Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Καλησπερα κορίτσια !μια ερωτηση ήθελα να σας κάνω μήπως γνωρίζετε επειδή είστε σε πιο προχωρημένο στάδιο !ειχε καμία τράβηγμα δίπλα ακριβώς από τον αφαλό ;

Ευχαριστω εκ των προτέρων 

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, demifilol είπε:

Καλησπερα κορίτσια !μια ερωτηση ήθελα να σας κάνω μήπως γνωρίζετε επειδή είστε σε πιο προχωρημένο στάδιο !ειχε καμία τράβηγμα δίπλα ακριβώς από τον αφαλό ;

Ευχαριστω εκ των προτέρων 

Εγώ δεν έχω νιώσει..έχω συχνά όμως πονακια περιόδου κ αν μείνω όρθια κάποια ώρα νιώθω πόνο κάτω στη πύελο όπως ένιωθα κ όταν είχα περίοδο τη πρωτη μέρα..νομίζω όμως πως κάποιο κορίτσι μας είχε πει για τράβηγμα στον αφαλό...

• Ευχαριστώ 1

Ουτε εγώ έχω νιώσει κπ τέτοιον πονο! Αυτό που νιώθω από χθες είναι έντονος πονος στη μέση μου αριστερά.... Σε σημείο να δυσκολευομαι να σηκωθώ από καρέκλα κ κρεβάτι ειδικά το πρωι.... Αυτό τι είναι παλι??? 

5 hours ago, Mariamaraki said:

Καλημέρα κορίτσια !!!

Να σας ρωτήσω κάτι ..Πήρα τώρα τηλέφωνο τον εμβυολογο για να κλείσουμε β επιπέδου και μου έκλεισε ραντεβού 20 Μαΐου που θα είμαι 21 εβδομαδων για την ακρίβεια 20 και 3 απλά φαίνετε και κάποιες μέρες μεγαλύτερο. Πιστεύετε είναι νωρίς?  Εσάς ποια εβδομάδα σας έκλεισε?  

Κι εγώ νόμιζα ότι είναι λίγο νωρίς, αλλά από ότι φαίνεται από την 20η εβδομάδα και μετά το κάνει ο καθένας όποτε θέλει. Εμένα εδώ μου έκλεισαν τον πρώτο υπέρηχο την 13η εβδομάδα (σαν Α επιπέδου που λέμε εμείς) και τον δεύτερο υπέρηχο στις 21 Μαϊου που θα είμαι στην 20η εβδομάδα (19+5 για την ακρίβεια, και φαντάζομαι αυτός θα είναι ο Β επιπέδου). Εδώ δεν κάνουν άλλους υπέρηχους ενδιάμεσα. Ελπίζω να μην είναι πολύ νωρίς... για να δούμε!

2 hours ago, EugenJen said:

πλάκα μου κάνεις??τι εννοείς συρρικνώνεται ο εγκέφαλος??Χριστούλη μου τι άλλο θα πάθουμε πια??οχι τίποτα άλλο ήμουν αυτή που είχε την γερή μνημη στην οικογένεια, ο άντρας μου είναι χρυσόψαρο , φαντάσου τι έχει να γίνει τώρα, δυο χρυσόψαρα σε ένα σπίτι...θα πάμε μαιευτήριο και θα λέμε εμείς τώρα γατί ήρθαμε εδω???:D

@Vaso.D. και εμένα η γιατρός μου είπε οτι δεν είναι το αντεράκι αλλά η μπέμπα μου, και εγώ τα ίδια με ευερέθιστο έντερο τα έριχνα όλα εκεί!!

Παιδιά έφαγα μια καραμέλα μέντας -χωρίς ζαχαρη και εφαγα κλωτσιά!!Αυτό ήταν σίγουρα κλωτσιά!ΝΑ το πάρω οτι της άρεσε ??:wub:

Χαχα, στο μαιευτήριο κοίτα την κοιλιά σου... ε, αν έχεις και πονάκια/συσπάσεις θα θυμηθείς γιατί είστε εκεί!:D

Just now, Marti said:

Κορίτσια μόλις γύρισα από τον γιατρό! Ευτυχώς όλα καλα! Μέτρησεις γραμμάρια κλπ! Αύριο οι εξετάσεις αίματος και ούρων.. Και προς εκπληξη ολων @Renezγια σενα και το πίνακα κι σου βαλε ενα αγοράκι ακόμα.. Όλοι περιμέναμε κορίτσι τι θα κοίταω τωρα? 

