Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Ninamc είπε:

Γεια σας κοριτσια.

Σημερα εχω τα μαυρα μ τα χαλια.

Ξυπνησα με πονο στον οισοφαγο και καουρες.

Το αποτελεσμα, τοσες ωρες μετα κ ακομα να περασει. Οταν παω να καταπιω κατι, φαγητο η οτιδηποτε,νιωθω σα να με γδερνει. Δεν μπορεσα να φαω ουτε κοτοσουπα που εκανα. Δεν με πονα ο λαιμος.καμια σχεση. Ο οισοφαγος ποναει.

Τι λετε να κανω?

Επισης με πονα το ματι μου σημερα. Ολοκληρη η περιοχη γυρω απ το ματι. 

Καποιος με γλωσσοφαγε, δν εξηγειται

Μάλλον σε έπιασε καμία έντονη γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση... Γι'αυτό έχεις και την ενόχληση στον οισοφάγο. Μακρυά όπως είπαν κ τα κορίτσια από χυμούς, σοκολάτες, γαλακτοκομικά. Μήπως και βοηθήσει!

Αλλά ρώτα κ τον γιατρό αγάπη θα ξέρει να σε κατευθύνει. 

@Renez Και εμένα τα κακάκια μου έτσι είναι :oops::oops:

@Anastasia05 Ααα μην λες τέτοια! Και δεν τα θέλω καθόλου τα υπόθετα :shock:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Christinα είπε:

Αχαχαχα , Πάψε, νομίζω είναι πιο εύκολη λύση...ήμουν προκατειλημμένη στην αρχή αλλά δν είναι τόσο τραγικό! Αχαχαχαχ

@Anastasia05 ευχαριστώ 

Όσο για τα παγωτά νομίζω όλα με σκόνες τα φτιάχνουν αλλα και γάλα να βάζουν παστεριωμένο θα είναι,ποιος έχει αγελάδα καλέ στο παρασκευαστηριο? Οπως και να χει ολα θελουν προσοχη και μετρο!!!

Χαχαχα ωραία θα ήταν με την αγελάδα δίπλα κ δώσε,μια δόση γάλα μια oreo κ έτοιμο το παγωτακι ,κ ένα υπόθετο στο τέλος για το ζόρι της αγελάδας!! Χαχαχαχα

(Κ εγώ σαν πιο εύκολο κ δραστικό το σκέφτηκα..για να δούμε..)

Just now, elenioz είπε:

Μάλλον σε έπιασε καμία έντονη γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση... Γι'αυτό έχεις και την ενόχληση στον οισοφάγο. Μακρυά όπως είπαν κ τα κορίτσια από χυμούς, σοκολάτες, γαλακτοκομικά. Μήπως και βοηθήσει!

Αλλά ρώτα κ τον γιατρό αγάπη θα ξέρει να σε κατευθύνει. 

@Renez Και εμένα τα κακάκια μου έτσι είναι :oops::oops:

@Anastasia05 Ααα μην λες τέτοια! Και δεν τα θέλω καθόλου τα υπόθετα :shock:

Άρα τελικά μάλλον σε όλες μας είναι το ίδιο.. αχχχ αυτή η υπέροχη περίοδος εγκυμοσυνης που λεγαμεεε.. :P

• Χαχα 2

Just now, Renez είπε:

Τώρα βέβαια κ εσένα αυτή η προτίμηση στα υπόθετα δε ξέρω πως μπορεί να παρερμηνευθεί από κάποιον.. γκουχου γκουχου.. λέω εγω..

Χαχαχαχα :D σας αγαπώ!!

Φυτικές ίνες.. πφφφ θα αρχίσω όλ μπραν..κάποια φίλη μου τα είχε ξανά προτείνει.. δυστυχώς σαλάτες πλέον δεν έχω πολλές επιλογές κ τρώω μόνο ντομάτα κ αγγούρι που δε πολύ βοηθάει..

Το παλεύω με 2 φρούτα καθημερινά κ νερό αλήθεια είναι πως ποτέ δεν έπινα πολύ αλλά προσπαθώ εστω 1.5 λίτρο να πίνω.. 

Θα τηλ στον γιατρό αν είναι τη Δευτέρα για κάποιο σιρόπι να δούμε..

Μη μου σνομπάρετε το κεφιρ.. Τα ξερα δαμασκηνα.. Βρωμη πχ για πρωινό! Εχω σύνδρομο ευερεθιστου έντερου.. Κ προσπαθώ κ γω ν τα εχω στη διατροφή μ.. Ειδικά το νερό π μ δυσκολεύει! 

• Μου αρέσει 3

Kalispera koritsia!!Ti wraia mera simera!K apo triti leei tha xtupisei 35aria!!Egw gia pagwta trelainomai polu polu polu gia anameikto mixanis k nirvana fusika!

To stithos mou exei arxizei na prizetai akooooma pio polu!!:D Den borei na meinei etsi gia panta?:mrgreen:Einai k oi fleves sto stithos k sta plagia stin koilia pio emfaneis.Ta mavra kaka einai apo ton sidiro.

Egw akoma den exw parei alla mou to xei pei i kolliti mou.

Ta upotheta k ta xapia oso boroume na ta apofevgoume♥️

Διαφημίσεις

Just now, Marti είπε:

Μη μου σνομπάρετε το κεφιρ.. Τα ξερα δαμασκηνα.. Βρωμη πχ για πρωινό! Εχω σύνδρομο ευερεθιστου έντερου.. Κ προσπαθώ κ γω ν τα εχω στη διατροφή μ.. Ειδικά το νερό π μ δυσκολεύει! 

