Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Marti είπε:

Κορίτσια μόλις γύρισα από τον γιατρό! Ευτυχώς όλα καλα! Μέτρησεις γραμμάρια κλπ! Αύριο οι εξετάσεις αίματος και ούρων.. Και προς εκπληξη ολων @Renezγια σενα και το πίνακα κι σου βαλε ενα αγοράκι ακόμα.. Όλοι περιμέναμε κορίτσι τι θα κοίταω τωρα? 

Χαχαχχα σας αρέσει να μου τη σπάτε ε??? @EugenJen @Ninamc @Anastasia05 @Christinα και λοιπές!! Να η θεία δίκη!!

Μπράβο στον αντρακλα σου!! Παίδαρο θα βγάλεις φτου φτου!!!!! ;)

Πόσα εκατοστά είναι αγάπη μου? Γραμμάρια?

• Χαχα 3

Just now, DemiMom είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα! Δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω... Τα πρωινά μηνύματα είναι πολλά! Καλή αρχή σε όσες ξεκίνησαν δουλειά! Από ότι καταλαβαίνω σχετικά με την παρουσία του συζύγου στην επίσκεψη είναι καθαρά θέμα γιατρού. Εμένα ο δικός μου δεν μας άφησε ούτε σήμερα..... Είναι η οδηγία λέει! Τελοσπαντων! Το νινακι αναπτύσσεται μια χαρά, είχε κλειστά ποδαράκια και γυρισμένη πλάτη, οπότε με επιφύλαξη μου είπες ΚΟΡΙΤΣΙΙΙΙΙ!!! Για αγόρι έλεγε το ένστικτο μου... Αλλά μάλλον έπεσα έξω! Στη Β επιπεδου θα ξέρουμε με σιγουριά. Ο γιατρός μου είπε σε 5 βδομάδες από σήμερα, δηλαδή θα είμαι περίπου στην 22η. 

Επιπλέον τον ρώτησα για αμυγδαλελαιο για τις ραγάδες κ μου είπε καλύτερα την κρέμα της frezy.. Εσείς τι γνώμη έχετε?? 

Αντε με το καλο και να κατουραει καθιστο χαχαχαχα.

Εγω παντα φρεζυ, ελαιολαδο και λαδι weleda.

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Marti είπε:

Κορίτσια μόλις γύρισα από τον γιατρό! Ευτυχώς όλα καλα! Μέτρησεις γραμμάρια κλπ! Αύριο οι εξετάσεις αίματος και ούρων.. Και προς εκπληξη ολων @Renezγια σενα και το πίνακα κι σου βαλε ενα αγοράκι ακόμα.. Όλοι περιμέναμε κορίτσι τι θα κοίταω τωρα? 

Με το καλό ο μπεμπακος σου!! Έλα να ανταλλάξουμε... Εμένα περίμεναν αγόρι :D

• Χαχα 1

Just now, Renez είπε:

Χαχαχχα σας αρέσει να μου τη σπάτε ε??? @EugenJen @Ninamc @Anastasia05 @Christinα και λοιπές!! Να η θεία δίκη!!

Μπράβο στον αντρακλα σου!! Παίδαρο θα βγάλεις φτου φτου!!!!! ;)

Πόσα εκατοστά είναι αγάπη μου? Γραμμάρια?

Βρε μη μιλατε για γραμμαρια κ εκατοστα γτ καποιες θα τρεχουν να ψαχνουν τις εξετασεις τους!

Ας το αποφυγουμε αυτο.

• Χαχα 2

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Just now, DemiMom είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα! Δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω... Τα πρωινά μηνύματα είναι πολλά! Καλή αρχή σε όσες ξεκίνησαν δουλειά! Από ότι καταλαβαίνω σχετικά με την παρουσία του συζύγου στην επίσκεψη είναι καθαρά θέμα γιατρού. Εμένα ο δικός μου δεν μας άφησε ούτε σήμερα..... Είναι η οδηγία λέει! Τελοσπαντων! Το νινακι αναπτύσσεται μια χαρά, είχε κλειστά ποδαράκια και γυρισμένη πλάτη, οπότε με επιφύλαξη μου είπες ΚΟΡΙΤΣΙΙΙΙΙ!!! Για αγόρι έλεγε το ένστικτο μου... Αλλά μάλλον έπεσα έξω! Στη Β επιπεδου θα ξέρουμε με σιγουριά. Ο γιατρός μου είπε σε 5 βδομάδες από σήμερα, δηλαδή θα είμαι περίπου στην 22η. 

