Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Ninamc είπε:

Hello girls! 

53 μερες πριν και 63 μετα.

Και 6μηνο Οαεδ, οποια επιθυμει

Το είπα σε εβδομάδες για ευκολία!;)

6μηνο ΟΑΕΔ εγώ δεν μπορούσα να πάρω στην πρώτη εγκυμοσύνη. 

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Aurora S said:

Τί λες τώρα... Αν έχω καταλάβει καλά εργάζεσαι τώρα και δε θα έχεις κενά στο ιστορικό απασχόλησης σου; Έστω και αν αλλάζεις εργοδότη;

Ναι, αλλάζω δουλειά γι'αυτό. Μέχρι 31 Ιουλίου δουλεύω στο πανεπιστήμιο της Φλόριντα και από 1 Αυγούστου σε άλλο πανεπιστήμιο στο Τέξας. Είναι κακό timing για μένα.

Just now, Christinα said:

Βρε κορίτσια νομίζω κ σε μας κάπως έτσι είναι το τυπικό στον ιδιωτικό τομέα!? Χωρίς αναρωτικες κ του ΟΑΕΔ. Συγχωρέστε με αν κάνω λάθος αλλά δν το έχω ψαξει γτ δν τα δικαιούμαι. 

Καλά και στην Ελλάδα είναι πολύ άσχημα τα πράγματα στον ιδιωτικό τομέα νομίζω. Δεν το έχω ψάξει ούτε εγώ όμως, ίσως τα κορίτσια να ξέρουν καλύτερα.

vNpVm5.png

Just now, Eva137 είπε:

Ναι, αλλάζω δουλειά γι'αυτό. Μέχρι 31 Ιουλίου δουλεύω στο πανεπιστήμιο της Φλόριντα και από 1 Αυγούστου σε άλλο πανεπιστήμιο στο Τέξας. Είναι κακό timing για μένα.

Καλά και στην Ελλάδα είναι πολύ άσχημα τα πράγματα στον ιδιωτικό τομέα νομίζω. Δεν το έχω ψάξει ούτε εγώ όμως, ίσως τα κορίτσια να ξέρουν καλύτερα.

Εγω νομιζω οτι το να κατσεις εναν ολοκληρο χρονο με το μωρο (10 μηνες περιπου) δν ειναι κ ασχημα. Στν ιδιωτικο τομεα.

Και να πληρωνεσαι κιολας

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc said:

Καλε εγω σε ιδιωτικη εταιρεια ειμαι. Ολα τα δικαιουμαι.

Και τα πηρα κ στην 1η.

1ον 53 ημερες πριν τη Πητ

2ον 63 ημερες μετα τν τοκετο

3ον την ετησια αδεια που δικαιουσαι

4ον το Εξαμηνο απο Οαεδ.

@Eva137

Πολύ καλό αυτό!!! Μακάρι να ισχύει για όλους βέβαια και να μην εξαρτάται από τον εργοδότη.

• Μου αρέσει 1

vNpVm5.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Το είπα σε εβδομάδες για ευκολία!;)

6μηνο ΟΑΕΔ εγώ δεν μπορούσα να πάρω στην πρώτη εγκυμοσύνη. 

Οπότε πάνω κάτω τα ίδια είναι, όμως εδώ έχουμε και το 6μηνο του ΟΑΕΔ που είναι επιλογής. (Φυσικά και τις αναρωτικες άδειες που μπορούμε να πάρουμε πριν από τον γιατρό ,γτ μν μου πειτε οτι δν ισχυει?) Εγω ξέρω άτομα που κάθισαν σπίτι σχεδόν χρόνο μετά τη γέννα κ 6 μήνες στην εγκυμοσύνη, με μειωμένες απολαβές όμως λόγω αναρρωτικής.  2 μήνες πριν και 4-6 μήνες μετά χρειάζονται οπωσδήποτε...αλλά που είναι?

• Χαχα 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια καληνυχτα ειμαι πτωμα. Χαχα

Ψαξτε λιγο τα δικαιωματα σας, μην αφηνετε κανεναν να σας εκμεταλλευθει, εκτος κ αν ειναι δικη σας αποφαση.

Εγω δν αφηνω τιποτα στην τυχη του και διεκδικω οτιδηποτε δικαιουμαι βαση νομου.

Σας φιλω

Νανι!

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Christinα είπε:

Οπότε πάνω κάτω τα ίδια είναι, όμως εδώ έχουμε και το 6μηνο του ΟΑΕΔ που είναι επιλογής. (Φυσικά και τις αναρωτικες άδειες που μπορούμε να πάρουμε πριν από τον γιατρό ,γτ μν μου πειτε οτι δν ισχυει?) Εγω ξέρω άτομα που κάθισαν σπίτι σχεδόν χρόνο μετά τη γέννα κ 6 μήνες στην εγκυμοσύνη, με μειωμένες απολαβές όμως λόγω αναρρωτικής. 

Εγώ δεν είχα την επιλογή για ΟΑΕΔ. Ανηκα στις εξαιρέσεις.Είχα πάρει κ δύο μηνες ανάρρωτικη πριν την άδεια τοκετου(αρκετά βαριά δουλειά).

Μετά σταμάτησα τη δουλειά για να μείνω με το παιδί,δεν είχα βοήθεια κ δεν ήθελα τόσο μικρό να τον πάω βρεφονηπιακό (2 μηνών)

Just now, Ninamc είπε:

Κοριτσια καληνυχτα ειμαι πτωμα. Χαχα

Ψαξτε λιγο τα δικαιωματα σας, μην αφηνετε κανεναν να σας εκμεταλλευθει, εκτος κ αν ειναι δικη σας αποφαση.

