Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Renez είπε:

@Anastasia05 ενα μόνο θα σου πω, ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ!!:mrgreen:

Λοιποοοον...μπαίνω στο θέμα..

Σήμερα ξυπνήσαμε με πολύ γλυκά κ αγάπη με τον άντρα μου κ είπε ο γλυκός μου να προχωρήσουμε επιτέλους (αν θυμάστε μέχρι 3ο ήμασταν οκ ερωτικά κ όταν το είδε στην αυχενική σχηματισμένο παιδάκι επαθε σοκ κ ως τώρα 2 μήνες σχεδόν ήμασταν σε άποχη...)χαρά εγώ (στο κόκκινο οι ορμόνες μου εμένα τόσο καιρό ) λέω πάμε!! 

Ξεκινήσαμε λοιπόν κ παρότι ήμασταν αρκετά προσεκτικοί σε ένταση το ευχαριστήθηκαμε ομολογώ ( βέβαια καθώς πΑντα ήμουν σχετικά κλειστή κ σε συνδιασμό με το δίμηνο αποχής ήταν κυριολεκτικά σαν τη πρώτη μου φορα..στενά όσο δεν πάει!!) Κ εκεί που μετα μπηκα με ένα πλατύ χαμόγελο στο ντουζ τον ακούω να σκούζει..."ααα και να για αυτό δεν ήθελα! Κ το παιδί,τι έπαθε το παιδί?" Εγώ δε κατάλαβαινα κ ατάραχη τον ρώτησα τι εννοεί? Εκείνος αλλοφρον συνέχισε φωνάζοντας "έχω αίμα,έχω αίμα πάνω μου κ στο κρεβάτι!!"

Σοκ εγώ!! Η καρδιά έκανε ένα κενό,παγωσα.. αφού πήρα βαθυα αναπνοή συγκεντρώθηκα στο σώμα μου να καταλάβω αν αιμορραγω κ αν πονάω.. 

Μέχρι να συνειδητοποιήσω πως δεν νιώθω τπτ ούτε αιμορραγω μπαίνει στο μπάνιο με τη πιο γελοία φάτσα κ μου λέει "άστο,μην αγχώνεσαι..το παιδί είναι καλά μάλλον..εμένα ξεπαρθενιασες!!" 

Μόλις συνειδητοποιησα ότι τελικά το αίμα ήταν δικό του γτ είχε σκιστεί λίγο (μάλλον από το στένεμα) κ σκέφτηκα ότι τώρα θα με ξανά αγγίξει σε 5 μήνες στη καλύτερη έσκασα στα γέλια (ήθελα κ λίγο κλάμα βέβαια να ρίξω για τη στέρηση που θα ξανά φάω!!) Αλλά λέω κοίτα να δεις ο καημένος πάνω που ξεπέρασε τον εαυτό του έτυχε αυτό χαχαχαχα 

Ήθελα να σας το πω κυρίως γ να μη φρικαρετε αμέσως αν τύχει κάτι παρόμοιο κ ψάξτε πρώτα όλα τα ενδεχόμενα, βέβαια πήρα κ τον γιατρό μ κ είπε να παρακολουθήσω κ εμένα μπας κ βγάλω αλλά αφού δεν πονάω εγώ οκ.. περιττώ να σας πω ότι γέλασε κ ο γιατρός με την ατυχία του άντρα μου κ λέει "α τον κακομοιρη χαχαχαχα"

Έτσι ξεκίνησε το δικό μας μεξικάνικο λοιπόν πρωινό:mrgreen:

Λοιπόν μου είχε τύχει πριν χροοοοοοονια πολλά!! Θα τον πονάει λίγο καιρό κ την επόμενη φορά μπορεί να το ξαναπάθει αν δεν έχει κλείσει καλά καλά!! Απίστευτο όμως που έτυχε σε αυτή τη φάση!! Περαστικα!

Λοιπόν ρώτησα τον γιατρό... Όλες όσες μπαίνουν να γεννήσουν(ρώτησα για ιδιωτικό που θα πάω) κάνουν εξετάσεις στην μαμά κ τον συνοδό κ μέχρι να βγούνε τα αποτελέσματα (6 ώρες) δεν έρχονται σε επαφή με το μωράκι.. Κ όσο μπορούν τις απλώνουν στα δωμάτια , όσο μπορεί να γίνει αυτό κ ανάλογα πόσες γεννες γίνονται εκείνες τις μέρες.

