Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Kalispera koritsia mou!!Eiste apolaustikes exw na sas pw.Gia mena i mera itan ligo kourastiki alla okk.Hrtha mageirepsa ekana k tin gumnastiki mou k eimai power!

6 ώρες πρίν, marianna1986 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!

Ελπίζω να είστε όλες καλά!

Σήμερα κ εγώ δεν κοιμήθηκα καλά... Ζεσταινομουν, είχα κ ένα κουνούπι... Έχω κ ταξίδι σήμερα, πάω στα πάτρια, να δω πως θα οδηγήσω...

Έχω κ τον άντρα μου και μερικούς συγγενείς από την μεριά του άντρα μου να με τσαντιζουν οταν μου λένε τι κάνει ο Βασιλάκης; (έτσι λένε τον πεθερό). Ακομα δεν τον είδαμε, Γιάννη το βαφτίσαμε!

@EugenJenκαλυτερα να πας σε κατάστημα hnm, πολλές φορές μου έχει τύχει στο σάιτ να μην έχει απόθεμα και από κοντά να βρίσκω.

Aaa koritsi mou gluko.An einai dunaton?Autes tis vlakeies me ta onomata twn petherwn den ta dexomai re paidia.Ok k egw tha dwsw tou petherou mou (Giwrgos) alla den to exei parei xana.Twra an o petheros sou to exei xanakousei,na peis tou antra sou k sto soi tou na katsoun sta avga tous k na dwsete sto paidi tou patera soy na xarei o anthrwpos.Vasika o,ti thes KAI esu tha kanete.Oxi mono o antras sou.Den ftanei pou kouvalame 9 mines ta paidia stin koilia mas,den tha xoume k apopsi, apapapa.An einai dunaton pou zoume???

πρίν από 53 λεπτά , Jasmine@ είπε:

Καλε jasmine είναι το γιασεμί! Χαχαχχαχαχαχα επειδή μου αρέσει το άρωμα του το είχα βάλει! Αντωνια με λένε:wub:!!!οχι όχι δεν υπάρχει περίπτωση για Ντίνα! Αν είναι κ τα 2 κορίτσια δε θα κόψω ούτε το Κατερίνα! Θα ξεκινάνε από Κ τα κορίτσια μου:D

Opws oi Kardashians dld. :P

Just now, Renez είπε:

Ααααα οοοχι κυρία μου επειδή εσύ θυμήθηκες τώρα να σε λένε Αντωνία,εγώ Ισμήνη θα σε λεω!! Σου πάει έτσι όπως σε έχω φανταστεί χαχαχα :D

@EugenJen κανόνισε να μας βγεις κ εσύ Αφροξυλανθη κ να έχεις βάλει Ευγενία λόγο του ευγενικου σου χαρακτήρα :D

Χαχαχα γυρνάω κ στο Ρενέ άμα λάχει πάντως :D

Hahahaha @RenezKLAIW

Just now, Vaso.D. είπε:

Γεια σας κορίτσια! 

Τελικά είναι όντως μπέμπης το σποράκι μας <3 <3

πρώτα ο Θεός, θα τον πούμε Νίκο, το όνομα του πεθερού μου. Θα χαρεί πολύ ο γλυκός μου, δεν έχει ξανακούσει τ όνομά του. Για β επιπέδου μου έκλεισε στις 15/6.

Για πείτε λοιπόν τι προϊόντα χρησιμοποιείτε τώρα στην εγκυμοσύνη; αντηλιακό, κρέμα για ραγάδες;; θέλω προτάσεις!!

Επίσης όσες βάφουμε μαλλιά, τι κάνουμε τώρα στην εγκυμοσύνη; τι σας έχουν πει οι γιατροί σας; η δική μου μου λέει οκ για ανταύγειες και φυτικές βαφές. 

