Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

@Marti με ποια αιτιολογία σου είπε συσκευασμένο;;; Να ξέρω βρε αδερφέ γιατί κ εγώ προτιμώ να χτυπάω την πυραυλαρα magi από το χυμα παρφε....

@Renez να ξέρες από τότε που μας είπες τα καλούδια που έχεις πόσο λιγουρευομαι καλιτσουνια με μέλι!! Αφού σου έχω πει έχω τρελή αδυναμία στα κρητικά προϊόντα, έχω φάει τα μισά καλοκαιρία της ζωή μου στην Κρήτη!!!

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, EugenJen είπε:

@Marti με ποια αιτιολογία σου είπε συσκευασμένο;;; Να ξέρω βρε αδερφέ γιατί κ εγώ προτιμώ να χτυπάω την πυραυλαρα magi από το χυμα παρφε....

@Renez να ξέρες από τότε που μας είπες τα καλούδια που έχεις πόσο λιγουρευομαι καλιτσουνια με μέλι!! Αφού σου έχω πει έχω τρελή αδυναμία στα κρητικά προϊόντα, έχω φάει τα μισά καλοκαιρία της ζωή μου στην Κρήτη!!!

Αλήθεια? Έχεις γνωστούς εκεί ή απλά πηγαινες επειδή σ αρέσει? 

Αχχχ ναι τα άτιμα είναι κολασμένα..κ εγώ ενώ τα μπουχτιζω με τη δουλειά όταν έχουμε κενό(όπως τώρα στον εγκλεισμό) κ τα ξανα μυρίζω κάτι παθαίνω..αυτός ο άντρας μου με έβαλε σε κακά στενά!! Προς το παρόν τρώω μια σαλατουλα για μεσημερι :| 

Ρε κορίτσια κάτι ακόμη? Νιώθετε κ εσείς το στήθος σας να καιει? 

Just now, Renez είπε:

Αλήθεια? Έχεις γνωστούς εκεί ή απλά πηγαινες επειδή σ αρέσει? 

Αχχχ ναι τα άτιμα είναι κολασμένα..κ εγώ ενώ τα μπουχτιζω με τη δουλειά όταν έχουμε κενό(όπως τώρα στον εγκλεισμό) κ τα ξανα μυρίζω κάτι παθαίνω..αυτός ο άντρας μου με έβαλε σε κακά στενά!! Προς το παρόν τρώω μια σαλατουλα για μεσημερι :| 

Ρε κορίτσια κάτι ακόμη? Νιώθετε κ εσείς το στήθος σας να καιει? 

Τα αγαπώ τα καλιτσουνια! Με μύησαν μια ασθενής που είχα κ η παλιά μου σπιτονοικοκυρά κ τα έχω αγαπήσει!

Είχαμε κοντά στο σπίτι στο Περιστέρι μαγαζί με κρητικά προϊόντα και βρίσκαμε φοβερά πράγματα,ένα κι ενα

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Και τωραααα από τα παγωτά κ τα καλιτσουνια να μας γειωσω λιιιγο??

Έτσι γτ είστε το παρεάκι μου κ πρέπει να τη πληρώσετε!!

Έχουν γίνει κ σε εσας μαύρα τα κακακια σας...? Εγώ τα είδα μαύρα πρώτη φορά τη Τρίτη που πέρασε κ το είπα στον γιατρό μου κ είπε πως είναι από το σίδηρο που πίνω κ πως το έχει μεγάλο ποσοστό εγκύων..για αυτό είπα να ρωτήσω κ εσάς να δω το ποσοστό :P

Συν της άλλης συνεχίζεται η δυσκοιλιότητα μου (από Τρίτη έχω να τα πω με τη λεκάνη μου καλά..εκτός από εχθές που έκανα ακριβώς 2 βερβιλιθρες ) κ έστειλα σήμερα τον άντρα μου να μου πάρει υπόθετο γλυκερίνης (μου το σύστησε ο γιατρός μου κάνει κ για παιδιά λέει κ σκέφτηκα να το κάνω αύριο που είναι Κυριακή..) το έχει χρησιμοποιήσει κάποια σας? Πιάνει??

Just now, Renez είπε:

Και τωραααα από τα παγωτά κ τα καλιτσουνια να μας γειωσω λιιιγο??

