Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Μν συγχιζεσαι! Οι γυναίκες έχουν κακία κ κόμπλεξ δεν είναι σαν τους άντρες...συγγνώμη κορίτσια αλλά ...εκπρόσωποι του φύλλου μας έχουν δώσει δικαιώματα! Μν κακιωνεις κ κρατάς κακία,εσύ αρκεί να έχεις τη συνείδηση σ καθαρή!

Όσο για το βάρος εμένα πλέον μου κάνουν τα παντελόνια εγκυμοσύνης...νταξ έχουν πολύ περιθώριο αλλά πλέον η κοιλιά είναι αρκετή για να τα κρατήσει...στα πόδια είναι άνετα ακόμα! Οκ είχα κοιλιά κ πριν,εγω γενικά μόνο κοιλιά παίρνω... Γι αυτό δν πειράζει χαρείτε τα βυζια σας και τις καμπύλες σας τώρα που είναι στητα και σφιχτά ακόμα...αχαχαχαχα

• Χαχα 2

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Jasmine@ είπε:

Ναι παιδί μου δε λέω μαλακιες, είναι κακια έχει τσακωθεί με όλο το προσωπικό. Δε θυμάμαι αν το έχω αναφέρει αλλά πριν 2 χρόνια που ανακοίνωσε συνάδελφος εγκυμοσύνη την έβαλε να κατεβάσει τα πάντα για να κάνει απογραφή! 

Μαναρακι μου συμφωνώ απόλυτα με την @Christinα μας!!

Επίσης ειδικά για ένα άτομο τέτοια που ξέρεις ότι είναι κακό κ κομπλεξικο ανέκαθεν δεν αξίζει στο απειροελάχιστο να χαλιεσαι κ να ταραζεσαι γενικώς κ ειδικώς τώρα στην εγκυμοσύνη!! δεν το κάνει καν προσωπικά για εσένα αλλά προφανώς έτσι είναι αυτη..Αφού λοιπόν ξέρεις πως είναι σαν χαρακτήρας κάνε μπαινακης βγαινακης κ τέλος ,εφόσον το νόμιμο θα περάσει ούτως ή άλλως που είναι η άδεια σου.

Ξέρω σου είναι δύσκολο να διαχειριστείς τα νεύρα σου εκείνη τη στιγμή αλλά οπότε νιώθεις να ξεχιλιζεις,σκέψου πως νοητά δίνεις ένα χαστούκι στον εαυτό σου,συνερχεσαι, κάθεσαι κάπου άνετα κ ήρεμα κ σκέφτεσαι αν αξίζει να χαλιεσαι κ να κάνεις συσπάσεις για αυτην ή το θέμα αυτό..κ καθώς τα σκεφτεσαι ήδη θα ηρεμείς.. 

Just now, Renez είπε:

Μαναρακι μου συμφωνώ απόλυτα με την @Christinα μας!!

Επίσης ειδικά για ένα άτομο τέτοια που ξέρεις ότι είναι κακό κ κομπλεξικο ανέκαθεν δεν αξίζει στο απειροελάχιστο να χαλιεσαι κ να ταραζεσαι γενικώς κ ειδικώς τώρα στην εγκυμοσύνη!! δεν το κάνει καν προσωπικά για εσένα αλλά προφανώς έτσι είναι αυτη..Αφού λοιπόν ξέρεις πως είναι σαν χαρακτήρας κάνε μπαινακης βγαινακης κ τέλος ,εφόσον το νόμιμο θα περάσει ούτως ή άλλως που είναι η άδεια σου.

Ξέρω σου είναι δύσκολο να διαχειριστείς τα νεύρα σου εκείνη τη στιγμή αλλά οπότε νιώθεις να ξεχιλιζεις,σκέψου πως νοητά δίνεις ένα χαστούκι στον εαυτό σου,συνερχεσαι, κάθεσαι κάπου άνετα κ ήρεμα κ σκέφτεσαι αν αξίζει να χαλιεσαι κ να κάνεις συσπάσεις για αυτην ή το θέμα αυτό..κ καθώς τα σκεφτεσαι ήδη θα ηρεμείς.. 

