Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Anastasia05 είπε:

Μάλλον δε το γλυτώνω να θηλάζουν κ λίγο παρεα:D

Χαλαρώνετε παρέα!!! χαλαρός σαν τη μαμά! Πραγματικά οι ακαλιτσες,το χουζουρεμα κ το αραγμα στο κρεβάτι παρεα, άλλο πράγμα! :x

Δεν αργουν!!! Λίγοι μήνες ακόμη κ θα χρειαστεί να αλλάξεις πάλι το πινακακι κ να βάλεις ημερομηνίες γέννησης!

Ανυπομονώ!! Κ να δω ποια θα είναι η πρώτη να μας πει την εμπειρία της κ ποια τελευταία που θα φρικαρει ακούγοντας εμάς κ περιμένοντας να γεννήσει επιτέλους κ εκείνη :P

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Renez είπε:

Ανυπομονώ!! Κ να δω ποια θα είναι η πρώτη να μας πει την εμπειρία της κ ποια τελευταία που θα φρικαρει ακούγοντας εμάς κ περιμένοντας να γεννήσει επιτέλους κ εκείνη :P

Μάντεψε....8-)

καλημερα σε όλες! Να είμαστε καλά κ του χρόνου να γράφουμε πάλι για τα κατορθώματα τους!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

SqfGp3.png

Παρότι τώρα δε προλαβαίνω γτ πάμε στους δικούς μου για φαγητό...το απόγευμα θυμιστε μου να σας πω την υπέροχη....πικάντικη πρωινή μου ιστορία με τον σύζυγό!! Να δω κ πως θα είμαι ως τότε!!

Φιλουθκια!!

• Χαχα 3

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Παρότι τώρα δε προλαβαίνω γτ πάμε στους δικούς μου για φαγητό...το απόγευμα θυμιστε μου να σας πω την υπέροχη....πικάντικη πρωινή μου ιστορία με τον σύζυγό!! Να δω κ πως θα είμαι ως τότε!!

Φιλουθκια!!

Πρόλαβες όμως να βάλεις φυτιλιες!!! Να στείλεις να μας πεις το απόγευμα!!;)

Q1jtp2.png

Καλημέρα κορίτσια και χρόνια πολλά σε όλες μας!!!!!

Σε όσες έχουν ήδη τα παιδάκια τους αγκαλιά αλλά και σε όσες τα έχουμε μέσα στην κοιλίτσα μας!!:x

Του χρόνου να γιορτάσουμε αγκαλιά με τα νινια μας!

Ανυπομονώ να έρθει ο 10ος ο μήνας ο καλός κορίτσια κάθε μέρα όλο και πιο πολύ!

@Renez σήμερα το μενού θα έχει πολύ μάσα!Έτσι για να το γλεντήσει και το μπεμπε!(καλά,όχι ότι χθες δεν είχε!:P)

@Ninamc χαίρομαι πολύ που είσαι καλά!τώρα διάβασα όλα σας τα μηνύματα και χαίρομαι που το ξεπέρασες και έκανες και αυτή την υπέροχη βόλτα με την μεξικάνικη οικογένεια!!!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Ttx1p3.png

Κοριτσια πειτε μ συνταγη για σωσ με γιαουρτι , να συνοδευσω τα λαχταριστα κεφτεδακια μ!

Περιμενω..

Οι αντρες μου, βγηκαν και μου εφεραν την αγαπημενη μου μυρωδια..

Γαρδενια..

Ευχομαι να περασετε ολες καλα και του χρονου να παρετε τα πρωτα σας δωρακια ως μανουλες.

@Hliolousti @Eva137 ευχαριστω κοριτσια μ!

Χρονια σας πολλα και του χρονου με τα παιδαρουνια!

Θα χουμε πολλες μεξικανικες οικογενειες, ολο Μελι και Ζαχαρη!

• Μου αρέσει 2

DBPwp2.pngPwi7p3.png

8 ώρες πρίν, Anastasia05 είπε:

Να ζυγιστεις αύριο πρωί πριιιιν φας! Τώρα τι λέει, μη δίνεις πολυ σημασία!

Όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο εύκολα θα μπαίνουν! Δεν είναι μόνο δικά μας τα κιλά! Είναι το νινι,τα αμνιακα υγρά,ο πλακούντας,ένα σωρό πράγματα!! Κ τώρα είναι η φάση που παίρνει πολύ βάρος το μωράκι κ όλα τα υπόλοιπα αυξάνονται μαζί του!

