Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Μακάρι! Αν κ το έχω βάλει στόχο μιας κ σίγουρα έκλεισα σαν μάνα να πάω σε διαιτολόγο. Καλά εδώ και 3 χρόνια όλο στόχο είμαι...

@Anastasia05 δεν ξέρω εμένα δεν με βοήθησε κ θήλασα κ 2.5 χρόνια. Στην αρχή την πάτησα με τα ξενύχτια και την κούραση. Θήλαζα και χωρίς να το.καταλαβω μπορεί να έτρωγα και μια ολόκληρη φρατζολα ψωμί ή ζητούσα πολλά γλυκά και σοκολάτες! Ενώ μια εβδομάδα μετά τον τοκετό ήμουν στα κιλά που ήμουν πριν μείνω έγκυος, μέσα σε 3 μήνες έβαλα 5 κιλά και ποτέ δεν μπόρεσα να τα χάσω!

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, marianna1986 είπε:

Μακάρι! Αν κ το έχω βάλει στόχο μιας κ σίγουρα έκλεισα σαν μάνα να πάω σε διαιτολόγο. Καλά εδώ και 3 χρόνια όλο στόχο είμαι...

@Anastasia05 δεν ξέρω εμένα δεν με βοήθησε κ θήλασα κ 2.5 χρόνια. Στην αρχή την πάτησα με τα ξενύχτια και την κούραση. Θήλαζα και χωρίς να το.καταλαβω μπορεί να έτρωγα και μια ολόκληρη φρατζολα ψωμί ή ζητούσα πολλά γλυκά και σοκολάτες! Ενώ μια εβδομάδα μετά τον τοκετό ήμουν στα κιλά που ήμουν πριν μείνω έγκυος, μέσα σε 3 μήνες έβαλα 5 κιλά και ποτέ δεν μπόρεσα να τα χάσω!

Το έχω ακούσει από πολλές μανουλες αυτό ότι στον θηλασμό πεινάνε πιο πολύ κ από όταν ήταν έγκυες ...το θέμα είναι από ότι έχω καταλάβει ότι είναι κ περιορισμένα αυτά που τρως στον θηλασμό γιατί μπορεί να ενοχλούν τον παιδί, άρα είναι δύσκολο να κάνεις μια προσεγμένη διατροφή...

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Το έχω ακούσει από πολλές μανουλες αυτό ότι στον θηλασμό πεινάνε πιο πολύ κ από όταν ήταν έγκυες ...το θέμα είναι από ότι έχω καταλάβει ότι είναι κ περιορισμένα αυτά που τρως στον θηλασμό γιατί μπορεί να ενοχλούν τον παιδί, άρα είναι δύσκολο να κάνεις μια προσεγμένη διατροφή...

Ισχύει αυτό με τη πείνα λένε...

Βέβαια διατροφή κάνουν όσες έχουν δει πως κάτι πειραζει το μωρό κ συνηθως κόβουν τα γαλακτοκομικά με αποτέλεσμα να το ρίχνουν ίσως ακόμη πιο πολύ σε ζύμες,μακαρόνια κτλ..:???:

Just now, Renez είπε:

Ισχύει αυτό με τη πείνα λένε...

Βέβαια διατροφή κάνουν όσες έχουν δει πως κάτι πειραζει το μωρό κ συνηθως κόβουν τα γαλακτοκομικά με αποτέλεσμα να το ρίχνουν ίσως ακόμη πιο πολύ σε ζύμες,μακαρόνια κτλ..:???:

ΑΑΑα δεν είναι γενικό αυτό;;νόμιζα πχ αυγό μαρούλια κ τέτοια δεν τρως γενικά στον θηλασμό , τουλάχιστον στην αρχή

C1JTp3.png

Εφόσον τώρα το αποφάσισες πως τέλος ως μανούλα έννοειται να κάνεις το δώρο του διατροφολόγου στον εαυτό σου εφόσον βέβαια το έχεις πραγματικα πάρει κ απόφαση..κ αν θηλάσεις πάλι φρόντισε να το γυρίσεις μπούμερανγκ!! Δλδ λένε πως θέλουμε περίπου 500 θερμίδες έξτρα στον θηλασμό εσύ φρόντιζε κάθε κρίση πείνας να έχεις κάτι υγιηνο κ όχι παχυντικο να τη καλύπτεις ώστε σιγά σιγά να χάνεις αντί να πάρεις ξανά ;)

Πχ αντί για γλυκό είχε μπάρες ή γιαούρτι με μέλι ή σοκολάτα έστω για διαβητικούς χώρις ζάχαρη..έχω πολλα φρούτα να μασουλας να ξεγελιέσαι κ λαχανικά εύκολα τύπου αγγούρι κ καρότο για σνακ στο χέρι..εμένα τέτοια με βοηθάνε όταν κάνω διατροφή..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Ναι η αλήθεια είναι ότι πεινας πολύ αμα θηλάζεις ειδικά στις αρχές!

