Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Marti είπε:

Εμενα ο γιατρός μου μου είπε συσκευασμένο.. Κλαψ.. 

Αγάπη μου οοολα αυτά τα λένε για τη καλύτερη δυνατή διατροφή μας κ για να ελαχιστοποιήσουν οποιοδήποτε κίνδυνο...κ καλά κάνουν γτ αυτό είναι γ δουλειά τους,να μας προσέχουν..

Αλλά(!) Κ να φας κ χυμα έτσι γτ το ζήλεψες ρε αδερφέ,δε νομίζω πως χάθηκε ο κόσμος..αρκεί να εμπιστεύεσαι από που το παίρνεις...(άσε που κ σε συσκευασμένα υπάρχουν παγωταρες!!)

Υγ: δε λέω βέβαια να μην ακούσεις τον γιατρό σου,κάνε ότι σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια απλά μη τρελαίνεσαι κιόλας αν θελήσεις..αυτό..

• Μου αρέσει 1

Just now, Renez είπε:

Αγάπη μου οοολα αυτά τα λένε για τη καλύτερη δυνατή διατροφή μας κ για να ελαχιστοποιήσουν οποιοδήποτε κίνδυνο...κ καλά κάνουν γτ αυτό είναι γ δουλειά τους,να μας προσέχουν..

Αλλά(!) Κ να φας κ χυμα έτσι γτ το ζήλεψες ρε αδερφέ,δε νομίζω πως χάθηκε ο κόσμος..αρκεί να εμπιστεύεσαι από που το παίρνεις...(άσε που κ σε συσκευασμένα υπάρχουν παγωταρες!!)

Υγ: δε λέω βέβαια να μην ακούσεις τον γιατρό σου,κάνε ότι σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια απλά μη τρελαίνεσαι κιόλας αν θελήσεις..αυτό..

@Renez.. Εννοείται έφαγα.. Αλλα λίιιγο.. Την πρωτομαγιά.. Vivere λιιιγο pericolosamente :mrgreen:

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια.

Σημερα εχω τα μαυρα μ τα χαλια.

Ξυπνησα με πονο στον οισοφαγο και καουρες.

Το αποτελεσμα, τοσες ωρες μετα κ ακομα να περασει. Οταν παω να καταπιω κατι, φαγητο η οτιδηποτε,νιωθω σα να με γδερνει. Δεν μπορεσα να φαω ουτε κοτοσουπα που εκανα. Δεν με πονα ο λαιμος.καμια σχεση. Ο οισοφαγος ποναει.

Τι λετε να κανω?

Επισης με πονα το ματι μου σημερα. Ολοκληρη η περιοχη γυρω απ το ματι. 

Καποιος με γλωσσοφαγε, δν εξηγειται

• Λυπημένη/-ος 3

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Γεια σας κοριτσια.

Το αποτελεσμα, τοσες ωρες μετα κ ακομα να περασει. Οταν παω να καταπιω κατι, φαγητο η οτιδηποτε,νιωθω σα να με γδερνει. Δεν μπορεσα να φαω ουτε κοτοσουπα που εκανα. Δεν με πονα ο λαιμος.καμια σχεση. Ο οισοφαγος ποναει.

Τι λετε να κανω?

Αυτό με το μάτι έχω ακούσει ότι πιάνει όταν είναι να έρθει μετά ημικρανία (αν έχεις γενικώς..) άλλιως λογικά από την πίεση κ τα νεύρα σου με τον οισοφάγο που στην έχει σπάσει σήμερα!!

Τίποτε να μη κάνεις..άκου το σώμα σου..

Νιώθεις πως κάτι συγκεκριμένο θα σε ανακουφίζε? Ίσως η σούπα όχι γτ είναι ζεστή ή όξινη (αν βάζεις λεμόνι..) κάνα παγωτό πλάκα πλάκα ρε συ που είναι κ Μαλάκο κ δροσερό? Η γιαουρτςκι?

• Ευχαριστώ 1

Just now, Renez είπε:

Αυτό με το μάτι έχω ακούσει ότι πιάνει όταν είναι να έρθει μετά ημικρανία (αν έχεις γενικώς..) άλλιως λογικά από την πίεση κ τα νεύρα σου με τον οισοφάγο που στην έχει σπάσει σήμερα!!

Τίποτε να μη κάνεις..άκου το σώμα σου..

Νιώθεις πως κάτι συγκεκριμένο θα σε ανακουφίζε? Ίσως η σούπα όχι γτ είναι ζεστή ή όξινη (αν βάζεις λεμόνι..) κάνα παγωτό πλάκα πλάκα ρε συ που είναι κ Μαλάκο κ δροσερό? Η γιαουρτςκι?

Τα δοκιμασα ολα, απο σοκολατα μεχρι και παγωτο. Maalox πηρα μα δν εκανε τιποτα. Χυμο πορτοκαλι ηπια και επαθα χειροτερα. Ψωμι σκετο πηγα να φαω μα δν κατεβαινει. Υποφερω. Λεω να παρω κανα γιατρο να συμβουλευθω..

