Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Καλέ μην πάρετε τεράστια ρούχα!!! Μόνο φαρδυα να είναι! Ένα νούμερο μεγαλύτερο οι φαρδιές μπλούζες κ τα φορεματα κ μπορεί να είναι κ μεγαλα! Εν τω μεταξύ στα εγκυμοσύνης το νούμερο σας ,μονο τα παντελόνια του h&m μπορεί να είναι στενά. Για plus size ούτε καν, είναι τεράστια κ για μένα που είμαι large. Το large των plus size του h&m που ξέρω σίγουρα είναι πολύ πιο μεγάλο από το large το κανονικό. Τη πάτησα εγώ γι αυτό σας το λέω. Κ T shirts γυναικεία πάρε πιο μεγάλα ή  τα oversized. 

Βρε @Ninamc πες μας αν είσαι καλύτερα!?

• Ευχαριστώ 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Anastasia05 είπε:

έχεις δίδυμα σωστά? Σου είπε ο γιατρός να χρησιμοποιεις υπόθετο? Μπορεί όντως σε σένα να είναι το κατάλληλο 

Προφανώς κ δεν είναι καλό να ζοριζεται καμία μας, δεν είναι όμως τόσο αθώα κ τα υπόθετα.. 

Εμενα επειδή δεν με βοηθούσε το ντουφαλακ έπαιρνα νουγιολ κ βρήκα την υγειά μου(στην πρώτη εγκυμοσύνη τώρα κινούνται καλύτερα τα πράγματα). Βέβαια σε συννενόηση πάντα με τον γιατρό μου και με διατροφή που προσεχα όσο μπορούσα.

Τώρα θα πάρω κι εγω ολ μπραν:)

Εγώ είχα πάρει από celestino κ τα είχα βάλει άνετα κ την επόμενη χρονιά της εγκυμοσύνης!

Δεν έχει να κάνει με τα διδυμα.. Είχα το οκ κ από τους γυναικολόγους της εξωσωματικής από την έμβρυομεταφορα ακόμη (γτ λόγω μεγάλης λήψης προγεστερόνης προκύπτουν θέματα κ το μόνο που δεν θέλεις είναι να ζοριζεσαι για να γίνει η εμφύτευση) κ από τον γυναικολόγο μου αλλά κ από τον άντρα μου που είναι γιατρός! Εμένα το έντερο μου λειτουργεί πολύ καλά γενικά, πριν την εγκυμοσύνη πήγαινα κ 3 φορές τουαλέτα την ημέρα! Τώρα πάω κάθε μέρα απλά με τον σίδηρο σκληραίνουν πολλές φορές κ φρακαρουν (τι κάθομαι κ λέω τώρα).. Κ εκεί βοηθάει το συγκεκριμένο υπόθετο. Όταν έχει δουλέψει ήδη το έντερο κανονικά αλλα είναι τόσο σκληρά που δεν... το έχω πάρει 2 φορές, μη φανταστείς. Μια σήμερα κ μια μετά την έμβρυομεταφορα. Εννοειται ότι δεν είναι για συστηματική χρήση! Φρούτα, λαχανικά, φυτικές ινες.. κ τα all bran τα τρώω κ εγώ, όντως κάνουν δουλειά. Όπως κ γιαούρτι με βρώμη κ μέλι!

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

Κορίτσια να τρώτε και πράσινες σαλάτες. Μην τις φοβάστε. Αν είναι πλυμένες και ειδικά αν τους έχετε βάλει ξίδι δεν υπάρχει φόβος. Εγώ δεν έχω κολλήσει ποτε τοξόπλασμα και ένας Θεός ξέρει τι άπλυτο έχω φάει στα ταξίδια μου. Να μου πεις αν είναι το τυχερό σου. Αλλά αλήθεια τα πλυμενα σαλατικά είναι παρα πολύ καλά και απαραίτητα στην εγκυμοσύνη! 

