Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Anastasia05 είπε:

Καλημέρα!!! Στείλε εσύ σημάδια στο νινι!!!

Θα μεγαλώσει κ θα το καταλαβαίνεις κ θα λες ηρέμησε παιδί μου με τις κωλοτουμπες!

Δεν ξέρω για εσάς πάντως εγώ είμαι παιδί του φθινοπώρου,Μ αρέσει η δροσουλα και το κρύο!!! Δεν μπορώ πολύ ήλιο κ ζέστη ! Οπότε βόλτα όταν αρχίζει κ πέφτει ο ήλιος!

Το παγωτό επιβάλλεται!!! Όλες τις ώρες, ειδικά απογευματακι:mrgreen:

Αχ της έστειλα πολλά σημάδια!!

Της τραγούδησα,έβαλα μουσική,έφαγα σοκολάτα,ήπια χυμό,χάιδεψα την κοιλιά μου...μάλλον με κακοεμαθε γιατί τελευταία ένιωθα πολύ έντονα και ξεκαθαρα τις κλωτσουλες!

Φαίνεται πως ούτε για τα νινια δεν είναι όλες οι μέρες ίδιες...όλα μου φαίνονται άγνωστα και απλά ανακαλύπτω..

Κι εμένα πάντως μια ζωή η αγαπημένη μου εποχή ήταν το φθινόπωρο...

Μου αρέσει το καλοκαίρι όταν ξεκινάει...πάρα πολύ!!!!μετά από τα μισά όμως κάπως το βαριέμαι και δεν αντέχω άλλο την κάψα του και θέλω φθινόπωρο γλυκό, ανασύνταξη και δροσιά!

Ttx1p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Hliolousti είπε:

Αχ της έστειλα πολλά σημάδια!!

Της τραγούδησα,έβαλα μουσική,έφαγα σοκολάτα,ήπια χυμό,χάιδεψα την κοιλιά μου...μάλλον με κακοεμαθε γιατί τελευταία ένιωθα πολύ έντονα και ξεκαθαρα τις κλωτσουλες!

Φαίνεται πως ούτε για τα νινια δεν είναι όλες οι μέρες ίδιες...όλα μου φαίνονται άγνωστα και απλά ανακαλύπτω..

Κι εμένα πάντως μια ζωή η αγαπημένη μου εποχή ήταν το φθινόπωρο...

Μου αρέσει το καλοκαίρι όταν ξεκινάει...πάρα πολύ!!!!μετά από τα μισά όμως κάπως το βαριέμαι και δεν αντέχω άλλο την κάψα του και θέλω φθινόπωρο γλυκό, ανασύνταξη και δροσιά!

Ακριβώς,δεν είναι κάθε μέρα ίδια! Άλλες τα νιώθεις πολύ άλλες ελάχιστα!

Καλά κάνεις κ την κακομαθαινεις!!:x Το ευχαριστιεται είμαι σίγουρη!

Να ζεστάνει κ η θάλασσα τουλάχιστον να κάνουμε καμιά βουτιά,αν μπορέσουμε! Θα ρωτήσω κ τον γιατρό πότε να κάνω κ θα μου πει πάλι κανέναν Ιουλιο:P

Q1jtp2.png

Καλημέρα κορίτσιααααα!!!

Σας έχασα χθες, αλλά κάναμε σκασιαρχειο με τον άντρα μου κ ήρθαμε εξοχή επιτέλους να δούμε τους γονείς μου μετά από κοντά 2 μήνες!!

@Renez μπράβο ρε φίλη τον αντράκλα του, είδατε τελικά κ οι μπυριτσες μεγαλώνουν γεραααα παιδιά!!!:mrgreen: 

@Hliolousti @Anastasia05 ΑΑΑα εγώ κοριτσια είμαι το κορίτσι του Αυγούστου!! Θέλω ζεστή, ήλιο να καίει το πετσί μου, αφού φέτος που δεν επιτρέπεται να κάθομαι σε ήλιο δεν ξέρω πως θα την βγάλω!!

Ξέχασα να σας πω ότι η γιατρός μου είπε κ τιμές!!

