Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Jasmine@ είπε:

Εγώ ζυγίστηκα.... λοιπόν είχα ζυγιστεί πριν 2 εβδομάδες πρωί, νηστική στο γιατρό! Τώρα ζυγίστηκα μεσημέρι φαγωμένη κ είμαι τα ίδια κιλά!  Πως γίνεται μου λέτε; Η πάνε λάθος οι ζυγαριές η δε ξέρω κ εγώ τι, δε γίνεται να χάνω κ τα παιδιά να μεγαλώνουν! 

Ναιιιι ναι, κι εγώ ξύπνησα ένα κιλό λιγότερη κ η κοιλιά έχει ξεμυτίσει! Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά... Να χάσαμε μυική μάζα?? Τί να σε πω...

(πάντως ψιθυριστά να τα λέμε αυτά, θα μας ρίξουν τούρτες οι φίλες μας! κορίτσια lemon pie αν το αποφασίσετε πάντως...)

• Χαχα 3

JeY7p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, OctoberMom είπε:

Ναιιιι ναι, κι εγώ ξύπνησα ένα κιλό λιγότερη κ η κοιλιά έχει ξεμυτίσει! Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά... Να χάσαμε μυική μάζα?? Τί να σε πω...

(πάντως ψιθυριστά να τα λέμε αυτά, θα μας ρίξουν τούρτες οι φίλες μας! κορίτσια lemon pie αν το αποφασίσετε πάντως...)

Ορίστε υπάρχει κ άλλη!!!! Μη λέτε για μένα μόνο.... εμένα ρίξτε μου φρούτα γιατί απαγορεύονται τα γλυκά!

Just now, EugenJen είπε:

Εεεεμ κουκλίτσα μου 1.70 για γυναίκα διμετρη είσαι!!μονδελο σε έκανε η εγκυμοσύνη !!

Καλε σιγά τη δίμετρη, κανονική θεωρούμαι! 

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Ορίστε υπάρχει κ άλλη!!!! Μη λέτε για μένα μόνο.... εμένα ρίξτε μου φρούτα γιατί απαγορεύονται τα γλυκά!

Καλε σιγά τη δίμετρη, κανονική θεωρούμαι! 

Μμμμ είναι κ μετριοφρον η κυρία!!

Πάντως ναι @EugenJen καλά τα μοιράζεις,έτσι θέλω να πιστεύω κ εγώ πως καταμεριστικαν τα 5 μου κιλά,από μισό κάθε στήθος,ένα το παιδί με τη μήτρα μαζί,1 κιλό από κατακράτηση κ αλλά 2 κιλά η καρδούλα μας που μεγαλώνει για να υποδεχτεί το μωροοοο!! Οριστε τα έβγαλα!!

• Μου αρέσει 3

Κορίτσια μου!!! Τωρα τελείωσα κι εγώ κ σας διάβασα! Καλέ αφήστε τα κιλά δε μπορωωωω! Εγώ μέσα σε 1,5 μηνα πήρα 1κ αλλά πρόσεχα ενώ από τότε που είδα ότι δε πήρα κ έπεσε κ το ζαχαρο  το έχω παρακάνει...

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Christinα είπε:

Κορίτσια μου!!! Τωρα τελείωσα κι εγώ κ σας διάβασα! Καλέ αφήστε τα κιλά δε μπορωωωω! Εγώ μέσα σε 1,5 μηνα πήρα 1κ αλλά πρόσεχα ενώ από τότε που είδα ότι δε πήρα κ έπεσε κ το ζαχαρο  το έχω παρακάνει...

Κ καλά έκανες :D

Βέβαια να προσέχεις με το ζάχαρο εσύ αγαπούλα..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγώ σημερα αποφασισα μετά τις 19:00 να τρώω μόνο φρούτα! Βαρέθηκα με τις καούρες! :mrgreen:

Γουρούνιασμα πριν τις 19:00 με μετρο!:)

Just now, Jasmine@ είπε:

Μόλις έριξα ένα τηλεφωνικό τσακωμό με την προϊσταμένη, έχω συγχιστιε πολύ κ δε μπορώ να ηρεμήσω! Μέχρι που ένιωσα συσπάσεις... 

Όχι βρε κορίτσι μου προσπάθησε να ηρεμήσεις, πήγαινε για λίγο περπάτημα, μουσική, διάβασμα,κάτι να ξεχαστεις..

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Μόλις έριξα ένα τηλεφωνικό τσακωμό με την προϊσταμένη, έχω συγχιστιε πολύ κ δε μπορώ να ηρεμήσω! Μέχρι που ένιωσα συσπάσεις... 

Τι έγινε???ποια καρακάξα σε συγχισε????

7 hours ago, Renez said:

Ε τι σκάς λοιπόν???:mrgreen:

@EugenJen μου συμφωνώ με την @Hliolousti μας(πως σε λένε?!) αν φοράς μάσκα κ μετά από κάθε συναλλαγή μαζί του βάζεις αντισηπτικό ή πλενεις χεράκια να μην αγχώνεσαι..εγώ εδώ στη δουλειά φοράω μάσκα οπότε μιλάω με κάποιον ή εξυπηρέτω εγώ κ γάντια συνεχώς..βέβαια οπότε είμαι χωρίς κόσμο την βγάζω τη μάσκα γτ με πνίγει!! 

