Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Marti είπε:

Και γω δεν εχω ιδέα αν έχει η όχι.. Τι ακριβώς προσφέρει η μαία? Και για πόσες μερες? 

Η μαία κανονικά, προσφέρει πολλά! Από την εγκυμοσύνη ακόμη για την ενημέρωση της εγκύου(πως είναι τα μαθήματα ανώδυνου τοκετου?), κατά τη διάρκεια των ωδίνων για σωστές ανάσες, κατά τη διάρκεια που σπρωχνεις, μετά στην λοχεία για τον θηλασμό,την περιποίηση του μωρού κ όχι μόνο..

Δεν ξέρω πως λειτουργούν οι γιατροί που έχουν δικές τους μαίες κ πόσα από αυτά γίνονται!! Σίγουρα όμως είναι μεγάλη βοήθεια!

Just now, Annou είπε:

Kalispera koritsia mou!!Prin ligo bika k egw spiti.Eida ton passa mou!!Mia xara einai to poulaki mou.Zwiros zwiros leei o giatros,olo kouniotan.

Tsoutsounaki pali den eidame 100% giati eixe koulouriastei k den itan se thesi na to dei.Alla mas eipe 90% agori k autos.150 gr ,148 sfugmoi.Genika mas eipe mia xara.Se enan mina pali B epipedou k mou edwse k sidiro k asvestio.

Egw exw maia nai.Einai fantastiki.Opoia wra k an tis steilw to otidipote mou apantaei sta kapakia.♥️

Μπράβο στο αντρακι σου!! Σας το κρύβει ακόμη???? Να του πεις να μην κρύβεται γιατί πολλές εκπλήξεις είχαμε σαν ομαδα:P

• Μου αρέσει 3

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Anastasia05 είπε:

Η μαία κανονικά, προσφέρει πολλά! Από την εγκυμοσύνη ακόμη για την ενημέρωση της εγκύου(πως είναι τα μαθήματα ανώδυνου τοκετου?), κατά τη διάρκεια των ωδίνων για σωστές ανάσες, κατά τη διάρκεια που σπρωχνεις, μετά στην λοχεία για τον θηλασμό,την περιποίηση του μωρού κ όχι μόνο..

Δεν ξέρω πως λειτουργούν οι γιατροί που έχουν δικές τους μαίες κ πόσα από αυτά γίνονται!! Σίγουρα όμως είναι μεγάλη βοήθεια!

Μπράβο στο αντρακι σου!! Σας το κρύβει ακόμη???? Να του πεις να μην κρύβεται γιατί πολλές εκπλήξεις είχαμε σαν ομαδα:P

Ax oxiii.Egw den thelw ekplixeis.Thelw antrakla!!hahahaha.E twra pali tha perimenw enan mina na to sigourepsoume:roll:

• Χαχα 3

Just now, Annou είπε:

Kalispera koritsia mou!!Prin ligo bika k egw spiti.Eida ton passa mou!!Mia xara einai to poulaki mou.Zwiros zwiros leei o giatros,olo kouniotan.

Tsoutsounaki pali den eidame 100% giati eixe koulouriastei k den itan se thesi na to dei.Alla mas eipe 90% agori k autos.150 gr ,148 sfugmoi.Genika mas eipe mia xara.Se enan mina pali B epipedou k mou edwse k sidiro k asvestio.

Egw exw maia nai.Einai fantastiki.Opoia wra k an tis steilw to otidipote mou apantaei sta kapakia.♥️

Μπράβο στο αντράκι σου μαναρακι μου!! Όλα τέλεια!! Έχουν βγει ζωηρά τα άτιμα τα δικά μας ε? Θα τα αμολαμε μαζί σε κάνα πάρκο,μαζί κ τα σκυλιά να ξεσαλωνουν όλα μαζί κ εμείς θα τα κοιτάμε πίνοντας καφεδαρες :-)

Έκλεισες για τη Β επιπεδου εν τέλη? Πότε? Η μαία είναι του γιατρού σου ή ανεξάρτητη?

• Μου αρέσει 1

Just now, Annou είπε:

Μπράβο!!! Αντε το χάρηκες και συ το πουλακι σου!! Τωρα θα περιμένουμε όλες νεα από την β επιπέδου! Αλλαγές στα αγόρια εύκολα δε γίνονται! :x

• Μου αρέσει 1

Just now, Renez είπε:

Μπράβο στο αντράκι σου μαναρακι μου!! Όλα τέλεια!! Έχουν βγει ζωηρά τα άτιμα τα δικά μας ε? Θα τα αμολαμε μαζί σε κάνα πάρκο,μαζί κ τα σκυλιά να ξεσαλωνουν όλα μαζί κ εμείς θα τα κοιτάμε πίνοντας καφεδαρες :-)

Έκλεισες για τη Β επιπεδου εν τέλη? Πότε? Η μαία είναι του γιατρού σου ή ανεξάρτητη?