Ξέρεις τι παθαίνω;;; Θέλω να της πω να πάει στο διάολο κ καταπιέζομαι πολύ που κάνω το μαλακα κ την ακούω στις παπαριες που μου λέει...

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Ξέρεις τι παθαίνω;;; Θέλω να της πω να πάει στο διάολο κ καταπιέζομαι πολύ που κάνω το μαλακα κ την ακούω στις παπαριες που μου λέει...

Ναι φίλη το καταλαβαίνω,όλοι κάνουμε το μλκ με επιτυχία πολλές φορές για να επιβιώσουμε σε αυτή τη γλυκιά ζωή..

Το θέμα είναι να το κάνεις στιγμιαία κ να συγχωρείς τον εαυτό σου για αυτό κ όχι να του νευριάζεις ή να νιώθεις ότι καταπιεζεσαι..δες το σαν μια στιγμή που φοράς το προσωπείο της δουλειάς κ μόλις κλείνει το τηλέφωνο το βγάζεις κ μαζί του ο,τι αρνητικό κ συνεχίζεις από εκεί που ήσουν,στη προκειμένη πχ να μιλάς με εμάς για τα βυζιά κ τα κιλά σου :mrgreen:

• Μου αρέσει 1

Just now, Jasmine@ είπε:

Ασ την να πάει στην ευχή! Αξία της δίνουμε! Όλοι τα έχουμε ζήσει λίγο πολύ αυτά κ ξέρω  πως σου ακουγονται αυτα που σ λεμε γτ τα ξερεις κ μονη σου! Αλλα εκεινη τν ωρα....πως να μν φουντωσεις???? Αγάπες μεσα σε μια φούσκα μπείτε, τίποτα δεν τη διαπερνά κι όπου περνάει γκρεμίζει. Πάντα διατηρώντας τν αξιοπρέπεια μας ,δικαια κ χωρίς να χαιδευομαστε, έχουμε προτεραιότητα άλλη στη ζωή πλεον...προέχει το νινί στη κοιλίτσα που τα νιώθει οοοολα!

• Μου αρέσει 3

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Jasmine@ είπε:

Ναι παιδί μου δε λέω μαλακιες, είναι κακια έχει τσακωθεί με όλο το προσωπικό. Δε θυμάμαι αν το έχω αναφέρει αλλά πριν 2 χρόνια που ανακοίνωσε συνάδελφος εγκυμοσύνη την έβαλε να κατεβάσει τα πάντα για να κάνει απογραφή! 

Πωπω έξαλλη γίνομαι με κάτι τέτοια!! Μην τρελαίνεσαι αγάπη μου, γραψτην εκεί που δεν πιάνει μελάνακι κ αστήν να λεει τα δικά της!δυστυχώς υπάρχουν κ αυτοί οι άνθρωποι

• Μου αρέσει 1

C1JTp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Έχετε ανακοινώσει όλες στη δουλειά σας ότι είστε έγκυες.;;;; Εξαιρούνται όσες είναι τυχερές κ έχουν δικές τους επιχειρήσεις χωρίς δερβέναγα!

Αυτό που εν έτη 2020 φοβόμαστε οι γυναίκες να ανακοινώσουμε στη δουλειά την εγκυμοσύνη μας πραγματικα με ξεπερνάει!!! Κ μετά λένε για υπογεννητικότητα στην Ελλάδα!!

Just now, Renez είπε:

Αυτό που εν έτη 2020 φοβόμαστε οι γυναίκες να ανακοινώσουμε στη δουλειά την εγκυμοσύνη μας πραγματικα με ξεπερνάει!!! Κ μετά λένε για υπογεννητικότητα στην Ελλάδα!!

