Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Jasmine@ είπε:

Εγώ νομίζω κάθε μέρα η κοιλιά μου είναι μεγαλύτερη, δεν υπερβάλω.... θα βγάζω φωτό κάθε μέρα! Κ εμένα φίλη όλα τα παντελόνια ήταν αυτά τa skinny και τώρα φωνάζουν βοήθεια που να κουμπώσουν... 

έχω κ τα αποτελέσματα από τα ρούχα! Μόνο 2 φορέματα μου κάνουν από την καλοκαιρινή μου γκαρνταρόμπα! Και ένα καφτάνι για την παραλία! Αλλά ξέχασα εμένα δε με αφήνει για μπάνιο.... όποτε 2 φορέματα!αυτα....

Μην μου στεναχωριέσαι, κ εγώ στα ίδια είμαι και δεν έχω κ δύο μωρά!!! Βάλε κ τα δυο καινούργια που πήρες!!!ευτυχώς είχα πάρει στις τελευταίες εκπτώσεις ένα ολόσωμο αέρινο σορτς κ ήταν να πάει για στένεμα κ το άφησα γιατί βαρέθηκα κ τώρα λογικά θα μπαίνει η κοιλαρα! Τώρα κοιτούσα για πυζαμακι γιατί ότι έχω είναι κολλητο κ κοντό δεν μπαίνει ούτε κοιλιά ούτε το μισό ζιζι!!!

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, EugenJen είπε:

Μην μου στεναχωριέσαι, κ εγώ στα ίδια είμαι και δεν έχω κ δύο μωρά!!! Βάλε κ τα δυο καινούργια που πήρες!!!ευτυχώς είχα πάρει στις τελευταίες εκπτώσεις ένα ολόσωμο αέρινο σορτς κ ήταν να πάει για στένεμα κ το άφησα γιατί βαρέθηκα κ τώρα λογικά θα μπαίνει η κοιλαρα! Τώρα κοιτούσα για πυζαμακι γιατί ότι έχω είναι κολλητο κ κοντό δεν μπαίνει ούτε κοιλιά ούτε το μισό ζιζι!!!

Α πυτζαμακια δεν έχω παράπονο! Έχω καταχραστεί του άντρα μου! Χαχχαχαχα  αν δε μου ήταν τόσο μεγάλα θα φορούσα κ έξω τις μπλούζες του:P

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

SqfGp3.png

Just now, Renez είπε:

Μακάρι γτ ειδικά εσένα που τόσο σε έχει ταλαιπωρήσει με εμετούς σου αξίζει έστω μετά τη γέννα να τρως ότι θες κ αν το ευχαριστιεσαι ρε φίλη!!

Έχω αυτή την ελπίδα γιατί αν πάει κληρονομικά ούτε εγώ ούτε ο πατέρας της ήμασταν δύσκολα μωρά, απλά εγώ δεν έτρωγα , ακόμα το λέει ο πατέρας μου ότι αν έπινα 10γρ παραπάνω γάλα κάνανε πάρτυ!! 

Just now, Jasmine@ είπε:

Α πυτζαμακια δεν έχω παράπονο! Έχω καταχραστεί του άντρα μου! Χαχχαχαχα  αν δε μου ήταν τόσο μεγάλα θα φορούσα κ έξω τις μπλούζες του:P

ΑΑΑα έδωσες ιδέα δεν το είχα σκεφτεί, θα του κλέψω τις μπλούζες από την ομάδα που είναι τεράστιων διαστάσεων κ θα κάνω νυχτικό!!:mrgreen:

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Έχω αυτή την ελπίδα γιατί αν πάει κληρονομικά ούτε εγώ ούτε ο πατέρας της ήμασταν δύσκολα μωρά, απλά εγώ δεν έτρωγα , ακόμα το λέει ο πατέρας μου ότι αν έπινα 10γρ παραπάνω γάλα κάνανε πάρτυ!! 