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Anastasia05 είπε:

Λοιπόν μου είχε τύχει πριν χροοοοοοονια πολλά!! Θα τον πονάει λίγο καιρό κ την επόμενη φορά μπορεί να το ξαναπάθει αν δεν έχει κλείσει καλά καλά!! Απίστευτο όμως που έτυχε σε αυτή τη φάση!! Περαστικα!

Λοιπόν ρώτησα τον γιατρό... Όλες όσες μπαίνουν να γεννήσουν(ρώτησα για ιδιωτικό που θα πάω) κάνουν εξετάσεις στην μαμά κ τον συνοδό κ μέχρι να βγούνε τα αποτελέσματα (6 ώρες) δεν έρχονται σε επαφή με το μωράκι.. Κ όσο μπορούν τις απλώνουν στα δωμάτια , όσο μπορεί να γίνει αυτό κ ανάλογα πόσες γεννες γίνονται εκείνες τις μέρες.

Αρα το μωρο τρωει ξενο γαλα αν γεννηθει με καισαρικη η φτ κ ξεπερασει τις 6 ωρες .τι καλα? Πολυ ωραια το πανε χαχαψαχαχαχαχα

Γελαω 

Και επισης που βλεπεις το παιδι που μολις γεννησες?

Πως στο δειχνουν? Δν ακουμπα το βρεφος skin to skin?

Επεξεργάστηκαν by Ninamc
  • Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Αρα το μωρο τρωει ξενο γαλα αν γεννηθει με καισαρικη η φτ κ ξεπερασει τις 6 ωρες .τι καλα? Πολυ ωραια το πανε χαχαψαχαχαχαχα

Γελαω 

Κοίτα εγώ θα στείλω κ ενα μέιλ στο Λητώ να δω τι θα μου πουν κι από εκεί. Όταν μάθω περισσότερα θα ενημερώσω κ την ομάδα. 

Μη μας πιάνει πανικός!! Θα δούμε τι θα γίνει ,μπορεί μέχρι τον Οκτώβριο να αλλάξουν κάποια πράγματα

Just now, Ninamc είπε:

Γελαω 

Ίσως αν πας μια μέρα πριν να κάνεις εξετάσεις κ την άλλη γεννήσεις?? Φαντάζομαι μπορεί να γίνει αυτό. Για καισαρική. Τι να πω??

Q1jtp2.png

Κοίτα εγώ θα στείλω κ ενα μέιλ στο Λητώ να δω τι θα μου πουν κι από εκεί. Όταν μάθω περισσότερα θα ενημερώσω κ την ομάδα. 

Μη μας πιάνει πανικός!! Θα δούμε τι θα γίνει ,μπορεί μέχρι τον Οκτώβριο να αλλάξουν κάποια πράγματα

Χαλια μαυρα ευτυχως που ο γιατρος μας ειναι συγγενης και θα εχουμε αλλη αντιμετωπιση. Αλλιως κλαφτα Χαραλαμπε. 

Επειδη συγχυστηκα τωρα παω να βολταρω χαχαχα

Τραγικοι παντως ολοι τους!

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Κορίτσια μου καλησπέρα!!!επέστρεψα σπιτάκι μου!

@Anastasia05 συγχαρητήρια γερό και δυνατό να ναι μωρέ αν κ μας προδώσες τις κοριτσομανες αλλά δεν φταις εσύ τι να σε κάνουμε;;;ο άντρας σου φταίει για όλα !:angry:

@Renez τι να σου πω βρε πουλάκι μου;;;δεν σε αφήνουν να χαρείς !!!:D να πω ότι επιτέλους είδαμε και εμείς άσπρη μέρα! Και δεν ήταν καθόλου αμήχανα όπως το σκεφτόμουν , αλλά να μου πεις 4 μήνες έλλειψη ήταν αυτοί!!!πέσαμε με τα μούτρα!:mrgreen:

• Χαχα 2

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Just now, DemiMom είπε:

Just now, Ninamc είπε:

Χαλια μαυρα ευτυχως που ο γιατρος μας ειναι συγγενης και θα εχουμε αλλη αντιμετωπιση. Αλλιως κλαφτα Χαραλαμπε. 

Επειδη συγχυστηκα τωρα παω να βολταρω χαχαχα

Τραγικοι παντως ολοι τους!