Έτσι γτ είστε το παρεάκι μου κ πρέπει να τη πληρώσετε!!

Έχουν γίνει κ σε εσας μαύρα τα κακακια σας...? Εγώ τα είδα μαύρα πρώτη φορά τη Τρίτη που πέρασε κ το είπα στον γιατρό μου κ είπε πως είναι από το σίδηρο που πίνω κ πως το έχει μεγάλο ποσοστό εγκύων..για αυτό είπα να ρωτήσω κ εσάς να δω το ποσοστό :P

Συν της άλλης συνεχίζεται η δυσκοιλιότητα μου (από Τρίτη έχω να τα πω με τη λεκάνη μου καλά..εκτός από εχθές που έκανα ακριβώς 2 βερβιλιθρες ) κ έστειλα σήμερα τον άντρα μου να μου πάρει υπόθετο γλυκερίνης (μου το σύστησε ο γιατρός μου κάνει κ για παιδιά λέει κ σκέφτηκα να το κάνω αύριο που είναι Κυριακή..) το έχει χρησιμοποιήσει κάποια σας? Πιάνει??

Από το σίδηρο κ η μαυριλα κ η δυσκοιλιότητα.

Γιατί υπόθετο??? Καλύτερα κάποιο σιρόπι για τη δυσκοιλιότητα κ τελευταία λύση το υπόθετο. Γενικά δεν πρέπει να το χρησιμοποιούμε ελαφρά τη καρδία το υπόθετο. Ειδικά στην εγκυμοσύνη

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Anastasia05 είπε:

Από το σίδηρο κ η μαυριλα κ η δυσκοιλιότητα.

Γιατί υπόθετο??? Καλύτερα κάποιο σιρόπι για τη δυσκοιλιότητα κ τελευταία λύση το υπόθετο. Γενικά δεν πρέπει να το χρησιμοποιούμε ελαφρά τη καρδία το υπόθετο. Ειδικά στην εγκυμοσύνη

Λες ε..? Γτ είναι πιο "βαρύ"?  :|

Το σκέφτηκα σαν δραστική λύση..ξέρεις κάποιο σιρόπι?

@Ninamc πως είσαι κορίτσι μου??? Περαστικά!:shock:

@Renez 1ον είσαι τρελή,δεν παίζεσαι 

2ον είναι όντως από το σίδηρο...κ συνήθως προκαλεί κ δυσκοιλιότητα. Υποθέτο γλυκερινης ειχα πάρει το βραδυ πριν τη καισαρικη γτ φοβομουν για την φαση με υποθετο στη κλινική αλλα δεν επιασε...

@Anastasia05 γτ να τα αποφεύγουμε???? Εγω τα προτιμώ από χάπι! Π.χ σε πόνους περιόδου μια στο τόσο αν με πιάσουν και μετά τη καισαρική υποθετο παυσίπονο προτίμησα. Απλά νομίζω δρα πιο γρήγορα κ δεν επιβάρυνει το στομάχι. Δώσε μας τα φωτα σου!

• Ευχαριστώ 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Ninamc είπε:

Χαχαχα Io parlo italiano!

Ο λαιμος δν ποναει..ο οισοφαγος μου καιγεται .νιωθω οτι με καινε με φλογα. Αστα να πανε. Ευχαριστω πολυ!

Το ματι ισως να ναι κρυωμα εχεις δικιο.

Σε καταλαβαίνω. Στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα μεγάλο θέμα με τις καούρες από την αρχή αρχή. Απαίσιες. Τώρα ευτυχως δεν με έχουν πιάσει ακόμα. 

Μήπως να μην παίρνεις για λίγες μέρες τα συμπληρώματα διατροφής; Σίδηρο ασβέστιο κτλ

• Ευχαριστώ 1

Just now, Renez είπε:

Είναι πιο επεμβατικό. Το πιο συνηθισμένο σιρόπι είναι το duphalac. Κάνε μια ερώτηση κ στον γιατρό σου για σιγουριά. Υπάρχουν κι άλλα σιρόπια ίσως έχει να προτείνει κάτι καλύτερο. 

Εγώ στη πρώτη εγκυμοσύνη έπαιρνα ένα άλλο σιρόπι αλλά δεν ξέρω κατά πόσο το προτείνουν γενικα για αυτό δεν στο λέω.

