Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

18 ώρες πρίν, Anastasia05 είπε:

Πιέζεται το ισχιακό νεύρο,ίσως παραμείνει έτσι μέχρι το τέλος εννοώ χωρίς να αυξηθεί.. να ενημερώσεις τον γιατρό σου αν υπάρχει κάτι να σε ανακουφίζει. 

Για αρχή μπορείς να βάλεις ανάμεσα στα πόδια σου ενα μαξιλάρι όταν κοιμάσαι στο πλάι!:)

Κι όχι απότομες κινήσεις το πρωί, εγώ σηκώνομαι σαν κοτουλα μη σπάσω τ αυγα:D 

Καλέ Αναστασία, κερί θα σου ανάψω!! Δεν ξέρω αν ήταν το κόλπο με το μαξιλάρι ή το μαγνήσιο αλλά ξύπνησα ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ! Πάλι καλά γιατί δεν θα το άντεχα να κατσικωθεί η ισχιαλγία μόνιμα...!

Κορίτσια επειδή λέμε και δυσάρεστα σήμερα, δείτε τα βιντεάκια της Laura Clery στο youtube να γελάσει το χειλάκι σας! Μαμά κι αυτή! Και πολύ αστεία μάλιστα.... <3 
Το πιο αστείο είναι ότι έχει βγάλει και μια σειρά με φούτερ και παιδικά ρούχα με το λογότυπο "Boibs" γιατί της αφήσανε ένα σχόλιο στο blog της να βάλει τα "boibs"  της μέσα και να μη θηλάζει σε κοινή θέα και ότι είναι μόνο για το σύζυγό της, χαχαχα!

• Μου αρέσει 4

JeY7p2.png

Just now, OctoberMom είπε:

Καλέ Αναστασία, κερί θα σου ανάψω!! Δεν ξέρω αν ήταν το κόλπο με το μαξιλάρι ή το μαγνήσιο αλλά ξύπνησα ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ! Πάλι καλά γιατί δεν θα το άντεχα να κατσικωθεί η ισχιαλγία μόνιμα...!

Κορίτσια επειδή λέμε και δυσάρεστα σήμερα, δείτε τα βιντεάκια της Laura Clery στο youtube να γελάσει το χειλάκι σας! Μαμά κι αυτή! Και πολύ αστεία μάλιστα.... <3 
Το πιο αστείο είναι ότι έχει βγάλει και μια σειρά με φούτερ και παιδικά ρούχα με το λογότυπο "Boibs" γιατί της αφήσανε ένα σχόλιο στο blog της να βάλει τα "boibs"  της μέσα και να μη θηλάζει σε κοινή θέα και ότι είναι μόνο για το σύζυγό της, χαχαχα!

την βλέπω..... είναι πολυ αστείααααα......και έτσι πρπ να ειναι η πραγματικότητα που μας έρχεταιιιι

χαχαχαχ

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

Just now, OctoberMom είπε:

Κάθε μέρα σου εύχομαι να ξυπνάς έτσι!:)

Θα την δω ,δεν την ξέρω!! Από αυτό που διάβασα όμως, ήδη τη συμπαθησα:mrgreen:

• Ευχαριστώ 1

Q1jtp2.png

@Marti μου εύχομαι όσο καιρό θα είσαι σε ξεκούραση,να σου δίνει πολλές κλωτσουλες το νινακι σου και να σου κρατάει την καλύτερη παρέα μαζί με εμάς φυσικά!

Θα δεις θα επανέλθει γρήγορα στα φυσιολογικά του επίπεδα και τώρα αυτό στο κάνει γιατι θέλει ξεκούραστη τη μανούλα του!!!:wub:

Κορίτσια να κάνω μια άκυρη ερώτηση;έχει χορηγήσει σε κάποια ο γιατρός της ω3?

• Μου αρέσει 1

Ttx1p3.png

Just now, Hliolousti είπε:

@Marti μου εύχομαι όσο καιρό θα είσαι σε ξεκούραση,να σου δίνει πολλές κλωτσουλες το νινακι σου και να σου κρατάει την καλύτερη παρέα μαζί με εμάς φυσικά!

Θα δεις θα επανέλθει γρήγορα στα φυσιολογικά του επίπεδα και τώρα αυτό στο κάνει γιατι θέλει ξεκούραστη τη μανούλα του!!!:wub:

Κορίτσια να κάνω μια άκυρη ερώτηση;έχει χορηγήσει σε κάποια ο γιατρός της ω3?

όχι σε εμένα! γτ? σ είπε να πάρεις?

Just now, Irinoula86 είπε:

όχι σε εμένα! γτ? σ είπε να πάρεις?

Όχι!