Naiiiii!!!Milame polu zwiro to atimo!!kleisame 16/6 B epipedou!H maia einai sto iatreio tou giatrou mou k opoia thelei tin exei apo konta.Dld tha tin plirwsw ksexwrista.200-300€ pairnei.Tin eixe k mia fili mou k mou eipe oti tin eixe voithisei polu.Etsi tin pira k egw k ontws einai tromeri.Genika kalo einai na exeis giati ousiastika oooles tis apories k oooo,ti skeftesai auti sta lunei.O giatros apla se vlepei sta rantevou k meta se xegennaei.Ola omws ta upoloipa stin egkumosuni i maia sta mathainei k sou lunei tis apories

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Annou είπε:

Naiiiii!!!Milame polu zwiro to atimo!!kleisame 16/6 B epipedou!H maia einai sto iatreio tou giatrou mou k opoia thelei tin exei apo konta.Dld tha tin plirwsw ksexwrista.200-300€ pairnei.Tin eixe k mia fili mou k mou eipe oti tin eixe voithisei polu.Etsi tin pira k egw k ontws einai tromeri.Genika kalo einai na exeis giati ousiastika oooles tis apories k oooo,ti skeftesai auti sta lunei.O giatros apla se vlepei sta rantevou k meta se xegennaei.Ola omws ta upoloipa stin egkumosuni i maia sta mathainei k sou lunei tis apories

Έτσι ακριβώς! Καλύτερα που το έχεις σαν επιλογή κ δεν είναι στάνταρ στην τιμή

Κ σε όλη τη διάρκεια των ωδίνων πολύ σημαντικό που θα την έχεις εκεί. 

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Just now, Annou είπε:

Koritsia k kati allo asxeto!Alla den mou eipe na kanw xana exetaseis o giatros.Apla mou egrapse sidiro k asvestio

Eseis exete kanei oles kai deuteri fora exetaseis?

Ο κάθε γιατρός ζητάει εξετάσεις ανάλογα το ιστορικό της κάθε εγκύου.

Εγώ κάνω κάθε μήνα.

Τον ρώτησες μήπως? 

Q1jtp2.png

πρίν από 21 λεπτά , Irinoula86 είπε:

Κορίτσια να ρωτήσω ωω.... Εσείς έχετε μαία???? Έχει ο γιατρος σας???? Τι γύρω με αυτό??? 

@MartiΕγώ φαντάσου δεν έχω γιατρό, επέλεξα να έχω μόνο μαία την οποία μου σύστησαν (κι είμαι πολύ ευχαριστημένη!), η οποία μάλιστα θα με ξεγεννήσει κιόλας, αυτά γίνονται μόνο στο ιδιωτικό βέβαια... Η οποία θα μου κάνει τα μαθήματα ανώδυνου, θα ρθει σπίτι μόλις αρχίσουν οι πόνοι κ μετά παρέα στο νοσοκομείο. Μετά θα περνάει να με βλέπει ως λεχώνα για σύμβουλος θηλασμού και για τη δική μου επούλωση + φροντίδα μωρού (μαιευτήριο και σπίτι). 

Πολλοί γιατροί έχουν δική τους μαία στο ιατρείο τους κ τη γνωρίζεις εκεί, καθώς αυτή θα κάνει την πιο πολλή δουλειά στη γέννα, αλλιώς γεννάς με τις μαίες του νοσοκομείου... Εξαρτάται!

• Μου αρέσει 2

JeY7p2.png

Just now, Annou είπε:

Koritsia k kati allo asxeto!Alla den mou eipe na kanw xana exetaseis o giatros.Apla mou egrapse sidiro k asvestio

Eseis exete kanei oles kai deuteri fora exetaseis?

Εγώ μόνο μια φορά μέχρι τώρα... Μ είπε στο επόμενο ραντεβου θα μου γραψει εξετάσεις..... 

