Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Anastasia05 είπε:

Ν

Α

Ι

Μπουγάτσα στον γιαννη κ κακάο με ένα τσιγάρακι κι όποιος προλάβει

Ναι και στο Γιάννη για πολύ πρωινή μπουγάτσα μετά από τις βραδινες κρεπαλες... Αχχχ

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

@Marti  Ντροπή! Δν τα λένε αυτά σε γκαστρωμενες γυναίκες! Κ τσιγαράκι κ φραπεδακι αλλά κ μπουγάτσα???( προσπερνω τις μετέπειτα παρενέργειες )

@Renez Μπράβο ρε μας προσγειωσες πολύ άτσαλα...Να σαι καλά!!:-x

• Χαχα 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Renez είπε:

Οοοχι μηχανής αγαπούλες μου οοοχι!!

Ξέρω είδει τη καλύτερη υφή κ θερμοκρασία αλλά είναι ότι χειρότερο!! Τσεκαρετε το κ στο ίντερνετ..άστο..αυτό είναι ρευστό (σαν τις γρανίτες κ το fredochino που τα θέλω κολασμένα βέβαια) κ μετά ανοίγουν τη μηχανή κ τα παγώνουν..κ το βράδυ για να μη καίνε ρεύμα ξανά κλείνει η μηχανη κ το πρωί ξανά τα ίδια...:|

Αυτό που κάνουμε σκατοσυζητηση και παγωτό συζήτηση συγχρόνως ενώ μοιάζουν τόσο μεταξύ τους εμφανισιακά,να το κοιταξουμε

• Χαχα 7

Q1jtp2.png

Just now, EugenJen είπε:

Έχω και συγγενείς αλλά κ με τον άντρα μου από τα 11 χρόνια που είμαστε μαζί τα 4 πηγάμε Κρήτη διακοπές!Δως μου γαμοπιλαφο και πάρε μου την ψυχή!!!!

Και κάψιμο νιώθω και φαγουουουρα τρομερή!! Λαδακι βάζε να ενυδατωνεται

Ιιιιιιιιι τι είπες τώρα!!!! Κόλαση παγωτό μηχανής πάνω από βάφλα με πραλινα!!!

Πως καταλήξαμε πάλι στα παγωτά δλδ??:tongue:

Μας βλέπω στη πρώτη μας συνάντηση να είναι σε παγωτατζιδικο (κ μετά εννοείται για αλκοόλ που λέγαμε :P)

Είναι η κουζίνα η κρητική άλλο πράγμα ρε γμτ..αλλά φίλη κ βόρεια Ελλάδα κ στα δικά μας μέρη Πελοπόννησο κάνουμε κάτι πίτες....με κάτι φυλλαααα.... πωωω

Αυτό που κάνουμε σκατοσυζητηση και παγωτό συζήτηση συγχρόνως ενώ μοιάζουν τόσο μεταξύ τους εμφανισιακά,να το κοιταξουμε

Κ κάπου εδώ σταματάω ο,τι έχει σχέση με παγωτό σοκολάτα κ το γυρνάω στα λευκά...

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

Just now, Renez είπε:

Μας βλέπω στη πρώτη μας συνάντηση να είναι σε παγωτατζιδικο (κ μετά εννοείται για αλκοόλ που λέγαμε :P)

Είναι η κουζίνα η κρητική άλλο πράγμα ρε γμτ..αλλά φίλη κ βόρεια Ελλάδα κ στα δικά μας μέρη Πελοπόννησο κάνουμε κάτι πίτες....με κάτι φυλλαααα.... πωωω

Παγωτό με ρούμι...

Εσύ θα φας μηχανής τότε!!!

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Σαν της Θεσσαλίας τις πίτες,δεεεεν έχει!!!(εν τω μεταξύ σ όλη την Ελλάδα παρόμοιες είναι κ τέλειες,αν δεν παινεψεις το σπίτι σου όμως!!)

• Μου αρέσει 3

Q1jtp2.png

Πω πωωω νιώθω σαν να έφαγα όλα αυτά που αναφέραμε κ με έχει πιάσει μια αναγούλα...Δεν κόβω όμως!

Κι οι πιτουλες με σπιτικό φύλλο εεεε!! Άλλο πράγμα... Για αύριο θα φτιάξει η μανούλα μ σπανακόπιτα!!! Χμμμ θα παω μια επισκεψη μηπως τν ετοιμασει απο σήμερα...:twisted:

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Marti είπε:
Just now, Ninamc είπε:

Δεν ξερω..ειμαι χαλια.

Ημικρανιες οχι δν εχω. Θα φανει αν θα παθω μετεπειτα χαχαχαχα

Ευχαριστω πολυ παντως!

θα φανώ κουραστική! Αλλά για τις καούρες μόνο τα ξινόμηλα με κάνουν καλά! 
@Renez θα σου απαντήσω κ για τις 2 ρομαντικές σου ερωτήσεις για τα κακακια σου!!!:D ναι είναι μαύρα από το σίδηρο κ δευτερον άσε ρε αγάπη τα υποθετα κ μάθε στο γαστρεντερικό σου να λειτουργεί! Εγώ τρώω all bran ανακατεμένα με λίγα Quaker που είναι σε μπουκιές κ μπανάνα! Τα τρώω το πρωί κ το επόμενο έχουν κάνει δουλειά! Για πιο άμεσα αποτελέσματα το βράδυ ακτινίδιο, το πρωί τουαλέτα! Προσοχή να πω με τα αποξηραμένα δαμάσκηνα βερίκοκα σύκα έχουν τρομερή πρόσθετη ζάχαρη!

