Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!

Χρόνια πολλά σε όλες μας! Να μας χαίρονται τα παιδάκια μας και του χρόνου με το καλό να γιορτάσουμε κ με τα μωράκια μας που είναι τώρα στις κοιλιτσες μας!

@Anastasia05 με το καλό να υποδεχτεις το δεύτερο αγοράκι σου! Δυνατή ανατροπή!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Καλημέρα κορίτσια! 

@Anastasia05 να χαίρεστε και το 2ο αγοράκι σας!!! 

Εγω εχω 3 4 μέρες νευρα.. Και χθες καναμε παιχνιδια το πρωί με τον άντρα μου χωρίς όμως να έρθουμε σε επαφή.. Και μετα απο καμια ωρα παω σε κάποια φάση για το νούμερο 2και βλεπω μια σταγονα καφε..παίρνω τηλ το γιατρό μ και μου είπε ότι ειναι παλιοω αιμα  μάλλον δεν είναι τίποτα και το παρακολουθούμε.. Δε ξαναέβγαλα αλλα φοβήθηκα πολυ.. Μετα επειδή πήγα και γω στας έξοχας επιτέλους με φίλους μετά από 2 μήνες οι φίλες μ που εχουν παιδιά μ παν οτο το χαν πάθει και αυτές.. Έχει καμία σας ανάλογη εμπειρία? 

• Ευχαριστώ 1

6 ώρες πρίν, Hope89 είπε:

Τι του έμελε να πάθει του κακομοίρη!! Τουλάχιστον το ευχαριστηθηκαμε πριν στραβωσει το πράγμα.. το έχουμε πάθει κ εμείς αυτό παλιότερα.. Εύχομαι να το ξεπεράσει γρήγορα, ψυχολογικά κυρίως κ να μην αργήσει πολύ η επόμενη φορά!!!

Και εγώ το εύχομαι :D

Just now, Marti είπε:

Καλημέρα κορίτσια! 

Εγω εχω 3 4 μέρες νευρα.. Και χθες καναμε παιχνιδια το πρωί με τον άντρα μου χωρίς όμως να έρθουμε σε επαφή.. Και μετα απο καμια ωρα παω σε κάποια φάση για το νούμερο 2και βλεπω μια σταγονα καφε..παίρνω τηλ το γιατρό μ και μου είπε ότι ειναι παλιοω αιμα  μάλλον δεν είναι τίποτα και το παρακολουθούμε.. Δε ξαναέβγαλα αλλα φοβήθηκα πολυ.. Μετα επειδή πήγα και γω στας έξοχας επιτέλους με φίλους μετά από 2 μήνες οι φίλες μ που εχουν παιδιά μ παν οτο το χαν πάθει και αυτές.. Έχει καμία σας ανάλογη εμπειρία? 

Δεν είναι κάτι αγάπη μου,μην αγχώνεσαι,αυτά απλα υπαρχου μέσα μας κ με τις πράξεις βγαίνουν λίγα έτσι καφέ ..δεν νομίζω πως πρέπει να αγχωθεις..το χάρηκες τουλάχιστον??:)

Just now, Renez είπε:

Και εγώ το εύχομαι :D

Δεν είναι κάτι αγάπη μου,μην αγχώνεσαι,αυτά απλα υπαρχου μέσα μας κ με τις πράξεις βγαίνουν λίγα έτσι καφέ ..δεν νομίζω πως πρέπει να αγχωθεις..το χάρηκες τουλάχιστον??:)

Το χάρηκα ναι! ;-):P

• Χαχα 1

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κοριτσάκια μου!!!!

Να ρωτήσω όσες δουλεύετε πως πάτε με μέτρα προστασίας?Ανοίγει σήμερα επίσημα το γραφείο, και αναγκαστικά θα έρθω σε επαφή με κόσμο γιατί ολοι οι πελάτες ζητάνε εμένα, έχουμε πει βέβαια οτι θα μπαίνουν ενας ένας και όσο μπορώ θα τους προωθώ στις άλλες κοπέλες , έχω πάρει μάσκα μαζί μου , και αντισηπτικά .

Πιο πολύ ανησυχώ να μην κολλήσω για τους γονείς μου, για εμάς θεωρώ οτι ψιλό έχει μειωθεί ο κίνδυνος πλέον.. 