Just now, DemiMom said:

Κορίτσια μου καλησπέρα! Δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω... Τα πρωινά μηνύματα είναι πολλά! Καλή αρχή σε όσες ξεκίνησαν δουλειά! Από ότι καταλαβαίνω σχετικά με την παρουσία του συζύγου στην επίσκεψη είναι καθαρά θέμα γιατρού. Εμένα ο δικός μου δεν μας άφησε ούτε σήμερα..... Είναι η οδηγία λέει! Τελοσπαντων! Το νινακι αναπτύσσεται μια χαρά, είχε κλειστά ποδαράκια και γυρισμένη πλάτη, οπότε με επιφύλαξη μου είπες ΚΟΡΙΤΣΙΙΙΙΙ!!! Για αγόρι έλεγε το ένστικτο μου... Αλλά μάλλον έπεσα έξω! Στη Β επιπεδου θα ξέρουμε με σιγουριά. Ο γιατρός μου είπε σε 5 βδομάδες από σήμερα, δηλαδή θα είμαι περίπου στην 22η. 

Επιπλέον τον ρώτησα για αμυγδαλελαιο για τις ραγάδες κ μου είπε καλύτερα την κρέμα της frezy.. Εσείς τι γνώμη έχετε?? 

Υπέροχα νέα κορίτσια!:) Άντε να παίρνουμε όλες σειρά για υπέρηχο σιγά σιγά!!

Just now, Renez said:

Το νέο,αγαπημένο και εξελιγμένο πινακακι μας λοιποοοον!!

@Eval αγοράκι(?) --} ΠΗΤ: 26/9 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκη) (μπήκε λαθραία στην ομάδα μας..χεχεχε)

@kristalenia αγοράκι --} ΠΗΤ: 5/10 (Κλινική Τσεπετη, Χανιά - Κριός)

@Mariamaraki κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 5/10 (Μαιευτήριο Έλενα)

@Irinoula86 αγοράκι --} ΠΗΤ: 8/10 (Κλινική Μητέρα)

@EugenJen κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 9/10 (Κλινική Ρέα - Λέων)

@Renez αγοράκι --} ΠΗΤ: 9/10 (Μαιευτήριο Έλενα - Δίδυμος)

@marianna1986 αγοράκι (?) Η ανατροπή της μέρας!! --} ΠΗΤ: 10/10 (Μαιευτήριο Ρέα - Καρκίνος)

@P.L.L. αγοράκι --} ΠΗΤ: 10/10 (Μαιευτήριο Αλεξάνδρα)

@Eva137 αγοράκι --} ΠΗΤ: 11/10 (Μαιευτήριο Αμερικής..)

@Hliolousti κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 12/10 (Μαιευτήριο Θεσσαλονίκης - Καρκίνος)

@Anastasia05 κοριτσάκι (?) --} ΠΗΤ: 13/10 (Κλινική Λητώ - Σκορπιός)

@Jasmine@ 2(!) Κοριτσάκια (?) --} ΠΗΤ: 14/10 (Μαιευτήριο Πάτρας - Ιχθύς)

@AuroraS ?? --} ΠΗΤ: 15/10 (Μαιευτήριο Αρεταίειο)

@Vaso.D. αγορακι (?) --} 15/10 (Μαιευτήριο Ολύμπιον, Πάτρα - Ζυγός)

@DemiMom ?? ΠΗΤ: 17/10 (Κλινική Ρέα)

@Christinα κοριτσάκι(?) --} ΠΗΤ: 18/10 (Μαιευτήριο Ολύμπιον, Πάτρας)

@elenioz αγοράκι(?) --} ΠΗΤ: 19/10 (Μαιευτήριο Έλενα - Καρκίνος)