Αχ, κι εγώ δε την μπορώ την μάσκα βρε παιδιά και σε εμάς εδώ τώρα την έκαναν υποχρεωτική (τόσο καιρό δεν ήταν). Προχθές δε μας άφηναν να μπούμε στο σουπερμάρκετ χωρίς μάσκα, ε έβαλα κι εγώ μια που μου έδωσαν στην είσοδο και όλη την ώρα που ψωνίζαμε μέσα την μετακινούσα και την σήκωνα και δε μπορούσα να βολευτώ με τίποτα. Δυσκολεύομαι έτσι κι αλλιώς στην αναπνοή με την ρινίτιδα, με την μάσκα νιώθω ότι ασφυκτιώ τελείως!:wacko:

4 hours ago, OctoberMom said:

Ναιιι ναι, don't worry! Η κολλητή κάπου στο 1ο τρίμηνο είδε αίμα μετά απ το σεξ. Χέστηκε πάνω της βέβαια η καημένη, είναι κ λίγο αγχώδης, αλλά τελικά τίποτα δεν ήταν, 4 κιλά βγήκε ο κύριος, μια μπάλα ενέργειας τώρα στα 2 του!

Κορίτσια, έχει κι άλλη απο δω ισχιαλγία?? (πόνος πίσω απ το πόδι, εκεί που τελειώνει ο γλουτός).

Σήμερα σηκώθηκα 6μιση ώρα με όλα να πονάνε (μέση, κοιλιά, λεκάνη) και το κλασσικό κατούρημα 3 σταγόνες λες κ μόλις έμεινα έγκυος! Πανικοβλήθηκα ότι θα μείνω ετσι μέχρι το τέλος (μπαινω στον 5ο την Παρασκευή)...

Μάλλον μεγαλώνει η Κιουρία και αγχώθηκαν τα μέσα μου :rolleyes:

Πάντως η ισχιαλγία είναι μακράν το σπαστικότερο! Διάβασα οτι συνήθως λαμβάνει χώρα λόγω βάρους αλλά μέσα σ'όλα, γραμμάριο δεν έχω πάρει τελικά...!

Κι εγώ το έχω αυτό στην αριστερή μεριά μεταξύ μέσης και γλουτού, το έχω όμως από την αρχή που έμεινα έγκυος οπότε δε ξέρω σε εμένα κατά πόσο οφείλεται στο βάρος! Είναι σαν να τραβιέται ένα νεύρο αλλά ευτυχώς μόνο όταν κάνω συγκεκριμένες κινήσεις, π.χ. σκύβω ή σηκώνω το πόδι μου. Ελπίζω να μη χειροτερέψει πολύ τώρα που θα βάλω κι άλλο βάρος.

Just now, Jasmine@ said:

Τη Δευτέρα που θα πάω στο γιατρό θα ζυγιστώ πάλι στη ζυγαριά του που την έχω ως μέτρο σύγκρισης κ θα σας πω! Μπορεί κάτι να παίζει με τις ζυγαριές.... 

Η αλήθεια είναι ότι το στήθος μου έχει γίνει τεράστιο!!!!

Πολύ πιθανό κάτι να παίζει με τις ζυγαριές, αλλά ίσως και να φορούσες πιο βαριά ρούχα την πρώτη φορά ή να μην είχες πάει τουαλέτα για λίγες μέρες ή να ήσουν απλά πρησμένη, οπότε στην ουσία να μην έχασες βάρος, απλά να σε είχε βγάλει βαρύτερη από ότι ήσουν την πρώτη φορά. Κι εγώ την πρώτη φορά που πήγα στον γιατρό φορούσα πιο βαριά ρούχα (τζιν και κλειστά παπούτσια) και είχα μέρες να κάνω νούμερο 2 και με είχε βγάλει πιο βαριά από την δεύτερη φορά που πήγα που φορούσα καλοκαιρινά ρούχα και είχα πάει τουαλέτα την προηγούμενη μέρα.

Just now, EugenJen said:

Ενταξει η μόνη παρηγοριά μου για τα κιλά που πήρα είναι τα τεράστια πεπόνια μου, τι στο καλό από μισό κιλό δεν θα ζυγίζει το καθένα??:D

Χαχα, αυτό λέω κι εγώ στον εαυτό μου. Η αλήθεια είναι ότι έχουν γίνει πραγματικά πεπόνια, πλέον δεν αντέχω ούτε το βάρος τους όταν πέφτουν πάνω στο στομάχι μου... μετά το φαγητό τα κρατάω με τα χέρια μου για να τα στηρίζω κάπως μέχρι να χωνέψω. Ε, τί στο καλό, δε θα είναι τουλάχιστον ένα κιλό το καθένα?

