Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Κ το Ελένη και το Θεοδώρα είναι πολύ ωραία ονόματα! Κρίμα να μην συνδιάζονται ώστε να μπορείς να τα βάλεις κ τα δυο!

Δεν ήξερα ότι δεν έχουν ανοίξει ακόμα τα πολυκαταστήματα... Πότε ανοίγουν;

@Anastasia05ο άντρας μου θεωρεί δεδομένο κ χωρίς δεύτερες κουβέντες πως θα το πούμε Βασίλη! Στα πελοποννησιακά εδάφη δεν περνάνε αυτά, θα θεωρηθει προσβολή για το χωριό να μην μπει ο πεθερός. Οπότε νομίζω έχω χάσει τη μάχη... Εμένα πάλι μου αρέσει το Ανδρέας, το Άρης, Αντώνης επειδη κ εμένα το όνομα αρχίζει από Α όπως κ του άντρα μου μου έχει κάτσει να βγάλω όνομα από Α. Όπως ο Ρουβάς με τη ζυγουλη:blink:

• Μου αρέσει 2

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, marianna1986 είπε:

Κ το Ελένη και το Θεοδώρα είναι πολύ ωραία ονόματα! Κρίμα να μην συνδιάζονται ώστε να μπορείς να τα βάλεις κ τα δυο!

@Anastasia05ο άντρας μου θεωρεί δεδομένο κ χωρίς δεύτερες κουβέντες πως θα το πούμε Βασίλη! Στα πελοποννησιακά εδάφη δεν περνάνε αυτά, θα θεωρηθει προσβολή για το χωριό να μην μπει ο πεθερός. Οπότε νομίζω έχω χάσει τη μάχη... Εμένα πάλι μου αρέσει το Ανδρέας, το Άρης, Αντώνης επειδη κ εμένα το όνομα αρχίζει από Α όπως κ του άντρα μου μου έχει κάτσει να βγάλω όνομα από Α. Όπως ο Ρουβάς με τη ζυγουλη:blink:

Λοιπόν κ μένα μου είχε κάτσει αυτό με το Α αλλά από την Άριελ(όλες οι αδερφές της έχουν όνομα από Α)!!! Χαχαχαχαχαχα,δεν ήξερα ότι το έχει κάνει ο ΟΣακης!

Εγώ αν έβγαζα άλλο όνομα θα τον έλεγα Σωκράτη!! Θα βγάλω όμως του μπαμπά μου! :x

Δεν ξέρω τι γίνεται Πελοπόννησο!!! Εμείς δεν έχουμε θέματα με τα ονόματα,τα ξεπεράσαμε! Οι γονείς μου είχανε!

Επεξεργάστηκαν by Anastasia05

Q1jtp2.png

Γιαυτό που λες για τους Πελοποννήσιους θα σου πω το εξής, ο άντρας μου έχει πει οτι το δεύτερο θα είναι από εμένα , ο Μεσσήνιος πατέρας μου λοιπόν τον ευχαριστεί πολύ αλλά του λέει οτι το πρέπον είναι αν το δεύτερο βγει αγόρι να βγάλουμε του πεθερού μου!Να τρελαίνεσαι δηλαδή!! :D

Μαριάννα είναι το όνομα της κορούλας σου??ή είναι άσχετο?είστε όλοι από Α??

C1JTp3.png

Κ εμένα ο μπαμπάς μου είναι από Μεσσηνία αλλά νομίζω πως είναι ο μόνος νομός στην Πελοπόννησο που δεν έχουν τέτοιο κόλλημα με τα ονοματα. Τουλάχιστον ο δικός μου πιστεύει στο δίκαιο κ νομίζω πως θα στεναχωρηθεί αν το αγόρι πάει πάλι στον άντρα μου!

Εμένα με λένε Άννα και την κόρη Μαρία εξού κ το Μαριάννα.

• Μου αρέσει 2

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Καλημέρα!