@Tsampika98 κοριτσάκι (?) --} ΠΗΤ: 20/10 

@Annou αγοράκι --} ΠΗΤ: 21/10 (Κλινική Γαία - Υδροχόος)

@Hope89 (2!) Κοριτσάκια (?) --} ΠΗΤ: 23/10 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκης)

@Marti αγορακι --} ΠΗΤ: 23/10 (Μαιευτήριο Διαβαλκανικό)

@OctoberMomκοριτσακι(?) --} ΠΗΤ: 23/10 (κλινική Λητώ)

@Thalia30κοριτσακι(?) --} ΠΗΤ: 26/10 (κλινική Λητώ)

@Ninamc κοριτσάκι (?) --} ΠΗΤ: 30/10 (Κλινική Ρέα)

@demifilolκοριτσακι(?) --} ΠΗΤ: 4/11 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκης) **μας ήρθε λίγο λαθραία αλλά τη θέλουμε :-)

Απολογισμός:

Μανουλες 25!!

Αγοράκια 11!!

Κοριτσάκια 14!!

Κορίτσια ερώτηση από φίλη μου έγκυο.εχετε νιώσει καμία φορά πόνο όταν πιέζεται κάποιο σημείο χαμηλά στη κοιλια σας? Πόνο σαν να έχετε εκεί μελάνια ας πούμε..

Εγώ πχ το είχα νιώσει αυτό χαμηλά δεξιά στον 3ο κάπου για 2 μέρες περίπου κ έφυγε μου είχε πει ο γιατρός πως ίσως είναι κάποιο κρύωμα..

Εγώ πάντα νιώθω έναν ελαφρύ πόνο, περισσότερο σαν ενόχληση όταν πιέζεται κάποιο σημείο χαμηλά στην κοιλιά μου (π.χ. όταν ανεβαίνει το γάτος πάνω μου και πατάει σε εκείνο το σημείο), δηλαδή ακριβώς εκεί που είναι το μωρό. Νομίζω όμως ότι είναι φυσιολογικό γιατί μην ξεχνάμε ότι ο σάκος είναι γεμάτος με αμνιακό υγρό, οπότε πιστεύω γι'αυτό με ενοχλεί σαν να έχω εκεί κάποια φλεγμονή ή μελανιά.

• Χαχα 1

vNpVm5.png

Just now, Irinoula86 είπε:

Ουτε εγώ έχω νιώσει κπ τέτοιον πονο! Αυτό που νιώθω από χθες είναι έντονος πονος στη μέση μου αριστερά.... Σε σημείο να δυσκολευομαι να σηκωθώ από καρέκλα κ κρεβάτι ειδικά το πρωι.... Αυτό τι είναι παλι??? 

Άσε φίλη η μέση μου εμένα εδώ κ δύο εβδομάδες έχει αρχίσει κ βογγαει!! Ειδικά αν κάτσω ώρα ανάσκελα πάει!!

Just now, Eva137 είπε:

Κι εγώ νόμιζα ότι είναι λίγο νωρίς, αλλά από ότι φαίνεται από την 20η εβδομάδα και μετά το κάνει ο καθένας όποτε θέλει. Εμένα εδώ μου έκλεισαν τον πρώτο υπέρηχο την 13η εβδομάδα (σαν Α επιπέδου που λέμε εμείς) και τον δεύτερο υπέρηχο στις 21 Μαϊου που θα είμαι στην 20η εβδομάδα (19+5 για την ακρίβεια, και φαντάζομαι αυτός θα είναι ο Β επιπέδου). Εδώ δεν κάνουν άλλους υπέρηχους ενδιάμεσα. Ελπίζω να μην είναι πολύ νωρίς... για να δούμε!