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

vNpVm5.png

Διαφημίσεις

Τώρα τα διάβασα όλα όσα γράψατε κορίτσια! 

Πάντως για τα κιλά που λέτε και εγώ πρέπει να έχω βάλει αρκετά τις τελευταίες εβδομάδες. Πήγα να βάλω χθες ένα ωραίο φορεματακι που έχω σε στυλ πουκαμίσα και δεν κούμπωνε στο στήθος με τίποτα :rolleyes:(Πάμελα Άντερσον πραγματικά!!!!) Τα κολάν επίσης νιώθω ότι με ζοριζουν πολύ. Γενικά μάλλον χρειάζεται ανανέωση η καρνταρομπα μου νωρίτερα από ότι περίμενα... 

@Jasmine@ Ηρέμησε αγάπη! Μην την αφήνεις να σου χαλάει την διάθεση. Δυστυχώς οι περισσότεροι άνθρωποι που έχουν λίγο πάρα πάνω εξουσία στα χέρια τους, το εκμεταλλεύονται όσο δεν πάει.... :evil:

• Μου αρέσει 1

Just now, Jasmine@ είπε:

Η πατσαβούρα! Ειλικρινά δεν έχω γνωρίσει άνθρωπο με περισσότερη κακια κ ζήλια 

Τι να πω ρε αγάπη μου?! Εξαρτάται η θέση σου στη δουλειά από εκείνη?

Just now, Renez είπε:

Τι να πω ρε αγάπη μου?! Εξαρτάται η θέση σου στη δουλειά από εκείνη?

Όχι βέβαια!! Αν υπήρχε τέτοια περίπτωση μα εξαρτώμαι από αυτή θα είχα παραιτηθεί. Απλά υπάρχει ιεραρχία στην εταιρεία! Ανυπομονώ να το ανακοινώσω κ να τη βάλω black list!

Just now, elenioz είπε:

Τώρα τα διάβασα όλα όσα γράψατε κορίτσια! 

Πάντως για τα κιλά που λέτε και εγώ πρέπει να έχω βάλει αρκετά τις τελευταίες εβδομάδες. Πήγα να βάλω χθες ένα ωραίο φορεματακι που έχω σε στυλ πουκαμίσα και δεν κούμπωνε στο στήθος με τίποτα :rolleyes:(Πάμελα Άντερσον πραγματικά!!!!) Τα κολάν επίσης νιώθω ότι με ζοριζουν πολύ. Γενικά μάλλον χρειάζεται ανανέωση η καρνταρομπα μου νωρίτερα από ότι περίμενα... 

@Jasmine@ Ηρέμησε αγάπη! Μην την αφήνεις να σου χαλάει την διάθεση. Δυστυχώς οι περισσότεροι άνθρωποι που έχουν λίγο πάρα πάνω εξουσία στα χέρια τους, το εκμεταλλεύονται όσο δεν πάει.... :evil:

Παιδί μου είναι ηλίθια η γυναίκα. Μιλαω με το hr κ αυτή να επιμένει ότι δεν ξέρουν κ μου λένε ψέμματα! Θέλει να με αναγκάσει να δουλέψω με τηλεεργασια ενώ λόγω κατάστασης δικαιούμαι άδεια ειδική!

• Λυπημένη/-ος 3

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Όχι βέβαια!! Αν υπήρχε τέτοια περίπτωση μα εξαρτώμαι από αυτή θα είχα παραιτηθεί. Απλά υπάρχει ιεραρχία στην εταιρεία! Ανυπομονώ να το ανακοινώσω κ να τη βάλω black list!

Παιδί μου είναι ηλίθια η γυναίκα. Μιλαω με το hr κ αυτή να επιμένει ότι δεν ξέρουν κ μου λένε ψέμματα! Θέλει να με αναγκάσει να δουλέψω με τηλεεργασια ενώ λόγω κατάστασης δικαιούμαι άδεια ειδική!

Ααααα είναι τελείως Καρ...όλα δλδ!! Να σε πιάσει μλκ θέλει δλδ..

Εφόσον ξέρεις τι δικαιουσε εσύ εννοείται επέμεινε στο δικό σου κ γραφτη κανονικοτατα!! Μη κάθεσαι να χαλιεσαι..

• Μου αρέσει 1

Just now, Renez είπε:

Ααααα είναι τελείως Καρ...όλα δλδ!! Να σε πιάσει μλκ θέλει δλδ..

Εφόσον ξέρεις τι δικαιουσε εσύ εννοείται επέμεινε στο δικό σου κ γραφτη κανονικοτατα!! Μη κάθεσαι να χαλιεσαι..

Ναι παιδί μου δε λέω μαλακιες, είναι κακια έχει τσακωθεί με όλο το προσωπικό. Δε θυμάμαι αν το έχω αναφέρει αλλά πριν 2 χρόνια που ανακοίνωσε συνάδελφος εγκυμοσύνη την έβαλε να κατεβάσει τα πάντα για να κάνει απογραφή! 

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...