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Just now, EugenJen είπε:

Να ρωτήσω όσες δουλεύετε πως πάτε με μέτρα προστασίας?Ανοίγει σήμερα επίσημα το γραφείο, και αναγκαστικά θα έρθω σε επαφή με κόσμο γιατί ολοι οι πελάτες ζητάνε εμένα, έχουμε πει βέβαια οτι θα μπαίνουν ενας ένας και όσο μπορώ θα τους προωθώ στις άλλες κοπέλες , έχω πάρει μάσκα μαζί μου , και αντισηπτικά .

Πιο πολύ ανησυχώ να μην κολλήσω για τους γονείς μου, για εμάς θεωρώ οτι ψιλό έχει μειωθεί ο κίνδυνος πλέον.. 

Καλημέρα!!!!

Τί θα έλεγες αν είχες και ένα αντισηπτικό στο γραφείο σου για τους πελάτες και να βάζουν στα χέρια τους πριν πιάσουν οποιοδήποτε έγγραφο σου, στυλό κλπ;

Είναι το μόνο έξτρα που μπορώ να σκεφτώ γιατί όλα τα άλλα τα κάνεις ήδη!

Μόνο μην αγχώνεσαι γιατί κι αυτή η τρέλα που μας πιάνει μας κάνει αρρωστοφοβικους και μετά έχουμε αλλά τραβαλα...πχ θα φτερνιζεσαι και θα νομίζεις πως κάτι κόλλησες!Εφόσον προσέχεις,τίποτα δεν πρόκειται να κολλήσεις!!!!

Καλή ευκολία και καλή εβδομάδα σε όλες κορίτσια!

Just now, Marti είπε:

Καλημέρα κορίτσια! 

Καλημέρα κορίτσι μου!!!

Δεν έχω ανάλογη εμπειρία όμως έτσι όπως το περιγράφεις δεν ακούγεται ανησυχητικό!!!!Εφόσον κι ο γιατρός σε καθησύχασε όλα καλά!μη βάλεις με το νου σου το κακό!!!Κάτι απλό ήταν και πέρασε!!!!:)

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Ttx1p3.png

Just now, EugenJen είπε:

Συμφωνώ κι εγώ με το αντισηπτικό και τους πελάτες.

Ένα καλό πέρασμα το γραφείο σου όταν πηγαίνεις,να μη πιάνεις με τα χέρια σου το πρόσωπο σου,μαλλάκια πιασμενα και όσο πιο συχνά μπορείς πλύσιμο χέρια!:)

Καλή αρχή!!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Just now, Marti είπε:

Το χάρηκα ναι! ;-):P

Ε τι σκάς λοιπόν???:mrgreen:

@EugenJen μου συμφωνώ με την @Hliolousti μας(πως σε λένε?!) αν φοράς μάσκα κ μετά από κάθε συναλλαγή μαζί του βάζεις αντισηπτικό ή πλενεις χεράκια να μην αγχώνεσαι..εγώ εδώ στη δουλειά φοράω μάσκα οπότε μιλάω με κάποιον ή εξυπηρέτω εγώ κ γάντια συνεχώς..βέβαια οπότε είμαι χωρίς κόσμο την βγάζω τη μάσκα γτ με πνίγει!! 

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα!

Κορίτσια μου έχετε κατά νου και τα αντισηπτικα σπρέι! Εχει κ η dett..και η plane.. Η 1η έχει 2 διαφορετικά αρώματα, το ροζ μυρίζει έντονα δεν μ αρέσει, το plan... είναι και για παιχνιδια μωρών, πιο ηπιο. Εγω τα χρησιμοποιω στο σπιτι στα χαλια που κ που κ παααρα πολύ στο φροντιστήριο από τότε που γέννησα . Καρέκλα γραφειου, καθίσματα, πόμολα, στυλό και είδη γραφείου,ακόμα κ βιβλία,τετράδια! Θέλει από απόσταση για να μν κάνει λεκέ κ φυσικά να μν το εισπνέουμε.

Ας μην είμαστε υστερικές αλλά θέλει προσοχή όπως πάντα και με τη γρίπη. Τα αυτονόητα πρέπει να τηρούμε! Και τα ανσασερ σιχαίνομαι! Μετά με τα νεογέννητα εγώ φοβάμαι πιο πολύ!!!! Καλά Όχι πως δν με τρομάζει να γεννήσω κ να μν με αφήνουν να δω το μωρό επειδή έχω κολλήσει...αχ κορίτσια μου τι μας έλαχε!!!