Εγω δν αφηνω τιποτα στην τυχη του και διεκδικω οτιδηποτε δικαιουμαι βαση νομου.

Σας φιλω

Νανι!

Προφανώς,κανείς δε θα σου πει αν δεν το ψάξεις μόνος σου!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Μακάρι να υπήρχε στήριξη από το κράτος σε αυτό γτ και ο κάθε μικρός εργοδότης ίσως δν αντέχει να πληρώσει έξτρα μισθό αν χρειάζεται να μας αντικαταστήσει.  Καλά και τα χρήματα αλλά η μαμα με το μωρο χρειάζονται πιο πολύ χρόνο. Κοριτσια μ να τα κοιτάξετε και να τα διεκδικήσετε γτ ειναι δικαιώμα σας ,ότι πιο έντιμο.

• Μου αρέσει 3

IjnUp3.pngscOTp2.png

Καλησπέρα!

@Jasmine@ κορίτσι μου ελπίζω να έχεις ηρεμήσει μετά  την προϊσταμένη... Για να έκανες κ συσπάσεις φαντάζομαι πόσο θα σε τάραξε. Εγώ στη θέση σου δεν θα της έλεγα ότι είμαι έγκυος, όσο θα μπορούσα να το κρύψω θα το εκρυβα όχι ότι πιστεύω στο κακο το μάτι αλλά για να μην σε αρχίσει στις αγγαρείες από το κόμπλεξ της και την κακια της. Ουφ, καλό κουράγιο...

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Διαφημίσεις

Just now, marianna1986 είπε:

Καλησπέρα!

@Jasmine@ κορίτσι μου ελπίζω να έχεις ηρεμήσει μετά  την προϊσταμένη... Για να έκανες κ συσπάσεις φαντάζομαι πόσο θα σε τάραξε. Εγώ στη θέση σου δεν θα της έλεγα ότι είμαι έγκυος, όσο θα μπορούσα να το κρύψω θα το εκρυβα όχι ότι πιστεύω στο κακο το μάτι αλλά για να μην σε αρχίσει στις αγγαρείες από το κόμπλεξ της και την κακια της. Ουφ, καλό κουράγιο...

Ευχαριστώ!!!! Κ εγώ όσο μπορώ το κρύβω αλλά Δε μπορώ κ για πάντα, μου έκατσε καλά ο κορονοιος! Να φανταστείς εγώ κάθομαι σπίτι πριν την καραντίνα απο 5 Μαρτίου! Είχε γίνει ένα περιστατικό στη δουλειά κ με είχε ταράξει τόσο πολύ, είχα πάει στην αποθήκη κ έκλαιγα με λυγμούς δε μπορούσα να ηρεμήσω! Κ είπα όχι δε θα μου χαλάσει αυτή την εγκυμοσύνη μου... έβαλα αναρρωτική κ έφυγα την ίδια ώρα!

SqfGp3.png

Ωχ κατάλαβα... Κ αργεί ακόμα η άδεια τοκετου... Τουλάχιστον μην ταράζεσαι, δύσκολο το ξέρω αλλά οι συσπάσεις όσο προχωράει η εγκυμοσύνη δεν είναι αθώες αυτές δλδ που προκαλούνται από ταραχή κ νεύρα. Ο κορονοιος είχε κ τα καλά του να το λέμε κ αυτο κάτσαμε σπιτι μας και ξεκουραστηκαμε! 

• Μου αρέσει 1

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Κορίτσια, μια και χαιρόμαστε κάθε φορά που μιλάμε για αγορές (και δεν είχαμε και την πιο ευχάριστη συζήτηση πριν για τις άδειες), έχω να σας πω ότι μόλις παρήγγειλα κάτι και για εμένα και για το μωρό. Δε φταίω εγώ, είχα credit στο groupon από μια αλλαγή που είχα κάνει και θα έληγαν, οπότε παρήγγειλα ένα αρκουδάκι-προτζέκτορα (που το έχει το μωρό στην κούνια του και αυτό κάνει μουσική κ χαλαρωτικούς ήχους και φέγγει αστεράκια στο ταβάνι) και ένα φόρεμα για εμένα που είναι και εγκυμοσύνης και θηλασμού για αργότερα! :wink: 

• Μου αρέσει 9

vNpVm5.png

πρίν από 17 λεπτά , Eva137 είπε:

Κορίτσια, μια και χαιρόμαστε κάθε φορά που μιλάμε για αγορές (και δεν είχαμε και την πιο ευχάριστη συζήτηση πριν για τις άδειες), έχω να σας πω ότι μόλις παρήγγειλα κάτι και για εμένα και για το μωρό. Δε φταίω εγώ, είχα credit στο groupon από μια αλλαγή που είχα κάνει και θα έληγαν, οπότε παρήγγειλα ένα αρκουδάκι-προτζέκτορα (που το έχει το μωρό στην κούνια του και αυτό κάνει μουσική κ χαλαρωτικούς ήχους και φέγγει αστεράκια στο ταβάνι) και ένα φόρεμα για εμένα που είναι και εγκυμοσύνης και θηλασμού για αργότερα! :wink: 

Θα τον ευχαριστηθεί τον προτζεκτορα!! Κι εσύ το φόρεμα!!!:x

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...