Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, DemiMom είπε:

Μήπως σε χτυπάει κ το έντερο? Λόγω δυσκοιλιοτητας? Το είχα κ γω για κάποιο διάστημα! 

Εγω όχι ακόμα! Είναι νωρίς (16+5 είμαι). Οι θηλες κ μένα σκουρηναν λίγο κ ειδικά η μία τρελό ξύσιμο μετά το ντουζ, γραμμή επίσης γιοκ! Γενικά δεν έχω κάνει κοιλιά, λίγα πράγματα. Λένε ότι στο πρώτο αργεί να φανεί! 

A emeis eimaste polu konta!!!Egw 16+4!! Xereis fulo?Suggnwmi an exeis pei alla polles fores den sas prolavainw oles k ta diavazw polu grigora!!:P

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Εμένα έχουν σκουρινει αρκετά κιόλας οι θηλές μου,πριν ήταν ροζ ρόλο πιο έντονες από το δέρμα κ τώρα τις λες καφέ ξεκάθαρα..

Δεν είναι το έντερο αγαπούλα μου,αφού το νιώθεις,το ξέρεις :x

Εγώ έχω κλείσει για β επιπέδου..μου την έκλεισε την ίδια ημέρα που πήγα για την αυχενική..

@DemiMom μου όσο για τη κοιλίτσα δε ξέρω..ενώ κ εμένα είναι το πρώτο με τα 4.5-5 κιλά που έχω πλέον πάρει μια χαρά ξεκάθαρα φαίνεται!!:ph34r:

• Μου αρέσει 4

Κορίτσια μου κι εγώ ανησυχώ κι ας το έχω ξαναπεράσει, προσπαθώ να είμαι πιο ψύχραιμη όμως τώρα και να μη διαβάζω αυτά που διάβαζα τότε κ τρελαινομουν! Δεν το νιώθω συνέχεια το νινί, όταν είμαι χαλαρή ξαπλωμένη. 

Αστείο! Χθες το βραδάκι είχα αγκαλίτσα τον μικρό μ και το κορμί του ήταν κυριως δεξια, η μπεμπα που λετε τν κλωτσαγε συνέχεια!!! Ηταν πολυ αστείο! Μετα απο λιγο ο μικρος πηγε αριστερά λες κ την καταλαβε. Ξεκάθαρα σύμπτωση αλλά ήταν πολύ αστείο εκείνη τη στιγμή!

• Μου αρέσει 6
  • Χαχα 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Christinα είπε:

Κορίτσια μου κι εγώ ανησυχώ κι ας το έχω ξαναπεράσει, προσπαθώ να είμαι πιο ψύχραιμη όμως τώρα και να μη διαβάζω αυτά που διάβαζα τότε κ τρελαινομουν! Δεν το νιώθω συνέχεια το νινί, όταν είμαι χαλαρή ξαπλωμένη. 

Αστείο! Χθες το βραδάκι είχα αγκαλίτσα τον μικρό μ και το κορμί του ήταν κυριως δεξια, η μπεμπα που λετε τν κλωτσαγε συνέχεια!!! Ηταν πολυ αστείο! Μετα απο λιγο ο μικρος πηγε αριστερά λες κ την καταλαβε. Ξεκάθαρα σύμπτωση αλλά ήταν πολύ αστείο εκείνη τη στιγμή!

:wub:

@Annou αχ τι ωραία μια μερουλα διαφορά! Μαζί θα γεννήσουμε! Σήμερα μας έκανε την πρώτη πρόβλεψη για κοριτσάκι αλλά είχα κλειστά ποδαράκια και γυρισμένη πλάτη... Οπότε δεν το δένω κόμπο! Στη Β επιπεδου θα μάθουμε! Εσύ έχεις μάθει;;;

@Renez

Eιναι αντράκι εσένα!! Για αυτό!!! :x

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εμένα μου έκλεισε επιτόπου όταν κάναμε την αυχενική για Β επιπέδου. Για 15 Ιουνίου που θα είμαι στις 22+ εβδομάδες. 

