Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Anastasia05 είπε:

Να πάτε μια βόλτα!!! Κι αν δεν μπορείς να αντισταθείς υπάρχουν κ όμορφα φορμακια σε ουδέτερα χρώματα, λευκό,γκρι,κόκκινο,κίτρινο,Βεραμαν,εκρου!!!

Θα κάνετε κ τη βόλτα σας χωρίς να έχετε άγχος ότι κάτι πρέπει να πάρετε οπωσδήποτε! Να τα δείτε, να ρωτήσετε κ τη πωλήτρια για την εποχή να σας δείξει! 

αν προλάβουμε θα περάσουμε γιατί έχω να πάω κ για εξετασεισ! Καλε σιγά μην έχω κόρες κ τους φοράω ουδέτερα κ εκρού!!!! Χαχαχχαχα πάρε θέση @EugenJen

• Χαχα 3

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Jasmine@ είπε:

αν προλάβουμε θα περάσουμε γιατί έχω να πάω κ για εξετασεισ! Καλε σιγά μην έχω κόρες κ τους φοράω ουδέτερα κ εκρού!!!! Χαχαχχαχα πάρε θέση @EugenJen

Τι όχι?!!! :P

Ξέρετε ότι το ένα είναι κορίτσι κ το άλλο κρύβεται,σωστά???

Πότε έχεις β επιπέδου??

• Χαχα 1

Q1jtp2.png

Just now, Jasmine@ είπε:

E ναι καλε!!δεν υπάρχουν τα ουδέτερα!!όσες φορές και αν κοίταγα ουδέτερα , στο τέλος σε ροζουλια κατέληγα, καρδούλες και τσαχπινιές!!Μας έχουν ψυχολογήσει καλά τις κοριτσομάνες και ξέρουν τι να βγάζουν!!

Κορίτσια χθες που κοίταγα στα hm για φορμάκια ζιπουνάκια κλπ οτι είναι για νεογέννητο είναι εξαντλημένο, να θες να ψωνίσεις και να μην μπορείς!!

@Anastasia05 να ξέρεις ο σύζυγος μάλλον για διακοπές κατέληξε Πήλιο!

C1JTp3.png

Τι όχι?!!! :P

Ξέρετε ότι το ένα είναι κορίτσι κ το άλλο κρύβεται,σωστά???

Πότε έχεις β επιπέδου??

Στην αυχενική μου είχε πει 90% 2 κοριτσάκια! Στον τελευταίο υπέρηχο το ένα το είδαμε σίγουρα ότι ήταν ροζ:wub: αλλά το άλλο δεν ήθελε! Δεν έχω κλείσει ακόμα για β επιπέδου, θα πάρω τηλ την άλλη εβδομάδα, έτσι κ αλλιώς μου είπε η εμβρυολογος από 21-25 γίνεται! 

Just now, EugenJen είπε:

E ναι καλε!!δεν υπάρχουν τα ουδέτερα!!όσες φορές και αν κοίταγα ουδέτερα , στο τέλος σε ροζουλια κατέληγα, καρδούλες και τσαχπινιές!!Μας έχουν ψυχολογήσει καλά τις κοριτσομάνες και ξέρουν τι να βγάζουν!!

Κορίτσια χθες που κοίταγα στα hm για φορμάκια ζιπουνάκια κλπ οτι είναι για νεογέννητο είναι εξαντλημένο, να θες να ψωνίσεις και να μην μπορείς!!

Ναι στα hnm πολύ δύσκολα βρισκεις για νεογέννητο! Άσε που θέλω να πάρω κ κορδελιτσες σε όλα τα χρώματα!!!

• Μου αρέσει 2

SqfGp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Μη πάρεις πολλά για νεογέννητο! Τα εϊτς εν εμ είναι άνετα τα νούμερα τους,να τα προτιμήσεις, γενικά όμως μη πάρεις πολλά τόσο μικρα... Καλύτερα για 3-6. 

Να πάτε έχει υπέροχες παραλίες!!! Δε θα το μετανιώσετε!

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Μη πάρεις πολλά για νεογέννητο! Τα εϊτς εν εμ είναι άνετα τα νούμερα τους,να τα προτιμήσεις, γενικά όμως μη πάρεις πολλά τόσο μικρα... Καλύτερα για 3-6. 

Όντως είναι άνετα τα νούμερα και τα Ζάρα! Ε για 3-6 θελουμε χειμωνιάτικα.... εγώ θα πάρω κ λίγα λεπτά η καλοκαιρινά θα δω!

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

8 ώρες πρίν, Annou είπε:

Koritsia k kati allo asxeto!Alla den mou eipe na kanw xana exetaseis o giatros.Apla mou egrapse sidiro k asvestio

Eseis exete kanei oles kai deuteri fora exetaseis?