Koritsi mou!!!Me to kalooo!Ti wraia pou to sigourepses!!Ante bravoooo!!Egw xrisimopoiw mono bio oil k diafores kremes.Alla gia antiliaka thelw k egw polu na peite giati den exw idea ti na parw.Parakalw kati me wraia murwdia:D

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Αντιηλιακο προσώπου δεν το συζητώ το velvet της frezyderm το οποίο αν θέλετε υπάρχει κ με ελαφρύ χρώμα σαν bb κ δίνει πόνο!! 3 χρόνια τώρα δε το αλλάζω χειμώνα καλοκαίρι!! Έχει από 30-50αρι..

Κρέμες εγώ βάζω κεραλοιφη δική μου σε κοιλίτσα πλάι κ μπουτακια κ στο υπόλοιπο σώμα έχω άλλες 2-3 ανάλογα κ πια Κολωνία -body spray θα βάλω..πχ μπισκότο-βανιλια κρέμα παρόμοιο αποσμυτικο,λουλουδάτη κρέμα λουλουδατη Κολωνία :P

• Μου αρέσει 1

Just now, Renez είπε:

Αντιηλιακο προσώπου δεν το συζητώ το velvet της frezyderm το οποίο αν θέλετε υπάρχει κ με ελαφρύ χρώμα σαν bb κ δίνει πόνο!! 3 χρόνια τώρα δε το αλλάζω χειμώνα καλοκαίρι!! Έχει από 30-50αρι..

Κρέμες εγώ βάζω κεραλοιφη δική μου σε κοιλίτσα πλάι κ μπουτακια κ στο υπόλοιπο σώμα έχω άλλες 2-3 ανάλογα κ πια Κολωνία -body spray θα βάλω..πχ μπισκότο-βανιλια κρέμα παρόμοιο αποσμυτικο,λουλουδάτη κρέμα λουλουδατη Κολωνία :P

Κι εγώ αυτή την αντηλιακή φοράω τόσα χρόνια! Την αλλάζω μονο στην εγκυμοσύνη με της απιβιτα

Q1jtp2.png

1 hour ago, Renez είπε:

Ααααα οοοχι κυρία μου επειδή εσύ θυμήθηκες τώρα να σε λένε Αντωνία,εγώ Ισμήνη θα σε λεω!! Σου πάει έτσι όπως σε έχω φανταστεί χαχαχα :D

@EugenJen κανόνισε να μας βγεις κ εσύ Αφροξυλανθη κ να έχεις βάλει Ευγενία λόγο του ευγενικου σου χαρακτήρα :D

Χαχαχα γυρνάω κ στο Ρενέ άμα λάχει πάντως :D

Καλε εγώ φταίω που σου κόλλησε το Ισμήνη χωρίς να με ρωτήσεις; Χαχαχαχχα

Just now, Vaso.D. είπε:

Γεια σας κορίτσια! 

πρώτα ο Θεός, θα τον πούμε Νίκο, το όνομα του πεθερού μου. Θα χαρεί πολύ ο γλυκός μου, δεν έχει ξανακούσει τ όνομά του. Για β επιπέδου μου έκλεισε στις 15/6.

Για πείτε λοιπόν τι προϊόντα χρησιμοποιείτε τώρα στην εγκυμοσύνη; αντηλιακό, κρέμα για ραγάδες;; θέλω προτάσεις!!

Επίσης όσες βάφουμε μαλλιά, τι κάνουμε τώρα στην εγκυμοσύνη; τι σας έχουν πει οι γιατροί σας; η δική μου μου λέει οκ για ανταύγειες και φυτικές βαφές. 

Έχω αντηλιακή Κορρέ βάζω με κόκκινο σταφύλι, η frezyderm δε μου κάθεται με τίποτα απαίσια, επισησ Κ της la roche το Shaka fluid είναι το πιο ελαφρύ του κόσμου, σα νεράκι! Από βαφή χρωμοσαμπουαν έκανα που φεύγει με το νερό, δεν έχει ούτε αμμωνία ούτε τίποτα είναι πολύ ελαφρύ! Θα τα κάνω κ την άλλη εβδομάδα γιατί δε μπορώ να με βλέπω! Με το καλό ο Νικόλας λοιπόν!:wub:

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

4 ώρες πρίν, Anastasia05 είπε:

Τι καλό ψώνισες??? Εντάξει 95% είναι αρκετά υψηλό ποσοστό!!