Πάντως εγώ αν και έβαζα στο στήθος pregnadem κ τώρα ξεκίνησα mustela γέμισα κάποιες ραγαδες κόκκινες τελευταία :-( (από την μια ποσο να αντέξει κ αυτό το κακομοιρο τόσα νούμερα που έχει μεγαλώσει) Ίσως δοκιμάσω το λαδακι που λέτε όμως.... Δεν μπορώ να το βλέπω έτσι 

• Μου αρέσει 2

Just now, DemiMom είπε:

@Annou αχ τι ωραία μια μερουλα διαφορά! Μαζί θα γεννήσουμε! Σήμερα μας έκανε την πρώτη πρόβλεψη για κοριτσάκι αλλά είχα κλειστά ποδαράκια και γυρισμένη πλάτη... Οπότε δεν το δένω κόμπο! Στη Β επιπεδου θα μάθουμε! Εσύ έχεις μάθει;;;

@Renez

Eιναι αντράκι εσένα!! Για αυτό!!! :x

Agoraki emas!!95% mas eipe.Alla pistevw oti einai polu megalo to pososto opote to xw parei apofasi oti einai agoraki!:)

Εγώ από κρεμουλες βάζω bio oil κ της frezyderm. Να βάζετε σε όλη τη κοιλίτσα,στήθος, στα πλαϊνά από την κοιλιτσα κ στα μπουτακια ψηλα. Οι μοναδικές ραγαδες που έκανα στην πρώτη εγκυμοσύνη είναι κάτι μικρούλες στο στήθος,ίσως να έγιναν κ με τον θηλασμό δεν ξέρω.

Όπως κ να έχει θέλει συνέχεια πασαλειμα για να μένει ενυδατωμενο το δέρμα. Ακόμη κι αν έχουν γίνει κάποιες ραγιάδες, αν είναι καινούργιες βοηθάει η κρεμουλα κ το λαδακι.

Kι εγώ την β επιπέδου την έκλεισα τη μέρα που έκανα την αυχενική!!

Έχει αρχίσει κ φαίνεται η κοιλίτσα μου με κολλητά ρούχα, ολοστρόγγυλη, λες κ είναι ψευτικη!

Έλιωσα η μάνα με τον μικρό που είχε αλληλεπίδραση με το νινι στη κοιλιτσα:x

• Μου αρέσει 4

Q1jtp2.png

1 hour ago, Christinα said:

Αφού το νιώθετε και λίγο κορίτσια πάλι καλά. Εγώ νομίζω ότι κάτι ψιλοένιωσα 2-3 φορές προχθές, αλλά δε ξέρω αν ήταν το μωρό και από τότε ξανά τίποτα.

Τον γλυκούλη τον μικρό, τον κλωτσάει από τώρα η αδερφή του!:P Εγώ πάλι είχα τον γατούλη μου αγκαλιά χθες και είχε πολύ πλάκα... έρχεται συχνά και ξαπλώνει πάνω μου, αλλά χθες ειδικά ήταν σε πολύ αστεία στάση, είχε πάρει αγκαλιά την κοιλιά μου και έβαλε το κεφαλάκι του πάνω της! Αφού απορώ αν το έχει καταλάβει ότι υπάρχει ένα μωράκι εκεί μέσα!:wub:

• Μου αρέσει 3

vNpVm5.png

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, Eva137 είπε:

Αφού το νιώθετε και λίγο κορίτσια πάλι καλά. Εγώ νομίζω ότι κάτι ψιλοένιωσα 2-3 φορές προχθές, αλλά δε ξέρω αν ήταν το μωρό και από τότε ξανά τίποτα.

Τον γλυκούλη τον μικρό, τον κλωτσάει από τώρα η αδερφή του!:P Εγώ πάλι είχα τον γατούλη μου αγκαλιά χθες και είχε πολύ πλάκα... έρχεται συχνά και ξαπλώνει πάνω μου, αλλά χθες ειδικά ήταν σε πολύ αστεία στάση, είχε πάρει αγκαλιά την κοιλιά μου και έβαλε το κεφαλάκι του πάνω της! Αφού απορώ αν το έχει καταλάβει ότι υπάρχει ένα μωράκι εκεί μέσα!:wub:

Καλημερα κοριτσια! Τι κανετε?

Ολες καλα?

Σιγουρα το χει κτλβει. Τα ζωα το μυριζουν. 

Τι ωραια! Ερχονται τα νινακια κοριτσια!

Κανω τελειες σκεψεις!

• Μου αρέσει 5

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Καλημέρα!

Τι όμορφο να ξεκινάς την ημέρα σου με θετικές σκέψεις ! Μέσα στη μιζέρια που επικρατεί γύρω είναι ωραίο να φτιάχνεις τον πιο υπέροχο μικρόκοσμο σου με τους ανθρώπους που αγαπάς!

• Μου αρέσει 9

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Christinα είπε:

Καλημέρα!

Τι όμορφο να ξεκινάς την ημέρα σου με θετικές σκέψεις ! Μέσα στη μιζέρια που επικρατεί γύρω είναι ωραίο να φτιάχνεις τον πιο υπέροχο μικρόκοσμο σου με τους ανθρώπους που αγαπάς!

Σας λεω

Μεξικανικο ονειρο χαχαχαχαχα

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...