Διαφημίσεις

Just now, OctoberMom είπε:

@MartiΕγώ φαντάσου δεν έχω γιατρό, επέλεξα να έχω μόνο μαία την οποία μου σύστησαν (κι είμαι πολύ ευχαριστημένη!), η οποία μάλιστα θα με ξεγεννήσει κιόλας, αυτά γίνονται μόνο στο ιδιωτικό βέβαια... Η οποία θα μου κάνει τα μαθήματα ανώδυνου, θα ρθει σπίτι μόλις αρχίσουν οι πόνοι κ μετά παρέα στο νοσοκομείο. Μετά θα περνάει να με βλέπει ως λεχώνα για σύμβουλος θηλασμού και για τη δική μου επούλωση + φροντίδα μωρού (μαιευτήριο και σπίτι). 

Πολλοί γιατροί έχουν δική τους μαία στο ιατρείο τους κ τη γνωρίζεις εκεί, καθώς αυτή θα κάνει την πιο πολλή δουλειά στη γέννα, αλλιώς γεννάς με τις μαίες του νοσοκομείου... Εξαρτάται!

Πολύ χαίρομαι για σένα!!! Μπράβο! Πιστεύω πως θα είναι μαγική εμπειρία ο τοκετός για σενα μετά από τη σχέση που θα έχετε χτίσει !

Όλα αυτά ξέρω κι εγώ πως τα κάνουν,στην Ελλάδα βέβαια δεν γίνονται τα περισσότερα όπως πρέπει να γίνονται! Πολύ χάρηκα που άκουσα κ μια τέτοια περίπτωση!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Ο κάθε γιατρός ζητάει εξετάσεις ανάλογα το ιστορικό της κάθε εγκύου.

Εγώ κάνω κάθε μήνα.

Τον ρώτησες μήπως? 

Den ton rwtisa,to xehasa entelws.Gia na doume..

7 hours ago, Jasmine@ said:

Τα έχω δοκιμάσει κ λευκά κ σκέτα, εμετός πάντα ... με σάλτσα λαδιού τα έχω φαει προ εγκυμοσύνης αλλά δε μου άρεσαν! Μόλις τρώω 5 πιρουνιες με πιάνει το στομάχι μου κ τα νιώθω να ανεβαίνουν!!! Ας το πάρω απόφαση.... 

ασχετο αλλά έχω παρατηρήσει ότι έχω κάνει 3 ευρυαγγειες στο πρόσωπο σαν κόκκινα σημαδάκια είναι! Τι άλλο θα δω μέχρι να γεννήσω....

Τα μακαρόνια είναι από τα τρόφιμα με την υψηλότερη περιεκτικότητα σε γλουτένη. Κάποιους δεν τους πειράζει, όπως την Ευγενία μας, αλλά πολλούς τους κάθεται βαριά στο στομάχι επειδή έχει πολύ λαστιχωτή σύνθεση-υφή και χωνεύεται δύσκολα. Αν θες να φας κάτι σε σιτηρά, προτίμησε καλύτερα το ρυζάκι (εκτός και αν σε πειράζει κι αυτό, τότε σηκώνω τα χέρια ψηλά).:P

7 hours ago, Mariamaraki said:

Καλημέρα κορίτσια !!!! 

Σήμερα έχω ρεπό..και πρόλαβα έτσι λίγο να σας διαβάσω! Μου λείψατε χιχι

απιστευτη ταλαιπωρία οι 2 πρώτες μέρες στην δουλειά.. χθες γύρισα το βράδυ και ήμουν λες και με είχαν δείρει όπως και έτσι ξύπνησα! 

Επίσης διάβασα που λέγατε για τις δουλειές με την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης.. έγω είχα θέμα από την αρχή με την συνάδελφο μου επειδή θα την άφηνα έτσι ξαφνικά!! Επίσης εχω κλείσει ραντεβού με τον γιατρό αύριο να δούμε το νινί..μόνο αύριο γινόταν το πρωί .. και ενημέρωσα την αφεντικινα μου και μου λέει και τις ώρες που θα λείπεις (3ωρες γιατί μετά θα παω) τι θα γίνει θα τις κάνεις άλλη μερα; έπαθα ένα σοκ . Και της ειπα αν δεν γίνεται να μου βάλετε άδεια όλη την ημέρα αλλά φαντάζομαι με χρειάζεστε το απόγευμα. Ε ναι μου λέει ψυχρά! Κορίτσια τι κακος που είναι ο κόσμος!!

Τελικά μάθατε κάτι για την αδεια ειδικου σκοπου; Γιατί εμένα στην δουλειά δεν μου λένε τίποτα αν δικαιούμαι και δεν μπορώ να μάθω. Σε ιδιωτικό τομέα ειμαι πωλήτρια. 