Χαχα, στο μαιευτήριο κοίτα την κοιλιά σου... ε, αν έχεις και πονάκια/συσπάσεις θα θυμηθείς γιατί είστε εκεί!:D

Εγώ πάντα νιώθω έναν ελαφρύ πόνο, περισσότερο σαν ενόχληση όταν πιέζεται κάποιο σημείο χαμηλά στην κοιλιά μου (π.χ. όταν ανεβαίνει το γάτος πάνω μου και πατάει σε εκείνο το σημείο), δηλαδή ακριβώς εκεί που είναι το μωρό. Νομίζω όμως ότι είναι φυσιολογικό γιατί μην ξεχνάμε ότι ο σάκος είναι γεμάτος με αμνιακό υγρό, οπότε πιστεύω γι'αυτό με ενοχλεί σαν να έχω εκεί κάποια φλεγμονή ή μελανιά.

Σωστή η παρατήρηση σου πως είναι αμνιακο υγρό..ακριβώς σαν φλεγμονή ή μελάνια το ένιωθα κ εγώ τότε στον 3ο κ η φίλη μου τώρα!! Οπότε είναι κάτι από τα πολλά κουλά μας :-)

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Irinoula86 said:

Δεν είμαι γιατρός βέβαια (καμία σχέση), αλλά αν ο πόνος είναι χαμηλά στην μέση μήπως είναι ισχιαλγία? Έχω διαβάσει ότι αυτό συμβαίνει καμιά φορά στην εγκυμοσύνη γιατί πιέζεται το ισχιακό νεύρο. Έχω την εντύπωση ότι κι εγώ μπορεί να το έχω γιατί από τότε που έμεινα έγκυος νιώθω να τραβιέται ένα νεύρο στην αριστερή μεριά χαμηλά, ακριβώς μεταξύ μέσης και γλουτού. Δε ξέρω σίγουρα βέβαια, αλλά ευτυχώς με ενοχλεί μόνο όταν κάνω συγκεκριμένες κινήσεις, οπότε δε με προβλημάτισε ιδιαίτερα, πιστεύω θα περάσει.

vNpVm5.png

H

Just now, Eva137 είπε:

Τελικά πήρα τον γιατρο μου τώρα το απόγευμα και μου είπε είναι κάπως νωρίς..καλό θα ήταν να το κάναμε μια βδομάδα αργότερα Δηλαδή 21.4 .. 

Αχ αυτά τα ραντεβού θα με τρελάνουν!!!!

Εγώ από πονακια εχω μόνο όταν σηκώνομαι η γυρνάω πλευρό δεξια σαν τράβηγμα..  Τι να πω ..

Σαν μελανια δεν το έχω νιώσει ακόμα!

• Μου αρέσει 1

Παρεμπιπτόντως κοριτσουδια εδώ κ 10' μου έχει δώσει για τα καλά το παρόν ο Mr. :-)

βεβαια στην σοκολάτα αντιστάθηκε αλλά σε μια παγωμένη μπυριτσα άνευ αλκοόλ μια χαρά αντεδρασε!! Άντρας ρε,σοκολάτες Μ βλακείες,εκεί μπύρες μονο:D

• Χαχα 4

Just now, Renez είπε:

Παρεμπιπτόντως κοριτσουδια εδώ κ 10' μου έχει δώσει για τα καλά το παρόν ο Mr. :-)

βεβαια στην σοκολάτα αντιστάθηκε αλλά σε μια παγωμένη μπυριτσα άνευ αλκοόλ μια χαρά αντεδρασε!! Άντρας ρε,σοκολάτες Μ βλακείες,εκεί μπύρες μονο:D

Έτσι μπράβο εδώ μιλάμε για άντρακλα!!!!!! Χχαχα

• Χαχα 1

Just now, Mariamaraki είπε:

H

Τελικά πήρα τον γιατρο μου τώρα το απόγευμα και μου είπε είναι κάπως νωρίς..καλό θα ήταν να το κάναμε μια βδομάδα αργότερα Δηλαδή 21.4 .. 

Αχ αυτά τα ραντεβού θα με τρελάνουν!!!!

Εγώ από πονακια εχω μόνο όταν σηκώνομαι η γυρνάω πλευρό δεξια σαν τράβηγμα..  Τι να πω ..

Σαν μελανια δεν το έχω νιώσει ακόμα!