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

θα φανώ κουραστική! Αλλά για τις καούρες μόνο τα ξινόμηλα με κάνουν καλά! 
@Renez θα σου απαντήσω κ για τις 2 ρομαντικές σου ερωτήσεις για τα κακακια σου!!!:D ναι είναι μαύρα από το σίδηρο κ δευτερον άσε ρε αγάπη τα υποθετα κ μάθε στο γαστρεντερικό σου να λειτουργεί! Εγώ τρώω all bran ανακατεμένα με λίγα Quaker που είναι σε μπουκιές κ μπανάνα! Τα τρώω το πρωί κ το επόμενο έχουν κάνει δουλειά! Για πιο άμεσα αποτελέσματα το βράδυ ακτινίδιο, το πρωί τουαλέτα! Προσοχή να πω με τα αποξηραμένα δαμάσκηνα βερίκοκα σύκα έχουν τρομερή πρόσθετη ζάχαρη!

Σωστή με τη πρόσθετη ζάχαρη!!!

Παίζει εσύ να μου είχες ξανά πει για τα όλ μπραν ε? Θα πάω να πάρω την Δευτέρα..έχω κ βρώμη τις νιφάδες όμως όχι τα τραγανά..θα βάλω κ λίγο από αυτή κ θα περιμένω την Τρίτη ;)

• Μου αρέσει 1

Ν

Α

Ι

Μπουγάτσα στον γιαννη κ κακάο με ένα τσιγάρακι κι όποιος προλάβει

Ναι και στο Γιάννη για πολύ πρωινή μπουγάτσα μετά από τις βραδινες κρεπαλες... Αχχχ

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Σωστή με τη πρόσθετη ζάχαρη!!!

Παίζει εσύ να μου είχες ξανά πει για τα όλ μπραν ε? Θα πάω να πάρω την Δευτέρα..έχω κ βρώμη τις νιφάδες όμως όχι τα τραγανά..θα βάλω κ λίγο από αυτή κ θα περιμένω την Τρίτη ;)

Μου τα είχε προτείνει μια φίλη μου που ήταν έγκυος κ είχε πρόβλημα τρομερό δυσκοιλιότητας κ σώθηκε!  Δοκίμασε τα, δεν είναι κ το πιο νόστιμο δημητριακό αλλαααα μπορείς μετά να φας κάτι πιο νόστιμο! Εμένα μου ταιριάζουν πολύ στη γεύση με μπανάνα...

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Just now, Christinα είπε:

@Marti  Ντροπή! Δν τα λένε αυτά σε γκαστρωμενες γυναίκες! Κ τσιγαράκι κ φραπεδακι αλλά κ μπουγάτσα???( προσπερνω τις μετέπειτα παρενέργειες )

@Renez Μπράβο ρε μας προσγειωσες πολύ άτσαλα...Να σαι καλά!!:-x

Συγγνώμη :P

• Χαχα 2

Just now, Renez είπε:

Κ κάπου εδώ σταματάω ο,τι έχει σχέση με παγωτό σοκολάτα κ το γυρνάω στα λευκά...

Νταξει μωρέ καλοί είμαστε κ εμείς δεν λέω , αλλά την Κρήτη την έχω λίγο πιο πάνω , ντροπή μου το ξερω μην το πείτε στον μπαμπακα μου!!!

Τα πήρα κ εγώ τα all bran που είπε η @Jasmine@ και με πήγε τρεις κ μια!!:D

• Χαχα 3

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Νταξει μωρέ καλοί είμαστε κ εμείς δεν λέω , αλλά την Κρήτη την έχω λίγο πιο πάνω , ντροπή μου το ξερω μην το πείτε στον μπαμπακα μου!!!

Τα πήρα κ εγώ τα all bran που είπε η @Jasmine@ και με πήγε τρεις κ μια!!:D

Χαχαχαχχαχα άλλος ένας χεσμενος (ευχαριστημενος ήθελα να πω) πελάτης!

• Χαχα 3

SqfGp3.png

Just now, Renez είπε:

Και τωραααα από τα παγωτά κ τα καλιτσουνια να μας γειωσω λιιιγο??

Έτσι γτ είστε το παρεάκι μου κ πρέπει να τη πληρώσετε!!

Έχουν γίνει κ σε εσας μαύρα τα κακακια σας...? Εγώ τα είδα μαύρα πρώτη φορά τη Τρίτη που πέρασε κ το είπα στον γιατρό μου κ είπε πως είναι από το σίδηρο που πίνω κ πως το έχει μεγάλο ποσοστό εγκύων..για αυτό είπα να ρωτήσω κ εσάς να δω το ποσοστό :P

Συν της άλλης συνεχίζεται η δυσκοιλιότητα μου (από Τρίτη έχω να τα πω με τη λεκάνη μου καλά..εκτός από εχθές που έκανα ακριβώς 2 βερβιλιθρες ) κ έστειλα σήμερα τον άντρα μου να μου πάρει υπόθετο γλυκερίνης (μου το σύστησε ο γιατρός μου κάνει κ για παιδιά λέει κ σκέφτηκα να το κάνω αύριο που είναι Κυριακή..) το έχει χρησιμοποιήσει κάποια σας? Πιάνει??

Κ εγώ το ίδιο θέμα έχω αγαπη.. ξεκίνησα σίδηρο εδώ κ μια εβδομάδα κ είναι μαύρα κ αραχνα! Πάντα μου το κάνει αυτό ο σίδηρος..  Συν ότι δυσκολεύομαι κιόλαςβενω ήμουν μια χαρουλα πριν.. κ εγώ υποθέτο γλυκερίνης έβαλα σήμερα.. το μόνο που κάνει το συγκεκριμένο είναι να λιπαίνει λίγο την περιοχή, δεν είναι υποθετο τύπου κλισμα κ επιτρέπεται στην εγκυμοσύνη. Είναι προτιμότερο από το να ζοριζεσαι σίγουρα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...