Λοιπόν Ρέα!! Τρίκλινο 1750 Δίκλινο 2050(περίπου δεν ήταν σιγουρη) με την επισκληριδιο μέσα, σε μια φίλη μου της ειπαν τα ίδια χωρίς. Επισκληριδιο

Κ η γιατρός με την μαία μου έκανε καλύτερη τιμή 1200!! Μια χαρά σε σχέση με ότι περίμενα!!!

• Μου αρέσει 2

C1JTp3.png

Καλημέρα κορίτσια! Τι κανετε;;;; Εγώ ξύπνια από τις 5.30... να φάτε κ ένα παγωτό για μένα παρακαλώ!!! 
αχ @EugenJen κ εγώ περιμένω πως κ πως να πάω στους γονείς μου, μετά τις 18 που είναι ελεύθερη η μετακίνηση στους νομούς.

• Μου αρέσει 2

SqfGp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Καλημέρα κορίτσιααααα!!!

Σας έχασα χθες, αλλά κάναμε σκασιαρχειο με τον άντρα μου κ ήρθαμε εξοχή επιτέλους να δούμε τους γονείς μου μετά από κοντά 2 μήνες!!

@Renez μπράβο ρε φίλη τον αντράκλα του, είδατε τελικά κ οι μπυριτσες μεγαλώνουν γεραααα παιδιά!!!:mrgreen: 

@Hliolousti @Anastasia05 ΑΑΑα εγώ κοριτσια είμαι το κορίτσι του Αυγούστου!! Θέλω ζεστή, ήλιο να καίει το πετσί μου, αφού φέτος που δεν επιτρέπεται να κάθομαι σε ήλιο δεν ξέρω πως θα την βγάλω!!

Λοιπόν Ρέα!! Τρίκλινο 1750 Δίκλινο 2050(περίπου δεν ήταν σιγουρη) με την επισκληριδιο μέσα, σε μια φίλη μου της ειπαν τα ίδια χωρίς. Επισκληριδιο

Κ η γιατρός με την μαία μου έκανε καλύτερη τιμή 1200!! Μια χαρά σε σχέση με ότι περίμενα!!!

Αααα τι ωραία που πήγατε!! Να περασετε υπέροχα !

Για όλα τα ιδιωτικά μαιευτήρια υπάρχουν οι τιμές στο διαδίκτυο! Όσο για την επισκληριδιο,νόμιζα ήταν ήδη μέσα στην τιμή! Δεν μου την είχανε πει έξτρα όταν είχα γεννήσει! Συγκεκριμένα για το Λητώ που ξέρω, λέει κ στο σάιτ τι περιλαμβάνεται στην τιμή

Πολύ καλό που θα έχεις και μαία, θα σε βοηθήσει παααααρα πολύ!!!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Jasmine@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Τι κανετε;;;; Εγώ ξύπνια από τις 5.30... να φάτε κ ένα παγωτό για μένα παρακαλώ!!! 
αχ @EugenJen κ εγώ περιμένω πως κ πως να πάω στους γονείς μου, μετά τις 18 που είναι ελεύθερη η μετακίνηση στους νομούς.

Αγάπη εμάς πάντως έλεγχο δεν μας έκανε κάνεις χθες, που αλλάξαμε νόμο γιατί ανήκουν στον νομό Κορίνθου, είχα βέβαια μαζί δήλωση τον γονιών μου ότι είναι κύρια κατοικία κ χαρτί του πατέρα μου ότι είναι καρκινοπαθης ώστε να είμαι καλυμμένη αλλά δεν είχε αστυνομία πουθενά!!

Κ εγώ ξύπνησα γύρω στις 4 αλλά κατά τις 7 ξανακοιμηθηκα κ έκανα ύπνο άλλο πράγμα!! Εξοχή παιδί μου!!!

Αααα τι ωραία που πήγατε!! Να περασετε υπέροχα !

Για όλα τα ιδιωτικά μαιευτήρια υπάρχουν οι τιμές στο διαδίκτυο! Όσο για την επισκληριδιο,νόμιζα ήταν ήδη μέσα στην τιμή! Δεν μου την είχανε πει έξτρα όταν είχα γεννήσει! Συγκεκριμένα για το Λητώ που ξέρω, λέει κ στο σάιτ τι περιλαμβάνεται στην τιμή

Πολύ καλό που θα έχεις και μαία, θα σε βοηθήσει παααααρα πολύ!!!