Επιπλέον τον ρώτησα για αμυγδαλελαιο για τις ραγάδες κ μου είπε καλύτερα την κρέμα της frezy.. Εσείς τι γνώμη έχετε?? 

Γενικά εγώ είμαι πολύ ικανοποιημένη από την εταιρεία αυτή κ την εμπιστεύομαι αλλά αν ακόμη δεν έχεις ραγαδες θα σου έλεγα να συνεχίσεις αμυγδαλελαιο για ενυδάτωση κ από τον 6ο βάλε φρεζι..

Just now, Renez είπε:

Γενικά εγώ είμαι πολύ ικανοποιημένη από την εταιρεία αυτή κ την εμπιστεύομαι αλλά αν ακόμη δεν έχεις ραγαδες θα σου έλεγα να συνεχίσεις αμυγδαλελαιο για ενυδάτωση κ από τον 6ο βάλε φρεζι..

Απο την 1η μερα φρεζυ πρεβενστρια κ ας μην εχεις τπτ. Η κοιλια μεγαλωνει αμεσως. Κ στα μπουτακια κοριτσια

• Λυπημένη/-ος 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Βρε μη μιλατε για γραμμαρια κ εκατοστα γτ καποιες θα τρεχουν να ψαχνουν τις εξετασεις τους!

Ας το αποφυγουμε αυτο.

Ουπςςς ναι έχεις ενα δίκιο..απλά αύριο θα πάω για το δικό μου νινι κ με έχει πιάσει η τρέλα μου τωρα!! Άσε μη τη πάθουμε ξανά κ όχι τπτ άλλο μπορεί να στραβωσει κάποια με αγοράκι κ να φύγει κ δε θέλω!!!:twisted:

• Χαχα 1

Just now, Renez είπε:

Αγαπούλες μου γύρισα πριν 1.5 ωρίτσα σπίτι κ αφού έκανα κτλ δουλίτσες κ μαγείρεψα άραξα κ μόλις τσάκισα δύο σοκολατάκια για να πω δυο λογακια με το γιο..

Βέβαια για να είμαι ειλικρινής το καμάρι μου φρόντισε κ μου έκανε αισθητή τη παρουσία του κατά τις 2 στη δουλειά κ ηρεμίσε η ψυχούλα μου :x παρόλα αυτά είχα προλάβει πρωί πρωί να πάρω τον γιατρό να τον αγχωσω κ να αλλάξω το ραντεβού μου από 13/5 σε.....αύριο!!:D

Υγ: τα έχω φάει εδώ κ 5' τα σοκολατάκια κ δεν σαλευει..μωρέ λες να είναι της υγιεινής??

Καλώς τη! Θέλει κανα 20λεπτο μετά τη σοκολάτα περίπου! Μου το είχε πι η εμβρυολογος να φάω 20 λεπτά πριν!!!! Ελπίζω τώρα να νιώθεις τις τούμπες του κυρίου!:wub:

SqfGp3.png

Just now, Renez είπε:

Ουπςςς ναι έχεις ενα δίκιο..απλά αύριο θα πάω για το δικό μου νινι κ με έχει πιάσει η τρέλα μου τωρα!! Άσε μη τη πάθουμε ξανά κ όχι τπτ άλλο μπορεί να στραβωσει κάποια με αγοράκι κ να φύγει κ δε θέλω!!!:twisted:

Ε ναι ρε συ! Ειναι αγχωτικο γτ κανουν συγκρισεις

Ασε καλυτερα γτ ειμαστε σε ευαισθητο mood. Γ αυτο δν αναφερω πια εκατοστα κ γραμμαρια.

Τα βλεπουμε κ ειναι μια χαρα. Αρκει αυτο.

• Μου αρέσει 2

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Ninamc είπε:

Αντε με το καλο και να κατουραει καθιστο χαχαχαχα.

Εγω παντα φρεζυ, ελαιολαδο και λαδι weleda.

Χαχαχαχα!! Σε ευχαριστώ 

Just now, Renez είπε:

Ακόμα τίποτα! Αλλά τρελή ξηροδερμια! 

Just now, Ninamc είπε:

Απο την 1η μερα φρεζυ πρεβενστρια κ ας μην εχεις τπτ. Η κοιλια μεγαλωνει αμεσως. Κ στα μπουτακια κοριτσια

Ωραία θα την ξεκινήσω σιγά σιγά... Βλέπω πρώτη με διαφορά! Ευχαριστώ 

@Marti με το καλό ο αντρακος σου!

