Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Christinα είπε:

Καλησπέρα

Μας έφαγε η δουλειά Ε? Με τη καραντίνα είχαμε πολυλογία!!! Κι εγω  τώρα τελείωσα κι έφαγα λίγο παγωτό να ζουζουνισει η μπέμπα αλλά βαριέται σήμερα μάλλον ή δεν της άρεσε η γεύση! Όλο το μπολ κόντεψα να φάω...

@Christy 32 μην ανησυχείς! Μάλλον είναι μεγάλο παιδάκι ή έγινε νωρίς η σύλληψη! Το ζαχαρο ούτως ή άλλως ας το προσέχουμε! Με το καλό να κρατήσεις αγκαλίτσα το μωράκι σου!

Εγώ δεν δουλεύω αλλά έχω τον μικρό Ταρζάν κ παλεύουμε όλη μέρα! 

Αύριο έχουμε υπέρηχο κ το περιμένω πως κ πως!!!

• Μου αρέσει 4
  • Χαχα 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Αλήθεια είναι @Christinα μου με τον εγκλεισμό κάναμε 6-7 σελίδες τη μέρα κ τώρα 2-3 με το ζορι μας βλέπω αλλά χαλάλι οι δουλίτσες μας :)

Κοριτσουδια μου μόλις γύρισα από τον υπέρηχο!! Είναι περίπου 20εκ οοοολος το νινι από κεφάλι μέχρι ποδαράκια!!

Τσάμπα αγχωσε τη μανούλα το σκατενιο..μια χαρά ήταν κ κολυμπουσε στη γαλάζια λίμνη του αραχτός..αυτή τη φορά δεν έδινε πονο με τα πόδια όπως στον προηγούμενο υπέρηχο,τα είχε οκλαδόν κ πάλευε με τα χέρια!! Τι πίσω από το κεφάλι σε φάση αραλικι,τι στο στόμα,μέχρι κ τη μύτη του πασπατευε χαχαχα

Κάθε φορά φαίνεται κ καλύτερα..φυσικά κ δε μου έφτασε αυτό το δεκάλεπτο του υπερήχου κ τώρα ανεμενω σε 3 βδομάδες τη Β επιπέδου να τον χορτάσω!!!

• Μου αρέσει 10

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Αλήθεια είναι @Christinα μου με τον εγκλεισμό κάναμε 6-7 σελίδες τη μέρα κ τώρα 2-3 με το ζορι μας βλέπω αλλά χαλάλι οι δουλίτσες μας :)

Κοριτσουδια μου μόλις γύρισα από τον υπέρηχο!! Είναι περίπου 20εκ οοοολος το νινι από κεφάλι μέχρι ποδαράκια!!

Τσάμπα αγχωσε τη μανούλα το σκατενιο..μια χαρά ήταν κ κολυμπουσε στη γαλάζια λίμνη του αραχτός..αυτή τη φορά δεν έδινε πονο με τα πόδια όπως στον προηγούμενο υπέρηχο,τα είχε οκλαδόν κ πάλευε με τα χέρια!! Τι πίσω από το κεφάλι σε φάση αραλικι,τι στο στόμα,μέχρι κ τη μύτη του πασπατευε χαχαχα

Κάθε φορά φαίνεται κ καλύτερα..φυσικά κ δε μου έφτασε αυτό το δεκάλεπτο του υπερήχου κ τώρα ανεμενω σε 3 βδομάδες τη Β επιπέδου να τον χορτάσω!!!

Ω ρε το αγόρι σου!!! Εμένα όλο κοιμάται στους υπερηχους και το ξυπνάμε αλλα είναι και πιο μικρός! Σήμερα έκλεισα και γω για β επιπέδου στις 15 Ιουνίου.. 

• Μου αρέσει 2

Ωχ το γλυκό μου!!!! Τι όμορφα renez  μου! Τελικά το όνομα σου ποιο είναι; δεν ξέρω αν το έχασα κάπου και το έχεις πει! 

Κορίτσια νιώθω την μικρή να κουνιέται βασικά το νιώθω σαν να ήταν το έντερο και μετά ρίχνει και μια κλοτσια... την θέλω αγκαλίτσαααααα!!!!!!