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Renez είπε:

Ε τι σκάς λοιπόν???:mrgreen:

@EugenJen μου συμφωνώ με την @Hliolousti μας(πως σε λένε?!) αν φοράς μάσκα κ μετά από κάθε συναλλαγή μαζί του βάζεις αντισηπτικό ή πλενεις χεράκια να μην αγχώνεσαι..εγώ εδώ στη δουλειά φοράω μάσκα οπότε μιλάω με κάποιον ή εξυπηρέτω εγώ κ γάντια συνεχώς..βέβαια οπότε είμαι χωρίς κόσμο την βγάζω τη μάσκα γτ με πνίγει!! 

Δέσποινα με λένε κορίτσια μου!!!!!

• Μου αρέσει 2

Ttx1p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Christinα είπε:

Καλημέρα!

Κορίτσια μου έχετε κατά νου και τα αντισηπτικα σπρέι! Εχει κ η dett..και η plane.. Η 1η έχει 2 διαφορετικά αρώματα, το ροζ μυρίζει έντονα δεν μ αρέσει, το plan... είναι και για παιχνιδια μωρών, πιο ηπιο. Εγω τα χρησιμοποιω στο σπιτι στα χαλια που κ που κ παααρα πολύ στο φροντιστήριο από τότε που γέννησα . Καρέκλα γραφειου, καθίσματα, πόμολα, στυλό και είδη γραφείου,ακόμα κ βιβλία,τετράδια! Θέλει από απόσταση για να μν κάνει λεκέ κ φυσικά να μν το εισπνέουμε.

Ας μην είμαστε υστερικές αλλά θέλει προσοχή όπως πάντα και με τη γρίπη. Τα αυτονόητα πρέπει να τηρούμε! Και τα ανσασερ σιχαίνομαι! Μετά με τα νεογέννητα εγώ φοβάμαι πιο πολύ!!!! Καλά Όχι πως δν με τρομάζει να γεννήσω κ να μν με αφήνουν να δω το μωρό επειδή έχω κολλήσει...αχ κορίτσια μου τι μας έλαχε!!!

Αυτό της ντετ. το μπλε έχω κι εγώ για το σπίτι,οντως μυρίζει έντονα θα δοκιμάσω κ το άλλο που προτείνεις.

Q1jtp2.png

Just now, Hliolousti είπε:

Δέσποινα με λένε κορίτσια μου!!!!!

Εντσξει λοιπόν,ε μετά από τόσους μήνες πρέπει να γνωριζομαστε :)

Παράθεση

Το νέο,αγαπημένο και εξελιγμένο πινακακι μας λοιποοοον!!

@Eval αγοράκι(?) --} ΠΗΤ: 26/9 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκη) (μπήκε λαθραία στην ομάδα μας..χεχεχε)

@kristalenia αγοράκι --} ΠΗΤ: 5/10 (Κλινική Τσεπετη, Χανιά - Κριός)

@Mariamaraki κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 5/10 (Μαιευτήριο Έλενα)

@Irinoula86 αγοράκι --} ΠΗΤ: 8/10 (Κλινική Μητέρα)

@EugenJen κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 9/10 (Κλινική Ρέα - Λέων)

@Renez αγοράκι --} ΠΗΤ: 9/10 (Μαιευτήριο Έλενα - Δίδυμος)

@marianna1986 αγοράκι (?) Η ανατροπή της μέρας!! --} ΠΗΤ: 10/10 (Μαιευτήριο Ρέα - Καρκίνος)

@P.L.L. αγοράκι --} ΠΗΤ: 10/10 (Μαιευτήριο Αλεξάνδρα)

@Eva137 αγοράκι --} ΠΗΤ: 11/10 (Μαιευτήριο Αμερικής..)

