Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Christinα είπε:

Μπράβο κορίτσι μου! Δωράκι  εκπληξη για τη μαμά στη γιορτή της! 2 αντρακια ποιος στη χάρη σου να σε προσέχουν! Γερά να είναι τα παιδάκια μας!

(Η αλήθεια είναι ότι κάπως αγχώθηκα τώρα...Μήπως φυτρώσει κ στο δικό μ τίποτα κ τσάμπα λέω η μπέμπα και η μπέμπα...Καλά λέει ο άντρας μου κρατησουυυυυ! Ας φάω μια κλωτσιά τώρα να ηρεμήσω! )

Κ εγώ αυτό λέω μη φυτρώσει τίποτα ξαφνικά κ τα ροζ συννεφάκια μου γίνουν μπλε!

Just now, Anastasia05 είπε:

Ευχάριστω πολύ κορίτσι μου!

Ειμασταν 70% κορίτσι στην αυχενικη!!! Σήμερα όμως το είδαμε καθαρά!!!! :x

Μετά την αυχενική σε υπέρηχο δεν είχατε δει κάτι;;

• Χαχα 2

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Christinα είπε:

Μπράβο κορίτσι μου! Δωράκι  εκπληξη για τη μαμά στη γιορτή της! 2 αντρακια ποιος στη χάρη σου να σε προσέχουν! Γερά να είναι τα παιδάκια μας!

(Η αλήθεια είναι ότι κάπως αγχώθηκα τώρα...Μήπως φυτρώσει κ στο δικό μ τίποτα κ τσάμπα λέω η μπέμπα και η μπέμπα...Καλά λέει ο άντρας μου κρατησουυυυυ! Ας φάω μια κλωτσιά τώρα να ηρεμήσω! )

Κι εγώ τόσο καιρό έλεγα κορίτσι θα με άκουγε το μωρό μου θα έλεγε ρε μαναααααααα!!!

Εντάξει νομίζω θα το συνηθισω γρήγορα να έχω 3 αντρες:mrgreen:

Just now, Jasmine@ είπε:

Κ εγώ αυτό λέω μη φυτρώσει τίποτα ξαφνικά κ τα ροζ συννεφάκια μου γίνουν μπλε!

Μετά την αυχενική σε υπέρηχο δεν είχατε δει κάτι;;

Μας είχε πει 70% κορίτσι δεν είχε φυτρώσει ακομη. Τώρα ήμουν μετά την αυχενικη!!!

Q1jtp2.png

Λοιποοοον! Γυρίσαμε από γιατρο! Το νινι πολύ καλά, έκανε γύρω γύρω ,οι μετρήσεις καλές καιιιιιι

Είδαμε τσουτσουνελι!!!! Το δώρο μου για σήμερα, ακόμη ένα αντρακι! Ο αντρας μου έκανε λίγο λυπημένη φατσουλα,αλλά του πέρασε αμέσως! Το είχαμε πιστέψει για κόρη, ευτυχως δεν πήρα μια φούξια κάπα που είχα βάλει στο ματι:razz:

Αγορομανα λοιπόν! :x

Αχ τί εκπληξηηηηη είναι αυτή τέτοια μερα κιόλας!!!

Αγορομανα με τα όλα σου!!!!Με το καλό κορίτσι μου!!!!Γερό και τυχερό να είναι!

Πωωωω πω η @Renez θα στήσει ξέφρενο χορό που αυξάνονται και πληθαίνουν οι τσουτσουρελες χαχαχαχα:lol:

• Ευχαριστώ 1
  • Χαχα 2

Ttx1p3.png

πρίν από 34 λεπτά , Anastasia05 είπε:

Λοιποοοον! Γυρίσαμε από γιατρο! Το νινι πολύ καλά, έκανε γύρω γύρω ,οι μετρήσεις καλές καιιιιιι

Είδαμε τσουτσουνελι!!!! Το δώρο μου για σήμερα, ακόμη ένα αντρακι! Ο αντρας μου έκανε λίγο λυπημένη φατσουλα,αλλά του πέρασε αμέσως! Το είχαμε πιστέψει για κόρη, ευτυχως δεν πήρα μια φούξια κάπα που είχα βάλει στο ματι:razz:

Καλα δν το πιστευω! Χαχαχαχαχα αντε με το καλο ο τσουτσουνιαρης!

Δν θα αγορασεις τπτ. Χαχαχα ολα μπλε παλι.με το καλο με το καλο! 

Παλι καλα δλδ που δν πηρες χαχαχαχ!

Μου βαζεις ιδεες τωρα να μην παρω τπτ ωσ την β επιπεδου χαχαχαχα

• Χαχα 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Ninamc είπε:

Καλα δν το πιστευω! Χαχαχαχαχα αντε με το καλο ο τσουτσουνιαρης!

