Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, EugenJen είπε:

Κορίτσια ερώτηση!!Όσες είμαστε να γεννήσουμε  προς τέλη Σεπτέμβρη αρχές Οκτώβρη τελικά τι φορμάκια παίρνουμε?? κοντομάνικα?Μακρυμάνικα χωρίς ποδαράκια ?γιατί τα μακρυμάνικα με μακρύ ποδαράκι μου φαίνεται θα ζεσταίνεται το παιδί!!

καλημέρα!καλημέρα!!!! αχ κ εγω δεν ξερω..... τα είχα σίγουρα τα μακρυμανικα.... τωρα με εβαλες σε σκέψεις.....

Καλημέρα σε όλες σας! 

Ξεκινήσαμε τα κοντομάνικα! 

@EugenJenακόμα η γραμμή δε φάνηκε. Νομίζω φθινοπωρινά πρεπει να πάρουμε.. Δηλ με μακρύ μανίκι αλλα λεπτά.. Φαντάζομαι οι πωλήτριες που δουλεύουν σε μαγαζια με ειδη μπεμπέ θα ξέρουν! 

• Μου αρέσει 2

Just now, EugenJen είπε:

Κορίτσια ερώτηση!!Όσες είμαστε να γεννήσουμε  προς τέλη Σεπτέμβρη αρχές Οκτώβρη τελικά τι φορμάκια παίρνουμε?? κοντομάνικα?Μακρυμάνικα χωρίς ποδαράκια ?γιατί τα μακρυμάνικα με μακρύ ποδαράκι μου φαίνεται θα ζεσταίνεται το παιδί!!

Φοράμε ζιπουνακι κοντομανικο κ φορμακι με πατουσακια μέσα βαμβακερό λεπτουλι(όχι βελουτε)

Μπορείς να βάλεις κ με πατουσακια έξω αλλά θα χρειαστεί καλτσακια!

Just now, Ninamc είπε:

Καλημερουδια! Ξεκινησαμε τα κοντομανικα μαμαδες?

Αντε αντε! Καλο μας καλοκαιρακι!

Λοιπόν! Χθες το απόγευμα ο δικός μου με κοντομανικο κ σορτσάκι, τα πέταξε όλα! Του δοκίμαζα κάποια που είχαμε να δω τι του κάνει, κ όταν του έβγαλα το σορτσακι να βάλουμε λεπτη φορμιτσα,τον έπιασε το παράπονο! Οποτε μπρατσακια κ γαμπακια,έξω!! Τον έφαγα!!!

Σπίτι είναι με μακριά αλλά λεπτά, όταν βγούμε όμως σήμερα θα του βάλω κοντομανικο κ ζιπουνακι από μεσα. Κ παντελόνι λεπτό 

• Μου αρέσει 4

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , Jasmine@ είπε:

Καλημέρα!!! Επειδή είσαι η μόνη που ταλαιπωρεισαι ακόμα... τα μακαρόνια τα τρως;;;; Εγώ δοκίμασα κ χθες κ όποτε κ αν έχω δοκιμάσει τα κάνω εμετό!

Kαλημέρα!!!εγώ μακαρόνια έτρωγα κανονικά,όχι όμως με κόκκινη σαλτσα, μόνο λευκή ή σαλτσα λαδιού..έχεις δοκιμάσει να τα φας σκέτα να δεις?γιατί μάλλον η σαλτσα σε ενοχλεί οχι το μακαρόνι!!θες να σου στείλω την συνταγή για την σάλτσα λαδιού?

Just now, Anastasia05 είπε:

Φοράμε ζιπουνακι κοντομανικο κ φορμακι με πατουσακια μέσα βαμβακερό λεπτουλι(όχι βελουτε)

Μπορείς να βάλεις κ με πατουσακια έξω αλλά θα χρειαστεί καλτσακια!

Λοιπόν! Χθες το απόγευμα ο δικός μου με κοντομανικο κ σορτσάκι, τα πέταξε όλα! Του δοκίμαζα κάποια που είχαμε να δω τι του κάνει, κ όταν του έβγαλα το σορτσακι να βάλουμε λεπτη φορμιτσα,τον έπιασε το παράπονο! Οποτε μπρατσακια κ γαμπακια,έξω!! Τον έφαγα!!!