:)

Kalimera koritsiaaaaa!!!Xronia mas polla mas euxomai mellontikes manoulitses!!!Na exoume tou xronou oooles stin agkalitsa mas ygiestata mwrakia!!!

ZUGISTIKA - 1,5 kl katw!!Ftaiei pou mallon den eixa paei toualeta!!Hahahahah.Tsaba frikara xtes.(min parexigithw,oxi gia ta kila,alla pou egine mesa se 2 meres)Pantws i koilia exei megalwsei exei megalwsei.:P

• Μου αρέσει 2

Just now, Ninamc είπε:

Κοριτσια πειτε μ συνταγη για σωσ με γιαουρτι , να συνοδευσω τα λαχταριστα κεφτεδακια μ!

Περιμενω..

Οι αντρες μου, βγηκαν και μου εφεραν την αγαπημενη μου μυρωδια..

Γαρδενια..

Ευχομαι να περασετε ολες καλα και του χρονου να παρετε τα πρωτα σας δωρακια ως μανουλες.

@Hliolousti @Eva137 ευχαριστω κοριτσια μ!

Χρονια σας πολλα και του χρονου με τα παιδαρουνια!

Θα χουμε πολλες μεξικανικες οικογενειες, ολο Μελι και Ζαχαρη!

Εγώ κάνω μια με ένα περίπου κεσεδάκι γιαούρτι , 1 κ.γ μέλι, 1 κ.γ ξύδι, 1 κ.γ μαγιονέζα, λίγο ελαιόλαδο, ελάχιστο σκόρδο (ανάλογα κ τα γούστα) λίγο δυόσμο (φρέσκο ή ξερό) :)

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Λοιποοοον! Γυρίσαμε από γιατρο! Το νινι πολύ καλά, έκανε γύρω γύρω ,οι μετρήσεις καλές καιιιιιι

Είδαμε τσουτσουνελι!!!! Το δώρο μου για σήμερα, ακόμη ένα αντρακι! Ο αντρας μου έκανε λίγο λυπημένη φατσουλα,αλλά του πέρασε αμέσως! Το είχαμε πιστέψει για κόρη, ευτυχως δεν πήρα μια φούξια κάπα που είχα βάλει στο ματι:razz:

Αγορομανα λοιπόν! :x

• Μου αρέσει 11
  • Χαχα 2

Q1jtp2.png

Λοιποοοον! Γυρίσαμε από γιατρο! Το νινι πολύ καλά, έκανε γύρω γύρω ,οι μετρήσεις καλές καιιιιιι

Είδαμε τσουτσουνελι!!!! Το δώρο μου για σήμερα, ακόμη ένα αντρακι! Ο αντρας μου έκανε λίγο λυπημένη φατσουλα,αλλά του πέρασε αμέσως! Το είχαμε πιστέψει για κόρη, ευτυχως δεν πήρα μια φούξια κάπα που είχα βάλει στο ματι:razz:

Ελααα ρε :x:x

Καλώς να δεχτείς και το δεύτερο αγοράκι!!! 

Που είναι η @Renez να κάνει πάρτι :P

• Χαχα 2

Με το καλό κ ο δεύτερος γιος λοιπόν!!!! 
η renez τι σε είχε βάλει σου πινακακι;;; Πολλές ανατροπές βλέπω!!!

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Με το καλό κ ο δεύτερος γιος λοιπόν!!!! 
η renez τι σε είχε βάλει σου πινακακι;;; Πολλές ανατροπές βλέπω!!!

Ευχάριστω πολύ κορίτσι μου!

Ειμασταν 70% κορίτσι στην αυχενικη!!! Σήμερα όμως το είδαμε καθαρά!!!! :x

Q1jtp2.png

Ευχάριστω πολύ κορίτσι μου!

Ειμασταν 70% κορίτσι στην αυχενικη!!! Σήμερα όμως το είδαμε καθαρά!!!! :x

Μπράβο κορίτσι μου! Δωράκι  εκπληξη για τη μαμά στη γιορτή της! 2 αντρακια ποιος στη χάρη σου να σε προσέχουν! Γερά να είναι τα παιδάκια μας!

(Η αλήθεια είναι ότι κάπως αγχώθηκα τώρα...Μήπως φυτρώσει κ στο δικό μ τίποτα κ τσάμπα λέω η μπέμπα και η μπέμπα...Καλά λέει ο άντρας μου κρατησουυυυυ! Ας φάω μια κλωτσιά τώρα να ηρεμήσω! )

• Χαχα 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...