Δν θα αγορασεις τπτ. Χαχαχα ολα μπλε παλι.με το καλο με το καλο! 

Παλι καλα δλδ που δν πηρες χαχαχαχ!

Μου βαζεις ιδεες τωρα να μην παρω τπτ ωσ την β επιπεδου χαχαχαχα

Δεν παίρνω τιποτα!!! Μου είπε 99.9% αγόρι!! Ευτυχώς όπως έχω ξαναπεί δεν είναι οοολα μπλε,έχω κ εκρου,κ λευκά,κόκκινα,γκρι,κιτρινα!!!

Κ το είδα κιόλας το τσουτσουνελι!!! Και στο 3d k στο κανονικό!!!!:P

Αν δεν έχει πάει κάποια κοπέλα για υπέρηχο μετά την αυχενικη, καλύτερα να μην ψωνίσει κάτι ακομη:D

Q1jtp2.png

Δεν παίρνω τιποτα!!! Μου είπε 99.9% αγόρι!! Ευτυχώς όπως έχω ξαναπεί δεν είναι οοολα μπλε,έχω κ εκρου,κ λευκά,κόκκινα,γκρι,κιτρινα!!!

Κ το είδα κιόλας το τσουτσουνελι!!! Και στο 3d k στο κανονικό!!!!:P

Αν δεν έχει πάει κάποια κοπέλα για υπέρηχο μετά την αυχενικη, καλύτερα να μην ψωνίσει κάτι ακομη:D

Αρα προσοντουχος κ αυτος χαχαχα! Με το καλο.! Γερο να ναι!

Εμεις δεν ειδαμε τσουτσουνι. Μας ειπε κορη (στο ρβ μετα την αυχενικη) μα θα περιμενω και το επομ ρβ πριν τη β επιπεδου. Ωστε να το σιγουρεψω χαχα

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Αρα προσοντουχος κ αυτος χαχαχα! Με το καλο.! Γερο να ναι!

Εμεις δεν ειδαμε τσουτσουνι. Μας ειπε κορη (στο ρβ μετα την αυχενικη) μα θα περιμενω και το επομ ρβ πριν τη β επιπεδου. Ωστε να το σιγουρεψω χαχα

Είδαμε κ φατσακι!!! Χουχουλιαζε κ έτριβε κ το πρόσωπο με τα χεράκια κ όσο τον ειδα μου φάνηκε αρκετά διαφορετικό το φατσακι από τον πρωτο μου!!! Θα δούμε καλύτερα στην β επιπέδου!!

3/6 έχω κανονίσει.

Όλο εκπλήξεις η ομάδα μας!

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

Q1jtp2.png

Είδαμε κ φατσακι!!! Χουχουλιαζε κ έτριβε κ το πρόσωπο με τα χεράκια κ όσο τον ειδα μου φάνηκε αρκετά διαφορετικό το φατσακι από τον πρωτο μου!!! Θα δούμε καλύτερα στην β επιπέδου!!

3/6 έχω κανονίσει.

Όλο εκπλήξεις η ομάδα μας!

Ζουζουνιαρης δλδ! 

Με το καλο η β επιπεδου κοριτσαρα!

Εγω βλεπω θα μαι η τελευταια που θα την κανει. Χαχα ειμαι η τελευταια Πητ του Οκτωβριου χαχαχα.

Θα ξαναπαω αρχες Ιουνιου για ρβ με τν γιατρο κ επειτα θα μ πει ποτε θα κλεισω για β επιπεδου.

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Ζουζουνιαρης δλδ! 

Με το καλο η β επιπεδου κοριτσαρα!

Εγω βλεπω θα μαι η τελευταια που θα την κανει. Χαχα ειμαι η τελευταια Πητ του Οκτωβριου χαχαχα.

Θα ξαναπαω αρχες Ιουνιου για ρβ με τν γιατρο κ επειτα θα μ πει ποτε θα κλεισω για β επιπεδου.

Ευχαριστώ!!

Δεν πειράζει!! Όλα στην ώρα τους!!:)

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά γλυκές μου μανουλες!! Όσες τα έχετε ακόμη στην κοιλίτσα σας παίρνετε μια γεύση φέτος κ απο του χρόνου ετοιμαστείτε για μεγάλες συγκινήσεις!!!

2 ώρες πρίν, Anastasia05 είπε:

Ωωω τι έκπληξη ήταν αυτή!!! Με το καλό ο αγοραρος λοιπόν!! Αλλος ένας προσοντουχος στην παρέα!! Θα έχει κ το αγοράκι σου καλύτερη παρειτσα!  

