυζαμούλες, οπότε δεν είμαι άνθρωπος να κρίνω αν η θερμοκρασία είναι σωστή ή οχι!!

@Jasmine@ την εφαρμογή έχω και εγώ ,σωστό αυτό με τα νούμερα εσένα θα είναι κούτσικα, ενώ η δικιά μου λέει η γιατρός είναι μπαμπάτσικη προς το παρόν!! και στα zara που μπήκα χθες δεν μου άρεσαν είχε πολύ λίγα σχέδια στο kiddo βρήκα κανα δυο ωραία σχεδιακια σε μακριά φορμάκια....να υποθέσω δυο κομμάτια μπλουζα κολανάκι δεν τους παίρνουμε ακόμα ε????

C1JTp3.png

Kαλημερα κορίτσια μου! 

Να σας πω την αλήθεια εγώ τα θεωρώ λίγο παρωχημένα όλα αυτά με τα ονόματα κ τα πεθερικά. Και ευτυχώς τα τελευταία χρόνια και από τον παιδικό που δουλεύω βλέπω ότι οι γονείς επιλέγουν ότι θέλουν κ ότι τους αρέσει. (Παλιά στις τάξεις υπήρχαν εκατό Γιαννιδης και Μαριες τώρα έχουμε Αρτεμης και Αλέξανδρους :P) Αν και εγώ μην μιλάω πολύ. Από τον άνδρα μου θα δώσουμε αν τελικά είναι σίγουρα αγόρι, αλλά τον αδερφό του που έχασαν από αρρώστια μικρό (και το έχει καημό να το δώσει, όποτε δεν μπορούσα να χαλάσω χατίρι) αλλιώς είχαμε πει πεθερικά δεν βγάζουμε. 

Να σας ρωτήσω και κτ άλλο της freezydem παίρνετε κάποια συγκεκριμένη κρέμα της; Γτ αυτές που έψαξα εγκυμοσύνης κτλπ ήταν τίγκα στα parabens και δεν μου έκανε την καλύτερη εντύπωση... 

@EugenJen Φαντάζομαι θα έχει σχέση κ με το πόση ζεστή έχει γενικά μέσα το σπίτι για το πώς θα τα ντύνουμε, σκεπάζουμε. Αν ζεσταίνεται πολύ πάντως θα φαίνεται στον αυχένα του αν κρυώνει από τα άκρα του. Όποτε κάπως θα μπορούμε να καταλάβουμε . Ελπίζω :grin:

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...