Θέλει μέτρο κι εκεί αλλά είναι πολύ εύκολο να ξεφύγεις!!

Μετά και το δεύτερο μωράκι σου είναι ευκαιρία να πας σε διατροφολογο! Μια απόφαση είναι!:)

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Just now, EugenJen είπε:

ΑΑΑα δεν είναι γενικό αυτό;;νόμιζα πχ αυγό μαρούλια κ τέτοια δεν τρως γενικά στον θηλασμό , τουλάχιστον στην αρχή

Οοοχι αρχίζεις λέει με όλα κανονικά κ αν δεις πχ ότι έφαγες φακές κ το μωρό ζοριζετε ψιλό κόβεις τα όσπρια για να μην έχει θέμα το μωρό με αέρια..αν δεις πχ ότι βγάζει κόκκινες ίνες στα κακα είναι κάποια αλεργεια σε κάποιο γαλακτομικο συνήθως αγελαδινό! Καλύτερα λέει γενικά να τρώμε κατσικίσια προϊόντα..

• Μου αρέσει 1

Just now, Renez είπε:

Οοοχι αρχίζεις λέει με όλα κανονικά κ αν δεις πχ ότι έφαγες φακές κ το μωρό ζοριζετε ψιλό κόβεις τα όσπρια για να μην έχει θέμα το μωρό με αέρια..αν δεις πχ ότι βγάζει κόκκινες ίνες στα κακα είναι κάποια αλεργεια σε κάποιο γαλακτομικο συνήθως αγελαδινό! Καλύτερα λέει γενικά να τρώμε κατσικίσια προϊόντα..

Θα σε πάρω για συμβούλο θηλασμού,πόσο χρεώνεις??:tongue:

• Χαχα 1

C1JTp3.png

Ναι ισχύει αυτό με τις αλλεργίες αλλά πολλά μωρά δεν έχουν θέμα. Εμένα ο παιδίατρος μου είπε στους κολικούς να κόψω τα γαλακτοκομικά. Αλλά δεν ειχε, οπότε δεν τα έκοψα.

Αυτό με τις 500 θερμίδες και εγώ το είχα ακούσει κ έτρωγα μια σοκολάτα την ημέρα για να αναπληρωσω:-D τελικά το αναπληρωνα και με το παραπάνω. 

• Χαχα 2

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Θα σε πάρω για συμβούλο θηλασμού,πόσο χρεώνεις??:tongue:

Ααα καλά αφού με ρωτάει φίλη μου που ήδη εχει μωρό διαφορά.. σε φάση " να σου πω..εσύ που τα ψάχνεις έχεις δει πχ για τους κολικούς?" Κτλ κτλ

Χαχαχα το χω κάψει,ειδικά στη καραντίνα έδωσα πόνο σε πληροφορίες:P

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Ναι ισχύει αυτό με τις αλλεργίες αλλά πολλά μωρά δεν έχουν θέμα. Εμένα ο παιδίατρος μου είπε στους κολικούς να κόψω τα γαλακτοκομικά. Αλλά δεν ειχε, οπότε δεν τα έκοψα.

Αυτό με τις 500 θερμίδες και εγώ το είχα ακούσει κ έτρωγα μια σοκολάτα την ημέρα για να αναπληρωσω:-D τελικά το αναπληρωνα και με το παραπάνω. 

Εγώ θυμάμαι την κουνιάδα μου , συνυφαδα μου τι μου είναι, που δεν έτρωγε τίποτα στον θηλασμό βέβαια είχε το μωρό κολικούς κ τέτοια αλλά θεώρησα ότι τα απαγορεύουν γενικά για αλλεργίες στο μωρό!! Ε δεν γίνεται η δικια μου είναι παμφάγο, από την κοιλιά το έχει δείξει !!!