Κλασσικα όπως λέμε πάντα παρά τα κάποια κοινά μας η κάθε εγκυμοσυνη είναι διαφορετική με τα δικά της συμπτώματα.. βρε ας έχουμε ότι είναι αρκεί να είναι υγιή τα μωρά μας!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Vaso.D. είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!

Εγώ έχω πάντα μαζί μου τον σύζυγο στους υπερήχους (ιδιωτικό ιατρείο). Επειδή δεν είχα ανάλογη εμπειρία φαντάστηκα ότι αυτό ήταν αυτονόητο, κάτι που βλέπω ότι τελικά δεν ισχύει παντού. Μήπως το κάνουν λόγω κορονοιού; Και στο εμβρυομητρικό κέντρο για την αυχενική ήταν μαζί μου.  Θεώρησα επίσης αυτονόητο ότι εφόσον γεννήσω σε κλινική θα είναι κι αυτός εκεί. Θα ρωτήσω την γιατρό μου γι αυτό!

Σχετικά με τη διατροφή είχα κι εγώ από την αρχή αρκετά θεματάκια. Είχα καούρες και μπορούσα να φάω πολύ συγκεκριμένα φαγητά. Επίσης, σιχαινόμουν να μαγειρέψω κρέας-κοτόπουλο-ψάρι. Τώρα που είμαι καλύτερα τρώω περισσότερα είδη και πιο συχνά γεύματα γιατί πεινάω αρκετά. Όσο για τα λαχανικά ένα δράμα. Τα έπλενα τα ξανάπλενα, τα μούλιαζα σε ξύδι και μετά κάτω από τη βρύση για ώρα. Στο τέλος αγανάκτησα και σταμάτησα να τρώω μαρούλια και άλλα φυλλώδη. Μου λείπουν βέβαια πολύ, αλλά μόνο η σκέψη του τοξοπλάσματος με κάνει πολύ φοβιτσιάρα. Τρώω καρότα, αγγούρια, ντομάτες, παντζάρια και μπρόκολο-κουνουπίδι στον ατμό. 

Το μπεμπάκι μου νομίζω πως το ένιωσα μερικές φορές αυτές τις μέρες αλλά δεν είμαι και σίγουρη γιατί όντως μοιάζει με σύσπαση εντέρου κι εγώ έχω θέματα με ευερέθιστο έντερο. 

Σε λίγες μέρες πάω για υπέρηχο, ανυπομονώ να το δω και να ακούσω να χτυπάει η καρδούλα του. Μ έχει πιάσει μια ανησυχία γιατί είναι ακόμα πολύ μικρό και δεν μπορώ να το καταλάβω και να το νιώσω κανονικά.

Kalispera!Ola mia xara tha pane.Na skeftesai thetika k tha akouseis to mwraki sou!

Just now, Marti είπε:

Κορίτσια μόλις γύρισα από τον γιατρό! Ευτυχώς όλα καλα! Μέτρησεις γραμμάρια κλπ! Αύριο οι εξετάσεις αίματος και ούρων.. Και προς εκπληξη ολων @Renezγια σενα και το πίνακα κι σου βαλε ενα αγοράκι ακόμα.. Όλοι περιμέναμε κορίτσι τι θα κοίταω τωρα? 

Ante bravo me to kalo!!!Paidaras loipon!!

Just now, DemiMom είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα! Δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω... Τα πρωινά μηνύματα είναι πολλά! Καλή αρχή σε όσες ξεκίνησαν δουλειά! Από ότι καταλαβαίνω σχετικά με την παρουσία του συζύγου στην επίσκεψη είναι καθαρά θέμα γιατρού. Εμένα ο δικός μου δεν μας άφησε ούτε σήμερα..... Είναι η οδηγία λέει! Τελοσπαντων! Το νινακι αναπτύσσεται μια χαρά, είχε κλειστά ποδαράκια και γυρισμένη πλάτη, οπότε με επιφύλαξη μου είπες ΚΟΡΙΤΣΙΙΙΙΙ!!! Για αγόρι έλεγε το ένστικτο μου... Αλλά μάλλον έπεσα έξω! Στη Β επιπεδου θα ξέρουμε με σιγουριά. Ο γιατρός μου είπε σε 5 βδομάδες από σήμερα, δηλαδή θα είμαι περίπου στην 22η. 

