Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, EugenJen είπε:

Κ εμείς από τον φούρνο της γειτονιάς μας παίρνουμε χύμα χειροποίητο...βέβαια έχω τσακίσει κ ένα πύραυλο magic σε στιγμή αδυναμίας !!!

Άντε ρε κοριτσάκια να ανοίξουμε τα μαγαζιά να επανέλθουμε στην κανονικότητα μας σιγά σιγά! 

Να ανοίξουν να ψάξουμε μπεμπε πραγματακια!

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Vaso.D. είπε:

Καλημέρα κορίτσια!

Κι εγώ ανυπομονώ να δω την οικογένεια, αλλά είναι πολύ μακριά! Πιστεύω μέσα στον Ιούνιο να τα καταφέρω να ανεβώ. 

Κι εμείς από Δευτέρα ανοίγουμε το μαγαζί, και από σήμερα ετοιμάζουμε, γίνεται χαμός. 

Τρίτη έχω υπέρηχο, δεν κρατιέμαι!!! Και λογικά τότε θα μου κλείσει και το ραντεβού για β επιπέδου.

Βλέπω παντως τα παγωτακια σας τα χτυπάτε κανονικά!! Εγώ είχα λίγο ανεβασμένο ζάχαρο νηστείας (η καμπύλη ήταν καλή ωστόσο, έκανα δύο φορές ως τώρα κλαψ) και η γιατρός μου είπε να προσέχω με τα γλυκά. Λαχταραω παγωτό αλλά κάνω λίγο υπομονή προς το παρόν. Εν τω μεταξύ ο άντρας μου πλακώνει κάθε μέρα γλυκά κι εγώ αβερτα φρούτα και γιαούρτι με μέλι.

Παντως επειδή είμαι λίγο επιφυλακτικη με τα παγωτα και τη συντηρηση τους, εσείς τι προτιμάτε; παγωτό συσκευασμένο ή χύμα από ζαχαροπλαστείο;

Εγώ και με το κιλό και από ψυγεία και τώρα τελευταία μου έκανε η μαμά μου χειροποίητο και έχω στην κατάψυξη!

Απλά αν πάρω από ψυγείο,ελέγχω πάντα ημερομηνία...

• Μου αρέσει 1

Ttx1p3.png

Just now, Hliolousti είπε:

Εγώ και με το κιλό και από ψυγεία και τώρα τελευταία μου έκανε η μαμά μου χειροποίητο και έχω στην κατάψυξη!

Απλά αν πάρω από ψυγείο,ελέγχω πάντα ημερομηνία...

Τι  γεύση σου έκανε? Δώσε καμία ιδέα!! Μόνο oreo παγωτό έχω φτιάξει κ λεω να κάνω κ φέτος.

Q1jtp2.png

Από ζαχαροπλαστείο!!! Μόνο χθες έφαγα...αλλά περιμένω να ανοίξει το αγαπημένο μου παγωτατζιδικο!!! Γιαμ γιαμ φτιάχνει διάφορετικες γεύσεις κάθε μέρα...τρελαίνομαι για φυστικοβουτυρο,Αιγίνης και σορμπε μάνγκο! (Όλα τα λάιτ δλδ). Έτρεξε σαλακι...

Just now, Anastasia05 είπε:

Τι  γεύση σου έκανε? Δώσε καμία ιδέα!! Μόνο oreo παγωτό έχω φτιάξει κ λεω να κάνω κ φέτος.

Εμένα μου φτιάχνει σαν σαντουιτσακι με πτι μπερ! Μέσα κρέμα βανίλια ή καραμέλα!!!

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Christinα είπε:

Από ζαχαροπλαστείο!!! Μόνο χθες έφαγα...αλλά περιμένω να ανοίξει το αγαπημένο μου παγωτατζιδικο!!! Γιαμ γιαμ φτιάχνει διάφορετικες γεύσεις κάθε μέρα...τρελαίνομαι για φυστικοβουτυρο,Αιγίνης και σορμπε μάνγκο! (Όλα τα λάιτ δλδ). Έτρεξε σαλακι...

Εμένα μου φτιάχνει σαν σαντουιτσακι με πτι μπερ! Μέσα κρέμα βανίλια ή καραμέλα!!!

Σορμπε φράουλα!!!! Μάνγκο δεν έχω φάει φαντάζομαι όμως ότι θα είναι τέλειο!!

Ωραία ιδέα το σάντουιτς! Μπορει στη μία πλευρά να το βουτήξεις κ σε σοκολατα:x

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Just now, EugenJen είπε:

Ε κάπως έτσι το σκέφτομαι κ εγω, λέω δεν θα πετύχω να είμαι μόνη μου;;;εκτός κ αν πετυχω τρίκλινο με @marianna1986 και @P.L.L. :D

Χαχαχαχα Α στο καλό σας ρε κορίτσια! Γέλασα πολυ! Θα βγω κι εγώ στους διαδρόμους και θα φωνάζω Εεεε Ζεεεεεν Τζζζζζ!!!! 

Κι εμενα μια φίλη που γέννησε πριν μια εβδομάδα στο ΡΕΑ μου είπε ότι την εβαλαν σε δίκλινο ενώ πλήρωσε τρίκλινο. Εμενα στο Αλεξάνδρα με είχαν βάλει σε τρίκλινο αλλά μόνη μου! Μόνο την τελευταία μέρα ήρθε άλλη μια κοπέλα και έκανε και πολλη υπομονή μαζί μου γιατί η μικρή μου δεν έπιανε τη θηλή και εγώ (σαν χαζή) αρνιόμουν να της δωσω ξένο γαλα και τελικά την αφυδατωσα και μετά κλαίγαμε και οι δυο!!! Χαχαχα Μια ομορφιά ημασταν! 