Εγώ φοβάμαι απλά την κακογλωσσια της, τίποτα άλλο. Το κακό το μάτι που λέμε.... 

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Εγώ φοβάμαι απλά την κακογλωσσια της, τίποτα άλλο. Το κακό το μάτι που λέμε.... 

Άσε μας κουκλα μου τώρα!! Γτ έπαθε κάτι η άλλη η κοπέλα κ ας την έχωσε όταν έμαθε για την εγκυμοσύνη!!

Κάνεις κ τπτ δεν μπορεί να επηρεάσει εσένα κ το μωρό σου αν εσύ δεν το επιτρέψεις!! Με πίστη στον Θεό,τον εαυτό σου κ το μωρό σου δημιούργησε μια νοητή ασπίδα γύρω σας κ τπτ δε μπορεί να εισχωρήσει εκεί!! Μην ακούω βλακείες..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Κι εγώ πάντως το σκέφτομαι για την δουλειά. Παρόλο που θα με προσλάβει ο άντρας μου στο εργαστήριο να δουλέψω με χρήματα της επιχορήγησης που έχει κερδίσει ο ίδιος, φοβάμαι μήπως πάω στο Human Resources 1 Αυγούστου να υπογράψω τα χαρτιά/συμβόλαια και με δουν με την κοιλιά και μου πουν "Εσύ τώρα πώς θα φύγεις από την δουλειά για να γεννήσεις?". Εδώ δυστυχώς δεν δικαιούσαι καθόλου άδεια για να πας στο νοσοκομείο να γεννήσεις. Ουσιαστικά η μόνη άδεια που θα δικαιούμαι θα είναι 2 μέρες άδεια διακοπών που θα έχω μαζέψει από την δουλειά που θα έχω συμπληρώσει δυο μήνες (Αύγουστο+Σεπτέμβριο).

• Μπερδεμένη/-ος 1
  • Λυπημένη/-ος 4

vNpVm5.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Έχετε ανακοινώσει όλες στη δουλειά σας ότι είστε έγκυες.;;;; Εξαιρούνται όσες είναι τυχερές κ έχουν δικές τους επιχειρήσεις χωρίς δερβέναγα!

Εγω το έχω πει, βέβαια δεν έχω ξεκινήσει καλά καλά στη δουλειά οπότε δεν ξέρω τι θα αντιμετωπίσω όταν γυρίσω, με το καλό, να δουλέψω...:) 

Κ την προηγούμενη φορά ήταν από τους πρώτους που το έμαθε η υπεύθυνη για την εγκυμοσύνη για να προλάβει να βρει άτομο να εκπαιδεύσω επειδή είχαμε φοβερό θέμα στο να βρούμε άτομα.

Είναι αυτό που λένε κ τα κορίτσια.. κάνεις δεν έχει τη δύναμη να σε επηρεάσει αν δεν του το επιτρέψεις.

Αυτό με την φούσκα πολύ μου άρεσε!

Just now, Eva137 είπε:

Κι εγώ πάντως το σκέφτομαι για την δουλειά. Παρόλο που θα με προσλάβει ο άντρας μου στο εργαστήριο να δουλέψω με χρήματα της επιχορήγησης που έχει κερδίσει ο ίδιος, φοβάμαι μήπως πάω στο Human Resources 1 Αυγούστου να υπογράψω τα χαρτιά/συμβόλαια και με δουν με την κοιλιά και μου πουν "Εσύ τώρα πώς θα φύγεις από την δουλειά για να γεννήσεις?". Εδώ δυστυχώς δεν δικαιούσαι καθόλου άδεια για να πας στο νοσοκομείο να γεννήσεις. Ουσιαστικά η μόνη άδεια που θα δικαιούμαι θα είναι 2 μέρες άδεια διακοπών που θα έχω μαζέψει από την δουλειά που θα έχω συμπληρώσει δυο μήνες (Αύγουστο+Σεπτέμβριο).