Επιπλέον τον ρώτησα για αμυγδαλελαιο για τις ραγάδες κ μου είπε καλύτερα την κρέμα της frezy.. Εσείς τι γνώμη έχετε?? 

Egw pairnw bio oil k mexri stigmis eimai polu ikanopoihmeni.

Asxeto alla oi thiles mou exoun skourinei elaaaaaaxista, k grammi stin koilia den exw kanei oyte gia plaka.

Kai koritsia egw 13/5 exw uperixo.Gia B’ epipedou den mou exoun pei akoma kati na kleisw.Opws episis oute deuteres exetaseis aimatos k ourwn exw kanei.Mono mia fora stis arxes.

Episis @Renez epatha akrivws to idio me esena k xestika panw mou.Ekei pou katalavaina to mwro xafnika proxtes tipota k xtes nomizw to eniwsa arga to vrady.Simera pali to eniwsa kata 99% alla re koritsia emas poy einai i prwti egkumosuni ,egw toulaxiston, enw eimai sigouri oti einai to mwro,meta pali me pianoun anasfaleies k skeftomai mipws einai aplws to entero mou.Ti na pw..

• Μου αρέσει 2

Just now, Annou είπε:

Kalispera!Ola mia xara tha pane.Na skeftesai thetika k tha akouseis to mwraki sou!

Ante bravo me to kalo!!!Paidaras loipon!!

Egw pairnw bio oil k mexri stigmis eimai polu ikanopoihmeni.

Asxeto alla oi thiles mou exoun skourinei elaaaaaaxista, k grammi stin koilia den exw kanei oyte gia plaka.

Kai koritsia egw 13/5 exw uperixo.Gia B’ epipedou den mou exoun pei akoma kati na kleisw.Opws episis oute deuteres exetaseis aimatos k ourwn exw kanei.Mono mia fora stis arxes.

Episis @Renez epatha akrivws to idio me esena k xestika panw mou.Ekei pou katalavaina to mwro xafnika proxtes tipota k xtes nomizw to eniwsa arga to vrady.Simera pali to eniwsa kata 99% alla re koritsia emas poy einai i prwti egkumosuni ,egw toulaxiston, enw eimai sigouri oti einai to mwro,meta pali me pianoun anasfaleies k skeftomai mipws einai aplws to entero mou.Ti na pw..

Αμ δεν είναι το έντερο σου ..το νινι είναι!!!! θα δεις σε 1-2βδομαδες πως θα το νιώθεις και θα είσαι σίγουρη! Και εγώ τις ίδιες ανασφάλειες είχα!

• Μου αρέσει 1

Just now, Mariamaraki είπε:

Αμ δεν είναι το έντερο σου ..το νινι είναι!!!! θα δεις σε 1-2βδομαδες πως θα το νιώθεις και θα είσαι σίγουρη! Και εγώ τις ίδιες ανασφάλειες είχα!

To elpizw!Anypomonw toso polu na paw ston giatro na to dw!!!;):P

Exete kleisei oles gia B’ epipedou?

• Μου αρέσει 1

Just now, Annou είπε:

Αχ και εγώ το ιδιοοοο άσε!

Εγώ προσπάθησα Σήμερα αλλά έγινε μπέρδεμα οπότε αύριο θα το έχω κλείσει λογικά για 27 Μαΐου!

Just now, Irinoula86 είπε:

Μήπως σε χτυπάει κ το έντερο? Λόγω δυσκοιλιοτητας? Το είχα κ γω για κάποιο διάστημα! 

Just now, Annou είπε:

Εγω όχι ακόμα! Είναι νωρίς (16+5 είμαι). Οι θηλες κ μένα σκουρηναν λίγο κ ειδικά η μία τρελό ξύσιμο μετά το ντουζ, γραμμή επίσης γιοκ! Γενικά δεν έχω κάνει κοιλιά, λίγα πράγματα. Λένε ότι στο πρώτο αργεί να φανεί! 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...