Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, EugenJen είπε:

Καλέ μια από τα ίδια, πήρα ένα πελάτη σήμερα κ μόλις το σήκωσα ξέχασα ποιον είχα πάρει..ευτυχώς γνώρισα την φωνή του κ του λέω κάτσε να θυμηθώ γιατί σε πήρα!:D 

Πριν που ρώτησες για σανδάλια, θα σου πω ότι μόλις επέστρεψα από δουλειά κ τα πόδια μου είναι τούμπανο, δεν ξέρω εάν έφταιγε το παπούτσι που ήταν μποτάκι κ κάλτσα κ είχα σκάσει, η το πολύ καθισιο, τώρα τα έχω βάλει ψηλά να κυκλοφορήσει το αίμα κ ελπίζω να επανέλθουν!!

Αααααα το ετοιμαζες υποσυνείδητα το δεύτερο παιδί εσύ γι'αυτό είχες ουδέτερο θέμα...

Εγώ ακόμα σε ρούχα κρατιέμαι γιατί είμαι σίγουρη ότι θα μου φέρουν πολλά, έχω κ όλους γύρω μου που λένε είναι νωρίς κ είναι νωρίς , μόνο εσείς με παρασύρετε κακή επιρροή!!! :x

Καλέ Ναι!!!  Ελπίζαμε για το κορίτσι!!! Είχα προνοήσει:mrgreen: Βέβαια από ρούχα...άσε πολυ μπλε κ γαλαζιο,δεν κρατιομουν σ αυτα,καπου ηθελα να ξεσπασω η δολια αγορομανα ! Τον ειχα σαν κουκλα(κι ακομα δλδ).  Μου ειχε δωσει κ 1 φιλη πολλα!Καλά λες λες μν πάρεις πολλά γτ θα σου φέρουν, ειδικά αν έχεις μεγάλο κύκλο,κ μετά στη βάφτιση άλλος χαμός από ρούχα!

• Χαχα 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Christinα είπε:

Κλαίω με τα χάλια μου!!! Απ τα γέλια φυσικά... οι μισές φορές που θα μιλήσω στον άντρα μου είναι τυπου "το τέτοιο "," να σου πω...μπλακ αουτ"

Από ρούχα και προίκα με χει ζαλίσει ο χαζομπαμπας να τα πάρει όλα καινούργια και ροζ! Κάτσε του λέω να δουλέψουμε λίγο,δν ξέρουμε τι μας περιμένει... Βέβαια φοβαται ακόμα να το πιστέψει ότι είναι κοριτσι κ περιμένει μέχρι τη Β.

Είχα θέμα σε κούνια,πάντα πάπλωμα,παιχνίδι κουνιας, ριλαξ τα ζώα της ζούγκλας,μόνο η κουνουπιέρα έχει γαλάζιο βολάν,τα αλλά είναι κόκκινα κίτρινα πορτοκαλί πουά με ζωάκια κ τα σεντόνια λευκά κ οι περισσότερες πάνες αγκαλιάς! Οπότε λέω να πάρω μόνο μια κουνουπιέρα σε ένα άλλο ταιριαστο χρωμα(αν και δεν τη χρησιμοποίησα στην ουσια). Από ρούχα νταξ...το κορίτσι άλλη χάρη δεν κρατιέμαι κι εγώ!Αν και κάτι ουδέτερα που είχα κ λευκά θα της τα βάλω. Είχα τόοοοσο πολλά ρούχα στον γιο που τον άλλαζα έτσι για να τον φωτογραφίζω 2 φορές την ημέρα!

Χαζομαμα κουκουβάγια!

K μένα όλη η προίκα της κούνιας είναι ουδέτερη, λευκό με λεπτομέρειες σε γκρι ανοιχτό! Όπως κ όσα σεντόνια πηρα είναι ουδέτερα, δε μου αρέσουν τα πολύ μπλε πολύ ροζ κλπ. Πάντα προτιμώ τα ουδέτερα.

Και σε ζιπουνακια και φορμακια έχω πολλά ουδέτερα! Αυτό όμως που έχω τρέλα κ το ευχαριστιεμαι με τον μικρό, είναι τα πουκάμισα! Πολύ πουκάμισο το παιδάκι μου από μικρούλης!