ΑΑΑα έδωσες ιδέα δεν το είχα σκεφτεί, θα του κλέψω τις μπλούζες από την ομάδα που είναι τεράστιων διαστάσεων κ θα κάνω νυχτικό!!:mrgreen:

Ναι ναι κ εγώ έτσι κυκλοφορώ στο σπίτι!!! Έχω πάρει κ ένα σορτσάκι του τώρα για να είμαι πιο άνετα στα μπαλκόνια! Σιγά μην έπαιρνα κ πυτζαμες... δε φτάνουν οοοοολα τα έξοδα που έχουμε! Μια φίλη μου ήταν τυχερή γιατί ο άντρας της φορούσε medium large όποτε δανειζόταν όλα τα tshirt του! 

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Ναι ναι κ εγώ έτσι κυκλοφορώ στο σπίτι!!! Έχω πάρει κ ένα σορτσάκι του τώρα για να είμαι πιο άνετα στα μπαλκόνια! Σιγά μην έπαιρνα κ πυτζαμες... δε φτάνουν οοοοολα τα έξοδα που έχουμε! Μια φίλη μου ήταν τυχερή γιατί ο άντρας της φορούσε medium large όποτε δανειζόταν όλα τα tshirt του! 

Ε όχι να βάλω κ βερμούδα του , ας μείνω στα μπλουζάκια κ εγώ τα λυπάμαι τα λεφτακια για πυζαμα 30-40 ευρώ αλλά ένα σετακι θα πάρω σίγουρα, θα δω κ hm τι παίζει!!

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Just now, EugenJen είπε:

Ε όχι να βάλω κ βερμούδα του , ας μείνω στα μπλουζάκια κ εγώ τα λυπάμαι τα λεφτακια για πυζαμα 30-40 ευρώ αλλά ένα σετακι θα πάρω σίγουρα, θα δω κ hm τι παίζει!!

Όχι δεν παίρνω, δε φτάνει που θα πληρώσω 2 σετακια για νοσοκομείο με ρομπακια! Προτιμώ να πάρω κάτι κ να το ευχαριστηθώ....

• Μου αρέσει 3

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Όχι δεν παίρνω, δε φτάνει που θα πληρώσω 2 σετακια για νοσοκομείο με ρομπακια! Προτιμώ να πάρω κάτι κ να το ευχαριστηθώ....

Αυτά τα νυχτικά του μαιευτηρίου δεν μπορούμε να τα βάλουμε από τώρα;;;να μου πεις ξέρεις τι νούμερο να τα πάρεις από τώρα για 4 μήνες μετά;;

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Αυτά τα νυχτικά του μαιευτηρίου δεν μπορούμε να τα βάλουμε από τώρα;;;να μου πεις ξέρεις τι νούμερο να τα πάρεις από τώρα για 4 μήνες μετά;;

Αποφάσισα να πάρω ένα σακί.... σίγουρα θα χωράει την κοιλιά μου!:D

Just now, Irinoula86 είπε:

Κορίτσια να ρωτήσω ωω.... Εσείς έχετε μαία???? Έχει ο γιατρος σας???? Τι γύρω με αυτό??? 

Έχει ο γιατρός νομίζω 2! Τώρα δε ξέρω κάτι παραπάνω! Εννοώ τι γίνεται στη γεννα με τις μαίες κ μετά αν σε βοηθάνε...

• Χαχα 1

SqfGp3.png

Γεια σααααας!

Κορίτσια μου τώρα σας διάβασα κ το λαχταρουσα όλη μέρα!

@Anastasia05 ή @Ninamc δν θυμάμαι ποια το είπε,έχω πάρει εγώ στενό h&m, δεν έχει διχτακι! Εν χρειάζεται! Είναι απόλαυση  τα ποπουδακια!!!

@Marianna1986  κι εγω πεινούσα στον θηλασμό κ πήρα τότε ενώ είχα επανέλθει... Δν πειραζει τωρα που θα ξεμπερδεψουμε με τα γεννητούρια θα γινουμε κορμαρες!!!

