Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Irinoula86 είπε:

Kαλημέρα κορίτσι μου!εγω ευτυχώς δεν εχω επαφή με κόσμο απέξω. όσοι είμαστε μέσα στο γραφείο μόνο(περίπου στα 10 άτομα σταθεροί) τους έχω πει να μην με πλησιάζουν πολύ!και όσο μπορώ προωθω κόσμο κ εγω... φόρα μασκούλα αφού θα μπαίνει πολυς κόσμος...μην θεωρείς και τπτ δεδομένο και για εμάς...... εγώ θελω να σηκωθώ να φύγω σήμερα και να παω σπίτι μου.... ήρθαν όλοι κ μ ελεγαν είδα φίλους (10-15 ατόμα το σκ)περάσαμε πολυ ωραία!!!! καναμε πάρτυ σπίτι και καποια τετοια .... έχω συγχυστει.... τα νευρα μου είναι στο κόκκινο..... κ εγω ηθελα να δω φίλους και δεν είδα γτ φοβαμαι ρε κορίτσια και σημερα έχουν έρθει όλοι και μ λενε έτσι........

δεν αντέχω απο τα νεύρα μου σας λέω.....

Δυστυχώς παντού υπάρχουν αυτοί.. εσύ να συμπεριφέρεσαι όπως κάνεις τόσο καιρό κ όπως θεωρείς εσύ σωστό. Κρατά αποστάσεις, μέτρα προστασίας κλπ. 

Μπορείς να δεις καποια φίλη σου και να πάτε για περπάτημα .. 

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Kαλημέρα κορίτσι μου!εγω ευτυχώς δεν εχω επαφή με κόσμο απέξω. όσοι είμαστε μέσα στο γραφείο μόνο(περίπου στα 10 άτομα σταθεροί) τους έχω πει να μην με πλησιάζουν πολύ!και όσο μπορώ προωθω κόσμο κ εγω... φόρα μασκούλα αφού θα μπαίνει πολυς κόσμος...μην θεωρείς και τπτ δεδομένο και για εμάς...... εγώ θελω να σηκωθώ να φύγω σήμερα και να παω σπίτι μου.... ήρθαν όλοι κ μ ελεγαν είδα φίλους (10-15 ατόμα το σκ)περάσαμε πολυ ωραία!!!! καναμε πάρτυ σπίτι και καποια τετοια .... έχω συγχυστει.... τα νευρα μου είναι στο κόκκινο..... κ εγω ηθελα να δω φίλους και δεν είδα γτ φοβαμαι ρε κορίτσια και σημερα έχουν έρθει όλοι και μ λενε έτσι........

Ρε συ κ εγώ αυτό σκεφτομουν τώρα! Προχθές που βγήκα να περπατήσω ήταν όλες οι πλατείες κ τα πάρκα γεμάτες λες κ δεν τρέχει τίποτα. Κ λέω όλοι αυτοί οι ανθρώποι δεν έχουν μεγαλύτερους ανθρώπους στην οικογένεια; Δεν τους νοιαζει τίποτα; 
Χθες έβλεπα συνέχεια φωτό από γνωστούς κ φίλους που είχανε μαζευτεί κ ψήνανε η είχαν πάει παραλίες!δε χρειάζεται να είσαι έγκυος για να προσεχείς, εγώ το θεωρώ δεδομένο ότι δεν πρέπει μα κάνουμε μαζώξεις...

• Μου αρέσει 3

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Ρε συ κ εγώ αυτό σκεφτομουν τώρα! Προχθές που βγήκα να περπατήσω ήταν όλες οι πλατείες κ τα πάρκα γεμάτες λες κ δεν τρέχει τίποτα. Κ λέω όλοι αυτοί οι ανθρώποι δεν έχουν μεγαλύτερους ανθρώπους στην οικογένεια; Δεν τους νοιαζει τίποτα; 
Χθες έβλεπα συνέχεια φωτό από γνωστούς κ φίλους που είχανε μαζευτεί κ ψήνανε η είχαν πάει παραλίες!δε χρειάζεται να είσαι έγκυος για να προσεχείς, εγώ το θεωρώ δεδομένο ότι δεν πρέπει μα κάνουμε μαζώξεις...

Mακάρι όλοι να το έβλεπαν έτσι! αλλά που???? η παιδεία μας είναι σε άλλα επίπεδα......

πρίν από 57 λεπτά , Marti είπε:

Καλημέρα κορίτσια! 

@Anastasia05 να χαίρεστε και το 2ο αγοράκι σας!!! 