• Χαχα 1

Just now, EugenJen είπε:

Στο Ρέα πάλι σε αυτή την κοπέλα που γεννάει σε 2 μήνες της είπε ο γιατρός ότι μπορεί στην τιμή του τρικλινου να την βάλουν σε δίκλινο μόνη της χωρίς χρέωση...μου φαίνεται τελείως άκυρο για κάτι που δεν είναι δική σου ευθύνη να σε χρεώσουν...

Εγώ πάλι σκέφτομαι το δίκλινο μήπως τύχει κ είμαι μόνη μου.γιατι μέχρι τον Οκτώβριο δεν ξέρουμε κ πως θα είναι τα πράγματα, 

Στο Ρέα πάλι σε αυτή την κοπέλα που γεννάει σε 2 μήνες της είπε ο γιατρός ότι μπορεί στην τιμή του τρικλινου να την βάλουν σε δίκλινο μόνη της χωρίς χρέωση...μου φαίνεται τελείως άκυρο για κάτι που δεν είναι δική σου ευθύνη να σε χρεώσουν...

Εγώ πάλι σκέφτομαι το δίκλινο μήπως τύχει κ είμαι μόνη μου.γιατι μέχρι τον Οκτώβριο δεν ξέρουμε κ πως θα είναι τα πράγματα, 

Φοράς ακόμα small??? 

Μόλις τσακωθηκαμε!!:twisted:

• Χαχα 4

Έκανε στρατσιατελα!!!

Με φυτική κρέμα γάλακτος και ορεο μπισκότα!!!πραγματικά πολύ καλό!

Και τώρα θα κάνει το ίδιο αλλά αντί για ορεο θα βάλει φράουλα γλυκό του κουταλιού γιαμιιιιιι

• Μου αρέσει 2

Ttx1p3.png

Εγώ κορίτσια πήρα το παγωτό για διαβητικούς από το σουπερ που το φτιάχνεις με γαλα και είναι με στέβια. Έβαλα και κομματάκια κερασι μέσα και έγινε καταπληκτικό. Το τσακισα...

• Μου αρέσει 3

Πωπωπω τι μας κάνετε τώρα με τα παγωτά :x:x

Εγώ έφτιαξα ρυζόγαλο το πρωί έβαλα και μπόλικη κανέλα από πάνω... Όνειρο! Τώρα φυσικά νιώθω ότι θα εκραγώ αλλά δεν βαριέσαι! 

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Φοράς ακόμα small??? 

Μόλις τσακωθηκαμε!!:twisted:

Χαχαχαχα!Πήρα small γιατί στα φυσιολογικά μου θα έπαιρνα το xs και είναι φαρδιά γραμμή.εχω πετάξει τέτοια κοιλιά που πλέον καταλαβαίνουν ότι είμαι έγκυος κ μου παραχωρούν την θέση τους!!!

Κορίτσια έχω κάτσει βεράντα ατενίζω θάλασσα κ ρουφάω ήλιο!! Να ξαναβρώ το χρωματακι μου το εξωτικό!! 

• Μου αρέσει 4

C1JTp3.png

Just now, Christinα είπε:

Τι λες τώρα ρε φίλη????

Πωωω κ παγωτατζιδικο κ η μαμά σου δίνουν πόνο με τα παγωτα ε??!!!

• Χαχα 1

Just now, EugenJen είπε:

Χαχαχαχα!Πήρα small γιατί στα φυσιολογικά μου θα έπαιρνα το xs και είναι φαρδιά γραμμή.εχω πετάξει τέτοια κοιλιά που πλέον καταλαβαίνουν ότι είμαι έγκυος κ μου παραχωρούν την θέση τους!!!

Κορίτσια έχω κάτσει βεράντα ατενίζω θάλασσα κ ρουφάω ήλιο!! Να ξαναβρώ το χρωματακι μου το εξωτικό!! 

Μηηηην ακούω δικαιολογίες!!!! Κ εγώ φόραγα το 38(medium) αλλά τώρα πήγα για τζιν κ μου κάνει το 40 στα εγκυμοσύνης hnm!!!!!large δλδ!!!!! Large στα εγκυμοσύνης νιώθεις?!

Άσε μας λοιπόν μικρή καχεκτική ΚΑΙ βυζαρου!!!!:twisted::twisted::twisted:

Είναι εύκολο το παγωτακι να το φτιάξεις! Αξίζει να το κοιτάξεις:)

Ναι αλήθεια είναι πως ως τώρα δεν το είχα σκεφτεί γτ βολευομουν κ εγώ με τον φούρνο μας ή τα κολασμένα nirvana που λέγαμε..

Αλλά τώρα Απού θα γίνω κ μανούλα καλό είναι να αρχίσω να μαθαίνω ώστε να κάνω κ στο αντράκι μου μετά :x

Αυτό με το ορεο μου ακούστηκε μουρλια..κ τα σαντουιτσακια με καραμέλα...

Ναι κ πάνω που τα λιγουρευομαι κάνω εικόνα γυναίκες σαν την @EugenJen κατάλαβες??? Έγκυος με κοιλουμπα λέει κ κατά τ αλλά small η κυρία χα!!

Εεεελα από το μαγαζί να σε μάθω να τρως παιδάκι μου !!!:D

• Χαχα 7

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...