• Χαχα 2

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Εγώ θυμάμαι την κουνιάδα μου , συνυφαδα μου τι μου είναι, που δεν έτρωγε τίποτα στον θηλασμό βέβαια είχε το μωρό κολικούς κ τέτοια αλλά θεώρησα ότι τα απαγορεύουν γενικά για αλλεργίες στο μωρό!! Ε δεν γίνεται η δικια μου είναι παμφάγο, από την κοιλιά το έχει δείξει !!!

Μακάρι γτ ειδικά εσένα που τόσο σε έχει ταλαιπωρήσει με εμετούς σου αξίζει έστω μετά τη γέννα να τρως ότι θες κ αν το ευχαριστιεσαι ρε φίλη!!

• Μου αρέσει 1

Just now, Renez είπε:

Ααα καλά αφού με ρωτάει φίλη μου που ήδη εχει μωρό διαφορά.. σε φάση " να σου πω..εσύ που τα ψάχνεις έχεις δει πχ για τους κολικούς?" Κτλ κτλ

Χαχαχα το χω κάψει,ειδικά στη καραντίνα έδωσα πόνο σε πληροφορίες:P

Καλά κάνεις κ διαβάζεις... Θα σου χρειαστεί πολύ και με τον παιδίατρο μετά θα τα συζητάτε για τυχόν απορίες που μπορεί να έχεις κ αν τύχει τίποτα να έχεις μια ιδέα τι μπορεί να είναι κ να τον ενημερωνεις.

Και θα νιώθεις κ περισσότερη σιγουριά με το μωρό

Ούτε εμένα μου έκανε αλλεργίες ευτυχως!

Q1jtp2.png

@Eva137 μου τι έγινε στο Τέξας ρε φίλη ?? Χαμός ε?! Δε πιστεύω να ήσουν κ εσύ με τη κοιλιά τούρλα να ξεσαλωνεις στο πάρτυ??:P

Just now, Anastasia05 είπε:

Καλά κάνεις κ διαβάζεις... Θα σου χρειαστεί πολύ και με τον παιδίατρο μετά θα τα συζητάτε για τυχόν απορίες που μπορεί να έχεις κ αν τύχει τίποτα να έχεις μια ιδέα τι μπορεί να είναι κ να τον ενημερωνεις.

Και θα νιώθεις κ περισσότερη σιγουριά με το μωρό

Ούτε εμένα μου έκανε αλλεργίες ευτυχως!

Αυτό ακριβώς σκέφτομαι πως θα έχω πλέον μια ιδέα για οτιδήποτε μου λένε για θηλασμό,κολικούς,βάρος μωρού κτλ ώστε να μη τρελαίνομαι κ τρομοκρατουμαι με το παραμικρό..γτ δε θέλω κ πολύ εγώ :tongue:

Just now, Renez είπε:

@EugenJen μου κ εμενα ξεφύτρωσε δειλά δειλά η γραμμουλα αλλά είναι πολύ άχνη ακόμη ,2 δάχτυλα κάτω από τον αφαλό κ την είδε ο άντρας μου.. @Jasmine@ αυτός κ αν έχει σοκαριστεί με τις αλλαγές στο σώμα μου!! Κάποιες τις παρατηρεί κ πρώτος σε πληροφορω επεξεργάζεται :tongue: εμένα ακόμη τα μπλουζάκια μου μου κάνουν όλα..εννοειται πως τα στενά μου είναι φουλ κολλητά στη κοιλίτσα αλλά Μ αρέσει που φαίνεται να σου πω την αλήθεια..στα παντελόνια είχα θεμα από τον 2ο μήνα γτ είναι τα πιο πολλά super slim κ δεν άντεχα τη πιεση..μου κάνουν κάτι παντελονες καλοκαιρινές κ φοράω τώρα κ κολαν..κ 1 τζιν εγκυμοσυνης..επίσης κ εμένα η μέση μου έχει εξαφανιστει από τους πρώτους κιόλας μήνες φίλη..

Εγώ νομίζω κάθε μέρα η κοιλιά μου είναι μεγαλύτερη, δεν υπερβάλω.... θα βγάζω φωτό κάθε μέρα! Κ εμένα φίλη όλα τα παντελόνια ήταν αυτά τa skinny και τώρα φωνάζουν βοήθεια που να κουμπώσουν... 

έχω κ τα αποτελέσματα από τα ρούχα! Μόνο 2 φορέματα μου κάνουν από την καλοκαιρινή μου γκαρνταρόμπα! Και ένα καφτάνι για την παραλία! Αλλά ξέχασα εμένα δε με αφήνει για μπάνιο.... όποτε 2 φορέματα!αυτα....

• Λυπημένη/-ος 1

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...