Οπότε σεντόνια,προίκα,πετσέτες,ζιπουνακια είμαι κομπλε!! Φορμακια και φορεματακια θέλω μόνο!!:x

Ισχύει ότι πολλοί θα φέρουν ρούχα στο παιδί,οι περισσότεροι !! Εγώ όπου μπορούσα τα αλλαζα σε μεγαλύτερο νουμερο για αργότερα! 

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Αγαπούλες μου γύρισα πριν 1.5 ωρίτσα σπίτι κ αφού έκανα κτλ δουλίτσες κ μαγείρεψα άραξα κ μόλις τσάκισα δύο σοκολατάκια για να πω δυο λογακια με το γιο..

Βέβαια για να είμαι ειλικρινής το καμάρι μου φρόντισε κ μου έκανε αισθητή τη παρουσία του κατά τις 2 στη δουλειά κ ηρεμίσε η ψυχούλα μου :x παρόλα αυτά είχα προλάβει πρωί πρωί να πάρω τον γιατρό να τον αγχωσω κ να αλλάξω το ραντεβού μου από 13/5 σε.....αύριο!!:D

Υγ: τα έχω φάει εδώ κ 5' τα σοκολατάκια κ δεν σαλευει..μωρέ λες να είναι της υγιεινής??

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 3

Just now, Renez είπε:

Αγαπούλες μου γύρισα πριν 1.5 ωρίτσα σπίτι κ αφού έκανα κτλ δουλίτσες κ μαγείρεψα άραξα κ μόλις τσάκισα δύο σοκολατάκια για να πω δυο λογακια με το γιο..

Βέβαια για να είμαι ειλικρινής το καμάρι μου φρόντισε κ μου έκανε αισθητή τη παρουσία του κατά τις 2 στη δουλειά κ ηρεμίσε η ψυχούλα μου :x παρόλα αυτά είχα προλάβει πρωί πρωί να πάρω τον γιατρό να τον αγχωσω κ να αλλάξω το ραντεβού μου από 13/5 σε.....αύριο!!:D

Υγ: τα έχω φάει εδώ κ 5' τα σοκολατάκια κ δεν σαλευει..μωρέ λες να είναι της υγιεινής??

Θα βγάλεις γιο ντουκι σταματά να το ταΐζεις σκατολοΐδια, το παιδί:D

C1JTp3.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Ναι κ μένα ο άντρας μου για τώρα λέει, μετά τον υπέρηχο του Σαββάτου!Λιιιιγο πιο ανυπόμονοι από εμάς!!:P

Έχω βρει κάτι ωραία βελουτε κοριτσίστικα μουρλια!!!

Να μ πεις κ μενα ε! Εγω μονο ρουχα για την εξοδο απο το μαιευτηριο θα της παρψ ροζ.χαχαχα

Τα υπολοιπα ολα λευκα θα τα χουμε

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

@Anastasia05 αχαχαχα κι εγώ πουκασο κ παπιγιον ξύλινα!!! Φλωροκατασταση!

Άσε ρα μισά της βαφτίσεις τα άλλαξα κ πήρα ότι μου ελειπε γτ είχα φροντίσει κ του είχα πάρει στις εκπτώσεις τότε ότι μου άρεσε. Από τότε μόνο παιχνίδι πάω σε βάφτιση, αγανάκτησα, μονο ρούχα μ είχαν φέρει!( sorry δεν ειμαι γαϊδούρα, τους ευχαριστώ!;-))

@Renez ηρέμησε παιδάκι μου! Είσαι χειρότερη κι από μένα! Μη μπουκωνεις 2-2 τα σοκολατακια καλε. Είναι fit ο παιδαρος!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

@Anastasia05 αχαχαχα κι εγώ πουκασο κ κάποιον ξύλινα!!!