@Hliolousti κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 12/10 (Μαιευτήριο Θεσσαλονίκης - Καρκίνος)

@Anastasia05 αγορακι ΠΗΤ: 13/10 (Κλινική Λητω - Σκορπιός)

@Jasmine@ 2(!) Κοριτσάκια (?) --} ΠΗΤ: 14/10 (Μαιευτήριο Πάτρας - Ιχθύς)

@AuroraS ?? --} ΠΗΤ: 15/10 (Μαιευτήριο Αρεταίειο)

@Vaso.D. αγορακι (?) --} 15/10 (Μαιευτήριο Ολύμπιον, Πάτρα - Ζυγός)

@DemiMom ?? ΠΗΤ: 17/10 (Κλινική Ρέα)

@Christinα κοριτσάκι(?) --} ΠΗΤ: 18/10 (Μαιευτήριο Ολύμπιον, Πάτρας)

@elenioz αγοράκι(?) --} ΠΗΤ: 19/10 (Μαιευτήριο Έλενα - Καρκίνος)

@Tsampika98 κοριτσάκι (?) --} ΠΗΤ: 20/10 

@Annou αγοράκι --} ΠΗΤ: 21/10 (Κλινική Γαία - Υδροχόος)

@Hope89 (2!) Κοριτσάκια (?) --} ΠΗΤ: 23/10 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκης)

@Marti αγορακι --} ΠΗΤ: 23/10 (Μαιευτήριο Διαβαλκανικό)

@OctoberMomκοριτσακι(?) --} ΠΗΤ: 23/10 (κλινική Λητώ)

@Thalia30κοριτσακι(?) --} ΠΗΤ: 26/10 (κλινική Λητώ)

@Ninamc κοριτσάκι (?) --} ΠΗΤ: 30/10 (Κλινική Ρέα)

@demifilolκοριτσακι(?) --} ΠΗΤ: 4/11 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκης) **μας ήρθε λίγο λαθραία αλλά τη θέλουμε :-)

Απολογισμός:

Μανουλες 25!!

Αγοράκια 12!!

Κοριτσάκια 13!!

• Μου αρέσει 7

Just now, Renez είπε:

Εντσξει λοιπόν,ε μετά από τόσους μήνες πρέπει να γνωριζομαστε :)

Το νέο,αγαπημένο και εξελιγμένο πινακακι μας λοιποοοον!!

@Eval αγοράκι(?) --} ΠΗΤ: 26/9 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκη) (μπήκε λαθραία στην ομάδα μας..χεχεχε)

@kristalenia αγοράκι --} ΠΗΤ: 5/10 (Κλινική Τσεπετη, Χανιά - Κριός)

@Mariamaraki κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 5/10 (Μαιευτήριο Έλενα)

@Irinoula86 αγοράκι --} ΠΗΤ: 8/10 (Κλινική Μητέρα)

@EugenJen κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 9/10 (Κλινική Ρέα - Λέων)

@Renez αγοράκι --} ΠΗΤ: 9/10 (Μαιευτήριο Έλενα - Δίδυμος)

@marianna1986 αγοράκι (?) Η ανατροπή της μέρας!! --} ΠΗΤ: 10/10 (Μαιευτήριο Ρέα - Καρκίνος)

@P.L.L. αγοράκι --} ΠΗΤ: 10/10 (Μαιευτήριο Αλεξάνδρα)

@Eva137 αγοράκι --} ΠΗΤ: 11/10 (Μαιευτήριο Αμερικής..)

@Hliolousti κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 12/10 (Μαιευτήριο Θεσσαλονίκης - Καρκίνος)

@Anastasia05 αγορακι ΠΗΤ: 13/10 (Κλινική Λητω - Σκορπιός)

@Jasmine@ 2(!) Κοριτσάκια (?) --} ΠΗΤ: 14/10 (Μαιευτήριο Πάτρας - Ιχθύς)

@AuroraS ?? --} ΠΗΤ: 15/10 (Μαιευτήριο Αρεταίειο)

@Vaso.D. αγορακι (?) --} 15/10 (Μαιευτήριο Ολύμπιον, Πάτρα - Ζυγός)

@DemiMom ?? ΠΗΤ: 17/10 (Κλινική Ρέα)

@Christinα κοριτσάκι(?) --} ΠΗΤ: 18/10 (Μαιευτήριο Ολύμπιον, Πάτρας)

@elenioz αγοράκι(?) --} ΠΗΤ: 19/10 (Μαιευτήριο Έλενα - Καρκίνος)

