Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Marti είπε:

Χαχααχ.. Και γω νιώθω οτι κάποιες στιγμές οπως τώρα οτι  η κοιλιά μ μεγάλωσε αποτομα σε σχέση με πριν από κανα 2ωρο κατι που λογικά δε γίνεται.. Μαλλον φούσκωμα είναι αν και οι μαμάδες που εχουν και άλλο παιδί έχουν περισσότερη εμπειρία.. Πάντως διαβάσα ότι μεταξύ 17και 20εβδ.το μωρό μεγαλώνει εκπληκτικά γρήγορα αρα μήπως και η κοιλιά? Μπερδεύτηκα:unsure:

Τι βράδυ ίσως φαίνεται πιο μεγάλη! Το πρωί συνήθως είναι πιο μαζεμένη!

Τώρα στη δεύτερη εγκυμοσύνη μεγάλωσε πιο γρήγορα η κοιλίτσα μου,έτσι μου φαίνεται

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Annou είπε:

Kalispera koritsia mou!Bainw arga k otan bainw sunithws exete pei ta nea tis imeras k den sas prolavainwwww:confused:

Koritsia exw parei konta 5 kila.O thodoris mou leei mesa se 2 meres megalwse i koilia mou apotoma.Kai ontws aisthanomai san na fouskwse polu xafnika!To xei pathei kamia i epeidi efaga souvlakia ta pira etsi xafnika??:rolleyes:

Ακριβώς το ίδιο μου είπε ο άντρας μου σήμερα για την κοιλιά μου, κιλά ακόμα δεν έχω πάρει αλλά η κοιλιά πεταχτήκε!!

C1JTp3.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Χαχαχαχαχαχαχα πόσα έφαγες πια????

Ε πετάγεται σιγά σιγά η κοιλίτσα έχει νινι μέσα!!

Λίγο τα σουβλάκια,λίγο το νινι, κοιλιά είναι θα φανεί!!!

Efaga mono i kaimenoula!!ahahahah pragmatika sas lew.Zugistika twra k lew wtf?eixa 3 meres na zugistw.Pira 2 kila se duo meres?ginontai auta ta pragmata???Tipota telos!Apo avrio kommena ola!!

Just now, Marti είπε:

Χαχααχ.. Και γω νιώθω οτι κάποιες στιγμές οπως τώρα οτι  η κοιλιά μ μεγάλωσε αποτομα σε σχέση με πριν από κανα 2ωρο κατι που λογικά δε γίνεται.. Μαλλον φούσκωμα είναι αν και οι μαμάδες που εχουν και άλλο παιδί έχουν περισσότερη εμπειρία.. Πάντως διαβάσα ότι μεταξύ 17και 20εβδ.το μωρό μεγαλώνει εκπληκτικά γρήγορα αρα μήπως και η κοιλιά? Μπερδεύτηκα:unsure:

Egw tin Deutera bainw 17i.Mallon megalwnei to mwraki mou!!Ekei to rixnw filenada.Kai oxi tpt allo simera ekana 2 wres douleies sto spiti k xtes alles 2 siderwma.Pws ta pira auta ta kila enas theos xerei!:oops:

Just now, Annou είπε:

Efaga mono i kaimenoula!!ahahahah pragmatika sas lew.Zugistika twra k lew wtf?eixa 3 meres na zugistw.Pira 2 kila se duo meres?ginontai auta ta pragmata???Tipota telos!Apo avrio kommena ola!!

Egw tin Deutera bainw 17i.Mallon megalwnei to mwraki mou!!Ekei to rixnw filenada.Kai oxi tpt allo simera ekana 2 wres douleies sto spiti k xtes alles 2 siderwma.Pws ta pira auta ta kila enas theos xerei!:oops:

Να ζυγιστεις αύριο πρωί πριιιιν φας! Τώρα τι λέει, μη δίνεις πολυ σημασία!

Όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο εύκολα θα μπαίνουν! Δεν είναι μόνο δικά μας τα κιλά! Είναι το νινι,τα αμνιακα υγρά,ο πλακούντας,ένα σωρό πράγματα!! Κ τώρα είναι η φάση που παίρνει πολύ βάρος το μωράκι κ όλα τα υπόλοιπα αυξάνονται μαζί του!

:)

Q1jtp2.png

Just now, Annou είπε:

Για τα κιλά από ότι κατάλαβα παίζουν πολλά ρόλο.. Εγω ειμαι ακόμα στα 2,5 κ η αλήθεια είναι ότι θα προσπαθήσω αν όλα πηγαινουν κλ να μη το ξεφτίλισω γιατί ειμαι travel size κ φοβάμαι τη δυσκολία στη κίνηση λόγω βάρους.. Θ μου ρίχνουν κλωτσια κ θ τσούλαω:P

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα!

Αυτά τα κιλά πως μπαίνουν έτσι τα άτιμα! Εγώ έχω πάρει 3 και χωρίς να κάνω ατασθαλίες... Έτσι απ' το πουθενά! 

Η κοιλιά κλασικά κάθε πρωί είναι μικρούλα και στο τέλος της μέρας λες και είμαι ετοιμογεννη:mellow:

Σήμερα είχα κ εγώ πολλές καουρες, μάλλον φταίει που ήπια λιγη πορτοκαλάδα με ανθρακικό... Περαστικά @Ninamc!!!:cry:  Στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα πολλές καουρες τόσο ενοχλητικές που πολλές φορές κοιμόμουν στο κρεβάτι καθιστη. Και δεν μπορώ να πω ότι βγήκε το παιδί με μαλλουρα αλλά τώρα έχει πολυ μακρύ μαλλί που όσο της το κόβω άλλο τόσο μακραινει! Τώρα είμαι καλύτερα με τις καούρες κ ελπίζω να μην εχω τα ίδια στο μέλλον...

• Ευχαριστώ 1

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Just now, Annou είπε:

Μαναρακι μουη τρελαίνεσαι κ προς Θεούην αφήσεις το μωρό μας μυστικό τρελό μαμα!!

Κ εγώ δείχνει ότι πήρα 5.5 κιλά (τα οποία για τον 5ο μήνα κ τον σωματότυπο μου- αδύνατη 1.64-τα βρήκε μιααα χαρά ο γιατρός) κ τα 2 μπήκαν σε 1-1.5 εβδομάδα έτσι ξαφνικά (που λέει κ ο φιλτατος Ρεμος) !!

Επίσης αυτό με τη κοιλιά έκανα το γκάλοπ μου γτ κ σε εμένα το πρωί φεύγει όλη σχεδόν είναι όπως στον 3ο μήνα κ όσο περνάει η ώρα εκτροχιάζεται κ τη νιώθω κιόλας να τσικωνει στο στομάχι,είναι επειδή όσο περνάει η ημέρα βαραινουμε κ πριζομαστε παντού,κοιλια-ποδια-χερια..

Σήμερα έφυγα το μεσημέρι από τη δουλειά κουρασμένη κ ήταν τούρλα η κοιλιά,γυρνάει σπίτι ο άντρας μου το βράδυ -ξεκουραστη εγω- κ έψαχνε να τη βρει!! Μου λέει "τι έκανες στο γιο μου?!":tongue:

Φυσικά κ να προσέχεις τι τρως(γενικά όχι μόνο στην εγκυμοσύνη που είμαι σίγουρη εσύ το κάνεις) αλλά μη τρελαίνεσαι,ζήσε το,ποιος ξέρει αν θα το ξανά ζήσουμε ε?!