• Μου αρέσει 3

Just now, Hope89 είπε:

Δεν έχει να κάνει με τα διδυμα.. Είχα το οκ κ από τους γυναικολόγους της εξωσωματικής από την έμβρυομεταφορα ακόμη (γτ λόγω μεγάλης λήψης προγεστερόνης προκύπτουν θέματα κ το μόνο που δεν θέλεις είναι να ζοριζεσαι για να γίνει η εμφύτευση) κ από τον γυναικολόγο μου αλλά κ από τον άντρα μου που είναι γιατρός! Εμένα το έντερο μου λειτουργεί πολύ καλά γενικά, πριν την εγκυμοσύνη πήγαινα κ 3 φορές τουαλέτα την ημέρα! Τώρα πάω κάθε μέρα απλά με τον σίδηρο σκληραίνουν πολλές φορές κ φρακαρουν (τι κάθομαι κ λέω τώρα).. Κ εκεί βοηθάει το συγκεκριμένο υπόθετο. Όταν έχει δουλέψει ήδη το έντερο κανονικά αλλα είναι τόσο σκληρά που δεν... το έχω πάρει 2 φορές, μη φανταστείς. Μια σήμερα κ μια μετά την έμβρυομεταφορα. Εννοειται ότι δεν είναι για συστηματική χρήση! Φρούτα, λαχανικά, φυτικές ινες.. κ τα all bran τα τρώω κ εγώ, όντως κάνουν δουλειά. Όπως κ γιαούρτι με βρώμη κ μέλι!

Ευτυχώς που σε βοηθάει κι αυτό τότε. Υπέθεσα πως κ με τα δίδυμα θα...πιέζεται πιο πολύ η κατάσταση εκεί μέσα. 

Τι τραβαμε κ εμείς οι μάνες! 

Δευτέρα πρωί θα πάω για όλ μπραν σιιιγουρα με τόσα καλά που ακούω!!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Κοριτσια τωρα επεστρεψα.. πηγαμε για κουρεμα τν κοκκινομαλλη χαχα .και μετα βολτα, μετα για σουβλακια και επεστρεψα τωρα. 

Ευχαριστω παρα μα παρα μα παρα πολΥ! Για το ενδιαφερον και τις συμβουλες σας!

Και στην 1η κυηση υπεφερα απο καουρες και το μωρο ειχε μαλλια περουκα χαχαχα.

Τωρα περνουσα καλα,ωσπου σημερα εγινε το μπαμ. Γενικα το βραδυ δν τρωω, μα χθες εφαγα ντοματα με λαδι,φετα και ψωμι.

Τι το θελα?πεθανα απο καουρες με αποτελεσμα καθως κοιμομουν να ανεβουν τα γαστρικα υγρα και να παθω ψιλοφλεγμονη. Λοιπν να μην πολυλογω ,ολη μερα ημουν νηστικη, ειχα φαει ενα μπολ παγωτο, και τελικα κατα τις 7 το απογευμα ενιωσα καλυτερα, βεβαια πεθαινα της πεινας ,οποτε πηγαμε ενα παρεακι, πηραμε τα καλαμακια μας, τα δικα μ σκετα εντελως (χωρις αλατι,πιπερι, ριγανη, λεμονι) και πιτακια σκετα, και την καναμε ταρατσα που λενε. Μετα πηρα και γκαβισκον οπως μου ειπε ο γιατρος και τωρα νιωθω πολυ καλα!

Απλα θελει προσοχη, θα ψαξω να βρω διατροφη για καουρες για να ξερω τι να αποφευγω, γιατι απο δω και περα ξεκινανε οι καουρες..

@Renez @Anastasia05 @Christinα @Marti @P.L.L. @Jasmine@ @elenioz @Blonde ευχαριστω παρα πολυ!

• Μου αρέσει 7

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Ninamc είπε:

Κοριτσια τωρα επεστρεψα.. πηγαμε για κουρεμα τν κοκκινομαλλη χαχα .και μετα βολτα, μετα για σουβλακια και επεστρεψα τωρα. 

Τωρα περνουσα καλα,ωσπου σημερα εγινε το μπαμ. Γενικα το βραδυ δν τρωω, μα χθες εφαγα ντοματα με λαδι,φετα και ψωμι.

