Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Marti είπε:

Σε ευχαριστω πολύ κορίτσι! Ας ευχηθούμε οτι θα ανέβει στη β επιπέδου!!! 

Ολα θα πανε καλα! Μα πανω απ ολα ακου τν γιατρο σου!

Υπομονη και Επιμονη! 

Θα δεις οτι στην β επιπεδου θα ναι καλυτερα !

Just now, marianna1986 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!

Ελπίζω να είστε καλά και να φουσκωνετε σιγά σιγά!

Μιας κ λέμε για συνταγές πείτε καμιά καλή συνταγή για πίτσα, βασικά για ζυμάρι.

@Marti μην στεναχωριέσαι! Όλα καλά θα πάνε! Βρες ευκαιρία τώρα που δεν δουλεύεις κ ξεκουράσου! Κ εγώ χαμηλό πλακούντα έχω, μόνο το σεξ μου έκοψε και ελπίζω την επόμενη φορά να έχει ανέβει! 

Εγω κορίτσια για διακοπές θα απέφευγα νησί λόγω του κορονοιου, δλδ φοβάμαι μη σκάσει κάνα κρούσμα στο νησί και μπει σε καραντίνα και φάω αποκλεισμό με την κοιλιά στο στόμα. Επισης, θα πήγαινα κάπου που να έχει ένα νοσοκομείο κοντα. Θα είμαστε στον 7-8 μήνα που είναι λίγο επικίνδυνοι μηνες... Εμείς λογικά θα πάμε προς Μεσσηνία όπως κάθε χρόνο! Αν κ έχω πει στον άντρα μου να μην πάρει όλη την άδεια τον Αύγουστο αλλά να την πάρει τον Οκτώβριο που θα γεννησω ή οπότε γεννησω.

Μεσσηνια εσυ.

Λακωνια εγω. 

Μια χαρα θα τα βολεψουμε χαχαχα

Παντως και μεσσηνια με βλεπω φετος.

Μια Κερκυρα και μια Τηνο θα την εριχνα ευχαριστως, μα φβμαι οπως ειπες κ εσυ.

• Ευχαριστώ 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Ninamc είπε:

Ολα θα πανε καλα! Μα πανω απ ολα ακου τν γιατρο σου!

Υπομονη και Επιμονη! 

Θα δεις οτι στην β επιπεδου θα ναι καλυτερα !

Μεσσηνια εσυ.

Λακωνια εγω. 

Μια χαρα θα τα βολεψουμε χαχαχα

Παντως και μεσσηνια με βλεπω φετος.

Μια Κερκυρα και μια Τηνο θα την εριχνα ευχαριστως, μα φβμαι οπως ειπες κ εσυ.

Αγαπώ Κέρκυρα και Τήνο!!!:x

Q1jtp2.png

@Marti θετική σκέψη και ξεκούραση! Κάνε υπομονή λιγάκι και όλα θα πάνε καλά! 

Αχ κορίτσια λατρεύω Μεσσηνιακή κ λακωνική  Μάνη!!! Πω πωωω νερά κ τοπία!!!! Ιδανικές διακοπές κ για τις κοιλιτσες μας κι εγώ νησί θα απέφευγα!

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Ninamc είπε:

Καλε εμεις θα γινουμε κολλητες σου λεω! Τελος

Ειδικά η Τήνος είναι αδικημένη!

Η Κέρκυρα ξελογιαστρα!!

Με αναστατωσατε πρωί πρωί κ θα ξεκινήσω κι εγώ να ψάχνω καλοκαιρινό προορισμό!!!:x

Το ταξίδι πριν το μωράκι λέγεται babymoon στο χωριό μου! Να πάτε κάπου κορίτσια μου κ να τραβήξετε ωραίες φωτό με κοιλουμπες, έστω κι αν είναι στην αυλή του σπιτιού στο χωριό στην κάτω κωλοπετινιτσα!:-D

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

Q1jtp2.png

Just now, EugenJen είπε:

Εσένα στο ΄χω ξανα πει πρέπει να κάνεις παρέα με τον άντρα μου!!ίδιοι είστε!!:D εννοείται δεν βάζω την δουλειά πάνω από την οικογένεια, και ούτε το κάνω γιατί θέλω να γίνω καριερίστρια, απλά έτσι όπως είναι τα πράγματα ξέρω οτι δεν είναι εφικτό να λείψω 8 μήνες!, σκέψου οτι για τον Αύγουστο που ξεκινάει η άδεια μητρότητας ειπώθηκε το αν μπορείς στα δύσκολα να βοηθάς από το σπίτι, περιμένω πως και πώς κ εγώ να πάρουν άτομο μπας και το γλυτώσω !

Έχεις δίκιο κορίτσι μου μερικές φορές απλά δεν γίνεται! Ειδικα6αν έχεις θέση ευθύνης! Οι στιγμές με το μωρό δν επιστρέφουν αλλά μερικές φορές χρειάζεται να τα συνδυάσει κ τα δύο με λίγη κούραση παραπανω

Ααα για πίτσα δοκίμασε το αλεύρι για πίτσα Μύλοι Αγ.Γεωργιου ,έχει πάνω συνταγή 

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...