Ρε μαναρακι μου το κεφίρ δεν αντιλέγω πολλοί είναι υποστηρικτές του αλλά δε μπορώ ρε γμτ..ούτε με κλειστή μύτη..η υφή του δε Μ αρέσει..μου φαίνεται σαν κομμένο γάλα.. ή νερομενο γιαούρτι.. :|

Αλλά μου έδωσες ιδέα για πρωινό..βρώμη με κομματάκια δαμάσκηνα κ σύκα αποξηραμένα κ λίγο μελακι..κάτι θα κάνει ε??

• Μου αρέσει 2

Να μην σας απογοητεύσω αλλά όταν θα πάτε στο μαιευτήριο θα τα ξεπεράσετε όλα αυτά τα περί υποθετων, κακακιων κ ψαχουλεματων στα πέριξ...

Εγω παλεύω τόσα χρόνια όσο μπορώ να αποφεύγω τον άντρα μου για τα πέριξ κ τώρα θα έχω άλλους να ασχολούνται γμτ μου?! Υπέροχα!! Χαχχαχα

• Χαχα 3

Just now, Renez είπε:

Αλήθεια? Έχεις γνωστούς εκεί ή απλά πηγαινες επειδή σ αρέσει? 

Αχχχ ναι τα άτιμα είναι κολασμένα..κ εγώ ενώ τα μπουχτιζω με τη δουλειά όταν έχουμε κενό(όπως τώρα στον εγκλεισμό) κ τα ξανα μυρίζω κάτι παθαίνω..αυτός ο άντρας μου με έβαλε σε κακά στενά!! Προς το παρόν τρώω μια σαλατουλα για μεσημερι :| 

Ρε κορίτσια κάτι ακόμη? Νιώθετε κ εσείς το στήθος σας να καιει? 

Έχω και συγγενείς αλλά κ με τον άντρα μου από τα 11 χρόνια που είμαστε μαζί τα 4 πηγάμε Κρήτη διακοπές!Δως μου γαμοπιλαφο και πάρε μου την ψυχή!!!!

Και κάψιμο νιώθω και φαγουουουρα τρομερή!! Λαδακι βάζε να ενυδατωνεται

Αναμεικτο μηχανής???? Τι είπε τώρα και το είχα ξεχάσει....

@Renezσ αυτή τη πανδαισία ρίξε κ λιγο6κεφιρ φράουλα 

Ιιιιιιιιι τι είπες τώρα!!!! Κόλαση παγωτό μηχανής πάνω από βάφλα με πραλινα!!!

• Μου αρέσει 1

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Ρε μαναρακι μου το κεφίρ δεν αντιλέγω πολλοί είναι υποστηρικτές του αλλά δε μπορώ ρε γμτ..ούτε με κλειστή μύτη..η υφή του δε Μ αρέσει..μου φαίνεται σαν κομμένο γάλα.. ή νερομενο γιαούρτι.. :|

Αλλά μου έδωσες ιδέα για πρωινό..βρώμη με κομματάκια δαμάσκηνα κ σύκα αποξηραμένα κ λίγο μελακι..κάτι θα κάνει ε??

Απο μενα ναι για το μελι.. Εκτός και αν από την αλλη βδομάδα έρθεις θεσνικη για μια πρωίνη μπουγάτσα με κρυο κακαο και τσιγάρο/φραπέ (αν δεν ήμασταν εγκυες) και η επιτυχία ήταν σίγουρη :mrgreen:

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Να μην σας απογοητεύσω αλλά όταν θα πάτε στο μαιευτήριο θα τα ξεπεράσετε όλα αυτά τα περί υποθετων, κακακιων κ ψαχουλεματων στα πέριξ...

Χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Ακριβώς!!! Φεύγουν όλες οι ντροπες!!!:P

Ακόμη κ να μην είσαι γενικά ντροπαλή, εκεί κ να ντραπεις, το ξεπερνάς!!:mrgreen:

Μη σκάσει καμία βόμβα @Renez πρωί πρωί:mrgreen: 

όλα αυτά που είπες βοηθανε!!

• Χαχα 1

Q1jtp2.png

Οοοχι μηχανής αγαπούλες μου οοοχι!!

Ξέρω είδει τη καλύτερη υφή κ θερμοκρασία αλλά είναι ότι χειρότερο!! Τσεκαρετε το κ στο ίντερνετ..άστο..αυτό είναι ρευστό (σαν τις γρανίτες κ το fredochino που τα θέλω κολασμένα βέβαια) κ μετά ανοίγουν τη μηχανή κ τα παγώνουν..κ το βράδυ για να μη καίνε ρεύμα ξανά κλείνει η μηχανη κ το πρωί ξανά τα ίδια...:|

• Λυπημένη/-ος 1

Just now, Marti είπε:

Απο μενα ναι για το μελι.. Εκτός και αν από την αλλη βδομάδα έρθεις θεσνικη για μια πρωίνη μπουγάτσα με κρυο κακαο και τσιγάρο/φραπέ (αν δεν ήμασταν εγκυες) και η επιτυχία ήταν σίγουρη :mrgreen:

Ν

Α

Ι

Μπουγάτσα στον γιαννη κ κακάο με ένα τσιγάρακι κι όποιος προλάβει

• Χαχα 1

Q1jtp2.png

Just now, Marti είπε:

Χαχαχαχα φίλε ναι τσιγάρο κ φραπέ ή κάνα τύπου μιλκο πραγματικά λειτουργεί άψογα χαχαχαχα

Εντομεταξυ η Κούλη εγώ ενώ έχω κομμένο 10 μήνες το τσιγάρο τώρα αυτές τις μέρες έρχονται πελάτες κ καπνίζουν έξω από το μαγαζί κ όταν μυρίζω στριφτό(έκανα πριν το iqos..) το λιγουρευομαι :ph34r:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...