Αχ καλέ γιατί παιδευεστε με τα ονόματα? Εμείς όλοι Πελοπονησιοι κ δεν βαλαμε κανένα ονομα! Ουτε τωρα θα βάλουμε! Ο πεθερος μ αεχει ακουσει το ονομα τ απο το ανηψακι μας του κουνιαδου μ όποτε ούτως ή άλλως δν θα ειχε παραπονο κι ο μπαμπουλης μ ειναι πολυ άνετος με αυτά κ οι γιαγιάδες κουλ! Το θεωρήσαμε δεδομένο με τν άντρα μ κ δεν είχαμε θέμα με τα συμπεθερια!

• Μου αρέσει 4

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Κ εμένα ο μπαμπάς μου είναι από Μεσσηνία αλλά νομίζω πως είναι ο μόνος νομός στην Πελοπόννησο που δεν έχουν τέτοιο κόλλημα με τα ονοματα. Τουλάχιστον ο δικός μου πιστεύει στο δίκαιο κ νομίζω πως θα στεναχωρηθεί αν το αγόρι πάει πάλι στον άντρα μου!

Just now, Christinα είπε:

Καλημέρα!

Αχ καλέ γιατί παιδευεστε με τα ονόματα? Εμείς όλοι Πελοπονησιοι κ δεν βαλαμε κανένα ονομα! Ουτε τωρα θα βάλουμε! Ο πεθερος μ αεχει ακουσει το ονομα τ απο το ανηψακι μας του κουνιαδου μ όποτε ούτως ή άλλως δν θα ειχε παραπονο κι ο μπαμπουλης μ ειναι πολυ άνετος με αυτά κ οι γιαγιάδες κουλ! Το θεωρήσαμε δεδομένο με τν άντρα μ κ δεν είχαμε θέμα με τα συμπεθερια!

Καλά σίγουρα κορίτσια δεν έχει να κάνει με την περιοχή νομίζω, και ο άντρας μου που δεν είναι από επαρχία είναι φουλ παραδοσιακός σε τέτοια θέματα, αλλά και εγώ συμφωνώ  αρκεί να υπάρχει και το δίκαιο, δλδ οκ το πρώτο να είναι του άντρα αλλά το δεύτερο δικό μας, και επίσης να μας αρέσουν και τα ονόματα πχ την μαμά μου την λένε Σταυρούλα ε ούτε για αστείο δεν βγάζω την κόρη μου έτσι, ούτε η μαμά μου δεν το θέλει, δεν της αρέσει καθόλου ... 

• Μου αρέσει 1

C1JTp3.png

Καλημέρα!

Κι εμείς έτσι! Εγω ήθελα περισσότερο να δώσω τα ονόματα των παππούδων χωρίς καμία πίεση από πουθενά.

Μόνο για το κορίτσι ειμασταν απόλυτοι με τον άντρα μου για το όνομα, αλλά δεν έχουμε κορίτσι:P 

• Χαχα 2

Q1jtp2.png

Καλημέρα κορίτσια μου!!!!

Σήμερα πήγα είδα το νινί μας!!!

Είναι μία χαρά 340 γραμμάρια μου είπαν και γενικά όλα καλά!! Τώρα λεπτομέρειες στην β επιπέδου! 

Φιλιά πολλά σε όλες..!

• Μου αρέσει 8

Σημασία έχει να μν υπάρχουν προστριβές στο ζευγάρι! Αν συμφωνούν στον παραδοσιακό τρόπο,Καλώς κάνουν! Αν όχι δν πέφτει λόγος σε κανέναν άλλο! Οι περισσότεροι είμαστε δεμένοι με τους γονείς στην Ελλάδα κ θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε αλλά δν θα βάλουν κ γκρίνιες στο σπίτι μας! Όμορφα ονοματακια που τα φωνάζουμε κ το χαιρόμαστε!

Just now, Mariamaraki είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!!!

Σήμερα πήγα είδα το νινί μας!!!

Είναι μία χαρά 340 γραμμάρια μου είπαν και γενικά όλα καλά!! Τώρα λεπτομέρειες στην β επιπέδου! 

Φιλιά πολλά σε όλες..!

Μπράβο κορίτσι μου! Πετάς στα ουράνια!!!!