Τι το θελα?πεθανα απο καουρες με αποτελεσμα καθως κοιμομουν να ανεβουν τα γαστρικα υγρα και να παθω ψιλοφλεγμονη. Λοιπν να μην πολυλογω ,ολη μερα ημουν νηστικη, ειχα φαει ενα μπολ παγωτο, και τελικα κατα τις 7 το απογευμα ενιωσα καλυτερα, βεβαια πεθαινα της πεινας ,οποτε πηγαμε ενα παρεακι, πηραμε τα καλαμακια μας, τα δικα μ σκετα εντελως (χωρις αλατι,πιπερι, ριγανη, λεμονι) και πιτακια σκετα, και την καναμε ταρατσα που λενε. Μετα πηρα και γκαβισκον οπως μου ειπε ο γιατρος και τωρα νιωθω πολυ καλα!

Απλα θελει προσοχη, θα ψαξω να βρω διατροφη για καουρες για να ξερω τι να αποφευγω, γιατι απο δω και περα ξεκινανε οι καουρες..

@Renez @Anastasia05 @Christinα @Marti @P.L.L. @Jasmine@ @elenioz @Blonde ευχαριστω παρα πολυ!

Μια χαρά δηλαδή με λίγη προσοχή στο φαγητό! :) Και με μια βόλτα όλα φτιάχνουν πιο γρήγορα!

Πάει η χαίτη του κοκκινομάλλη,πιάσανε οι ζέστες!!!

Εγώ στην πρώτη δεν είχα καθόλου καούρες κ μου βγήκε με λιιιιγο χνουδι στο κεφάλι,τρομαξαμε να δούμε μαλλί! Κι όταν βγήκε ήταν σαν μοικανα,ξυρισμένο στο πλάι!

Ετοιμάσου να είναι κ η κορη με κόκκινη χαίτη!!:-D 

Q1jtp2.png

Just now, Ninamc είπε:

Τέλεια τα νέα!!! Χαίρομαι που νιώθεις καλύτερα! Ωραία και τα σουβλάκια :P

• Ευχαριστώ 1

Μια χαρά δηλαδή με λίγη προσοχή στο φαγητό! :) Και με μια βόλτα όλα φτιάχνουν πιο γρήγορα!

Πάει η χαίτη του κοκκινομάλλη,πιάσανε οι ζέστες!!!

Εγώ στην πρώτη δεν είχα καθόλου καούρες κ μου βγήκε με λιιιιγο χνουδι στο κεφάλι,τρομαξαμε να δούμε μαλλί! Κι όταν βγήκε ήταν σαν μοικανα,ξυρισμένο στο πλάι!

Ετοιμάσου να είναι κ η κορη με κόκκινη χαίτη!!:-D 

Παει η χαιτη, ηταν και η 1η φορα. Χαχα ειχε πολυ φαση. Κυριος στο κουρειο. Χαχαχα κλασσικα θαυμαζαν το χρωμα. Και τωρα που τα καναμε κοντα, πολυ κοντα μοιαζει με σουηδο.!

Φοβερα γονιδια ρε παιδι μ! Χαχαχαχα

Μακαρι να ναι κ η κορακλα ετσι! Θα καιει καρδιες! Πλ θα το χαρω.χαχαχα

Δν ειχες ε? Τυχερη!εγω 5 μηνες υπεφερα. Απλα τωρα το ειχα παρει πιο ζεστα οτι δεν θα με πιασουν. Τελικα να που το παθα.

Ναι μου ειπε να κανω πιο σωστη διατροφη και να καταγραφω τι με πειραζει για να το αποφευγω. 

Ας ελπισουμε οτι θα τα καταφερω.

Και απο χθες ετοιμαζα κεφτεδακια με πατατες τηγντς, σαλατες και ΜΠΥΡΑ ΡΑΝΤΛΕΡ @Renez ζηλεψα.

Για να φαμε σημερα με τν καλο μου. Ξινα μας βγηκαν χαχαχα

Θα τα φαμε αυριο ελπιζω αν ειμαι καλυτερα.

Just now, Marti είπε:

Τέλεια τα νέα!!! Χαίρομαι που νιώθεις καλύτερα! Ωραία και τα σουβλάκια :P

Να σαι καλα κοριτσι μ! Ευχομαι να μαι και αυριο καλα, μα απο Δευτερα θα προσεχω τι τρωω.εσυ πωσ εισαι? Το νινι?