Εγω εχω 3 4 μέρες νευρα.. Και χθες καναμε παιχνιδια το πρωί με τον άντρα μου χωρίς όμως να έρθουμε σε επαφή.. Και μετα απο καμια ωρα παω σε κάποια φάση για το νούμερο 2και βλεπω μια σταγονα καφε..παίρνω τηλ το γιατρό μ και μου είπε ότι ειναι παλιοω αιμα  μάλλον δεν είναι τίποτα και το παρακολουθούμε.. Δε ξαναέβγαλα αλλα φοβήθηκα πολυ.. Μετα επειδή πήγα και γω στας έξοχας επιτέλους με φίλους μετά από 2 μήνες οι φίλες μ που εχουν παιδιά μ παν οτο το χαν πάθει και αυτές.. Έχει καμία σας ανάλογη εμπειρία? 

Ναιιι ναι, don't worry! Η κολλητή κάπου στο 1ο τρίμηνο είδε αίμα μετά απ το σεξ. Χέστηκε πάνω της βέβαια η καημένη, είναι κ λίγο αγχώδης, αλλά τελικά τίποτα δεν ήταν, 4 κιλά βγήκε ο κύριος, μια μπάλα ενέργειας τώρα στα 2 του!

Κορίτσια, έχει κι άλλη απο δω ισχιαλγία?? (πόνος πίσω απ το πόδι, εκεί που τελειώνει ο γλουτός).

Σήμερα σηκώθηκα 6μιση ώρα με όλα να πονάνε (μέση, κοιλιά, λεκάνη) και το κλασσικό κατούρημα 3 σταγόνες λες κ μόλις έμεινα έγκυος! Πανικοβλήθηκα ότι θα μείνω ετσι μέχρι το τέλος (μπαινω στον 5ο την Παρασκευή)...

Μάλλον μεγαλώνει η Κιουρία και αγχώθηκαν τα μέσα μου :rolleyes:

Πάντως η ισχιαλγία είναι μακράν το σπαστικότερο! Διάβασα οτι συνήθως λαμβάνει χώρα λόγω βάρους αλλά μέσα σ'όλα, γραμμάριο δεν έχω πάρει τελικά...!

• Ευχαριστώ 1

JeY7p2.png

Διαφημίσεις

Just now, EugenJen είπε:

@Hliolousti @Anastasia05  @Renez ευχαριστώ κοριτσάρες μου!!

Μωρέ γενικά δεν είμαι υποχόνδρια και δεν αγχώνομαι για εμένα , απλά επειδή ο μπαμπάς μου τώρα τέλειωσε με ακτινοβολίες+χημειοθεραπείες κ είμαστε εν αναμονή χειρουργείου φοβάμαι για αυτόν μην του μεταφέρω κάτι!!!

εγώ σκέψου και στους γονείς μου που πήγα μετά από δυο μήνες , εννοείται δεν είχε φιλιά αγκαλιές και καθόμασταν σε απόσταση.

Καλά κάνεις κ προσέχεις κ για το μωρό σου κ για τον μπαμπά σου!!:)

Just now, OctoberMom είπε:

Ναιιι ναι, don't worry! Η κολλητή κάπου στο 1ο τρίμηνο είδε αίμα μετά απ το σεξ. Χέστηκε πάνω της βέβαια η καημένη, είναι κ λίγο αγχώδης, αλλά τελικά τίποτα δεν ήταν, 4 κιλά βγήκε ο κύριος, μια μπάλα ενέργειας τώρα στα 2 του!

Κορίτσια, έχει κι άλλη απο δω ισχιαλγία?? (πόνος πίσω απ το πόδι, εκεί που τελειώνει ο γλουτός).

Σήμερα σηκώθηκα 6μιση ώρα με όλα να πονάνε (μέση, κοιλιά, λεκάνη) και το κλασσικό κατούρημα 3 σταγόνες λες κ μόλις έμεινα έγκυος! Πανικοβλήθηκα ότι θα μείνω ετσι μέχρι το τέλος (μπαινω στον 5ο την Παρασκευή)...

Πάντως η ισχιαλγία είναι μακράν το σπαστικότερο! Διάβασα οτι συνήθως λαμβάνει χώρα λόγω βάρους αλλά μέσα σ'όλα, γραμμάριο δεν έχω πάρει τελικά...!

'μαγκωνει καμία βορά η μέση μου, αλλά μέχρι εκει,περνάει αμεσως! 