Επίσης και εγώ που δουλεύω σε παιδικά ρούχα..Έχω μπερδευτεί με την εποχή μας κορίτσια ! Έχω αγοράσει τα λεπτά τα φθινοπωρινά φορμακια τα ολόσωμα. Δεν ξέρω αν θα χρειαστεί το τελείως καλοκαιρινο!

Ωχ, κι εσύ έχεις Δρακουμέλ στη δουλειά σου! Τί να πω ρε παιδιά, το ξέρω ότι υπάρχουν παντού και κυκλοφορούν ανάμεσά μας, αλλά η αλήθεια είναι ότι πάντα με ξαφνιάζει ειδικά όταν βλέπω γυναίκες να φέρονται έτσι σε άλλες γυναίκες αντί να μπαίνουν στη θέση τους και να δείχνουν κατανόηση.

2 hours ago, Renez said:

@Eva137 μου τι έγινε στο Τέξας ρε φίλη ?? Χαμός ε?! Δε πιστεύω να ήσουν κ εσύ με τη κοιλιά τούρλα να ξεσαλωνεις στο πάρτυ??:P

Αυτό ακριβώς σκέφτομαι πως θα έχω πλέον μια ιδέα για οτιδήποτε μου λένε για θηλασμό,κολικούς,βάρος μωρού κτλ ώστε να μη τρελαίνομαι κ τρομοκρατουμαι με το παραμικρό..γτ δε θέλω κ πολύ εγώ :tongue:

Χαχα, ναι εγώ ειδικά με την δυσπεψία και τις αλλεργίες μου θα ήμουν η ψυχή του πάρτυ!:P Να σου πω την αλήθεια, τώρα από σένα το έμαθα αυτό... είναι που δε βλέπω και ειδήσεις, και γενικά ό,τι γίνεται στην Αμερική από τους γονείς μου που το βλέπουν στην τηλεόραση το μαθαίνω!!! Στο Τέξας βρε τον Ιούλιο θα μετακομίσω (ακόμα είμαι Φλόριντα) και ομολογώ ότι ένα από τα πράγματα που αντιπαθώ εκεί είναι το ότι όλοι οπλοφορούν... τόσα χρόνια σε αυτή τη χώρα και κάποια πράγματα σαν αυτό δεν μπορώ να τα χωνέψω με τίποτα!

Κορίτσια, μια και συζητούσατε για το βρεφικό ντύσιμο πριν, έχω ακούσει από διαφορετικούς γιατρούς να συμβουλεύουν ότι πρέπει να ντύνουμε τα μωρά/παιδιά μας σύμφωνα με ό,τι φοράμε εμείς. Αν π.χ. έχει ζέστη έξω και εμείς φοράμε κοντομάνικα και σορτς να φοράμε και στα μικρά μας κοντομάνικο μπλουζάκι ή φορμάκι και σορτς (χωρίς έξτρα ζιπουνάκια-εσωρουχάκια από μέσα), ενώ αν έχει ψύχρα τότε να τους φοράμε εσωρουχάκι και μακρυμάνικα/μακριά παντελονάκια. Δε ξέρω πια, κι εγώ έχω μπερδευτεί... βέβαια θα το συζητήσω με τις μαίες/νοσοκόμες στην κλινική και μετά με τον παιδίατρό του, αλλά ήθελα να έχω από τώρα μια ιδέα.

• Μου αρέσει 1

vNpVm5.png

Πολύ χαίρομαι για σένα!!! Μπράβο! Πιστεύω πως θα είναι μαγική εμπειρία ο τοκετός για σενα μετά από τη σχέση που θα έχετε χτίσει !

Όλα αυτά ξέρω κι εγώ πως τα κάνουν,στην Ελλάδα βέβαια δεν γίνονται τα περισσότερα όπως πρέπει να γίνονται! Πολύ χάρηκα που άκουσα κ μια τέτοια περίπτωση!

Ακριβώς επειδή πριν δεν ήμουν στην Ελλάδα και δούλευα σε εκεί νοσοκομεία, τα είχα πολύ συγκεκριμένα τα θέλω μου... Κι εγώ χαίρομαι άπειρα που στην Ελλάδα εκτός απ αυτές τις φάσεις που όλες ακούμε, υπάρχουν και μέθοδοι που σέβονται τη γυναίκα και το νεογέννητο!

• Μου αρέσει 1

JeY7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...