Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Jasmine@ είπε:

Καλε δε θέλω να κάνω δουλειές! Δεν έχω ρούχα να βάλω! Έχω σοκαριστεί με το πως αλλάζει το σώμα....

Είναι απίστευτο! Πόσο μάλλον για σένα που έχεις δύο μωράκια στην κοιλιά σου! Το σώμα αλλάζει για να τα δημιουργήσει κ να τα χωρέσει! Αλλαζει ακόμη η ανατομια,όργανα μετακινούνται για τα μωρά!

Είναι σοκαριστικό, όπως και το ότι σε λιγο καιρό θα βγούνε από εκεί κ θα τα έχεις αγκαλίτσα!:)

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Jasmine@ είπε:

Καλε δε θέλω να κάνω δουλειές! Δεν έχω ρούχα να βάλω! Έχω σοκαριστεί με το πως αλλάζει το σώμα....

Χαχαχαχαχ άλλο εννοούσα λάθος διατυπώθηκε πήγαινε για τις δουλειές που εργαζόμαστε! Αλλά τώρα που το ξαναδιάβασα έχεις δίκιο έτσι όπως το έγραψα!! 

Πραγματικά αλλάζει το σώμα και ποσα ακόμα θα δούμε! Αλλά είναι γλυκό από την μια χαχα

Just now, Anastasia05 είπε:

Είναι απίστευτο! Πόσο μάλλον για σένα που έχεις δύο μωράκια στην κοιλιά σου! Το σώμα αλλάζει για να τα δημιουργήσει κ να τα χωρέσει! Αλλαζει ακόμη η ανατομια,όργανα μετακινούνται για τα μωρά!

Είναι σοκαριστικό, όπως και το ότι σε λιγο καιρό θα βγούνε από εκεί κ θα τα έχεις αγκαλίτσα!:)

Just now, Mariamaraki είπε:

Χαχαχαχαχ άλλο εννοούσα λάθος διατυπώθηκε πήγαινε για τις δουλειές που εργαζόμαστε! Αλλά τώρα που το ξαναδιάβασα έχεις δίκιο έτσι όπως το έγραψα!! 

Πραγματικά αλλάζει το σώμα και ποσα ακόμα θα δούμε! Αλλά είναι γλυκό από την μια χαχα

Ααααα οκ κατάλαβα τι εννοείς! Χαχαχαχα 

Το πιο σοκαριστικό για μένα είναι ότι δεν έχω μέση πια ενώ είχα πολύ λεπτή.... 

• Μου αρέσει 2

SqfGp3.png

Κι εμείς πέρυσι στην βάφτιση ίδια εποχή ,έτσι ειμασταν! Ήταν όμως πιο μεγάλος!

Μη πάρεις καθόλου καλοκαιρινά φορμακια! Το πολύ πολύ να βάλεις σκέτο το φορμακι χωρίς ζιπουνακι (που δεν το νομίζω)

Μόνο ζιπουνακια κοντομανικα.(προσωπικά δε του έβαλα πολύ σαν ζιπουνακια τα μακρυμάνικα,του τα φορούσα απ' έξω για πιτζαμακι)

@Ninamcεχεις πάρει μαγιό για τον κοκκινομάλλη από εϊτς εν εμ? Κάτι θέλω να σε ρωτήσω!!

Ελα κουκλα! Αχ του πηρα σετ σορτσακι καπελο μπλουζα. Ολα γαλαζια με δεινοσαυρακια 

Τελεια. Πες μ. Πες μ

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Ααααα οκ κατάλαβα τι εννοείς! Χαχαχαχα 

Το πιο σοκαριστικό για μένα είναι ότι δεν έχω μέση πια ενώ είχα πολύ λεπτή.... 

Κι εγώ έτσι είμαι!! Ποτέ δεν είχα περάσει τα 62 κιλά (είμαι 1,75) κ σε καταλαβαίνω!