Σε πονάει το πρωί κ μετά περνάει ή είναι ίδιος ο πόνος όλη μέρα?

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Μη τους αφήνεις να σε επηρεάζουν αγάπη μου κ μη συγχιζεσαι ούτε με αυτούς..απεβαλλε όσο μπορείς τα νεύρα σου κ αντικατέστησε τα με κατανόηση κ αγάπη,κ εκείνοι ένιωθαν τόσο καιρό κλεισμένοι κ είναι ο δικός τους τροπος να ξεσκασουν κ να "επαναστατήσουν", κατανοώ πως το βλέπεις κ για εμένα χαζή μου ακούγεται η συμπεριφορά τους γτ είναι σαν να αναιρούν τον λόγο που φάγαμε όλη αυτή τη καραντίνα αλλά....

Ο καθένας μας κάνει ο,τι θεωρεί καλύτερο κ πιο σωστό..απλά χαμόγελα με την αφηριμαδα του κ εσύ συνέχισε να τηρείς όσο μπορείς τα μέτρα ασφαλείας για εσένα κ το νινι σου..

Έχεις εμάς ούτως ή άλλως,φίλες εξ αποστάσεως (έστω κ αναγκαστικής :tongue:)

Just now, EugenJen είπε:

ευχαριστώ κοριτσάρες μου!!

Μωρέ γενικά δεν είμαι υποχόνδρια και δεν αγχώνομαι για εμένα , απλά επειδή ο μπαμπάς μου τώρα τέλειωσε με ακτινοβολίες+χημειοθεραπείες κ είμαστε εν αναμονή χειρουργείου φοβάμαι για αυτόν μην του μεταφέρω κάτι!!!

εγώ σκέψου και στους γονείς μου που πήγα μετά από δυο μήνες , εννοείται δεν είχε φιλιά αγκαλιές και καθόμασταν σε απόσταση.

Εννοείται αυτό!! Αν προσέχει κ εκείνος αλλά κ εσείς φυσικά απέναντι του μην αγχώνεσαι.. τώρα που περιμένει κ την εγγονα δεν τον αγγίζει τίποτε σου λεωωωω:x

• Μου αρέσει 2

εγω πάνω αριστερα........ έντονος πόνος κάποιες στιγμές.... δεν μπορώ να γυρίσω στο κρεβάτι.

αυριο θα ρωτήσω γιατρό....

Just now, Renez είπε:

Μη τους αφήνεις να σε επηρεάζουν αγάπη μου κ μη συγχιζεσαι ούτε με αυτούς..απεβαλλε όσο μπορείς τα νεύρα σου κ αντικατέστησε τα με κατανόηση κ αγάπη,κ εκείνοι ένιωθαν τόσο καιρό κλεισμένοι κ είναι ο δικός τους τροπος να ξεσκασουν κ να "επαναστατήσουν", κατανοώ πως το βλέπεις κ για εμένα χαζή μου ακούγεται η συμπεριφορά τους γτ είναι σαν να αναιρούν τον λόγο που φάγαμε όλη αυτή τη καραντίνα αλλά.... 

Ο καθένας μας κάνει ο,τι θεωρεί καλύτερο κ πιο σωστό..απλά χαμόγελα με την αφηριμαδα του κ εσύ συνέχισε να τηρείς όσο μπορείς τα μέτρα ασφαλείας για εσένα κ το νινι σου.. 

Έχεις εμάς ούτως ή άλλως,φίλες εξ αποστάσεως (έστω κ αναγκαστικής :tongue:)

αυτο πρπ να κανω φιλη μου!!!! αλλά δεν ειναι κ ευκολο!!!!θα τα καταφέρωωωω!!!!!!

• Μου αρέσει 1

εγω πάνω αριστερα........ έντονος πόνος κάποιες στιγμές.... δεν μπορώ να γυρίσω στο κρεβάτι.

αυριο θα ρωτήσω γιατρό....

αυτο πρπ να κανω φιλη μου!!!! αλλά δεν ειναι κ ευκολο!!!!θα τα καταφέρωωωω!!!!!!

I know...αλλά(!) Όλα τα ωραία είναι δύσκολα..κ σίγουρα είναι ωραιότερο να έχουμε μέσα μας συγχώρεση κ αγάπη απ' ότι νεύρα..