@Renez αχορταγη τσουτσουνο μανα ( είναι έρωτας σου Ρίχνω δίκιο πάντως )

@DemiMom η frezyderm είναι καλή, εγω τώρα βάζω bio oil gel και μετά θα πάρω αυτή. Όμως από αυτές βάζω1 ή 2 φορές τν ημέρα όταν η κοιλιά φουσκώσει πολυ,ενδιάμεσα πασαλειβομαι με αμυγδαλελαιο. Φυσικό, αυξάνει την ελαστικότητα κ φθηνότερο. Εγώ το έβαζα και πρόσωπο  κ μαλλιά ( λίγη ποσοτητα)

• Ευχαριστώ 2

IjnUp3.pngscOTp2.png

Το νέο,αγαπημένο και εξελιγμένο πινακακι μας λοιποοοον!!

@Eval αγοράκι(?) --} ΠΗΤ: 26/9 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκη) (μπήκε λαθραία στην ομάδα μας..χεχεχε)

@kristalenia αγοράκι --} ΠΗΤ: 5/10 (Κλινική Τσεπετη, Χανιά - Κριός)

@Mariamaraki κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 5/10 (Μαιευτήριο Έλενα)

@Irinoula86 αγοράκι --} ΠΗΤ: 8/10 (Κλινική Μητέρα)

@EugenJen κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 9/10 (Κλινική Ρέα - Λέων)

@Renez αγοράκι --} ΠΗΤ: 9/10 (Μαιευτήριο Έλενα - Δίδυμος)

@marianna1986 αγοράκι (?) Η ανατροπή της μέρας!! --} ΠΗΤ: 10/10 (Μαιευτήριο Ρέα - Καρκίνος)

@P.L.L. αγοράκι --} ΠΗΤ: 10/10 (Μαιευτήριο Αλεξάνδρα)

@Eva137 αγοράκι --} ΠΗΤ: 11/10 (Μαιευτήριο Αμερικής..)

@Hliolousti κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 12/10 (Μαιευτήριο Θεσσαλονίκης - Καρκίνος)

@Anastasia05 κοριτσάκι (?) --} ΠΗΤ: 13/10 (Κλινική Λητώ - Σκορπιός)

@Jasmine@ 2(!) Κοριτσάκια (?) --} ΠΗΤ: 14/10 (Μαιευτήριο Πάτρας - Ιχθύς)

@AuroraS ?? --} ΠΗΤ: 15/10 (Μαιευτήριο Αρεταίειο)

@Vaso.D. αγορακι (?) --} 15/10 (Μαιευτήριο Ολύμπιον, Πάτρα - Ζυγός)

@DemiMom ?? ΠΗΤ: 17/10 (Κλινική Ρέα)

@Christinα κοριτσάκι(?) --} ΠΗΤ: 18/10 (Μαιευτήριο Ολύμπιον, Πάτρας)

@elenioz αγοράκι(?) --} ΠΗΤ: 19/10 (Μαιευτήριο Έλενα - Καρκίνος)

@Tsampika98 κοριτσάκι (?) --} ΠΗΤ: 20/10 

@Annou αγοράκι --} ΠΗΤ: 21/10 (Κλινική Γαία - Υδροχόος)

@Hope89 (2!) Κοριτσάκια (?) --} ΠΗΤ: 23/10 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκης)

@Marti αγορακι --} ΠΗΤ: 23/10 (Μαιευτήριο Διαβαλκανικό)

@OctoberMomκοριτσακι(?) --} ΠΗΤ: 23/10 (κλινική Λητώ)

@Thalia30κοριτσακι(?) --} ΠΗΤ: 26/10 (κλινική Λητώ)

@Ninamc κοριτσάκι (?) --} ΠΗΤ: 30/10 (Κλινική Ρέα)

@demifilolκοριτσακι(?) --} ΠΗΤ: 4/11 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκης) **μας ήρθε λίγο λαθραία αλλά τη θέλουμε :-)

Απολογισμός:

Μανουλες 25!!

Αγοράκια 11!!

Κοριτσάκια 14!!

Κορίτσια ερώτηση από φίλη μου έγκυο.εχετε νιώσει καμία φορά πόνο όταν πιέζεται κάποιο σημείο χαμηλά στη κοιλια σας? Πόνο σαν να έχετε εκεί μελάνια ας πούμε..

Εγώ πχ το είχα νιώσει αυτό χαμηλά δεξιά στον 3ο κάπου για 2 μέρες περίπου κ έφυγε μου είχε πει ο γιατρός πως ίσως είναι κάποιο κρύωμα..