Θα τα χάσεις πολύ γρήγορα τα κιλά  μετά την εγκυμοσύνη,μην ανησυχείς! Και θα έχεις πίσω την μέση σου!!:)

Just now, Ninamc είπε:

Ελα κουκλα! Αχ του πηρα σετ σορτσακι καπελο μπλουζα. Ολα γαλαζια με δεινοσαυρακια 

Τελεια. Πες μ. Πες μ

Ααα τέλεια!!!!Το σορτσάκι έχει από μέσα διχτακι να κρατάει τα πράγματα εκεί κάτω?????

• Χαχα 2

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Ααα τέλεια!!!!Το σορτσάκι έχει από μέσα διχτακι να κρατάει τα πράγματα εκεί κάτω?????

Κοιτα εγω πηρα ενα συγκεκριμενο. Ειναι σορτσακι βερμουδα,μα κοντο, οχι μακρυ. Εχει διχτακι και φιλτρο 50 οπως και η μπλουζα νμζω, ειναι πλ δροσερο υλικο.

Δν ειναι απ τα κολλητα.

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Κοιτα εγω πηρα ενα συγκεκριμενο. Ειναι σορτσακι βερμουδα,μα κοντο, οχι μακρυ. Εχει διχτακι και φιλτρο 50 οπως και η μπλουζα νμζω, ειναι πλ δροσερο υλικο.

Δν ειναι απ τα κολλητα.

Κολλητό Μ αρέσει μόνο τυπου σπιντο κολλητό βρακακι! Σορτσάκι Μ αρέσει κ μένα κοντό ,φαρδύ, να μη κρύβει τα μπουτακια τα όμορφα.

Κατάλαβα τι λες θα του πάρω κι από εκεί ένα μαγιο γιατί έχει πολύ ωραία σχέδια!:) 

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Κολλητό Μ αρέσει μόνο τυπου σπιντο κολλητό βρακακι! Σορτσάκι Μ αρέσει κ μένα κοντό ,φαρδύ, να μη κρύβει τα μπουτακια τα όμορφα.

Κατάλαβα τι λες θα του πάρω κι από εκεί ένα μαγιο γιατί έχει πολύ ωραία σχέδια!:) 

Ασε εχει τελεια σχεδια! Του πηρα κ 2ο. Μα κρατηθηκα στο τσακ να μην παρω για την κορη ενα υπεροχο που ειδα. Για του χρονου δλδ. Αχ κρατιεμαι γτ με την περιπτωση σ αγχωθηκα χαχαχα

Μεγεια τους!

Να τα φορεσουν κ καλες βουτιες!

• Χαχα 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Ασε εχει τελεια σχεδια! Του πηρα κ 2ο. Μα κρατηθηκα στο τσακ να μην παρω για την κορη ενα υπεροχο που ειδα. Για του χρονου δλδ. Αχ κρατιεμαι γτ με την περιπτωση σ αγχωθηκα χαχαχα

Μεγεια τους!

Να τα φορεσουν κ καλες βουτιες!

Καλά για τα κοριτσάκια δεν παίζονται....κάτι κόκκινα πουά μαγιο ,κάτι ριγέ γαλάζια φορεματακια:x

Θέλουμε να ξεκινήσουμε βουτιές κ ξεχαστηκα τόσες μέρες να πάρω μαγιό στο παιδι:rolleyes:

• Χαχα 1

Q1jtp2.png

Καλά για τα κοριτσάκια δεν παίζονται....κάτι κόκκινα πουά μαγιο ,κάτι ριγέ γαλάζια φορεματακια:x

Θέλουμε να ξεκινήσουμε βουτιές κ ξεχαστηκα τόσες μέρες να πάρω μαγιό στο παιδι:rolleyes:

Αφου τα θελω για μενα! Μα γτ να ναι τοσο σοβαρα κ σεξυ τα γυναικεια?

Ας ειναι κ κανενα με φρου φρου για μενα την μπεμπα! Χαχαχαχαχ

Να παρεις αλλα αργουν να ξερεις. 14 ημερες τα περιμενα. Το σκ θα παμε για το 1ο μας χαχαχα

• Χαχα 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Ninamc είπε:

Αφου τα θελω για μενα! Μα γτ να ναι τοσο σοβαρα κ σεξυ τα γυναικεια?