Αχ καλέ έχω αρχίσει κ ακουγομαι σαν τα βιβλία κ τα βίντεο που διαβάζω χαχαχαχα

Ζεννννν....:ph34r:

• Χαχα 1

Just now, Renez είπε:

I know...αλλά(!) Όλα τα ωραία είναι δύσκολα..κ σίγουρα είναι ωραιότερο να έχουμε μέσα μας συγχώρεση κ αγάπη απ' ότι νεύρα..

Αχ καλέ έχω αρχίσει κ ακουγομαι σαν τα βιβλία κ τα βίντεο που διαβάζω χαχαχαχα

Ζεννννν....:ph34r:

ax teleiooo αυτό να είσαι ζεν!

εγω κπ μερες τα καταφέρνω! κπ άλλες όχι!

Διαφημίσεις

Just now, Anastasia05 είπε:

Καλά κάνεις κ προσέχεις κ για το μωρό σου κ για τον μπαμπά σου!!:)

'μαγκωνει καμία βορά η μέση μου, αλλά μέχρι εκει,περνάει αμεσως! 

Σε πονάει το πρωί κ μετά περνάει ή είναι ίδιος ο πόνος όλη μέρα?

Εεε, με πιάνει και μ'αφήνει, δηλαδή τώρα είμαι πολύ καλύτερα, αλλά στο ξύπνημα λέω "Χριστέ μου άμα φτάσω δλδ 9μηνών τί θα κάνω??"

• Λυπημένη/-ος 1

JeY7p2.png

ax teleiooo αυτό να είσαι ζεν!

εγω κπ μερες τα καταφέρνω! κπ άλλες όχι!

Καλά κ εγώ το προσπαθώ μη νομίζεις..αλλά γενικά δουλεύω με τον εαυτό μου αρκετά..ειδικα τους τελευταίους μήνες κ πραγματικά νιώθω όλο κ πιο ανάλαφρη..

Κ μόνο ότι πλέον μου βγαίνει ασυναίσθητα να λέω λόγια σαν αυτά που σου είπα πριν (αντί να τους βρίσω κ εγώ όπως θα έκανα παλιά!) Είναι μια εξέλιξη ;)

• Μου αρέσει 2

Εεε, με πιάνει και μ'αφήνει, δηλαδή τώρα είμαι πολύ καλύτερα, αλλά στο ξύπνημα λέω "Χριστέ μου άμα φτάσω δλδ 9μηνών τί θα κάνω??"

Πιέζεται το ισχιακό νεύρο,ίσως παραμείνει έτσι μέχρι το τέλος εννοώ χωρίς να αυξηθεί.. να ενημερώσεις τον γιατρό σου αν υπάρχει κάτι να σε ανακουφίζει. 

Για αρχή μπορείς να βάλεις ανάμεσα στα πόδια σου ενα μαξιλάρι όταν κοιμάσαι στο πλάι!:)

Κι όχι απότομες κινήσεις το πρωί, εγώ σηκώνομαι σαν κοτουλα μη σπάσω τ αυγα:D 

• Χαχα 1

Q1jtp2.png

Καλησπέρα κορίτσια μου!!!

2 μέρες έχω να μπω!!

Αλλά απ ότι διάβασα είστε όλες καλά!

Μόλις γύρισα απο την δουλειά...πρώτη μέρα σήμερα επιστροφής..ειμαι ψόφια!! Τώρα ξάπλωσα να νιώσω το νινί μου να με κλοτσαει λιγάκι γιατί όλη μέρα το κούρασα και αυτό..

Επίσης της πήρα σήμερα 3 κορδελιτσες από το μαγαζί και 2 φορμακια !! Λέτε να μου πουν και εμένα για αγόρι? Χαχαχα 

• Χαχα 2

Just now, Mariamaraki είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου!!!

2 μέρες έχω να μπω!!

Αλλά απ ότι διάβασα είστε όλες καλά!

Μόλις γύρισα απο την δουλειά...πρώτη μέρα σήμερα επιστροφής..ειμαι ψόφια!! Τώρα ξάπλωσα να νιώσω το νινί μου να με κλοτσαει λιγάκι γιατί όλη μέρα το κούρασα και αυτό..

Επίσης της πήρα σήμερα 3 κορδελιτσες από το μαγαζί και 2 φορμακια !! Λέτε να μου πουν και εμένα για αγόρι? Χαχαχα 

Να ξεκουραστείτε και οι δυο!

Έχεις κάνει υπερηχο μετά την αυχενική? Αν ναι λογικά δεν θα αλλάξει! 

Εγώ πήγα ένα μήνα+ μετά την αυχενική κ είχε φυτρώσει κουτσουνι! :P 

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...