• Μου αρέσει 2

Just now, Jasmine@ είπε:

Την άλλη εβδομάδα που θα ξαναπάω θα του πω να τα ψάξει καλά!!! Να ξέρω τι να αγοράσω...

Πάρε λευκά ,να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο!!!:)

Just now, Hope89 είπε:

Χρόνια πολλά γλυκές μου μανουλες!! Όσες τα έχετε ακόμη στην κοιλίτσα σας παίρνετε μια γεύση φέτος κ απο του χρόνου ετοιμαστείτε για μεγάλες συγκινήσεις!!!

Ωωω τι έκπληξη ήταν αυτή!!! Με το καλό ο αγοραρος λοιπόν!! Αλλος ένας προσοντουχος στην παρέα!! Θα έχει κ το αγοράκι σου καλύτερη παρειτσα!  

Ευχαριστώ πολύ!!! Χρόνια πολλά σε όλες μας!!!

Άλλο ένα αντρακι μήπως κ φτάσουμε τα κορίτσια!!

:x

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

2 ώρες πρίν, Anastasia05 είπε:

Με το καλό ο μπεμπακος σου!! 

• Ευχαριστώ 1

@Anastasia05 ενα μόνο θα σου πω, ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ!!:mrgreen:

Λοιποοοον...μπαίνω στο θέμα..

Σήμερα ξυπνήσαμε με πολύ γλυκά κ αγάπη με τον άντρα μου κ είπε ο γλυκός μου να προχωρήσουμε επιτέλους (αν θυμάστε μέχρι 3ο ήμασταν οκ ερωτικά κ όταν το είδε στην αυχενική σχηματισμένο παιδάκι επαθε σοκ κ ως τώρα 2 μήνες σχεδόν ήμασταν σε άποχη...)χαρά εγώ (στο κόκκινο οι ορμόνες μου εμένα τόσο καιρό ) λέω πάμε!! 

Ξεκινήσαμε λοιπόν κ παρότι ήμασταν αρκετά προσεκτικοί σε ένταση το ευχαριστήθηκαμε ομολογώ ( βέβαια καθώς πΑντα ήμουν σχετικά κλειστή κ σε συνδιασμό με το δίμηνο αποχής ήταν κυριολεκτικά σαν τη πρώτη μου φορα..στενά όσο δεν πάει!!) Κ εκεί που μετα μπηκα με ένα πλατύ χαμόγελο στο ντουζ τον ακούω να σκούζει..."ααα και να για αυτό δεν ήθελα! Κ το παιδί,τι έπαθε το παιδί?" Εγώ δε κατάλαβαινα κ ατάραχη τον ρώτησα τι εννοεί? Εκείνος αλλοφρον συνέχισε φωνάζοντας "έχω αίμα,έχω αίμα πάνω μου κ στο κρεβάτι!!"

Σοκ εγώ!! Η καρδιά έκανε ένα κενό,παγωσα.. αφού πήρα βαθυα αναπνοή συγκεντρώθηκα στο σώμα μου να καταλάβω αν αιμορραγω κ αν πονάω.. 

Μέχρι να συνειδητοποιήσω πως δεν νιώθω τπτ ούτε αιμορραγω μπαίνει στο μπάνιο με τη πιο γελοία φάτσα κ μου λέει "άστο,μην αγχώνεσαι..το παιδί είναι καλά μάλλον..εμένα ξεπαρθενιασες!!" 

Μόλις συνειδητοποιησα ότι τελικά το αίμα ήταν δικό του γτ είχε σκιστεί λίγο (μάλλον από το στένεμα) κ σκέφτηκα ότι τώρα θα με ξανά αγγίξει σε 5 μήνες στη καλύτερη έσκασα στα γέλια (ήθελα κ λίγο κλάμα βέβαια να ρίξω για τη στέρηση που θα ξανά φάω!!) Αλλά λέω κοίτα να δεις ο καημένος πάνω που ξεπέρασε τον εαυτό του έτυχε αυτό χαχαχαχα 

Ήθελα να σας το πω κυρίως γ να μη φρικαρετε αμέσως αν τύχει κάτι παρόμοιο κ ψάξτε πρώτα όλα τα ενδεχόμενα, βέβαια πήρα κ τον γιατρό μ κ είπε να παρακολουθήσω κ εμένα μπας κ βγάλω αλλά αφού δεν πονάω εγώ οκ.. περιττώ να σας πω ότι γέλασε κ ο γιατρός με την ατυχία του άντρα μου κ λέει "α τον κακομοιρη χαχαχαχα"

Έτσι ξεκίνησε το δικό μας μεξικάνικο λοιπόν πρωινό:mrgreen:

• Χαχα 11

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...