Ας ειναι κ κανενα με φρου φρου για μενα την μπεμπα! Χαχαχαχαχ

Να παρεις αλλα αργουν να ξερεις. 14 ημερες τα περιμενα. Το σκ θα παμε για το 1ο μας χαχαχα

Του χρόνου να πάρεις ασορτι μαμά-κορη, παρδαλα όμως!!!

Θα το πάρω εφεδρικό! Θα πάω Σάββατο να του πάρω άλλο ένα μήπως ρίξουμε κι εμείς καμία βουτιά!:x

Το πρωτο μπάνιο του μικρού εβερ?? Να τραβήξετε πολλές φωτό!! 

• Χαχα 1

Q1jtp2.png

Του χρόνου να πάρεις ασορτι μαμά-κορη, παρδαλα όμως!!!

Θα το πάρω εφεδρικό! Θα πάω Σάββατο να του πάρω άλλο ένα μήπως ρίξουμε κι εμείς καμία βουτιά!:x

Το πρωτο μπάνιο του μικρού εβερ?? Να τραβήξετε πολλές φωτό!! 

Αν ειναι κορη θα παρω τρελοπαρδαλα χαχαχα! 

Καλες βουτιες στν Παιδαρο!

Οχι, περυσι ηταν το 1ο, φετος θα καταλαβαινει ομως. Θα παω το απογευμα να παρω φουσκωτο με σκιαστρο  για την θαλασσα και πισινα για την βεραντα μας. Χαχα θα γινει πανικος.

Δν τους φοραμε ακομα μπρατσακια ε?

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Αν ειναι κορη θα παρω τρελοπαρδαλα χαχαχα! 

Καλες βουτιες στν Παιδαρο!

Οχι, περυσι ηταν το 1ο, φετος θα καταλαβαινει ομως. Θα παω το απογευμα να παρω φουσκωτο με σκιαστρο  για την θαλασσα και πισινα για την βεραντα μας. Χαχα θα γινει πανικος.

Δν τους φοραμε ακομα μπρατσακια ε?

Ααααα τι ωραία!!!!! 

Εγώ δεν του έβαλα πέρυσι, είχαμε το γνωστό κόκκινο σωσιβιακι το οποίο δεν ξέρω αν θα το ανεχτεί φέτος!!! Οπότε σωσιβιακι!

Την πισίνα θα την βγάλω κι εγώ σουκου να πλατσουρισει!!!

Άντε κ καλές βουτιές κ προσοχή στον ήλιο είσαστε κ κοκκινομαλληδες!! Πασαλειμα κ καπέλο!:x

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Ααααα τι ωραία!!!!! 

Εγώ δεν του έβαλα πέρυσι, είχαμε το γνωστό κόκκινο σωσιβιακι το οποίο δεν ξέρω αν θα το ανεχτεί φέτος!!! Οπότε σωσιβιακι!

Την πισίνα θα την βγάλω κι εγώ σουκου να πλατσουρισει!!!

Άντε κ καλές βουτιές κ προσοχή στον ήλιο είσαστε κ κοκκινομαλληδες!! Πασαλειμα κ καπέλο!:x

Α λες να παρω κ γω σωσιβιο? Δν εχω ιδεα! Μπρατσακια η σωσιβιο?

Ευχαριστουμε! Επισης! Παντα παμε 9 ωρα τ πρωι, αντε 10. Κ 1 ειμαστε παντα σπιτι. Παντα αντηλιακο και καπελο χαχαχ

Παραμονευουν οι φακιδες

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Καλησπέρα κοριτσουδια μου,τι κάνετε?

Αχ βλέπω θεματακι με τα μικρά σας κ τα σέξυ μαγιουδακια τους στη παραλία κ τρελαινομαι!!!:x 

Εγώ γύρισα κλασσικά από τη δουλειά,έκανα τα του σπιτιού κ πριν λίγο ισοπεδώθηκα στον καναπέ για να τσακίσω τις μπιφτεκαρες μου!!

Το μωρό μου το γλυκό το νιώθω κάθε μέρα πιο πολύ κ πετάω στα σύννεφα!! Έχω αρχίσει να τον νιώθω ακόμη κ το πρωί στη δουλειά δύο μέρες τώρα,μάλλον μου λέει καλημέρα μανούλα... :x

• Μου αρέσει 8

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...