Εγώ στον θηλασμό δεν έτρωγα καθόλου πράσινα κ όσπρια, δν είχε κολικους πολύ αλλά πρόσεχα για να μν έχει. Κι έτσι τι μένει? Υδατάνθρακες! Με μπουκωναν κ οι μαμάδες σούπες κοτόπουλο η μοσχάρι κλ...Άσε...για το γάλα να ειναι θρεπτικο!!

Όσο για μαία,εγώ δν είχα,συνήθως έχουν οι γιατροί έχω ακούσει! Εγώ δεν ζήτησα,με βοήθησαν οι κοπέλες στο μαιευτήριο με τον θηλασμό αν μικρές κ άπειρες κ η μαμα μ που την είχα μαζί! Δεν ενιωσα να μου λειπει η μαία, ειχα διαβασει πολλά και πιο πολυ ειχα πεισμωσει! Με αυτα που μ ελεγε ο παιδίατρο Τ μαιευτηρίου κ το ξερό μ το κεφάλι! Να φανταστείτε ότι μαμα κ πεθερά μ έλεγαν να μν βασανίζομαι με τν θηλασμό γτ είχα δυσκολίες αλλά εγώ εκεί το πάλευα κ χαίρομαι γι αυτό όσο το κατάφερα.

Οι κοιλιές κορίτσια μου φούσκα!!! Δν το πιστεύω πόσο μεγάλη είναι! Ε τσι ήταν στον γιο μου στον 6ο!!! Φοράω εγκυμοσύνης παντελόνια,φουστάνια δν έχω βάλει ακόμα κ προέκταση στα σουτιέν έβαλα...Αν κ βολεύομαι κ με τα αθλητικά, Τα εγκυμοσύνης δν τα θέλω ακόμα.

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια να ρωτήσω ωω.... Εσείς έχετε μαία???? Έχει ο γιατρος σας???? Τι γύρω με αυτό??? 

Εμένα έχει μαια κ είναι η αμοιβή της μέσα στην τιμή που μου είπε..

Νομίζω η μαία χρειάζεται γιατί τουλάχιστον η δικιά μου μου είπε ότι θα με βοηθήσει κ με τον θηλασμό κ δεν κρέμομαι συνέχεια από τις κοπέλες στο μαιευτήριο

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Εμένα έχει μαια κ είναι η αμοιβή της μέσα στην τιμή που μου είπε..

Νομίζω η μαία χρειάζεται γιατί τουλάχιστον η δικιά μου μου είπε ότι θα με βοηθήσει κ με τον θηλασμό κ δεν κρέμομαι συνέχεια από τις κοπέλες στο μαιευτήριο

Εγώ δεν είχα καθόλου μαία.. βέβαια είχα όση βοήθεια χρειάστηκα στο μαιευτήριο! Δεν έχω κανένα παράπονο!

Και στη γέννα και μετά στον θηλασμό, όσες κοπέλες με βοήθησαν ήταν εξαιρετικές. 

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Εμένα έχει ο γιατρός μου..να είμαι ειλικρινής μια φορά την έχω δει κ αυτή ήταν φουριοζα γτ ειχε δουλειά οπότε δεν έχω καμία άποψη για εκείνη.. :-/

Kalispera koritsia mou!!Prin ligo bika k egw spiti.Eida ton passa mou!!Mia xara einai to poulaki mou.Zwiros zwiros leei o giatros,olo kouniotan.

Tsoutsounaki pali den eidame 100% giati eixe koulouriastei k den itan se thesi na to dei.Alla mas eipe 90% agori k autos.150 gr ,148 sfugmoi.Genika mas eipe mia xara.Se enan mina pali B epipedou k mou edwse k sidiro k asvestio.

Egw exw maia nai.Einai fantastiki.Opoia wra k an tis steilw to otidipote mou apantaei sta kapakia.♥️

• Μου αρέσει 6

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...