Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Mariamaraki είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου!!!

2 μέρες έχω να μπω!!

Αλλά απ ότι διάβασα είστε όλες καλά!

Μόλις γύρισα απο την δουλειά...πρώτη μέρα σήμερα επιστροφής..ειμαι ψόφια!! Τώρα ξάπλωσα να νιώσω το νινί μου να με κλοτσαει λιγάκι γιατί όλη μέρα το κούρασα και αυτό..

Επίσης της πήρα σήμερα 3 κορδελιτσες από το μαγαζί και 2 φορμακια !! Λέτε να μου πουν και εμένα για αγόρι? Χαχαχα 

Χαχαχα θα είναι η ανατροπή της ανατροπής!!:P

Θύμισε που τι δουλειά κάνεις?! Να μη κουράζεσαι πολυ πάντως κορίτσι μου,ε?!

Εγώ γύρισα στις 2 από τη δουλειά(το έκανα στανταρ εν τέλη κ γυρνάω 2 αντί για 6 γτ δε τη παλεύω πάνω από τις 7 ώρες..) κ μετά έπεσα με τα μούτρα ένα δίωρο σε δουλειές σπιτιού..είχα ενέργεια νόμιζα τρομάρα μου!! Από τότε 1.5 ώρα είμαι ένα πτώμα στον καναπέ :D

Just now, Anastasia05 είπε:

Να ξεκουραστείτε και οι δυο!

Έχεις κάνει υπερηχο μετά την αυχενική? Αν ναι λογικά δεν θα αλλάξει! 

Εγώ πήγα ένα μήνα+ μετά την αυχενική κ είχε φυτρώσει κουτσουνι! :P 

Αφού είσαι αντρομανα κοπελα μου!! Εκτός και αν....είναι ένας λόγος να πάτε κ για 3ο ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Renez είπε:

Εγώ γύρισα στις 2 από τη δουλειά(το έκανα στανταρ εν τέλη κ γυρνάω 2 αντί για 6 γτ δε τη παλεύω πάνω από τις 7 ώρες..) κ μετά έπεσα με τα μούτρα ένα δίωρο σε δουλειές σπιτιού..είχα ενέργεια νόμιζα τρομάρα μου!! Από τότε 1.5 ώρα είμαι ένα πτώμα στον καναπέ :D

Αφού είσαι αντρομανα κοπελα μου!! Εκτός και αν....είναι ένας λόγος να πάτε κ για 3ο ;)

Μου φαίνεται πως κ τρίτο να κάνω αγόρι θα είναι! Να μαζεύω βρακιά και κάλτσες μια ζωή!:P

• Χαχα 5

Q1jtp2.png

Εγώ ζυγίστηκα.... λοιπόν είχα ζυγιστεί πριν 2 εβδομάδες πρωί, νηστική στο γιατρό! Τώρα ζυγίστηκα μεσημέρι φαγωμένη κ είμαι τα ίδια κιλά!  Πως γίνεται μου λέτε; Η πάνε λάθος οι ζυγαριές η δε ξέρω κ εγώ τι, δε γίνεται να χάνω κ τα παιδιά να μεγαλώνουν! 

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Εγώ ζυγίστηκα.... λοιπόν είχα ζυγιστεί πριν 2 εβδομάδες πρωί, νηστική στο γιατρό! Τώρα ζυγίστηκα μεσημέρι φαγωμένη κ είμαι τα ίδια κιλά!  Πως γίνεται μου λέτε; Η πάνε λάθος οι ζυγαριές η δε ξέρω κ εγώ τι, δε γίνεται να χάνω κ τα παιδιά να μεγαλώνουν! 

Ααααα άι τραβά με τη φίλη σου την @EugenJen εσύ να πάρετε κάνα small από Stradivarius κ παράτα μας τις υπόλοιπες με τις κοιλιτσες μας !!

• Χαχα 7

Just now, Renez είπε:

Καλα κάνεις και εσύ να ξεκουράζεσαι οσο γίνεται....

Σε μαγαζί με παιδικά ρούχα!! Σήμερα που πήγα ήθελα να τα πάρω όλα χαχαχ..

Θα προσπαθήσω όσο γίνεται να μην κουράζομαι αλλά πραγματικά σήμερα είχε πολύ κόσμο δεν το περίμενα! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Ααααα άι τραβά με τη φίλη σου την @EugenJen εσύ να πάρετε κάνα small από Stradivarius κ παράτα μας τις υπόλοιπες με τις κοιλιτσες μας !!