Just now, Renez είπε:

Μπραβοοοο μεγάλωσε ο αντράκος σου!!!!! Για τα προσόντα δε μας είπες κ ανησυχω:D

• Χαχα 2

SqfGp3.png

@Renez πωπω ολόκληρος μπεμπης εκεί μέσα!!  Ανακαλύπτουν το κόσμο από τώρα!!!:x

Just now, Jasmine@ είπε:

Με πρόλαβες!!!!!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Q1jtp2.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Εμ τι να πω κυρία μου που το φάγατε τις προάλλες που τα εκθιαζα κ να τώρα! Ντράπηκε κ μου κάτσε οκλαδόν..έδειξε όμως μπράτσα είπαμε σήμερα χεχεχε:D και ντουκι παρακαλώ!!

@Mariamaraki μου Αρετή με λένε! Θα την έχεις σε λίγους μήνες αγκαλιά σου για μια ζωή :)

@Marti μου εύχομαι στη Β επιπέδου που θα είναι κ πιο μεγάλος να τον πετύχεις ορεξατο κ να τον δείτε να τον χορτασετε!! Εγώ έχω διαπιστώσει πως γενικώς τα απογεύματα είναι κινητικός πολύ κ επειδή κ οι υπέρηχοι μου γίνονται τότε προφανώς τον πετυχαίνουμε ξύπνιο..εσυ τι ώρα σος για υπέρηχο? Ίσως είναι πρωινός τύπος..

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

Just now, Marti είπε:

Δε το σκέφτηκα! Χαχχα! Εγω πάντα παω γύρω στις 5 με, 6..όντως το παιδί μ μπορεί να μοιάσει στη μανουλα που ναι πρωινός τύπος.. :P

Άμε,τι νομίζεις κυρία μου οπότε θέλουμε?! Τσ τσ τσ :tongue:

• Χαχα 1

Just now, Renez είπε:

Εμ τι να πω κυρία μου που το φάγατε τις προάλλες που τα εκθιαζα κ να τώρα! Ντράπηκε κ μου κάτσε οκλαδόν..έδειξε όμως μπράτσα είπαμε σήμερα χεχεχε:D και ντουκι παρακαλώ!!

@Mariamaraki μου Αρετή με λένε! Θα την έχεις σε λίγους μήνες αγκαλιά σου για μια ζωή :)

@Marti μου εύχομαι στη Β επιπέδου που θα είναι κ πιο μεγάλος να τον πετύχεις ορεξατο κ να τον δείτε να τον χορτασετε!! Εγώ έχω διαπιστώσει πως γενικώς τα απογεύματα είναι κινητικός πολύ κ επειδή κ οι υπέρηχοι μου γίνονται τότε προφανώς τον πετυχαίνουμε ξύπνιο..εσυ τι ώρα σος για υπέρηχο? Ίσως είναι πρωινός τύπος..

Επιδειξίας ο γιος σου βλέπω αν δε δείξει κάτι δε μπορεί! Χαχαχχαχαχα  αχ ανυπομονώ να πάω κ εγώ πολύ  να δω τι κάνουν...

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Επιδειξίας ο γιος σου βλέπω αν δε δείξει κάτι δε μπορεί! Χαχαχχαχαχα  αχ ανυπομονώ να πάω κ εγώ πολύ  να δω τι κάνουν...

Πότε έχεις εσύ υπέρηχο?? Μια χαρά θα είναι τα μαναρακια σου,έχουν κ εσένα κ το ένα το άλλο οπότε τι τους λείπει?!:x

• Μου αρέσει 1

Just now, Renez είπε:

Τι καλαααα!!! Φτου φτου σάς! Αντράκι όλοκληρο μωρέ η ψυχούλα!! Άντε, άντε.. περιμένουμε όλα τα ωραία νεακια από υπερήχους κοριτσια μου να χαιρόμαστε! εγώ Αργώ ακόμα.. για τέλη του μήνα μου είπε κ μου φαίνεται αιωνας!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...