Καλέ ποια άλλη το είδε το νινί το ξέχασα τόσα που διάβασα!? Με το καλό πάντως όλα μας τα ζουζουνακια!

• Μου αρέσει 4

IjnUp3.pngscOTp2.png

Σημασία έχει να μν υπάρχουν προστριβές στο ζευγάρι! Αν συμφωνούν στον παραδοσιακό τρόπο,Καλώς κάνουν! Αν όχι δν πέφτει λόγος σε κανέναν άλλο! Οι περισσότεροι είμαστε δεμένοι με τους γονείς στην Ελλάδα κ θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε αλλά δν θα βάλουν κ γκρίνιες στο σπίτι μας! Όμορφα ονοματακια που τα φωνάζουμε κ το χαιρόμαστε!

Μπράβο κορίτσι μου! Πετάς στα ουράνια!!!!

Καλέ ποια άλλη το είδε το νινί το ξέχασα τόσα που διάβασα!? Με το καλό πάντως όλα μας τα ζουζουνακια!

Να είσαι καλά κορίτσι μου  ευχαριστώ πολυ!!!

Εσύ πότε με το καλό θα το δεις τώρα? 

Διαφημίσεις

Να είσαι καλά κορίτσι μου  ευχαριστώ πολυ!!!

Εσύ πότε με το καλό θα το δεις τώρα? 

Στις 25!!! Δεν περνούν οι μέρες! Άσε που ανυπομονώ να δω το φύλλο στα σίγουρα! Ελπίζω να μν του φυτρώσει τπτ γτ από τσουτσου εχω....χχιχιχιχι! Αχ να είναι καλά τα μωράκια μας κι ας λέω έτσι, αυτό με καίει!!! Και 15 με 20/06 μου έχει κλείσει Β ,δν έχω ρωτήσει ποτέ ακριβώς! Τωρα είμαι 17 και 2 ημέρες.

• Χαχα 2

IjnUp3.pngscOTp2.png

Χαχαχαχαχα και εγώ το ίδιο λεω! Στην Αυχενική μου είπε κοριτσάκι 95% αλλά από τότε δεν ξαναφανηκε..Και περιμένω την β επιπέδου! 

Εγώ όμως το έδεσα κόμπο και ψώνισα και μερικά φορμακια χαχαχαχα! 

Άντε να περάσουν οι μέρες γρήγορα  !! Με το καλό τα μωράκια μας  

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Χαχαχαχαχα και εγώ το ίδιο λεω! Στην Αυχενική μου είπε κοριτσάκι 95% αλλά από τότε δεν ξαναφανηκε..Και περιμένω την β επιπέδου! 

Εγώ όμως το έδεσα κόμπο και ψώνισα και μερικά φορμακια χαχαχαχα! 

Άντε να περάσουν οι μέρες γρήγορα  !! Με το καλό τα μωράκια μας  

Τι καλό ψώνισες??? Εντάξει 95% είναι αρκετά υψηλό ποσοστό!!

Εμένα μου είχε πει 70% κορίτσι αν θυμάμαι καλά κ τελικά ήταν αγορι!

Εντάξει νομίζω αρκετές ανατροπές είχαμε σαν ομάδα, φτάνει!:)

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

πρίν από 14 λεπτά , marianna1986 είπε:

Ααααα κ εγώ τόσο καιρό νόμιζα πως σε λένε Μαριαννα χαχαχαχα τι όμορφο που ενώνονται :x

Αχ τι ωραίο θέμα τα ονόματα! Κ εγώ θα ήθελα να τα βγάλουμε από Α όπως είμαστε κ εμείς αλλά δε γίνεται! Αν το ένα είναι αγόρι θα το βγει Χάρης, κ κορίτσια Κατερίνα η κατια κ Κωνσταντίνα! Ο πιο αδικημένος είναι ο πατέρας μου που δεν έχει καμία ελπίδα, κρίμα κ έχει ωραίο όνομα. Αλλά κ εμείς στην Πελοπόννησο όπως καταλαβαίνετε δε με παίρνει κ πολλά...

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...