Σπίτι είναι με μακριά αλλά λεπτά, όταν βγούμε όμως σήμερα θα του βάλω κοντομανικο κ ζιπουνακι από μεσα. Κ παντελόνι λεπτό 

Να σου πω εγώ σκέφτηκα κοντό με καλτσάκι γιατί έχει πολύ ζέστη ακόμα!!δεν θα ζεσταίνεται το ποδαράκι του με μακρύ παντελονάκι?

Just now, Marti είπε:

Καλημέρα σε όλες σας! 

Ξεκινήσαμε τα κοντομάνικα! 

@EugenJenακόμα η γραμμή δε φάνηκε. Νομίζω φθινοπωρινά πρεπει να πάρουμε.. Δηλ με μακρύ μανίκι αλλα λεπτά.. Φαντάζομαι οι πωλήτριες που δουλεύουν σε μαγαζια με ειδη μπεμπέ θα ξέρουν! 

Just now, Irinoula86 είπε:

καλημέρα!καλημέρα!!!! αχ κ εγω δεν ξερω..... τα είχα σίγουρα τα μακρυμανικα.... τωρα με εβαλες σε σκέψεις.....

σίγουρα θα πάροουμε και μακρυμάνικα, αλλά βρε κορίτσια όσες πάμε για Σεπτέμβρη έχει ΄ζεστη!!σκέφτηκα αντε κανα μακρυμανικο , αλλά τα μπουτάκια έξω

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Kαλημέρα!!!εγώ μακαρόνια έτρωγα κανονικά,όχι όμως με κόκκινη σαλτσα, μόνο λευκή ή σαλτσα λαδιού..έχεις δοκιμάσει να τα φας σκέτα να δεις?γιατί μάλλον η σαλτσα σε ενοχλεί οχι το μακαρόνι!!θες να σου στείλω την συνταγή για την σάλτσα λαδιού?

Να σου πω εγώ σκέφτηκα κοντό με καλτσάκι γιατί έχει πολύ ζέστη ακόμα!!δεν θα ζεσταίνεται το ποδαράκι του με μακρύ παντελονάκι?

σίγουρα θα πάροουμε και μακρυμάνικα, αλλά βρε κορίτσια όσες πάμε για Σεπτέμβρη έχει ΄ζεστη!!σκέφτηκα αντε κανα μακρυμανικο , αλλά τα μπουτάκια έξω

Τα έχω δοκιμάσει κ λευκά κ σκέτα, εμετός πάντα ... με σάλτσα λαδιού τα έχω φαει προ εγκυμοσύνης αλλά δε μου άρεσαν! Μόλις τρώω 5 πιρουνιες με πιάνει το στομάχι μου κ τα νιώθω να ανεβαίνουν!!! Ας το πάρω απόφαση.... 

ασχετο αλλά έχω παρατηρήσει ότι έχω κάνει 3 ευρυαγγειες στο πρόσωπο σαν κόκκινα σημαδάκια είναι! Τι άλλο θα δω μέχρι να γεννήσω....

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 1

SqfGp3.png

Καλημέρα κορίτσια !!!! 

Σήμερα έχω ρεπό..και πρόλαβα έτσι λίγο να σας διαβάσω! Μου λείψατε χιχι

απιστευτη ταλαιπωρία οι 2 πρώτες μέρες στην δουλειά.. χθες γύρισα το βράδυ και ήμουν λες και με είχαν δείρει όπως και έτσι ξύπνησα! 

Επίσης διάβασα που λέγατε για τις δουλειές με την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης.. έγω είχα θέμα από την αρχή με την συνάδελφο μου επειδή θα την άφηνα έτσι ξαφνικά!! Επίσης εχω κλείσει ραντεβού με τον γιατρό αύριο να δούμε το νινί..μόνο αύριο γινόταν το πρωί .. και ενημέρωσα την αφεντικινα μου και μου λέει και τις ώρες που θα λείπεις (3ωρες γιατί μετά θα παω) τι θα γίνει θα τις κάνεις άλλη μερα; έπαθα ένα σοκ . Και της ειπα αν δεν γίνεται να μου βάλετε άδεια όλη την ημέρα αλλά φαντάζομαι με χρειάζεστε το απόγευμα. Ε ναι μου λέει ψυχρά! Κορίτσια τι κακος που είναι ο κόσμος!!