@Tsampika98 κοριτσάκι (?) --} ΠΗΤ: 20/10 

@Annou αγοράκι --} ΠΗΤ: 21/10 (Κλινική Γαία - Υδροχόος)

@Hope89 (2!) Κοριτσάκια (?) --} ΠΗΤ: 23/10 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκης)

@Marti αγορακι --} ΠΗΤ: 23/10 (Μαιευτήριο Διαβαλκανικό)

@OctoberMomκοριτσακι(?) --} ΠΗΤ: 23/10 (κλινική Λητώ)

@Thalia30κοριτσακι(?) --} ΠΗΤ: 26/10 (κλινική Λητώ)

@Ninamc κοριτσάκι (?) --} ΠΗΤ: 30/10 (Κλινική Ρέα)

@demifilolκοριτσακι(?) --} ΠΗΤ: 4/11 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκης) **μας ήρθε λίγο λαθραία αλλά τη θέλουμε :-)

Απολογισμός:

Μανουλες 25!!

Αγοράκια 12!!

Κοριτσάκια 13!!

Πάμε για ισοπαλια!??? Ιούνιο πιστεύω όλες θα ξέρουμε,μετά την β επιπέδου!

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

Just now, EugenJen είπε:

Kαλημέρα κορίτσι μου!εγω ευτυχώς δεν εχω επαφή με κόσμο απέξω. όσοι είμαστε μέσα στο γραφείο μόνο(περίπου στα 10 άτομα σταθεροί) τους έχω πει να μην με πλησιάζουν πολύ!και όσο μπορώ προωθω κόσμο κ εγω... φόρα μασκούλα αφού θα μπαίνει πολυς κόσμος...μην θεωρείς και τπτ δεδομένο και για εμάς...... εγώ θελω να σηκωθώ να φύγω σήμερα και να παω σπίτι μου.... ήρθαν όλοι κ μ ελεγαν είδα φίλους (10-15 ατόμα το σκ)περάσαμε πολυ ωραία!!!! καναμε πάρτυ σπίτι και καποια τετοια .... έχω συγχυστει.... τα νευρα μου είναι στο κόκκινο..... κ εγω ηθελα να δω φίλους και δεν είδα γτ φοβαμαι ρε κορίτσια και σημερα έχουν έρθει όλοι και μ λενε έτσι........

δεν αντέχω απο τα νεύρα μου σας λέω.....

• Μπερδεμένη/-ος 1
  • Λυπημένη/-ος 3

@Hliolousti @Anastasia05  @Renez ευχαριστώ κοριτσάρες μου!!

Μωρέ γενικά δεν είμαι υποχόνδρια και δεν αγχώνομαι για εμένα , απλά επειδή ο μπαμπάς μου τώρα τέλειωσε με ακτινοβολίες+χημειοθεραπείες κ είμαστε εν αναμονή χειρουργείου φοβάμαι για αυτόν μην του μεταφέρω κάτι!!!

Just now, Irinoula86 είπε:

Kαλημέρα κορίτσι μου!εγω ευτυχώς δεν εχω επαφή με κόσμο απέξω. όσοι είμαστε μέσα στο γραφείο μόνο(περίπου στα 10 άτομα σταθεροί) τους έχω πει να μην με πλησιάζουν πολύ!και όσο μπορώ προωθω κόσμο κ εγω... φόρα μασκούλα αφού θα μπαίνει πολυς κόσμος...μην θεωρείς και τπτ δεδομένο και για εμάς...... εγώ θελω να σηκωθώ να φύγω σήμερα και να παω σπίτι μου.... ήρθαν όλοι κ μ ελεγαν είδα φίλους (10-15 ατόμα το σκ)περάσαμε πολυ ωραία!!!! καναμε πάρτυ σπίτι και καποια τετοια .... έχω συγχυστει.... τα νευρα μου είναι στο κόκκινο..... κ εγω ηθελα να δω φίλους και δεν είδα γτ φοβαμαι ρε κορίτσια και σημερα έχουν έρθει όλοι και μ λενε έτσι........

δεν αντέχω απο τα νεύρα μου σας λέω.....

εγώ σκέψου και στους γονείς μου που πήγα μετά από δυο μήνες , εννοείται δεν είχε φιλιά αγκαλιές και καθόμασταν σε απόσταση.

• Μου αρέσει 2

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...