Σε κάθε περίπτωση να ρωτήσεις τον γιατρό :)

Q1jtp2.png

Just now, Renez είπε:

Σιροπι μ είπε ο γιατρός  το duphalac..το υποθετο κ γω το θεωρώ ως εσχατη λύση.. Το έντερο συνήθιζε μετά κ δε κανει συσπάσεις.. Ενίσχυσε ρη διατροφή σ μ φυτικές ίνες νερό κ  πρεβιοτικα.. Εννοείται μαύρα όλα! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Christinα είπε:

2ον είναι όντως από το σίδηρο...κ συνήθως προκαλεί κ δυσκοιλιότητα. Υποθέτο γλυκερινης ειχα πάρει το βραδυ πριν τη καισαρικη γτ φοβομουν για την φαση με υποθετο στη κλινική αλλα δεν επιασε...

@Anastasia05 γτ να τα αποφεύγουμε???? Εγω τα προτιμώ από χάπι! Π.χ σε πόνους περιόδου μια στο τόσο αν με πιάσουν και μετά τη καισαρική υποθετο παυσίπονο προτίμησα. Απλά νομίζω δρα πιο γρήγορα κ δεν επιβάρυνει το στομάχι. Δώσε μας τα φωτα σου!

Όχι γενικά τα υπόθετα!!! Τα υπόθετα για να κάνεις κακα!:wink:

Τα υπόλοιπα οκ!

• Ευχαριστώ 1

Q1jtp2.png

Just now, EugenJen είπε:

Εγω πεθαινω για χυμα.. Αλλά μ είπε για την παστερίωση σε σχέση με το φρέσκο γαλα κ τη συντηρηση! 

• Μου αρέσει 2

Just now, Christinα είπε:

Τώρα βέβαια κ εσένα αυτή η προτίμηση στα υπόθετα δε ξέρω πως μπορεί να παρερμηνευθεί από κάποιον.. γκουχου γκουχου.. λέω εγω..

Χαχαχαχα :D σας αγαπώ!!

Just now, Marti είπε:

Σιροπι μ είπε ο γιατρός  το duphalac..το υποθετο κ γω το θεωρώ ως εσχατη λύση.. Το έντερο συνήθιζε μετά κ δε κανει συσπάσεις.. Ενίσχυσε ρη διατροφή σ μ φυτικές ίνες νερό κ  πρεβιοτικα.. Εννοείται μαύρα όλα! 

Φυτικές ίνες.. πφφφ θα αρχίσω όλ μπραν..κάποια φίλη μου τα είχε ξανά προτείνει.. δυστυχώς σαλάτες πλέον δεν έχω πολλές επιλογές κ τρώω μόνο ντομάτα κ αγγούρι που δε πολύ βοηθάει..

Το παλεύω με 2 φρούτα καθημερινά κ νερό αλήθεια είναι πως ποτέ δεν έπινα πολύ αλλά προσπαθώ εστω 1.5 λίτρο να πίνω.. 

Θα τηλ στον γιατρό αν είναι τη Δευτέρα για κάποιο σιρόπι να δούμε..

• Χαχα 2

Just now, Renez είπε:

Τώρα βέβαια κ εσένα αυτή η προτίμηση στα υπόθετα δε ξέρω πως μπορεί να παρερμηνευθεί από κάποιον.. γκουχου γκουχου.. λέω εγω..

Χαχαχαχα :D σας αγαπώ!!

Θα τα μάθεις στο μαιευτήριο αυτά τα καλά...δε στα λέμε όλα εδω;-)

• Χαχα 1

Q1jtp2.png

Αχαχαχα , Πάψε, νομίζω είναι πιο εύκολη λύση...ήμουν προκατειλημμένη στην αρχή αλλά δν είναι τόσο τραγικό! Αχαχαχαχ

@Anastasia05 ευχαριστώ 

Όσο για τα παγωτά νομίζω όλα με σκόνες τα φτιάχνουν αλλα και γάλα να βάζουν παστεριωμένο θα είναι,ποιος έχει αγελάδα καλέ στο παρασκευαστηριο? Οπως και να χει ολα θελουν προσοχη και μετρο!!!

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...