Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

καλημέρα κορίτσια!!!

Σήμερα ξύπνησα και εγώ με πολύ καλή διάθεση!και μόλις επιβεβαιώθηκε , μου στείλανε τις εξετάσεις και το ζάχαρο ,οχι μόνο δεν ανέβηκε αλλά έχει πέσει στο 72 κιόλας!!

Θα φάω μια παγωτάααααααααρα!!:wub: 

• Μου αρέσει 8
  • Χαχα 3

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, EugenJen είπε:

καλημέρα κορίτσια!!!

Σήμερα ξύπνησα και εγώ με πολύ καλή διάθεση!και μόλις επιβεβαιώθηκε , μου στείλανε τις εξετάσεις και το ζάχαρο ,οχι μόνο δεν ανέβηκε αλλά έχει πέσει στο 72 κιόλας!!

Τελεια τελεια! Αντε φαε μια παγωταρα για επιβραβευση!

Πλ χαρηκα!

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Marti είπε:

Καλημέρα και απο μένα! Εμένα ο σκύλος μου χαμπαρι δεν εχει παρει ακόμα.. 

Θετικες σκέψεις μόνο!! 

xaxxaxa ουτε εμενα νομιζω πως εχουν καταλαβει οτι ερχεται η ωρα του εκθρονισμου τους χαχαχα

• Χαχα 3

Just now, Renez είπε:

Κ εγώ πετάω σημερα!! Έχουμε κ αρκετή δουλίτσα κ είμαι σούπερ!!

Ανυπομονώ για τον γιατρό το απόγευμα!!

@EugenJen μπράβο μαναρακι μου,αφού έχεις κοράκλα ρεεεε!!!

Θα δεις τν προσοντουχο σας σημερα ε?

Τελεια!

Αντε μια χαρα πηγε η βδομαδα!

Καλο μας Σκ!

• Μου αρέσει 3

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

xaxxaxa ουτε εμενα νομιζω πως εχουν καταλαβει οτι ερχεται η ωρα του εκθρονισμου τους χαχαχα

Χαχαχχα! Aυτη τη στιγμή κλαίει το πουλακι μ στην αγκαλά μ.. Ειναι η ώρα του για βολτα.. απαιτητικος ο σκυλος..Και αν κακομαθω έτσι και τον γιο μου καηκα.. 

• Χαχα 2

Just now, EugenJen είπε:

καλημέρα κορίτσια!!!

Να το φας να το χαρείς!!! :)

Καλημέρα κι από εμάς, καλες δουλειές στις εργαζόμενες και χρυσόσκονη ολουθε!!

Έρχονται τα νινακια με χαρά!!!:x

Τα σκυλάκια εννοείται ότι καταλαβαίνουν απλά κάποια το παίζουν τρελιτσα!!

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 2

Q1jtp2.png

Just now, Annou είπε:

Kalispera sas koritsia mou!!Me to kalo na deite ta mwrakia sas oses exoun rantevou autes tis meres!!!Ante ante na perasoun grigora oi meres na dw k egw ton passa mou!:wub:

5 μέρες σου έμειναν αγάπη μου,υπομονη!! 

Πως πάει η δουλίτσα τώρα που ξανά ανοιξες!?

Just now, Renez είπε:

5 μέρες σου έμειναν αγάπη μου,υπομονη!! 

Πως πάει η δουλίτσα τώρα που ξανά ανοιξες!?

Polu kala!Doxa ton theo.Oi gunaikes dent tha stamatisoun pote na pswnizoun!Den anoixa akoma.Deutera emeis anoigoume alla logw tou site k twn ekptwsewn pou evala paw k kathomai ligo:wub:

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Just now, Annou είπε:

Polu kala!Doxa ton theo.Oi gunaikes dent tha stamatisoun pote na pswnizoun!Den anoixa akoma.Deutera emeis anoigoume alla logw tou site k twn ekptwsewn pou evala paw k kathomai ligo:wub:

Ααα σωστά μόνο τα αθλητικά άνοιξαν..άντε άντε να μπείς σε προγραμμα κ εσύ ξανά :-)

οπως το ειπες,γυναίκες ρουχο-μαλλι-νυχι δε πεθαίνει ποτέ!! Με το χαμό που βλέπω στα μανικιούρτζιδικα της γειτονιάς μου το έψηνα να ανοίξω κ εγώ:P

ευτυχως βέβαια τρώμε κιόλας κ εκεί πιάνω κ τους άντρες χεχε 

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 1

Κορίτσια καλησπέρα, ήθελα να σας ρωτήσω αν τυχών γνωρίζεται, είμαι στην 16 εβδ κ 3ημ και εχθές πήγα για υπέρηχο κ ο γιατρός με την μέτρηση του κεφαλιο μου έβγαλε ότι το μωρό δείχνει για 17μιση βδομαδων, ξέρετε μήπως τι μπορεί να σημαίνει αυτό??? Εκείνος το προσπερασε κ ξέχασα να τον ρωτήσω... 

Just now, Christy 32 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, ήθελα να σας ρωτήσω αν τυχών γνωρίζεται, είμαι στην 16 εβδ κ 3ημ και εχθές πήγα για υπέρηχο κ ο γιατρός με την μέτρηση του κεφαλιο μου έβγαλε ότι το μωρό δείχνει για 17μιση βδομαδων, ξέρετε μήπως τι μπορεί να σημαίνει αυτό??? Εκείνος το προσπερασε κ ξέχασα να τον ρωτήσω... 

Καλησπέρα κορίτσι μου, δεν νομίζω οτι είναι κακό, κ εμένα την λουλούδω μου την βρήκε μια εβδομάδα μεγαλύτερη αλλά μου είπε οτι έιναι καλό, δείχνει οτι το μωρό μεγαλώνει, εαν το έβρισκε πολύ μεγαλύτερο ίσως ήταν ένδειξη για ζάχαρο.

C1JTp3.png

Just now, EugenJen said:

Καλησπέρα κορίτσι μου, δεν νομίζω οτι είναι κακό, κ εμένα την λουλούδω μου την βρήκε μια εβδομάδα μεγαλύτερη αλλά μου είπε οτι έιναι καλό, δείχνει οτι το μωρό μεγαλώνει, εαν το έβρισκε πολύ μεγαλύτερο ίσως ήταν ένδειξη για ζάχαρο.

Απλά εμένα πριν την εγκυμοσύνη η ενδοκρινολογος μου χε βρει προδιάθεση για ζάχαρο κ παίρνω ήδη gloucofase που ρυθμίζει το ζάχαρο, προληπτικα. Ελπίζω όταν κάνω την καμπύλη να βγει καλή αλλά αργεί ακομα... Τεσπα δεν αγχώνομαι. 

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου 

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα

Μας έφαγε η δουλειά Ε? Με τη καραντίνα είχαμε πολυλογία!!! Κι εγω  τώρα τελείωσα κι έφαγα λίγο παγωτό να ζουζουνισει η μπέμπα αλλά βαριέται σήμερα μάλλον ή δεν της άρεσε η γεύση! Όλο το μπολ κόντεψα να φάω...

@Christy 32 μην ανησυχείς! Μάλλον είναι μεγάλο παιδάκι ή έγινε νωρίς η σύλληψη! Το ζαχαρο ούτως ή άλλως ας το προσέχουμε! Με το καλό να κρατήσεις αγκαλίτσα το μωράκι σου!

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...