Τελικά μάθατε κάτι για την αδεια ειδικου σκοπου; Γιατί εμένα στην δουλειά δεν μου λένε τίποτα αν δικαιούμαι και δεν μπορώ να μάθω. Σε ιδιωτικό τομέα ειμαι πωλήτρια. 

Επίσης και εγώ που δουλεύω σε παιδικά ρούχα..Έχω μπερδευτεί με την εποχή μας κορίτσια ! Έχω αγοράσει τα λεπτά τα φθινοπωρινά φορμακια τα ολόσωμα. Δεν ξέρω αν θα χρειαστεί το τελείως καλοκαιρινο!

• Λυπημένη/-ος 2

Just now, Mariamaraki είπε:

Καλημέρα κορίτσια !!!! 

Σήμερα έχω ρεπό..και πρόλαβα έτσι λίγο να σας διαβάσω! Μου λείψατε χιχι

απιστευτη ταλαιπωρία οι 2 πρώτες μέρες στην δουλειά.. χθες γύρισα το βράδυ και ήμουν λες και με είχαν δείρει όπως και έτσι ξύπνησα! 

Επίσης διάβασα που λέγατε για τις δουλειές με την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης.. έγω είχα θέμα από την αρχή με την συνάδελφο μου επειδή θα την άφηνα έτσι ξαφνικά!! Επίσης εχω κλείσει ραντεβού με τον γιατρό αύριο να δούμε το νινί..μόνο αύριο γινόταν το πρωί .. και ενημέρωσα την αφεντικινα μου και μου λέει και τις ώρες που θα λείπεις (3ωρες γιατί μετά θα παω) τι θα γίνει θα τις κάνεις άλλη μερα; έπαθα ένα σοκ . Και της ειπα αν δεν γίνεται να μου βάλετε άδεια όλη την ημέρα αλλά φαντάζομαι με χρειάζεστε το απόγευμα. Ε ναι μου λέει ψυχρά! Κορίτσια τι κακος που είναι ο κόσμος!!

Τελικά μάθατε κάτι για την αδεια ειδικου σκοπου; Γιατί εμένα στην δουλειά δεν μου λένε τίποτα αν δικαιούμαι και δεν μπορώ να μάθω. Σε ιδιωτικό τομέα ειμαι πωλήτρια. 

Καλώς την! Να πας αύριο να δεις το παιδάκι σου να χαρείς κ να αφήσεις κ εσυ κ εγώ τα κακά αφεντικά μας!

Δεν τη δικαιούμαστε στον ιδιωτικό τομέα, ήταν για το δημόσιο αυτό που ανακοίνωσαν στο ΦΕΚ!

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Κατσε γιατί μπερδεύτηκα! Σορτσάκι εννοείς ή μακρύ με πατούσες έξω?? Σορτσάκι οχι!

Είναι νεογέννητα κ τέλη Σεπτεμβρίου είναι φθινόπωρο όπως κ να έχει! Εντάξει εν έχει 40 βαθμούς βάλτο!!

Κ στο μαιευτήριο με μακρύ βαμβακερο νυχτικακι τα έχουν κ ένα σεντονακι

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Jasmine@ είπε:

Τα έχω δοκιμάσει κ λευκά κ σκέτα, εμετός πάντα ... με σάλτσα λαδιού τα έχω φαει προ εγκυμοσύνης αλλά δε μου άρεσαν! Μόλις τρώω 5 πιρουνιες με πιάνει το στομάχι μου κ τα νιώθω να ανεβαίνουν!!! Ας το πάρω απόφαση.... 

ασχετο αλλά έχω παρατηρήσει ότι έχω κάνει 3 ευρυαγγειες στο πρόσωπο σαν κόκκινα σημαδάκια είναι! Τι άλλο θα δω μέχρι να γεννήσω....