Εγώ ναι αγάπη έκανα κ 2η φορά κ αίματος κ ούρων..

καλέ 3-6 κοιτούσα γιατί μου το έιχατε ξαναπεί να μην πάρω 0-3 δεν είχε τίποτα!!έξαλλη έγινα είχε από 6-9 και πάνω...

έτσι λέει κ ο άντρας μου , αλλά εγώ φοβάμαι λίγο η απόσταση από Αθήνα, έψαξα ήδη να βρω που έχει κοντινά νοσοκομεία!:tongue:

• Μου αρέσει 1

C1JTp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Ελπίζω να είστε όλες καλά!

Σήμερα κ εγώ δεν κοιμήθηκα καλά... Ζεσταινομουν, είχα κ ένα κουνούπι... Έχω κ ταξίδι σήμερα, πάω στα πάτρια, να δω πως θα οδηγήσω...

Έχω κ τον άντρα μου και μερικούς συγγενείς από την μεριά του άντρα μου να με τσαντιζουν οταν μου λένε τι κάνει ο Βασιλάκης; (έτσι λένε τον πεθερό). Ακομα δεν τον είδαμε, Γιάννη το βαφτίσαμε!

@EugenJenκαλυτερα να πας σε κατάστημα hnm, πολλές φορές μου έχει τύχει στο σάιτ να μην έχει απόθεμα και από κοντά να βρίσκω.

• Μου αρέσει 2

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Just now, EugenJen είπε:

καλέ 3-6 κοιτούσα γιατί μου το έιχατε ξαναπεί να μην πάρω 0-3 δεν είχε τίποτα!!έξαλλη έγινα είχε από 6-9 και πάνω...

έτσι λέει κ ο άντρας μου , αλλά εγώ φοβάμαι λίγο η απόσταση από Αθήνα, έψαξα ήδη να βρω που έχει κοντινά νοσοκομεία!:tongue:

Βόλος και ακόμη καλύτερα, στη Λάρισα. Τι μήνα θα πάτε? 

Εγώ πάντα βρίσκω στα εϊτς εν εμ. Απλά ανά περιόδους δεν έχει νουμερα. Μπες πάλι σε δύο εβδομάδες να δεις! Ειδικά στις προσφορές,αν δεις κάτι να το παραγγείλεις εκείνη τη στιγμή γιατί εξαφανίζονται!!!

Just now, marianna1986 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!

Σήμερα κ εγώ δεν κοιμήθηκα καλά... Ζεσταινομουν, είχα κ ένα κουνούπι... Έχω κ ταξίδι σήμερα, πάω στα πάτρια, να δω πως θα οδηγήσω...

Έχω κ τον άντρα μου και μερικούς συγγενείς από την μεριά του άντρα μου να με τσαντιζουν οταν μου λένε τι κάνει ο Βασιλάκης; (έτσι λένε τον πεθερό). Ακομα δεν τον είδαμε, Γιάννη το βαφτίσαμε!

@EugenJenκαλυτερα να πας σε κατάστημα hnm, πολλές φορές μου έχει τύχει στο σάιτ να μην έχει απόθεμα και από κοντά να βρίσκω.

Εσύ θες να τον πείτε έτσι? Εγώ το πρώτο τον έβγαλα από τον πεθερό μου ,αλλά μαζί το είχαμε αποφασίσει με τον άντρα μου. Κ τώρα τον δεύτερο τον λέμε το όνομα του μπαμπά μου:x πάλι κοινή αποφαση

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Ο πεθερος έχει ακούσει το όνομα του από το παιδί της κουνιάδας μου, βέβαια δεν είναι ίδιο κ το επώνυμο αλλά δεν έχει σημασία. Η κόρη μου πήρε το όνομα της πεθεράς μου! Επίσης, ελπίζει κ ο μπαμπάς μου για όνομα... Όχι ότι μου αρέσει κ ιδιαίτερα κ του μπαμπά μου, Γιώργο τον λένε. Γενικά το Βασίλης και το Γιώργος είναι κάτι ουδέτερο για μένα...

• Μου αρέσει 1

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Τα hm δεν έχουν ανοίξει ακόμα εδω σε εμένα γιατί είναι σε πολυκατάστημα...οπότε πάλι θα περιμένω!!

Να σου πω και εμένα ο πατέρας μου επειδή ακόμα δεν έχουμε αποφασίσει αν θα πάρει το όνομα του πεθερού ή της πεθεράς την λέει ΕλενοΘεοδωρούλα :mrgreen: από την πλευρά του άντρα μου αντίθετα δεν έχει ρωτήσει κανείς για όνομα.