Εμένα μου είχε πει 70% κορίτσι αν θυμάμαι καλά κ τελικά ήταν αγορι!

Εντάξει νομίζω αρκετές ανατροπές είχαμε σαν ομάδα, φτάνει!:)

Χαχαχαχ ε ναι φτάνει !!!! 

Της ψώνισα 3 κορδέλες 2 φορμακια ολόσωμα και 4 ζιπουνακια κοντομάνικα !!!!

Θέλω να τα πάρω όλα...αλλά κρατιέμαι!

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

Just now, Mariamaraki είπε:

Καλοφορετα να ναι στο μπεμπακι σας!

Εγω να δεις! Τα θελω 

ΟΛΑ! ΚΟΡΔΕΛΕΣ ΜΠΑΛΑΡΙΝΕΣ ΦΟΡΕΜΑΤΑ! ΟΛΑ Σ ΛΕΩ χαχαχαχαχαχαχαχαχαψα

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Καλοφορετα να ναι στο μπεμπακι σας!

Εγω να δεις! Τα θελω 

ΟΛΑ! ΚΟΡΔΕΛΕΣ ΜΠΑΛΑΡΙΝΕΣ ΦΟΡΕΜΑΤΑ! ΟΛΑ Σ ΛΕΩ χαχαχαχαχαχαχαχαχαψα

Χαχαχαχαχαχα ένας χαμός θα γίνει!!!!!! 

• Χαχα 1

Καλοφορετα!!!:x Εντάξει έχεις περιθώριο να πάρεις κι άλλα μέχρι να πάτε παρέα για ψωνια:mrgreen: Οπότε καλά κάνεις κ παίρνεις!!!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Χαχαχαχαχαχα ένας χαμός θα γίνει!!!!!! 

Παντως εγω εχω προαισθημα οτι θα ναι κορη. Δλδ νιωθω πλ διαφορετικα αυτη τη φορα.

Η κοιλια ειναι διαφορετικη, το στηθος Τεραστιο, το προσωπο σκετη γλυκα.

Δν ξερω ,μα πιστευω οτι ειναι μπεμπα.

Για τα ονοματα που λετε, εγω ποτε δν ειπα το 1ο μ παιδι , μπεμπη.

Απ την κοιλια του ειχα δωσει τ ονομα του. Ολοι με τ ονομα του τν φωναζαν παντα, οπως ειχα ζητησει.

Τα μπεμπης μπεμπα δν μ αρεσουν καθολου. Και τωρα το 2ο νινι , ξερουμε ηδη πως θα το πουμε , εχουμε διαλεξει κ για τα 2 φυλα.

Να δουμε ποιο θα κατσει χαχαχα

Εγω παντως ειμαι υπερ στο να τ αποφασισουν μαζι το αντρογυνο, μα εχω μια κλιση προς την μερια του συζυγου.

Ετσι μεγαλωσα.

Καλο βραδυ κοριτσια!

• Μου αρέσει 3

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Γεια σας κορίτσια μου! Σήμερα ήταν καλή μέρα και για μένα γιατί πήγα στον γιατρό και ακούσαμε την καρδούλα του μωρού. Αργήσαμε λίγο να βρούμε χτύπο γιατί ο κυριούλης κουνιόταν και έκανε παρεμβολές στο doppler (εν τω μεταξύ αυτός κουνιόταν συνέχεια κι εγώ δεν καταλάβαινα τίποτα, τί σόι μάνα είμαι?).:unsure:  Τώρα ανυπομονώ να έρθει η επόμενη Πέμπτη να πάω να κάνουμε τον μεγάλο υπέρηχο και να τον ξαναδώ επιτέλους!!!