Απλά ξέρω πως βοηθούν πολύ στην ανάπτυξη του εγκεφάλου του μωρού και έκανα μια μικρή αναζήτηση στο ίντερνετ και είδα πως πολλές κοπέλες στην εγκυμοσύνη παίρνουν ω3 σε συμπλήρωμα γτ είναι σχεδόν αδύνατο να τρως 2φ. την εβδομάδα ψάρια...

Και λέω να την ρωτήσω τη γιατρό την άλλη βδομάδα που θα πάω...

• Μου αρέσει 1

Ttx1p3.png

@HlioloustiΤο είχα σκεφτεί κ εγώ στις αρχές της εγκυμοσύνης αλλά δεν συνέχισα ώστε να ρωτήσω τον γιατρό.. δε χάνεις κάτι άλλωστε :-)

@Marti κορίτσι μου όλα φυσικά τα μοιραζόμαστε μεταξύ μας,όχι μόνο τα καλά..Εφόσον σε είδε ο γιατρός σου κ σου συνέστησε ξεκούραση αυτό ακριβώς να κάνεις!! Αν ήταν κάτι πιο σοβαρό θα στο είχε πει..θυμάσαι κ παλιά που είχαμε μια συζήτηση για τους πλακούντες? Τυχαίνει να είναι κάποιοι χαμηλά αλλά σχεδόν 80% έχω διαβάσει πως ανεβαίνουν μια χαρά στη πορεία ;-) με τη δουλειά σου έχεις σταματήσει?

Εγώ κορίτσια μου σήμερα δεν είμαι στα καλύτερα μου γτ από το πρωί νιώθω εξαντλημένη.. σαν να είναι έτοιμη να λιποθυμίσω..έκατσα βέβαια μέχρι τις 2 στη δουλειά,γύρισα σπίτι κ έκανα κάποιες δουλειές σε μια αναλαμπή ενέργειας κ σκέφτηκα πως ήθελα το σπίτι μου αλλά ακόμη κ τώρα που τρώω κάποιες στιγμές νιώθω έτσι εξαντλημένη..

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

@HlioloustiΤο είχα σκεφτεί κ εγώ στις αρχές της εγκυμοσύνης αλλά δεν συνέχισα ώστε να ρωτήσω τον γιατρό.. δε χάνεις κάτι άλλωστε :-)

@Marti κορίτσι μου όλα φυσικά τα μοιραζόμαστε μεταξύ μας,όχι μόνο τα καλά..Εφόσον σε είδε ο γιατρός σου κ σου συνέστησε ξεκούραση αυτό ακριβώς να κάνεις!! Αν ήταν κάτι πιο σοβαρό θα στο είχε πει..θυμάσαι κ παλιά που είχαμε μια συζήτηση για τους πλακούντες? Τυχαίνει να είναι κάποιοι χαμηλά αλλά σχεδόν 80% έχω διαβάσει πως ανεβαίνουν μια χαρά στη πορεία ;-) με τη δουλειά σου έχεις σταματήσει?

Εγώ κορίτσια μου σήμερα δεν είμαι στα καλύτερα μου γτ από το πρωί νιώθω εξαντλημένη.. σαν να είναι έτοιμη να λιποθυμίσω..έκατσα βέβαια μέχρι τις 2 στη δουλειά,γύρισα σπίτι κ έκανα κάποιες δουλειές σε μια αναλαμπή ενέργειας κ σκέφτηκα πως ήθελα το σπίτι μου αλλά ακόμη κ τώρα που τρώω κάποιες στιγμές νιώθω έτσι εξαντλημένη..

Έτσι ελπίζω κ γω!! Απλά επειδή νιώθω πολύ κλ κ επειδή ειμαι φύσει δραστηρια (έληξε κ η καραντίνα κ η ήθελα ν πάω στα μαγαζιά κτ ν παρω) μου ρθε πολύ απότομο.. 

Δε σταματησα καθόλου τη δουλεία αλλα την κανω όλη από το σπίτι κ ειναι κ στα full της τώρα! 

Just now, Marti είπε:

Έτσι ελπίζω κ γω!! Απλά επειδή νιώθω πολύ κλ κ επειδή ειμαι φύσει δραστηρια (έληξε κ η καραντίνα κ η ήθελα ν πάω στα μαγαζιά κτ ν παρω) μου ρθε πολύ απότομο.. 

Δε σταματησα καθόλου τη δουλεία αλλα την κανω όλη από το σπίτι κ ειναι κ στα full της τώρα! 

Υπομονή 2-3 εβδομαδες να σε ξανά δει ο γιατρός σου ,να ειναι όλα τέλεια κ θα πας οοοπου θες :-)

τουλαχιστον κανείς από το σπίτι δουλίτσα κ περνάει κάπως η μέρα σου..