Μη τσαντζιζεσαι! Δεν νομίζω να ισχύει αυτό! Είναι παράλογο αν συμβεί. Πάντως φίλη μου που γέννησε την Παρασκευή στο Ιασω υποβλήθηκε σε εξέταση πριν την εισαγωγή της (μιας και ήταν προγραμματισμένη καισαρική) και αμέσως μετά τον τοκετό όλα κύλησαν όπως γνωρίζουμε! Πάντως αν τελικά στα ιδιωτικά εφαρμοστεί αυτό εγώ προσωπικά θα πάω να γεννήσω στο δημόσιο. Δεν θα μου στερησουν το παιδί μου. (λες και αν υποβληθείς σε εξέταση κοντά στην ΠΗΤ, είσαι αποκλειστικά στο σπίτι σου κ πας μετά από δύο τρεις μέρες να γεννήσεις θα έχεις κολλήσει κορονοϊο από τον αέρα που εισπνέεις! Έλεος!) νευρίασα και γω τώρα :mad:

Just now, DemiMom είπε:

Μη τσαντζιζεσαι! Δεν νομίζω να ισχύει αυτό! Είναι παράλογο αν συμβεί. Πάντως φίλη μου που γέννησε την Παρασκευή στο Ιασω υποβλήθηκε σε εξέταση πριν την εισαγωγή της (μιας και ήταν προγραμματισμένη καισαρική) και αμέσως μετά τον τοκετό όλα κύλησαν όπως γνωρίζουμε! Πάντως αν τελικά στα ιδιωτικά εφαρμοστεί αυτό εγώ προσωπικά θα πάω να γεννήσω στο δημόσιο. Δεν θα μου στερησουν το παιδί μου. (λες και αν υποβληθείς σε εξέταση κοντά στην ΠΗΤ, είσαι αποκλειστικά στο σπίτι σου κ πας μετά από δύο τρεις μέρες να γεννήσεις θα έχεις κολλήσει κορονοϊο από τον αέρα που εισπνέεις! Έλεος!) νευρίασα και γω τώρα :mad:

Καλέ μη νευριαζετε χωρίς να ξέρουμε τι ακριβώς γίνεται!! Ξέρετε δηλαδή αν εφαρμόζεται το ίδιο στο δημόσιο? Ή αν ισχύει σε όλα τα ιδιωτικά το ίδιο?

Αν ήξερα ότι θα νευριαζατε δε θα έλεγα τιποτα:P 

έχουμε αρκετό καιρό μέχρι τότε κ ίσως βγάλουν αλλά πρωτόκολλα εισαγωγής

:)

• Χαχα 1

Q1jtp2.png

Πραγματικά δεν μπορώ να διανοηθώ ότι δεν θα αγκαλιασω-θηλασω το μωράκι μου, αλλά ας μν προτρεχουμε!!! Καλά έκανες και το είπες @Anastasia05, να είμαστε υποψιασμενες κ να τα ρωτήσουμε ολα.

Ασχετο εγω θελω να πω! Εχει ξεκινησει καμμια σας μαγνησιο? Ξεκίνησα κ νομιζω οτι με πειραζει στο στομάχι... εχετε παρατηρήσει κατι παρομοιο? Δν ειμαι σιγουρη ότι φταίει αυτό γτ τις 2 πρώτες μέρες δν με είχε πειράξει ενώ χθες κ σήμερα έχω φούσκωμα κ δυσφορία!

• Μου αρέσει 1
  • Μπερδεμένη/-ος 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Καλέ μη νευριαζετε χωρίς να ξέρουμε τι ακριβώς γίνεται!! Ξέρετε δηλαδή αν εφαρμόζεται το ίδιο στο δημόσιο? Ή αν ισχύει σε όλα τα ιδιωτικά το ίδιο?

Αν ήξερα ότι θα νευριαζατε δε θα έλεγα τιποτα:P 

έχουμε αρκετό καιρό μέχρι τότε κ ίσως βγάλουν αλλά πρωτόκολλα εισαγωγής

:)

Όχι βρε κατάλαβες πως το λέμε το "νευρίασα"! Καλά έκανες και μας το είπες όπως είπε και η @christina! Για το Αλεξάνδρα γνωρίζω μόνο που γέννησε γνωστή μου το Πασχα, ότι όλα ήταν φυσιολογικά και το μωρό μαζί με τη απ τη πρώτη στιγμή, απλά άνευ συνοδού (ούτε πατέρας) Σε αυτή τη φάση δεν ξέρω τι ισχύει! Όπως και να χει έχουμε καιρό μπροστά μας. 