Δυο μέρες?? Οπότε γέννας και σε δύο μέρες γυρνάς δουλειά??

Q1jtp2.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Φαντάσου ότι εγώ που έχω δική μ δουλειά δν έχω πει σε όλους τους γονείς για την εγκυμοσύνη...φοβάμαι οτι λόγω της καταστάσης θα σκέφτονται διάφορα για το πρόγραμμα, τα μαθήματα κ θα με γλωσσοτρωνε και επίσης δν τους αφορά! Εξ άλλου κάνω ακριβώς ότι θα έκανα ανεξαρτήτως εγκυμοσύνης κ τους έχω αποδείξει από τν 1η μου εγκυμοσύνη ότι πήγα αμέσως για μάθημα κα είχα καλύψει τα μαθήματα εκ των προτέρων! Γι αυτό σ λέω αν εσύ είσαι καλά με τν εαυτό σου μην σκας! Θα έρθει η ώρα κ θα εκτιμήσουν! Το ποτε θα το πεις είναι προσωπικό σ θέμα,ποτε νιώθεις έτοιμη κ ειναι ασφαλης η εγκυμοσύνη σ για να το πεις και όχι για το κουτσομπολιό των άλλων. ( ας πουμε επισης οτι Εγω δεν το είπα γτ δεν σας κρύβω ότι ακόμα φοβάμαι,Ναι το ξέρω δική μ βλακεια)

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Renez είπε:

Άσε μας κουκλα μου τώρα!! Γτ έπαθε κάτι η άλλη η κοπέλα κ ας την έχωσε όταν έμαθε για την εγκυμοσύνη!!

Κάνεις κ τπτ δεν μπορεί να επηρεάσει εσένα κ το μωρό σου αν εσύ δεν το επιτρέψεις!! Με πίστη στον Θεό,τον εαυτό σου κ το μωρό σου δημιούργησε μια νοητή ασπίδα γύρω σας κ τπτ δε μπορεί να εισχωρήσει εκεί!! Μην ακούω βλακείες..

Απέβαλε....

Just now, Eva137 είπε:

Τι εννοείς 2 μερες;;;;

• Λυπημένη/-ος 4

SqfGp3.png

Just now, Christinα είπε:

Φαντάσου ότι εγώ που έχω δική μ δουλειά δν έχω πει σε όλους τους γονείς για την εγκυμοσύνη...φοβάμαι οτι λόγω της καταστάσης θα σκέφτονται διάφορα για το πρόγραμμα, τα μαθήματα κ θα με γλωσσοτρωνε και επίσης δν τους αφορά! Εξ άλλου κάνω ακριβώς ότι θα έκανα ανεξαρτήτως εγκυμοσύνης κ τους έχω αποδείξει από τν 1η μου εγκυμοσύνη ότι πήγα αμέσως για μάθημα κα είχα καλύψει τα μαθήματα εκ των προτέρων! Γι αυτό σ λέω αν εσύ είσαι καλά με τν εαυτό σου μην σκας! Θα έρθει η ώρα κ θα εκτιμήσουν! Το ποτε θα το πεις είναι προσωπικό σ θέμα,ποτε νιώθεις έτοιμη κ ειναι ασφαλης η εγκυμοσύνη σ για να το πεις και όχι για το κουτσομπολιό των άλλων. ( ας πουμε επισης οτι Εγω δεν το είπα γτ δεν σας κρύβω ότι ακόμα φοβάμαι,Ναι το ξέρω δική μ βλακεια)

Δεν σε πιέζει κάνεις! Εσύ ξέρεις πότε θα νιώσεις έτοιμη ότι θες να το πεις!:)

Η αντιμετώπιση στην εργασία είναι ,συνήθως, τραγική στις εγκυες,αντί να είναι το αντίθετο.. 

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...