Άντε καληνύχτα (εγώ σηκώθηκα γτ πεινάω κ περιμένω το τοστ μου χαχαχχα):x

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια μου τί κάνετε? Τις τελευταίες μέρες μπήκα πολύ λίγο και φευγαλέα να σας διαβάσω, αλλά δεν είχα καθόλου χρόνο να γράψω. Ερχότανε υποψήφιοι αγοραστές να δούνε το σπίτι μας, οπότε έπρεπε να το έχω συγυρισμένο στην εντέλεια και μετά να φεύγω και να κάνω βόλτες μόνη μου όσο ο μεσίτης τους το έδειχνε (τώρα που είναι και τα μαγαζιά κλειστά δεν έχω και πού να πάω, οπότε απλά κόβω βόλτες με το αυτοκίνητο ή με τα πόδια).

Renez μου, τί ωραία που είδατε τον παίδαρο αραχτό στην κοιλίτσα!:) Έτσι να παίρνουμε όλες σειρά!!

Αχ, Νινα τί τραβάς κι εσύ και όλες οι έγκυες με τα στομάχια μας! Χαίρομαι που νιώθεις καλύτερα τώρα!

Εν τω μεταξύ σας διάβαζα πριν που λέγατε για παγωτά και σουβλάκια και μου έτρεχαν τα σάλια... μου έχει ανοίξει η όρεξη αλλά πρέπει να υπενθυμίζω στον εαυτό μου ότι αν τα φάω όλα αυτά θα βαρυστομαχιάσω!:wacko:

9 hours ago, Jasmine@ said:

Χαχαχαχχαχα άλλος ένας χεσμενος (ευχαριστημενος ήθελα να πω) πελάτης!

Ευτυχεσμένος θα έλεγα εγώ... κάτι τέτοια λογοπαίγνια κάνει ο μπαμπάς μου και μου τα έχει κολλήσει, δε φταίω!;)

3 hours ago, Annou said:

Kalispera koritsia mou!Bainw arga k otan bainw sunithws exete pei ta nea tis imeras k den sas prolavainwwww:confused:

Koritsia exw parei konta 5 kila.O thodoris mou leei mesa se 2 meres megalwse i koilia mou apotoma.Kai ontws aisthanomai san na fouskwse polu xafnika!To xei pathei kamia i epeidi efaga souvlakia ta pira etsi xafnika??:rolleyes:

Κι εγώ πάντως που είχα βάλει από πριν 2,5-3 κιλά, μέσα σε μια μέρα προχθές έβαλα άλλο 1 και λέω τί έγινε τώρα? Μπορεί να είναι και από την δυσκοιλιότητα βέβαια, γιατί κι εγώ είχα μέρες να κάνω νούμερο δυο (και δεν παίρνω και σίδηρο), αλλά πλέον νομίζω ότι είναι λίγο από όλα. Έβλεπα στο youtube βιντεάκια που ανέβαζαν διάφορες έγκυες πώς ήταν η κοιλιά τους κάθε εβδομάδα της εγκυμοσύνης και πραγματικά της καθεμίας η κοιλιά αυξάνονταν με τελείως διαφορετικούς ρυθμούς... σε κάθε βίντεο όμως παρατήρησα ότι η μεγάλη διαφορά ήταν μεταξύ 18ης-22ης εβδομάδας, οπότε πιστεύω ότι πραγματικά από εδώ και πέρα και τα κιλά θα μπαίνουν και οι κοιλιές θα φουσκώνουν πιο γρήγορα!

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

vNpVm5.png

Καλημέρα!! Χρόνια πολλά σε όλες τις μανουλες!!!

Του χρόνου θα είμαστε ακόμη περισσότερες!! Εύχομαι σε όλες μας με το καλό να μας έρθουν όλα τα νινακια :x 

Καλημερα!! Να μαστε καλα κοριτσο_αγορο_μανουλες μου! Χρονια μας πολλα!

ΓΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΕΣ ΕΥΧΟΜΑΙ! ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσουδια μου!!!!!