άμα σε ενοχλούν και σκέτα βρε πουλάκι μου αστο μην το παλεύεις, εμένα μόνο η κοκκινη με χαλούσε, και μου βρήκε ο άντρας μου αυτή την σάλτσα λαδιού και ενώ του ελεγα αποκλείεται θα είναι βαριά, μου έκατσε βάλσαμο, τώρα την προτιμώ και απο την λευκή!!!

Just now, Anastasia05 είπε:

Κατσε γιατί μπερδεύτηκα! Σορτσάκι εννοείς ή μακρύ με πατούσες έξω?? Σορτσάκι οχι!

Είναι νεογέννητα κ τέλη Σεπτεμβρίου είναι φθινόπωρο όπως κ να έχει! Εντάξει εν έχει 40 βαθμούς βάλτο!!

Κ στο μαιευτήριο με μακρύ βαμβακερο νυχτικακι τα έχουν κ ένα σεντονακι

όχι εννοώ αυτά που είναι τελείως έξω τα μπουτάκια και να της βάλω καλτσάκια , όχι ε???? άρα λές μακρύ μανίκι και μακρύ παντελονάκι

εγώ θυμάμαι 28η Οκτώβρη που παντρεύτηκα και ήμασταν με κοντομάνικα την ημέρα, λες να το ξεπαγιασω το παιδί??:mrgreen:

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

άμα σε ενοχλούν και σκέτα βρε πουλάκι μου αστο μην το παλεύεις, εμένα μόνο η κοκκινη με χαλούσε, και μου βρήκε ο άντρας μου αυτή την σάλτσα λαδιού και ενώ του ελεγα αποκλείεται θα είναι βαριά, μου έκατσε βάλσαμο, τώρα την προτιμώ και απο την λευκή!!!

όχι εννοώ αυτά που είναι τελείως έξω τα μπουτάκια και να της βάλω καλτσάκια , όχι ε???? άρα λές μακρύ μανίκι και μακρύ παντελονάκι

εγώ θυμάμαι 28η Οκτώβρη που παντρεύτηκα και ήμασταν με κοντομάνικα την ημέρα, λες να το ξεπαγιασω το παιδί??:mrgreen:

Κι εμείς πέρυσι στην βάφτιση ίδια εποχή ,έτσι ειμασταν! Ήταν όμως πιο μεγάλος!

Μη πάρεις καθόλου καλοκαιρινά φορμακια! Το πολύ πολύ να βάλεις σκέτο το φορμακι χωρίς ζιπουνακι (που δεν το νομίζω)

Μόνο ζιπουνακια κοντομανικα.(προσωπικά δε του έβαλα πολύ σαν ζιπουνακια τα μακρυμάνικα,του τα φορούσα απ' έξω για πιτζαμακι)

@Ninamcεχεις πάρει μαγιό για τον κοκκινομάλλη από εϊτς εν εμ? Κάτι θέλω να σε ρωτήσω!!

• Χαχα 1

Q1jtp2.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Έχω κατεβάσει σήμερα τα καλοκαιρινά μου.... να δω τι μπορεί να φορέσω κ τι όχι κ τα βάζω σε στοίβες! Θέλω να κλάψω.... δε μου κάνουν ούτε φαρδιά T-shirt που είχα! 

Ευχαριστώ πολύ αρα κάνω υπομονή απλά 2 μηνακια!

Υπομονή και Εσύ με αυτές τις δουλειές αμάν!!!!

Άντε ώρα για καινούρια γκαρνταρόμπα!!!

Just now, Mariamaraki είπε:

Ευχαριστώ πολύ αρα κάνω υπομονή απλά 2 μηνακια!

Υπομονή και Εσύ με αυτές τις δουλειές αμάν!!!!

Άντε ώρα για καινούρια γκαρνταρόμπα!!!

Καλε δε θέλω να κάνω δουλειές! Δεν έχω ρούχα να βάλω! Έχω σοκαριστεί με το πως αλλάζει το σώμα....

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...