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Παει η χαιτη, ηταν και η 1η φορα. Χαχα ειχε πολυ φαση. Κυριος στο κουρειο. Χαχαχα κλασσικα θαυμαζαν το χρωμα. Και τωρα που τα καναμε κοντα, πολυ κοντα μοιαζει με σουηδο.!

Δν ειχες ε? Τυχερη!εγω 5 μηνες υπεφερα. Απλα τωρα το ειχα παρει πιο ζεστα οτι δεν θα με πιασουν. Τελικα να που το παθα.

Ναι μου ειπε να κανω πιο σωστη διατροφη και να καταγραφω τι με πειραζει για να το αποφευγω. 

Και απο χθες ετοιμαζα κεφτεδακια με πατατες τηγντς, σαλατες και ΜΠΥΡΑ ΡΑΝΤΛΕΡ @Renez ζηλεψα.

Να σαι καλα κοριτσι μ! Ευχομαι να μαι και αυριο καλα, μα απο Δευτερα θα προσεχω τι τρωω.εσυ πωσ εισαι? Το νινι?

Δεν είχα,τώρα έχω! Χαχαχαχαχαχα!

Σκωτσέζος!!!:x

Να προσέχεις κι όλα θα πάνε καλά!

• Χαχα 1

Q1jtp2.png

Δεν είχα,τώρα έχω! Χαχαχαχαχαχα!

Σκωτσέζος!!!:x

Να προσέχεις κι όλα θα πάνε καλά!

Και εσυ! Γκαβισκον 1 κουταλια 3 φορες την ημερα.παντα μετα το φαγητο.

Και θα περασουν οι ατιμες!

Καληνυχτα κουκλες!

Ευχαριστω παρα πολυ!

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Ninamc είπε:

Μια χαρά είμαι! Σε ευχαριστώ και γω και τι μωρό! Προσπαθώ να συνηθίσω τα μπλε! :P

• Μου αρέσει 1

Just now, Ninamc είπε:

Και εσυ! Γκαβισκον 1 κουταλια 3 φορες την ημερα.παντα μετα το φαγητο.

Και θα περασουν οι ατιμες!

Καληνυχτα κουκλες!

Ευχαριστω παρα πολυ!

Έχω τις καραμελιτσες γκαβισκον! Καληνύχτα!:wink:

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Kalispera koritsia mou!Bainw arga k otan bainw sunithws exete pei ta nea tis imeras k den sas prolavainwwww:confused:

Koritsia exw parei konta 5 kila.O thodoris mou leei mesa se 2 meres megalwse i koilia mou apotoma.Kai ontws aisthanomai san na fouskwse polu xafnika!To xei pathei kamia i epeidi efaga souvlakia ta pira etsi xafnika??:rolleyes:

Just now, Annou είπε:

Kalispera koritsia mou!Bainw arga k otan bainw sunithws exete pei ta nea tis imeras k den sas prolavainwwww:confused:

Koritsia exw parei konta 5 kila.O thodoris mou leei mesa se 2 meres megalwse i koilia mou apotoma.Kai ontws aisthanomai san na fouskwse polu xafnika!To xei pathei kamia i epeidi efaga souvlakia ta pira etsi xafnika??:rolleyes:

Χαχαχαχαχαχαχα πόσα έφαγες πια????

Ε πετάγεται σιγά σιγά η κοιλίτσα έχει νινι μέσα!!

Λίγο τα σουβλάκια,λίγο το νινι, κοιλιά είναι θα φανεί!!!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Just now, Annou είπε:

Χαχααχ.. Και γω νιώθω οτι κάποιες στιγμές οπως τώρα οτι  η κοιλιά μ μεγάλωσε αποτομα σε σχέση με πριν από κανα 2ωρο κατι που λογικά δε γίνεται.. Μαλλον φούσκωμα είναι αν και οι μαμάδες που εχουν και άλλο παιδί έχουν περισσότερη εμπειρία.. Πάντως διαβάσα ότι μεταξύ 17και 20εβδ.το μωρό μεγαλώνει εκπληκτικά γρήγορα αρα μήπως και η κοιλιά? Μπερδεύτηκα:unsure:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...