Just now, Renez είπε:

Υπομονή 2-3 εβδομαδες να σε ξανά δει ο γιατρός σου ,να ειναι όλα τέλεια κ θα πας οοοπου θες :-)

τουλαχιστον κανείς από το σπίτι δουλίτσα κ περνάει κάπως η μέρα σου..

Ναι ναι! Με απασχολεί σίγουρα 8 ώρες την ημέρα το αγαπημένο μου λαπ τοπ:P

Εννοειται θα κάνω αυτό που λεει ο γιατρός μου! Απλά ναι δε θα περιμένω μέχρι τις 15 ιουνη θέλω σε κάνα 2βδ.να πάω.. 

5 ώρες πρίν, Marti είπε:

Καλημέρα κορίτσια! 

Σχετικά με τη δουλειά στον ιδιωτικό τομέα δεν εχω πει ακομα κάτι γιατι είμαστε ακόμα σε αναστολή. Εννοειται όπως είπα και στο παρελθόν οτι λογω Ορισμένου Χρόνου συμβάσης με λιγα ενσημα δε δικαίουμαι τιποτα.. 

Εχω αλλα νεα όμως καπως στενάχωρα. Οπως ειχα πει την κυριακη έβγαλα μια σταγονα καφε σα βλεννη και άλλη μια χθες. Έτσι το βράδυ πηγα στο γιατρό πιο πολύ για να μου φύγει γιατί ο γιατρός μ χει πει ενταξει αυτά είναι φυσιολογικα συν οτι είχα παει την Πέμπτη και ολα οκ. Τεσπα παω χθες το βραδυ και μου κανει ενδοκολπικο υπέρηχο και βγηκε οτι εχω επιχειλιο πλακουντα αλλα λογικά θα ανέβει γιατι είναι πολυ νωρίς.. Η σύσταση ειναι ούτε βόλτες, ούτε δουλειές ούτε τίποτα.. Και μενα μέχρι στιγμής η εγκυμοσύνη μ ηταν πολυ καλη ημουν πολύ δράστηρια  δε μπορώ να καθομαι κλπ.. Εσκασα.. 

Προς θεού δν εγραψα το μήνυμα για να αρχίσει καμια από σας να αγχώνεται! 

Kalispera!Na min agxwnesai koritsi mou!Ola kala tha pane!!K ennoeitai edw ta leme ola.Kai opws aisthanetai i kathemia.Den einai ola xaxaxa kai xouxouxou stin zwi.

Ola ta kala euxomai polu suntoma na akouseis thetika nea♥️

4 ώρες πρίν, marianna1986 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!

Ελπίζω να είστε καλά και να φουσκωνετε σιγά σιγά!

Μιας κ λέμε για συνταγές πείτε καμιά καλή συνταγή για πίτσα, βασικά για ζυμάρι.

@Marti μην στεναχωριέσαι! Όλα καλά θα πάνε! Βρες ευκαιρία τώρα που δεν δουλεύεις κ ξεκουράσου! Κ εγώ χαμηλό πλακούντα έχω, μόνο το σεξ μου έκοψε και ελπίζω την επόμενη φορά να έχει ανέβει! 

Εγω κορίτσια για διακοπές θα απέφευγα νησί λόγω του κορονοιου, δλδ φοβάμαι μη σκάσει κάνα κρούσμα στο νησί και μπει σε καραντίνα και φάω αποκλεισμό με την κοιλιά στο στόμα. Επισης, θα πήγαινα κάπου που να έχει ένα νοσοκομείο κοντα. Θα είμαστε στον 7-8 μήνα που είναι λίγο επικίνδυνοι μηνες... Εμείς λογικά θα πάμε προς Μεσσηνία όπως κάθε χρόνο! Αν κ έχω πει στον άντρα μου να μην πάρει όλη την άδεια τον Αύγουστο αλλά να την πάρει τον Οκτώβριο που θα γεννησω ή οπότε γεννησω.

A k emeis.Kathe xrono pame se kapoio nisi (agapw kuklades) kai stin Messinia.Exoun spiti oi petheroi mou.Konta stin Gialova.

H peloponissos einai paradeisos.

Ante ante na kanoume ta banakia mas.!!:)

• Μου αρέσει 2

Just now, Annou είπε:

Kalispera!Na min agxwnesai koritsi mou!Ola kala tha pane!!K ennoeitai edw ta leme ola.Kai opws aisthanetai i kathemia.Den einai ola xaxaxa kai xouxouxou stin zwi.

Ola ta kala euxomai polu suntoma na akouseis thetika nea♥️

A k emeis.Kathe xrono pame se kapoio nisi (agapw kuklades) kai stin Messinia.Exoun spiti oi petheroi mou.Konta stin Gialova.

H peloponissos einai paradeisos.

Ante ante na kanoume ta banakia mas.!!:)

Ευχαριστώωω! :wub: 

Let the summer begin!!! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...