Δεν ξερω..ειμαι χαλια.

Ημικρανιες οχι δν εχω. Θα φανει αν θα παθω μετεπειτα χαχαχαχα

Ευχαριστω πολυ παντως!

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Parli italiano bella?

Poco mi amore.. Φιλολογος αφού.. Λατινικά!! :P

Just now, Ninamc είπε:

Τα δοκιμασα ολα, απο σοκολατα μεχρι και παγωτο. Maalox πηρα μα δν εκανε τιποτα. Χυμο πορτοκαλι ηπια και επαθα χειροτερα. Ψωμι σκετο πηγα να φαω μα δν κατεβαινει. Υποφερω. Λεω να παρω κανα γιατρο να συμβουλευθω..

Δεν ξερω..ειμαι χαλια.

Ευχαριστω πολυ παντως!

Εννοειται παρε τον γιατρο.. Ο πόνος στο ματι μην είναι κρυωμα μαζι με το λαιμο..για καούρες βοηθάει κ το κεφιρ.. Περαστικά γρήγορα 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Just now, Marti είπε:

Poco mi amore.. Φιλολογος αφού.. Λατινικά!! :P

Εννοειται παρε τον γιατρο.. Ο πόνος στο ματι μην είναι κρυωμα μαζι με το λαιμο..για καούρες βοηθάει κ το κεφιρ.. Περαστικά γρήγορα 

Χαχαχα Io parlo italiano!

Ο λαιμος δν ποναει..ο οισοφαγος μου καιγεται .νιωθω οτι με καινε με φλογα. Αστα να πανε. Ευχαριστω πολυ!

Το ματι ισως να ναι κρυωμα εχεις δικιο.

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Χαχαχα Io parlo italiano!

Ο λαιμος δν ποναει..ο οισοφαγος μου καιγεται .νιωθω οτι με καινε με φλογα. Αστα να πανε. Ευχαριστω πολυ!

Το ματι ισως να ναι κρυωμα εχεις δικιο.

Alora Privati lezzioni dopo( labour).? :P

• Μου αρέσει 1

Just now, Ninamc είπε:

Δεν ξερω..ειμαι χαλια.

Ευχαριστω πολυ παντως!

Πορτοκαλί κ τα όξινα δεν βοηθουν, χειροτερεύουν. 

Γιαούρτι που είπε κ η @Renez ίσως βοηθησει. Σίγουρα πάρε γιατρό.

Για τις καούρες εγώ παίρνω γκαβισκον κ περνάει αμεσως.

Σε πήρε κανένα αεράκι? Σαν κρύωμα? Μήπως είναι αλλεργικό? 

• Ευχαριστώ 1

Q1jtp2.png

Just now, Ninamc είπε:

Δεν ξερω..ειμαι χαλια.

Ευχαριστω πολυ παντως!

Εννοείται εφόσον επιμένει να πάρεις έναν γιατρό κοριτσι μου κ όχι άλλο χυμό κτλ ότι είναι όξινο δε κάνει σίγουρα καλό στις καούρες..

Αν μιλήσεις με γιατρό ενημέρωσε μας..

Just now, Anastasia05 είπε:

Πορτοκαλί κ τα όξινα δεν βοηθουν, χειροτερεύουν. 

Γιαούρτι που είπε κ η @Renez ίσως βοηθησει. Σίγουρα πάρε γιατρό.

Για τις καούρες εγώ παίρνω γκαβισκον κ περνάει αμεσως.

Σε πήρε κανένα αεράκι? Σαν κρύωμα? Μήπως είναι αλλεργικό? 

Τώρα είδα ότι της είπες κ εσύ για τα όξινα :mrgreen:

Νομίζω την πείσαμε :mrgreen:

• Χαχα 2

Just now, Ninamc είπε:

Γεια σας κοριτσια.

Τι λετε να κανω?

Εχω θέμα μεγάλο με τις καούρες από την αρχή της εγκυμοσύνης δυστυχώς!!! Σοκολάτα ,χυμοί και μάλιστα πορτοκάλι κάνουν πολύ  χειρότερα τα πράγματα!! Επίσης οι σάλτσες εμένα με πειραζαν παρά πολύ!! Με βοηθάει το κρύο γαλα, το πάρα πολύ νερό(πίνω 4 λίτρα τη μέρα νερό:shock: για άλλο λόγο βέβαια αλλά βοήθησε στην καούρα σημαντικα) το παγωτό, και μαλοξ τα μασωμενα δισκία όμως  το σιρόπι εμένα δεν μου έκανε τίποτα ! Α και αν σε βολεύει βάλε δύο μαξιλάρια όταν κοιμάσαι για να είναι πιο ψηλά το κεφάλι σου! 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...