20 hours ago, Jasmine@ said:

Καλημέρα!!! Πεινουσα χθες το βράδυ κ αντί να φάω ξινομηλο έφαγα ένα τοστ.... γελάνε τα ξινόμηλα από το ψυγείο! Έχω ξυπνήσει από τις 4 παρα φοβερές καούρες, δε μπορώ να ηρεμήσω! Σκέφτηκα κ τα τις 5.30 να σηκωθώ να καθαρίσω ένα μήλο αλλά λέω δε μπορεί θα περάσει....ποτέ! Ελπίζω να κοιμηθήκατε καλύτερα εσείς

Το ρυζάκι το τρώω μια χαρά δε με ενοχλεί, ευτυχώς!!! Αλλά είμαι μακαρονου τι να κάνουμε;;; Χααχχαχα 

παντού υπάρχει κ κάποιος Δρακουμέλ, απλά έχω παρατηρήσει ότι όταν η γυναίκα παίρνει εξουσία γίνεται πολύ σκυλα χειρότερη από άντρες!

Αααχ, κι εγώ είμαι μακαρονού, σε καταλαβαίνω!:P Απλά τώρα προσπαθώ να τα τρώω με μέτρο. Α, δοκίμασε και τα gluten-free μακαρόνια... ίσως αυτά να μη σε πειράζουν και να ξεγελιέσαι έτσι μέχρι να γεννήσεις και να μπορείς να φας τα κανονικά σαν άνθρωπος!

16 hours ago, marianna1986 said:

Ο πεθερος έχει ακούσει το όνομα του από το παιδί της κουνιάδας μου, βέβαια δεν είναι ίδιο κ το επώνυμο αλλά δεν έχει σημασία. Η κόρη μου πήρε το όνομα της πεθεράς μου! Επίσης, ελπίζει κ ο μπαμπάς μου για όνομα... Όχι ότι μου αρέσει κ ιδιαίτερα κ του μπαμπά μου, Γιώργο τον λένε. Γενικά το Βασίλης και το Γιώργος είναι κάτι ουδέτερο για μένα...

Αχ βρε κορίτσια, αυτά τα ονόματα! Κι εμείς το όνομα του πεθερού μου σκοπεύουμε να δώσουμε, αλλά δεν έχω πρόβλημα γιατί έτσι κι αλλιώς και οι δύο πατεράδες μας τα έχουν ξανακούσει τα ονόματά τους από τα ανίψια μας, οπότε είπαμε ας δώσουμε του πεθερού μια και συνηθίζεται το πρώτο παιδί αν είναι αγόρι να παίρνει το όνομα του πατέρα του πατέρα και στην δική μας περίπτωση μας βολεύει γιατί είναι ωραίο και βολικό όνομα και στις δύο γλώσσες, Ελληνικά+Αγγλικά (για εμάς ήταν κι αυτός πολύ σημαντικός παράγοντας). Αλλά σε κάποιες άλλες περιπτώσεις δεν το καταλαβαίνω και με εκνευρίζει που εμείς οι γυναίκες περνάμε όλα τα βάσανα (θεραπείες γονιμότητας, εγκυμοσύνη, τοκετό, λοχεία, θηλασμό, σωματικές/ορμονικές αλλαγές, παύση/διάλειμμα καριέρας), αναλαμβάνουμε συνήθως και τις περισσότερες ευθύνες (ξενύχτια, τάισμα/άλλαγμα κτλ.), αλλά κατά τα άλλα οι άντρες έχουν περισσότερα δικαιώματα πάνω στα παιδιά, ειδικά στην ονοματοδοσία που είναι κάτι πολύ σημαντικό. Συγνώμη αλλά αυτό το θέμα με φουντώνει λίγο!

16 hours ago, OctoberMom said:

@Anastasia05 @Marti @Eva137

Ναιιι είναι σημαντικό πολύ και πιστεύω αυτό ακριβώς που έχει ανάγκη μια εγκυμονούσα/επίτοκος/λεχώνα...

Στη Γαλλία ήμουν, κι εκεί υπάρχουν τα "Maison de Naissance", Σπίτια Γέννας δηλαδή που διαχειρίζονται από μαίες και στα οποία μπορείς να γεννήσεις κιόλας (μόνο άμα είσαι κύηση χαμηλού κινδύνου βέβαια!), τα οποία έχουν τελείως διαφορετική φιλοσοφία με σεβασμό στο γυναικείο σώμα κ το νεογνό. Απ'ό,τι βλέπω, το Λητώ προσπαθεί να προμοτάρει κάτι τέτοιο ("birth center").