Κ εμένα μου έκανε εντύπωση όταν μου το είπε ότι είναι εκτός η επισκληριδιος, μήπως να μπερδευτηκε;;τι να πω;;

Στο Ρέα πάντως στο site δεν είχα βρει τιμές πουθενά, αν κ η γιατρός μου είχε πει ότι υπάρχουν, εκεί που λέει τιμολόγηση έχει τηλέφωνα να πάρεις..

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Αγάπη εμάς πάντως έλεγχο δεν μας έκανε κάνεις χθες, που αλλάξαμε νόμο γιατί ανήκουν στον νομό Κορίνθου, είχα βέβαια μαζί δήλωση τον γονιών μου ότι είναι κύρια κατοικία κ χαρτί του πατέρα μου ότι είναι καρκινοπαθης ώστε να είμαι καλυμμένη αλλά δεν είχε αστυνομία πουθενά!!

Κ εγώ ξύπνησα γύρω στις 4 αλλά κατά τις 7 ξανακοιμηθηκα κ έκανα ύπνο άλλο πράγμα!! Εξοχή παιδί μου!!!

Εγώ πρέπει να αλλάξω 2 νόμους κ λέω κανε υπομονή να μην πληρώσω τίποτα βλακείες τώρα για λίγες μερες.... εγώ δεν καταφέρα να ξανακοιμηθω, ποντάρω σε μεσημεριανή σιέστα!

• Λυπημένη/-ος 1

SqfGp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Κ εμένα μου έκανε εντύπωση όταν μου το είπε ότι είναι εκτός η επισκληριδιος, μήπως να μπερδευτηκε;;τι να πω;;

Στο Ρέα πάντως στο site δεν είχα βρει τιμές πουθενά, αν κ η γιατρός μου είχε πει ότι υπάρχουν, εκεί που λέει τιμολόγηση έχει τηλέφωνα να πάρεις..

Λογικό μου φαίνεται να μην ξέρει ακριβώς τιμές η γιατρος! Όταν πας κι από εκεί για να δεις δωμάτια θα σου πουν ότι πληροφορίες χρειάζεσαι!

Δε μπορώ να βάλω το λινκ για τιμές,το κοκκινιζει. Άμα θέλει κάποια κοπέλα να της το στειλω

Q1jtp2.png

Λογικό μου φαίνεται να μην ξέρει ακριβώς τιμές η γιατρος! Όταν πας κι από εκεί για να δεις δωμάτια θα σου πουν ότι πληροφορίες χρειάζεσαι!

Δε μπορώ να βάλω το λινκ για τιμές,το κοκκινιζει. Άμα θέλει κάποια κοπέλα να της το στειλω

Q1jtp2.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Εγώ πρέπει να αλλάξω 2 νόμους κ λέω κανε υπομονή να μην πληρώσω τίποτα βλακείες τώρα για λίγες μερες.... εγώ δεν καταφέρα να ξανακοιμηθω, ποντάρω σε μεσημεριανή σιέστα!

ΑΑΑα είναι τόσο μακρυά;; Ε ναι δεν αξίζει να πληρώνεις χωρίς λόγο τώρα!!

Ήρθαν χθες κ τα δυο φορεματακια από τα Stradivarius, τέλεια κ μου κάθονται κουτί!! Το ένα το επλυνα στα γρήγορα στο χέρι να το βάλω σήμερα κιόλας !!! Επιτέλους να ντυθώ σαν άνθρωπος :D

• Μου αρέσει 3

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Ακριβώς,δεν είναι κάθε μέρα ίδια! Άλλες τα νιώθεις πολύ άλλες ελάχιστα!

Καλά κάνεις κ την κακομαθαινεις!!:x Το ευχαριστιεται είμαι σίγουρη!