Ρε έχω κοιλιά μεγαλύτερη από όλες σας σε πάω στοίχημα!!! 
επισης άσχετο πήγε μια φίλη μου Ζάρα να αλλάξει κάτι που είχε παραγγείλει κ τα δοκιμαστήριο ήταν κλειστά!

SqfGp3.png

Just now, Mariamaraki είπε:

Καλα κάνεις και εσύ να ξεκουράζεσαι οσο γίνεται....

Σε μαγαζί με παιδικά ρούχα!! Σήμερα που πήγα ήθελα να τα πάρω όλα χαχαχ..

Θα προσπαθήσω όσο γίνεται να μην κουράζομαι αλλά πραγματικά σήμερα είχε πολύ κόσμο δεν το περίμενα! 

Βγάζουν όλοι τα αποθυμενα τους από το εγκλεισμό :P 

Πωωω εσύ είσαι μέσα στον πειρασμό μάνα μου!!

Just now, Jasmine@ είπε:

Ρε έχω κοιλιά μεγαλύτερη από όλες σας σε πάω στοίχημα!!! 
επισης άσχετο πήγε μια φίλη μου Ζάρα να αλλάξει κάτι που είχε παραγγείλει κ τα δοκιμαστήριο ήταν κλειστά!

Μη τη βγάλω να μετρήσουμε τωραααα!!

Ρεεε πως γίνεται εν τέλη να ανεβάσω φωτό εδώ πχ στο φόρουμ μας?

• Χαχα 1

Just now, Renez είπε:

Ζυγιστηκα κ εγώ σήμερα κ έχω πάρει 2 κιλακια η @Jasmine@ τώρα που έχει κ 2 μωρά μας κοροϊδεύει απλά στα μούτρα μας!! Που τα βάζεις καλή μου τα δύο μωρά?????:D

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Ζυγιστηκα κ εγώ σήμερα κ έχω πάρει 2 κιλακια η @Jasmine@ τώρα που έχει κ 2 μωρά μας κοροϊδεύει απλά στα μούτρα μας!! Που τα βάζεις καλή μου τα δύο μωρά?????:D

Θα μας πει κ αυτή στα βυζιά σαν εσένα να μας αποτελειώσει!! Χαχαχαχα:D

• Χαχα 5

Just now, EugenJen είπε:

Τη Δευτέρα που θα πάω στο γιατρό θα ζυγιστώ πάλι στη ζυγαριά του που την έχω ως μέτρο σύγκρισης κ θα σας πω! Μπορεί κάτι να παίζει με τις ζυγαριές.... 

Just now, Renez είπε:

Η αλήθεια είναι ότι το στήθος μου έχει γίνει τεράστιο!!!!

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Ενταξει η μόνη παρηγοριά μου για τα κιλά που πήρα είναι τα τεράστια πεπόνια μου, τι στο καλό από μισό κιλό δεν θα ζυγίζει το καθένα??:D

• Χαχα 2

C1JTp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Τη Δευτέρα που θα πάω στο γιατρό θα ζυγιστώ πάλι στη ζυγαριά του που την έχω ως μέτρο σύγκρισης κ θα σας πω! Μπορεί κάτι να παίζει με τις ζυγαριές.... 

Η αλήθεια είναι ότι το στήθος μου έχει γίνει τεράστιο!!!!

Τεράστιο στήθος τεράστια κοιλιά , που ναι τα κιλά οειο;;; Ρε μπας κ είσαι καμία διμετρη εκεί και δεν πιάνει όλα τα κιλά;;;:mrgreen:

• Χαχα 1

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Τεράστιο στήθος τεράστια κοιλιά , που ναι τα κιλά οειο;;; Ρε μπας κ είσαι καμία διμετρη εκεί και δεν πιάνει όλα τα κιλά;;;:mrgreen:

Όχι τεράστιο στήθος!!! Τώρα έχει γίνει κανονικό, πριν ήταν ανύπαρκτο!! Χαχαχαχαχ 

οχι 2 μέτρα 1,99:Dχαχαχαχχα  1.70 είμαι κ είχα πάρει 9 κιλά με το θυρεοειδή, αλλά μόλις ρυθμίστηκε έμεινα έγκυος!

• Χαχα 1

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Όχι τεράστιο στήθος!!! Τώρα έχει γίνει κανονικό, πριν ήταν ανύπαρκτο!! Χαχαχαχαχ 

οχι 2 μέτρα 1,99:Dχαχαχαχχα  1.70 είμαι κ είχα πάρει 9 κιλά με το θυρεοειδή, αλλά μόλις ρυθμίστηκε έμεινα έγκυος!

Εεεεμ κουκλίτσα μου 1.70 για γυναίκα διμετρη είσαι!!μονδελο σε έκανε η εγκυμοσύνη !!

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...