Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Renez είπε:

Άμεσες τι νομίζεις κυρία μου οπότε θέλουμε?! Τσ τσ τσ :tongue:

Just now, Hope89 είπε:

Τι καλαααα!!! Φτου φτου σάς! Αντράκι όλοκληρο μωρέ η ψυχούλα!! Άντε, άντε.. περιμένουμε όλα τα ωραία νεακια από υπερήχους κοριτσια μου να χαιρόμαστε! εγώ Αργώ ακόμα.. για τέλη του μήνα μου είπε κ μου φαίνεται αιωνας!!!

Πφφφ εντάξει είχες πάει όμως νομίζω κ τελευταία για τον προηγούμενο υπέρηχο ε...?  Θα περάσουν οι μέρες κορίτσι μου..εδώ μπήκαμε στον 5ο σιγά σιγά!!

Απίστευτο?! 4 μήνες έμειναν..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Μου το ανέβαλε ο γιατρουλης για Κυριακή! Του έτυχαν δύο επείγοντα ,ευχήθηκα να πάνε όλα καλά και θα κάνω υπομονή!:x

Αυτό το κορίτσι μου της υπομονης!!!!

Λένε πάντως πως τα νερά συνήθως σπάνε νύχτα,που έχουμε χαλαρωσει.. 

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Just now, Renez είπε:

Πότε έχεις εσύ υπέρηχο?? Μια χαρά θα είναι τα μαναρακια σου,έχουν κ εσένα κ το ένα το άλλο οπότε τι τους λείπει?!:x

18 του μήνα θα πάω! Έχω 10 μερες ακόμα.... δεν περνάνε.... θέλω να τα βλέπω να επιβεβαιώνω πως είναι καλά! Καταλαβαίνεις....

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

18 του μήνα θα πάω! Έχω 10 μερες ακόμα.... δεν περνάνε.... θέλω να τα βλέπω να επιβεβαιώνω πως είναι καλά! Καταλαβαίνεις....

Απόλυτα!! Αν μπορούσα να έχω έναν υπέρηχο σπίτι θα το έκανα;)

Just now, Mariamaraki είπε:

Κορίτσια έχω μια απορία!!! Στην β επιπεδου γινεται και 4D που φαίνεται το μουτράκι του μωρού? 

Έτσι λένε...μακαριιιι

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Ninamc είπε:

Το ειδες το παιδακι σας ε? Ολα καλα? Πολυ χαρηκα! Φτου φτου!

Ναι μικρή μου Μεξικάνα,όλα καλά δόξα τον Θεό ουφφφ!!

Άντε κ οι υπόλοιπες κορίτσια μου:x

Σας καληνυχτιζω εγώ, φιλουθκια!!

Παράθεση

:x

Παράθεση

Just now, Renez είπε:

Ναι μικρή μου Μεξικάνα,όλα καλά δόξα τον Θεό ουφφφ!!

Άντε κ οι υπόλοιπες κορίτσια μου:x

Σας καληνυχτιζω εγώ, φιλουθκια!!

Τελεια! Παμε να τσακισουμε ενα νιρβανα για τα ευχαριστα νεα! Καληνυχτα στα μπεμπακια ! Ονειρα μπλε! Χαχαχαχαχαχαχα

Και ροζ στις κοριτσομανες

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Renez είπε:

Πφφφ εντάξει είχες πάει όμως νομίζω κ τελευταία για τον προηγούμενο υπέρηχο ε...?  Θα περάσουν οι μέρες κορίτσι μου..εδώ μπήκαμε στον 5ο σιγά σιγά!!

Απίστευτο?! 4 μήνες έμειναν..

Ναι, ναι! Είχα πάει την προηγούμενη εβδομάδα.. θα περάσουν, που θα πάει!! Στον 5ο ε;;; Απίστευτο πραγματικά!! Φουσκώνουν οι κοιλιτσες!!!

πρίν από 12 λεπτά , Renez είπε:

Αλήθεια είναι @Christinα μου με τον εγκλεισμό κάναμε 6-7 σελίδες τη μέρα κ τώρα 2-3 με το ζορι μας βλέπω αλλά χαλάλι οι δουλίτσες μας :)

Κοριτσουδια μου μόλις γύρισα από τον υπέρηχο!! Είναι περίπου 20εκ οοοολος το νινι από κεφάλι μέχρι ποδαράκια!!