Στην Ελλάδα, εκτός απ'το "Ευ Οικογένεια" που μου έχουν συστήσει, υπάρχουν κι άλλοι τέτοιοι χώροι όπως η "Φαιναρέτη", η "Ευτοκία" και πολλές ανεξάρτητες μαίες σ όλη την Ελλάδα που μπορείτε να βρείτε στο σάιτ vres maia . gr (κολλητά βάλτε το). Βέβαια δε γεννάς στο χώρο τους αλλά σε νοσοκομείο ή σπίτι σου. 

Α, και για τα κορίτσια απο Σαλόνικα, αυτές απ το midwives . gr φαίνονται υπέροχες! Έχει κι ωραίες συγκινητικές ιστορίες στο σάιτ τους <3 

P.S.: Έψαξα απο περιέργεια τί γίνεται στην άλλη άκρη του ωκεανού και @Eva137 τσέκαρε το birth centers . org

Το τσέκαρα μόλις, ενδιαφέρον φαίνεται! Αν και δεν έχει κοντά στο μέρος που μένω και δεν ξέρω και αν θα το κάλυπτε καν η ασφάλεια, αλλά σίγουρα είναι πολύ καλό που κάποιοι έχουν αυτή τη δυνατότητα.

13 hours ago, Mariamaraki said:

Καλημέρα κορίτσια μου!!!!

Σήμερα πήγα είδα το νινί μας!!!

Είναι μία χαρά 340 γραμμάρια μου είπαν και γενικά όλα καλά!! Τώρα λεπτομέρειες στην β επιπέδου! 

Φιλιά πολλά σε όλες..!

Τί ωραία!:) Πω πω, από το βάρος και μόνο φαίνεται να έχει μεγαλώσει πολύ!!!

8 hours ago, Vaso.D. said:

Γεια σας κορίτσια! 

Κι εμείς Νίκο θα το βγάλουμε, το όνομα του πεθερού μου! Ή Nicholas (Nick) στα αγγλικά! :wink:

Στα μαλλιά μου εγώ κάνω ανταύγειες γενικά, αλλά τώρα επειδή έτσι κι αλλιώς δεν βγαίνω και δε με βλέπει κανείς έχω να τις ανανεώσω 5 μήνες ήδη. Ε, τώρα που έχει περάσει για τα καλά το 1ο τρίμηνο λέω να ξανακάνω κάποια στιγμή!

• Μου αρέσει 5

vNpVm5.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!! 

Παρασκευούλα σήμερα για όσες δούλευουμε και ξύπνησα από τις 6 χωρίς λόγο!!!

Αντιηλιακο παρήγγειλα χθές ένα με λίγο χρώμα γιανα βάζω τώρα στην δουλειά , να καλύπτει τις κοκκινίλες από τα σπυράκια που γεμισα!για διακοπές μάλλον θα πάρω άλλο προσώπου, 

Μαλλί δεν βάφω γιατί είχα προλάβει κ το είχα κάνει κοντά στο φυσικό οπότε δεν φαίνεται πολύ, αλλά η γιατρός μου είχε πει ότι μετά το 1ο τρίμηνο είναι οκ!

Το δικό μου θέμα είναι αυτό το χνουδακι που έχω στην πλάτη το οποίο με τον ήλιο ξανθαινε κ ήμουν κομπλέ , τώρα που ο ήλιος δεν με βλέπει κ δεν θα με δει κιόλας τι κάνω;;ξανθιστικη κρέμα την απαγόρευσε η γιατρός, αποτρίχωση φοβάμαι μην χειροτερέψουν, θα βγω σαν τον πίθηκο το καλοκαίρι;;;;;

• Μου αρέσει 1

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!! 

Παρασκευούλα σήμερα για όσες δούλευουμε και ξύπνησα από τις 6 χωρίς λόγο!!!