C1JTp3.png

@Anastasia05 @Marti @Eva137

Ναιιι είναι σημαντικό πολύ και πιστεύω αυτό ακριβώς που έχει ανάγκη μια εγκυμονούσα/επίτοκος/λεχώνα...

Στη Γαλλία ήμουν, κι εκεί υπάρχουν τα "Maison de Naissance", Σπίτια Γέννας δηλαδή που διαχειρίζονται από μαίες και στα οποία μπορείς να γεννήσεις κιόλας (μόνο άμα είσαι κύηση χαμηλού κινδύνου βέβαια!), τα οποία έχουν τελείως διαφορετική φιλοσοφία με σεβασμό στο γυναικείο σώμα κ το νεογνό. Απ'ό,τι βλέπω, το Λητώ προσπαθεί να προμοτάρει κάτι τέτοιο ("birth center").

Στην Ελλάδα, εκτός απ'το "Ευ Οικογένεια" που μου έχουν συστήσει, υπάρχουν κι άλλοι τέτοιοι χώροι όπως η "Φαιναρέτη", η "Ευτοκία" και πολλές ανεξάρτητες μαίες σ όλη την Ελλάδα που μπορείτε να βρείτε στο σάιτ vres maia . gr (κολλητά βάλτε το). Βέβαια δε γεννάς στο χώρο τους αλλά σε νοσοκομείο ή σπίτι σου. 

Α, και για τα κορίτσια απο Σαλόνικα, αυτές απ το midwives . gr φαίνονται υπέροχες! Έχει κι ωραίες συγκινητικές ιστορίες στο σάιτ τους <3 

P.S.: Έψαξα απο περιέργεια τί γίνεται στην άλλη άκρη του ωκεανού και @Eva137 τσέκαρε το birth centers . org

• Μου αρέσει 3

JeY7p2.png

Βόλος και ακόμη καλύτερα, στη Λάρισα. Τι μήνα θα πάτε? 

Εγώ πάντα βρίσκω στα εϊτς εν εμ. Απλά ανά περιόδους δεν έχει νουμερα. Μπες πάλι σε δύο εβδομάδες να δεις! Ειδικά στις προσφορές,αν δεις κάτι να το παραγγείλεις εκείνη τη στιγμή γιατί εξαφανίζονται!!!

Εσύ θες να τον πείτε έτσι? Εγώ το πρώτο τον έβγαλα από τον πεθερό μου ,αλλά μαζί το είχαμε αποφασίσει με τον άντρα μου. Κ τώρα τον δεύτερο τον λέμε το όνομα του μπαμπά μου:x πάλι κοινή αποφαση

Αύγουστο γιαυτό είμαι λίγο φοβιτσιάρα γιατί θα είμαι στον 7ο προς 8ο!!

@marianna1986 και τα δύο συμπαθητικά είναι μωρέ, κοινά μεν αλλά δεν είναι άσχημα, Βασίλη λένε και τον αντρα μου :wub: ...Αν έχετε βγάλει την πεθερά, ας βγάλετε το δεύτερο από εσένα εμείς έτσι τα είπαμε και  τα συμφωνήσαμε!!

C1JTp3.png

Ο πεθερος έχει ακούσει το όνομα του από το παιδί της κουνιάδας μου, βέβαια δεν είναι ίδιο κ το επώνυμο αλλά δεν έχει σημασία. Η κόρη μου πήρε το όνομα της πεθεράς μου! Επίσης, ελπίζει κ ο μπαμπάς μου για όνομα... Όχι ότι μου αρέσει κ ιδιαίτερα κ του μπαμπά μου, Γιώργο τον λένε. Γενικά το Βασίλης και το Γιώργος είναι κάτι ουδέτερο για μένα...

Το θέμα είναι όμως τι θες κι εσύ!! Μπορεί να θες να τον πεις ένα δικό σου αγαπημένο όνομα! Μην επηρεαζεσαι πολύ από τους άλλους κι αποφασιστε μαζί με τον άντρα σου!

Just now, EugenJen είπε:

Αύγουστο γιαυτό είμαι λίγο φοβιτσιάρα γιατί θα είμαι στον 7ο προς 8ο!!

@marianna1986 και τα δύο συμπαθητικά είναι μωρέ, κοινά μεν αλλά δεν είναι άσχημα, Βασίλη λένε και τον αντρα μου :wub: ...Αν έχετε βγάλει την πεθερά, ας βγάλετε το δεύτερο από εσένα εμείς έτσι τα είπαμε και  τα συμφωνήσαμε!!

Καλά κάνεις κ κοιτάς σε τι απόσταση είναι τα νοσοκομεία. Θα δείτε κ στην τελευταία εξέταση πριν τις διακοπες σε τι φάση είναι το νινι κ θα πάτε ήρεμα κ όμορφα να τις απολαύσετε!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...