• Μου αρέσει 1

@Christinα Εγώ παίρνω εδώ και εβδομάδες, δεν έχω δει να με πειράζει πουθενά. Τι ώρα το παίρνεις συνήθως; Εμένα μου είχε πει απογευματάκι μετά που έχω τσιμπήσει κάτι. 

Αχχ κορίτσια εγώ βγήκα βόλτα σήμερα με τον αντρουλη μου, που είχε κενό απο την δουλειά και περπάτησα πολύ το κατά ευχαριστήθηκα μετά από καιρό. Τώρα φυσικά είμαι τέζα έτοιμη για ύπνο ήδη :D

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, elenioz είπε:

@Christinα Εγώ παίρνω εδώ και εβδομάδες, δεν έχω δει να με πειράζει πουθενά. Τι ώρα το παίρνεις συνήθως; Εμένα μου είχε πει απογευματάκι μετά που έχω τσιμπήσει κάτι. 

Αχχ κορίτσια εγώ βγήκα βόλτα σήμερα με τον αντρουλη μου, που είχε κενό απο την δουλειά και περπάτησα πολύ το κατά ευχαριστήθηκα μετά από καιρό. Τώρα φυσικά είμαι τέζα έτοιμη για ύπνο ήδη :D

Το απογευματάκι 6.00 μου είπε να έχουν περάσει 3 ώρες από το ασβέστιο που το παίρνω 3.00. Σε ευχαριστώ, θα το παρακολουθήσω λίγες μέρες κ θα δω...

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Christinα είπε:

Πραγματικά δεν μπορώ να διανοηθώ ότι δεν θα αγκαλιασω-θηλασω το μωράκι μου, αλλά ας μν προτρεχουμε!!! Καλά έκανες και το είπες @Anastasia05, να είμαστε υποψιασμενες κ να τα ρωτήσουμε ολα.

Ασχετο εγω θελω να πω! Εχει ξεκινησει καμμια σας μαγνησιο? Ξεκίνησα κ νομιζω οτι με πειραζει στο στομάχι... εχετε παρατηρήσει κατι παρομοιο? Δν ειμαι σιγουρη ότι φταίει αυτό γτ τις 2 πρώτες μέρες δν με είχε πειράξει ενώ χθες κ σήμερα έχω φούσκωμα κ δυσφορία!

Περαστικα σου κοριτσι. Εγω οταν παιρνω μαγνησιο (οδηγια του γιατρου οταν ποναει η μεση μ, η νιωθω τραβηγματα στν κοιλια)  το πινω σε σκονη, δλδ διαλυμμενο με νερο, και παντα βραδυ για να χαλαρωνω και να κοιμαμαι ηρεμα. Ετσι μου ειχε πει.

Οποτε δν εχω νιωσει ενοχληση. Ρωτα αν μπορεις να το πινεις το βραδυ πριν τον υπνο

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, EugenJen είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα!!!επέστρεψα σπιτάκι μου!

@Anastasia05 συγχαρητήρια γερό και δυνατό να ναι μωρέ αν κ μας προδώσες τις κοριτσομανες αλλά δεν φταις εσύ τι να σε κάνουμε;;;ο άντρας σου φταίει για όλα !:angry:

@Renez τι να σου πω βρε πουλάκι μου;;;δεν σε αφήνουν να χαρείς !!!:D να πω ότι επιτέλους είδαμε και εμείς άσπρη μέρα! Και δεν ήταν καθόλου αμήχανα όπως το σκεφτόμουν , αλλά να μου πεις 4 μήνες έλλειψη ήταν αυτοί!!!πέσαμε με τα μούτρα!:mrgreen:

Κάνει δουλειά η έξοχη μάνα μου!! Χαχαχαχα

• Χαχα 1

Χρόνια μας πολλά κορίτσια! Σε λίγους μήνες θα είμαστε και επίσημα μανούλες (όσες δεν είμαστε ήδη)!:wink: Βέβαια πάνω-κάτω όλες μας έχουμε ανίψια, ζωάκια, βαφτιστήρια ή παιδάκια φίλων μας που αγαπάμε και φροντίζουμε, οπότε κατά κάποιο τρόπο είμαστε ήδη όλες μανούλες!!