Αντιηλιακο παρήγγειλα χθές ένα με λίγο χρώμα γιανα βάζω τώρα στην δουλειά , να καλύπτει τις κοκκινίλες από τα σπυράκια που γεμισα!για διακοπές μάλλον θα πάρω άλλο προσώπου, 

Μαλλί δεν βάφω γιατί είχα προλάβει κ το είχα κάνει κοντά στο φυσικό οπότε δεν φαίνεται πολύ, αλλά η γιατρός μου είχε πει ότι μετά το 1ο τρίμηνο είναι οκ!

Το δικό μου θέμα είναι αυτό το χνουδακι που έχω στην πλάτη το οποίο με τον ήλιο ξανθαινε κ ήμουν κομπλέ , τώρα που ο ήλιος δεν με βλέπει κ δεν θα με δει κιόλας τι κάνω;;ξανθιστικη κρέμα την απαγόρευσε η γιατρός, αποτρίχωση φοβάμαι μην χειροτερέψουν, θα βγω σαν τον πίθηκο το καλοκαίρι;;;;;

καλημέρα!!!! Μην το πειράξεις το χνούδι με κεριά κλπ θα γίνει χειρότερο. Άσε που νομίζω πως αυτά τα χνούδια τα βλέπουμε μόνο εμείς κ κανένας άλλος! Πηγα στο λητω χθες ξέχασα να πω.... η χαρά του ροζ! 

• Μου αρέσει 5
  • Χαχα 1

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

καλημέρα!!!! Μην το πειράξεις το χνούδι με κεριά κλπ θα γίνει χειρότερο. Άσε που νομίζω πως αυτά τα χνούδια τα βλέπουμε μόνο εμείς κ κανένας άλλος! Πηγα στο λητω χθες ξέχασα να πω.... η χαρά του ροζ! 

Μωρέ όλοι έτσι μου λένε αλλά εγώ έχω κομπλα με τις τρίχες γι'αυτό έχω κάνει lazer παντού αλλά εκεί δεν μαφηνει ο δέρματολογος!!!!

Αααααααα για πες!!στο ίντερνετ έχω απογοητευτεί δεν βρίσκω τίποτα από ρουχαλακια!!

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Μωρέ όλοι έτσι μου λένε αλλά εγώ έχω κομπλα με τις τρίχες γι'αυτό έχω κάνει lazer παντού αλλά εκεί δεν μαφηνει ο δέρματολογος!!!!

Αααααααα για πες!!στο ίντερνετ έχω απογοητευτεί δεν βρίσκω τίποτα από ρουχαλακια!!

Ναι ούτε εμένα με αφήνει να το πειραξω που έχω στη μέση κ απλά ξανθαινει στον ήλιο, φέτος θα μείνει μαύρο κ αραχνο!!! Χαχαχαχ 

σκεψου είχε 7 στήλες με κοριτσίστικα κ 3 για αγόρια για βρεφικά φορμάκια μιλαω πάντα! Εντάξει 13-20€ το καθένα περίπου! Είχε τα πάντα βέβαια πρώτη φορά πάω λητω:wub: από πιπίλες μέχρι ποδηλατάκια για πιο μεγάλα παιδιά 

κ έστω ότι παραγγέλνεις στο hnm τι νούμερο παίρνεις; Πολύ μπέρδεμα, λες κ ξερουμε ποσό θα γεννηθούν τα παιδιά μας!

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Ναι ούτε εμένα με αφήνει να το πειραξω που έχω στη μέση κ απλά ξανθαινει στον ήλιο, φέτος θα μείνει μαύρο κ αραχνο!!! Χαχαχαχ 

σκεψου είχε 7 στήλες με κοριτσίστικα κ 3 για αγόρια για βρεφικά φορμάκια μιλαω πάντα! Εντάξει 13-20€ το καθένα περίπου! Είχε τα πάντα βέβαια πρώτη φορά πάω λητω:wub: από πιπίλες μέχρι ποδηλατάκια για πιο μεγάλα παιδιά 

Ε οι τιμές είναι οριακά προς τσιμπημενες, χθες βέβαια κοίταγα στα lapin κάτι φορμακια 75 ευρώ!!!!!:o

• Χαχα 4
  • Μπερδεμένη/-ος 1

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...