Να ζεστάνει κ η θάλασσα τουλάχιστον να κάνουμε καμιά βουτιά,αν μπορέσουμε! Θα ρωτήσω κ τον γιατρό πότε να κάνω κ θα μου πει πάλι κανέναν Ιουλιο:P

Αχ ναι να ζεστάνει η θαλασσιτσα μια ώρα νωρίτερα φέτος να πλατσουρισουμε όσο γίνεται πιο γρήγορα γιατί είναι μεγάλη απολαυση το κολύμπι!

Πάντως μετά τη θάλασσα εμένα πάντα μου άνοιγε τρέλα η όρεξη και έχω την απορία φέτος δηλαδηηηη πόσο πιο πολύ;;;;χαχαχα

Ε ρε τί μας περιμένει!!!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Ttx1p3.png

Just now, EugenJen είπε:

ΑΑΑα είναι τόσο μακρυά;; Ε ναι δεν αξίζει να πληρώνεις χωρίς λόγο τώρα!!

Ήρθαν χθες κ τα δυο φορεματακια από τα Stradivarius, τέλεια κ μου κάθονται κουτί!! Το ένα το επλυνα στα γρήγορα στο χέρι να το βάλω σήμερα κιόλας !!! Επιτέλους να ντυθώ σαν άνθρωπος :D

ΜΑ για πες είναι εγκυμοσύνης;;!! Κ τι νούμερο τα πήρες;;; Με έχει πιάσει μια καταναλωτική μανία αυτές τις μερες!

• Χαχα 1

SqfGp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Καλημέρα κορίτσιααααα!!!

Πώς νομίζω πως η επισκληριδιος είναι γυρω στο 200αρι;

Γέννησε το χειμώνα μια γνωστή μου και έτσι νομίζω μου είχε πει

Ttx1p3.png

Καλημέρα μανούλες!

@Renez μπράβο ο παιδαρος ο μπρατσαρας!

κορίτσια μου να πάτε στους γονείς σας θα κάνει σε όλους Καλό κ θα σας δουν και με κοιλίτσα!!!

εγω πηγαινω στους γονείς κανονικά αν κ φοβάμαι λίγο γτ η μαμα μ δουλεύει σε σουπερμάρκετ...χωρίς φιλια κ αγκαλιές, ομως εχω αφησει εκει τον μικρό για ύπνο μεσημέρι ...προβληματίζομαι αλλά τώρα που  ψιλοδουλευουμε πάλι δν έχω άλλη λύση...Έχω και χαρά γτ τη Κυριακή έχουμε τραπέζι με τους γονείς όλους κ μάλλον θα έρθει κ η γιαγια μ που έχουμε να τη δούμε από τν Μάρτη κ είναι μόνη της στο χωριό τόσο καιρό! Δεν ξέρει και για την εγκυμοσύνη μου! Εκπληξηηηη! 

• Μου αρέσει 5

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Christinα είπε:

Καλημέρα μανούλες!

@Renez μπράβο ο παιδαρος ο μπραρσαρας!

κορίτσια μου να πάτε στους γονείς σας θα κάνει σε όλους Καλό κ θα σας δουν και με κοιλίτσα!!!

εγω πηγαινω στους γονείς κανονικά αν κ φοβάμαι λίγο γτ η μαμα μ δουλεύει σε σουπερμάρκετ...χωρίς φιλια κ αγκαλιές, ομως εχω αφησει εκει τον μικρό για ύπνο μεσημέρι ...προβληματίζομαι αλλά τώρα που  ψιλοδουλευουμε πάλι δν έχω άλλη λύση...Έχω και χαρά γτ τη Κυριακή έχουμε τραπέζι με τους γονείς όλους κ μάλλον θα έρθει κ η γιαγια μ που έχουμε να τη δούμε από τν Μάρτη κ είναι μόνη της στο χωριό τόσο καιρό! Δεν ξέρει και για την εγκυμοσύνη μου! Εκπληξηηηη! 

Πωπωωωω τί ευτυχία θα πάρει η γιαγιακουλινα!!!!Μεγάλη χαρά!!!

Κι εμείς σήμερα θα πάμε στους δικούς μου και θα είναι και η γιαγιακα μου και ανυπομονώ!!!!

Μεγάλο πράγμα να βρίσκεται όλη η οικογένεια στο ίδιο τραπέζι!!!

• Μου αρέσει 3

Ttx1p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...