Ο καημένος ο άντρας σου Renez τζάμπα τρόμαξε!:unsure: Κι εγώ με τον άντρα μου το είχαμε πάθει αυτό παλιότερα (πριν πολλά πολλά χρόνια, όταν είμασταν ακόμα στα ντουζένια μας)... περιττό να πω ότι για λίγο καιρό μετά δεν ξανακάναμε τίποτα!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

vNpVm5.png

2 ώρες πρίν, Renez είπε:

@Anastasia05 ενα μόνο θα σου πω, ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ!!:mrgreen:

Λοιποοοον...μπαίνω στο θέμα..

Σήμερα ξυπνήσαμε με πολύ γλυκά κ αγάπη με τον άντρα μου κ είπε ο γλυκός μου να προχωρήσουμε επιτέλους (αν θυμάστε μέχρι 3ο ήμασταν οκ ερωτικά κ όταν το είδε στην αυχενική σχηματισμένο παιδάκι επαθε σοκ κ ως τώρα 2 μήνες σχεδόν ήμασταν σε άποχη...)χαρά εγώ (στο κόκκινο οι ορμόνες μου εμένα τόσο καιρό ) λέω πάμε!! 

Ξεκινήσαμε λοιπόν κ παρότι ήμασταν αρκετά προσεκτικοί σε ένταση το ευχαριστήθηκαμε ομολογώ ( βέβαια καθώς πΑντα ήμουν σχετικά κλειστή κ σε συνδιασμό με το δίμηνο αποχής ήταν κυριολεκτικά σαν τη πρώτη μου φορα..στενά όσο δεν πάει!!) Κ εκεί που μετα μπηκα με ένα πλατύ χαμόγελο στο ντουζ τον ακούω να σκούζει..."ααα και να για αυτό δεν ήθελα! Κ το παιδί,τι έπαθε το παιδί?" Εγώ δε κατάλαβαινα κ ατάραχη τον ρώτησα τι εννοεί? Εκείνος αλλοφρον συνέχισε φωνάζοντας "έχω αίμα,έχω αίμα πάνω μου κ στο κρεβάτι!!"

Σοκ εγώ!! Η καρδιά έκανε ένα κενό,παγωσα.. αφού πήρα βαθυα αναπνοή συγκεντρώθηκα στο σώμα μου να καταλάβω αν αιμορραγω κ αν πονάω.. 

Μέχρι να συνειδητοποιήσω πως δεν νιώθω τπτ ούτε αιμορραγω μπαίνει στο μπάνιο με τη πιο γελοία φάτσα κ μου λέει "άστο,μην αγχώνεσαι..το παιδί είναι καλά μάλλον..εμένα ξεπαρθενιασες!!" 

Μόλις συνειδητοποιησα ότι τελικά το αίμα ήταν δικό του γτ είχε σκιστεί λίγο (μάλλον από το στένεμα) κ σκέφτηκα ότι τώρα θα με ξανά αγγίξει σε 5 μήνες στη καλύτερη έσκασα στα γέλια (ήθελα κ λίγο κλάμα βέβαια να ρίξω για τη στέρηση που θα ξανά φάω!!) Αλλά λέω κοίτα να δεις ο καημένος πάνω που ξεπέρασε τον εαυτό του έτυχε αυτό χαχαχαχα 

Ήθελα να σας το πω κυρίως γ να μη φρικαρετε αμέσως αν τύχει κάτι παρόμοιο κ ψάξτε πρώτα όλα τα ενδεχόμενα, βέβαια πήρα κ τον γιατρό μ κ είπε να παρακολουθήσω κ εμένα μπας κ βγάλω αλλά αφού δεν πονάω εγώ οκ.. περιττώ να σας πω ότι γέλασε κ ο γιατρός με την ατυχία του άντρα μου κ λέει "α τον κακομοιρη χαχαχαχα"

Έτσι ξεκίνησε το δικό μας μεξικάνικο λοιπόν πρωινό:mrgreen:

Τι του έμελε να πάθει του κακομοίρη!! Τουλάχιστον το ευχαριστηθηκαμε πριν στραβωσει το πράγμα.. το έχουμε πάθει κ εμείς αυτό παλιότερα.. Εύχομαι να το ξεπεράσει γρήγορα, ψυχολογικά κυρίως κ να μην αργήσει πολύ η επόμενη φορά!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...