Χρόνια πολλά κ καλά σε όλες τις μανουλες που έχετε ήδη τα αγγελούδια σας αγκαλιά μα κ σε εμάς τις υπόλοιπες που τα έχουμε στη κοιλίτσα μας κ τα λαχταραμε τόσο!!

Σήμερα είναι η μέρα που μπορούμε να φάμε οοο,τι συζητάμε τόσες μέρες γιατί..... ΓΙΟΡΤΆΖΟΥΜΕ :D

• Χαχα 2

Just now, Renez είπε:

Καλημέρα κοριτσουδια μου!!!!!

Χρόνια πολλά κ καλά σε όλες τις μανουλες που έχετε ήδη τα αγγελούδια σας αγκαλιά μα κ σε εμάς τις υπόλοιπες που τα έχουμε στη κοιλίτσα μας κ τα λαχταραμε τόσο!!

Σήμερα είναι η μέρα που μπορούμε να φάμε οοο,τι συζητάμε τόσες μέρες γιατί..... ΓΙΟΡΤΆΖΟΥΜΕ :D

Επειδη τις υπόλοιπες μέρες είμαστε μέσα στη στέρηση??!:P

Σήμερα τα παιδιά μου ξύπνησαν παρέα από τις 7!! Ο μικρός κλωτσαγε απ' έξω κ η μικρή από μέσα!!:x

Q1jtp2.png

Επειδη τις υπόλοιπες μέρες είμαστε μέσα στη στέρηση??!:P

Σήμερα τα παιδιά μου ξύπνησαν παρέα από τις 7!! Ο μικρός κλωτσαγε απ' έξω κ η μικρή από μέσα!!:x

Φίλη αν κάτσει κ τα θηλάζεις κ μαζί θα είναι υπέροχο.... Εννοείται θα βγάζεις κ φωτό!!

Σαν εικόνα από παραμύθι:x

Κ εμένα σήμερα ο μάγκας ενώ με έχει συνηθίσει να τον νιώθω το μεσημέρι με απόγευμα έχει ξυπνήσει νωρίς νωρίς..ίσως φταίει ότι χουζουρευω στο κρεβάτι ένα μισάωρο τωρα χαλαρή κ τον νιώθω..όπως κ να χει είναι ωραίο που ξέρω ότι αράζουμε μαζί..εγώ στο κρεβάτι κ εκείνος μεσα μου στη γαλάζια λίμνη του το ψαράκι μου..

Ανυπομονώ να αράζουμε στο κρεβάτι αγκαλιά..

Just now, Renez είπε:

Φίλη αν κάτσει κ τα θηλάζεις κ μαζί θα είναι υπέροχο.... Εννοείται θα βγάζεις κ φωτό!!

Σαν εικόνα από παραμύθι:x

Κ εμένα σήμερα ο μάγκας ενώ με έχει συνηθίσει να τον νιώθω το μεσημέρι με απόγευμα έχει ξυπνήσει νωρίς νωρίς..ίσως φταίει ότι χουζουρευω στο κρεβάτι ένα μισάωρο τωρα χαλαρή κ τον νιώθω..όπως κ να χει είναι ωραίο που ξέρω ότι αράζουμε μαζί..εγώ στο κρεβάτι κ εκείνος μεσα μου στη γαλάζια λίμνη του το ψαράκι μου..

Ανυπομονώ να αράζουμε στο κρεβάτι αγκαλιά..

Μάλλον δε το γλυτώνω να θηλάζουν κ λίγο παρεα:D

Χαλαρώνετε παρέα!!! χαλαρός σαν τη μαμά! Πραγματικά οι ακαλιτσες,το χουζουρεμα κ το αραγμα στο κρεβάτι παρεα, άλλο πράγμα! :x

Δεν αργουν!!! Λίγοι μήνες ακόμη κ θα χρειαστεί να αλλάξεις πάλι το πινακακι κ να βάλεις ημερομηνίες γέννησης!

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...