Τσάμπα αγχωσε τη μανούλα το σκατενιο..μια χαρά ήταν κ κολυμπουσε στη γαλάζια λίμνη του αραχτός..αυτή τη φορά δεν έδινε πονο με τα πόδια όπως στον προηγούμενο υπέρηχο,τα είχε οκλαδόν κ πάλευε με τα χέρια!! Τι πίσω από το κεφάλι σε φάση αραλικι,τι στο στόμα,μέχρι κ τη μύτη του πασπατευε χαχαχα

Κάθε φορά φαίνεται κ καλύτερα..φυσικά κ δε μου έφτασε αυτό το δεκάλεπτο του υπερήχου κ τώρα ανεμενω σε 3 βδομάδες τη Β επιπέδου να τον χορτάσω!!!

Axouuuu!!!Ante bravo to agoraki sou!!!Ola ta kala euxomai!!!Poso anypomonw k egw den legetai!!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, marianna1986 είπε:

Μπράβο κορίτσια για τα νέα σας από τους υπερήχους! Και στα δικά μας σύντομα:D Καλά εγώ έχω σε 2 εβδομαδες υπερηχο, κάθε μήνα με βάζει πλέον και 5 Ιουνίου β'επιπεδου...

Nai k emena kathe mina.K kathe fora trelainomai na perasoun grigora oi meres!!:D

Κορίτσια καλησπέρα σε όλες σας, από εμάς τις βραδινές μανούλες! Καλό σαββατοκύριακο να έχετε κ να περάσετε όμορφα! Εκμεταλλευτειτε τον υπέροχο ήλιο μας για βολτούλες! Είναι ότι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε για τα μωράκια μας!! 

@Renez με τα ωραία νέα σου μας έφτιαξες τη διάθεση! Ανυπομονούμε για τσαλιμακια και εμείς!! 

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Renez υπέροχα νέα από το αντράκι σου!!!!

Με το καλό και σε εμάς τις υπόλοιπες!!!!

Εχθές το μικρακι μου ήταν πολυυυυ τεμπέλικο και δεν μου έστελνε κανένα σημάδι από το μεσημέρι και μετά...έτσι ήμουν κι εγώ κάπως πεσμένη και βαριά...

Ελπίζω σήμερα να είναι όλα αλλιώς!!!

Κορίτσια έρχονται 35αρια από Δευτέρα το ακούσατε;;;;Αυτό σημαίνει βιταμίνηD, βόλτες και παγωτααααααα :tongue:

• Μου αρέσει 6

Ttx1p3.png

Just now, Hliolousti είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Renez υπέροχα νέα από το αντράκι σου!!!!

Με το καλό και σε εμάς τις υπόλοιπες!!!!

Εχθές το μικρακι μου ήταν πολυυυυ τεμπέλικο και δεν μου έστελνε κανένα σημάδι από το μεσημέρι και μετά...έτσι ήμουν κι εγώ κάπως πεσμένη και βαριά...

Ελπίζω σήμερα να είναι όλα αλλιώς!!!

Κορίτσια έρχονται 35αρια από Δευτέρα το ακούσατε;;;;Αυτό σημαίνει βιταμίνηD, βόλτες και παγωτααααααα :tongue:

Καλημέρα!!! Στείλε εσύ σημάδια στο νινι!!!

Θα μεγαλώσει κ θα το καταλαβαίνεις κ θα λες ηρέμησε παιδί μου με τις κωλοτουμπες!

Δεν ξέρω για εσάς πάντως εγώ είμαι παιδί του φθινοπώρου,Μ αρέσει η δροσουλα και το κρύο!!! Δεν μπορώ πολύ ήλιο κ ζέστη ! Οπότε βόλτα όταν αρχίζει κ πέφτει ο ήλιος!

Το παγωτό επιβάλλεται!!! Όλες τις ώρες, ειδικά απογευματακι:mrgreen:

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...