Just now, Renez είπε:

Το νέο,αγαπημένο και εξελιγμένο πινακακι μας λοιποοοον!!

@Eval αγοράκι(?) --} ΠΗΤ: 26/9 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκη) (μπήκε λαθραία στην ομάδα μας..χεχεχε)

@kristalenia αγοράκι --} ΠΗΤ: 5/10 (Κλινική Τσεπετη, Χανιά - Κριός)

@Mariamaraki κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 5/10 (Μαιευτήριο Έλενα)

@Irinoula86 αγοράκι --} ΠΗΤ: 8/10 (Κλινική Μητέρα)

@EugenJen κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 9/10 (Κλινική Ρέα - Λέων)

@Renez αγοράκι --} ΠΗΤ: 9/10 (Μαιευτήριο Έλενα - Δίδυμος)

@marianna1986 αγοράκι (?) Η ανατροπή της μέρας!! --} ΠΗΤ: 10/10 (Μαιευτήριο Ρέα - Καρκίνος)

@P.L.L. αγοράκι --} ΠΗΤ: 10/10 (Μαιευτήριο Αλεξάνδρα)

@Eva137 αγοράκι --} ΠΗΤ: 11/10 (Μαιευτήριο Αμερικής..)

@Hliolousti κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 12/10 (Μαιευτήριο Θεσσαλονίκης - Καρκίνος)

@Anastasia05 κοριτσάκι (?) --} ΠΗΤ: 13/10 (Κλινική Λητώ - Σκορπιός)

@Jasmine@ 2(!) Κοριτσάκια (?) --} ΠΗΤ: 14/10 (Μαιευτήριο Πάτρας - Ιχθύς)

@AuroraS ?? --} ΠΗΤ: 15/10 (Μαιευτήριο Αρεταίειο)

@Vaso.D. αγορακι (?) --} 15/10 (Μαιευτήριο Ολύμπιον, Πάτρα - Ζυγός)

@DemiMom ?? ΠΗΤ: 17/10 (Κλινική Ρέα)

@Christinα κοριτσάκι(?) --} ΠΗΤ: 18/10 (Μαιευτήριο Ολύμπιον, Πάτρας)

@elenioz αγοράκι(?) --} ΠΗΤ: 19/10 (Μαιευτήριο Έλενα - Καρκίνος)

@Tsampika98 κοριτσάκι (?) --} ΠΗΤ: 20/10 

@Annou αγοράκι --} ΠΗΤ: 21/10 (Κλινική Γαία - Υδροχόος)

@Hope89 (2!) Κοριτσάκια (?) --} ΠΗΤ: 23/10 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκης)

@Marti αγορακι --} ΠΗΤ: 23/10 (Μαιευτήριο Διαβαλκανικό)

@OctoberMomκοριτσακι(?) --} ΠΗΤ: 23/10 (κλινική Λητώ)

@Thalia30κοριτσακι(?) --} ΠΗΤ: 26/10 (κλινική Λητώ)

@Ninamc κοριτσάκι (?) --} ΠΗΤ: 30/10 (Κλινική Ρέα)

@demifilolκοριτσακι(?) --} ΠΗΤ: 4/11 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκης) **μας ήρθε λίγο λαθραία αλλά τη θέλουμε :-)

Απολογισμός:

Μανουλες 25!!

Αγοράκια 11!!

Κοριτσάκια 14!!

Κορίτσια ερώτηση από φίλη μου έγκυο.εχετε νιώσει καμία φορά πόνο όταν πιέζεται κάποιο σημείο χαμηλά στη κοιλια σας? Πόνο σαν να έχετε εκεί μελάνια ας πούμε..

Εγώ πχ το είχα νιώσει αυτό χαμηλά δεξιά στον 3ο κάπου για 2 μέρες περίπου κ έφυγε μου είχε πει ο γιατρός πως ίσως είναι κάποιο κρύωμα..

Όχι εγώ δεν έχω αισθανθεί κάτι τέτοιο,να κ κάτι που δεν έχω νιώσει!!

C1JTp3.png

Just now, Renez είπε:

Ναι οκ δε θα πω γιατί όντως μπορεί σε κάποιους να μπαίνουν ιδέες! Συμφωνεί απολυτα στις εβδ. Που είμαι από το κατώτερο μέχρι το ανώτερο βρίσκεται στη μεση! Αυτο μας αρκεί! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...