Άσε ρα μισά της βαφτίσεις τα άλλαξα κ πήρα ότι μου ελειπε γτ είχα φροντίσει κ του είχα πάρει στις εκπτώσεις τότε ότι μου άρεσε. Από τότε μόνο παιχνίδι πάω σε βάφτιση, αγανάκτησα, μονο ρούχα μ είχαν φέρει!( sorry δεν ειμαι γαϊδούρα, τους ευχαριστώ!;-))

@Renez ηρέμησε παιδάκι μου! Είσαι χειρότερη κι από μένα! Μη μπουκωνεις 2-2 τα σοκολατακια καλε. Είναι fit ο παιδαρος!

Μααα ήταν μικρά μωρε...λακτακια,τι ψυχή έχουν?! :tongue:

Αλλά βεβαιαααα όταν τσακίζω τα παγωτά κ μακαρόνια με κιμά κ βλακείες κ σας δίνω ιδέες κ τα τσακίζεται κ εσείς (όπως κ εσείς σε μένα βέβαια) είναι καλά!! Τώρα που δε θέλετε σοκολάτα που έδωσα στο παιδί μου είναι άκαρδη μάνα που τρώει σκατολοιδια ε???? Καλααα:twisted:

• Χαχα 1

Just now, Ninamc είπε:

Να μ πεις κ μενα ε! Εγω μονο ρουχα για την εξοδο απο το μαιευτηριο θα της παρψ ροζ.χαχαχα

Τα υπολοιπα ολα λευκα θα τα χουμε

Πες μας για τα βελουτέ κοριτσιστικα...να τα εχουμε να τα χαϊδεύουμε!!!

Just now, Renez είπε:

Μααα ήταν μικρά μωρε...λακτακια,τι ψυχή έχουν?! :tongue:

Αλλά βεβαιαααα όταν τσακίζω τα παγωτά κ μακαρόνια με κιμά κ βλακείες κ σας δίνω ιδέες κ τα τσακίζεται κ εσείς (όπως κ εσείς σε μένα βέβαια) είναι καλά!! Τώρα που δε θέλετε σοκολάτα που έδωσα στο παιδί μου είναι άκαρδη μάνα που τρώει σκατολοιδια ε???? Καλααα:twisted:

Αχαχαχαχ εισαι θεα!!! Και τα εφαγα ολα αυτα σημερα!!! Χαχαχαχα 

• Χαχα 2

IjnUp3.pngscOTp2.png

Πες μας για τα βελουτέ κοριτσιστικα...να τα εχουμε να τα χαϊδεύουμε!!!

Κ ωστόσο έχετε κ αυτήν την χαζό συζήτηση!! Άκου δω,ροζ βελουτε...

Φλωριες!! Αν δεν έχει πάνω εναν σούπερ ήρωα,μια άγκυρα,έναν καουμπόι ρε αδερφέ,τι νόημα έχει?!

Ακούς εκει...Ροζζζζ :x Ίου!!!

• Χαχα 6

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Φλωριες!! Αν δεν έχει πάνω εναν σούπερ ήρωα,μια άγκυρα,έναν καουμπόι ρε αδερφέ,τι νόημα έχει?!

Δωσεεεε...!!!! Αχαχαχαχαχ

Κατά βάθος ψηνομαστε να σου τη σπάμε...:twisted:

• Χαχα 2

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Renez είπε:

Ζηλια ζηλια ζηλια χαχαχα

Ροζ και να καιει!

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Κορίτσια μόλις γύρισα από τον γιατρό! Ευτυχώς όλα καλα! Μέτρησεις γραμμάρια κλπ! Αύριο οι εξετάσεις αίματος και ούρων.. Και προς εκπληξη ολων @Renezγια σενα και το πίνακα κι σου βαλε ενα αγοράκι ακόμα.. Όλοι περιμέναμε κορίτσι τι θα κοίταω τωρα? 

• Μου αρέσει 7

Just now, Marti είπε:

Κορίτσια μόλις γύρισα από τον γιατρό! Ευτυχώς όλα καλα! Μέτρησεις γραμμάρια κλπ! Αύριο οι εξετάσεις αίματος και ούρων.. Και προς εκπληξη ολων @Renezγια σενα και το πίνακα κι σου βαλε ενα αγοράκι ακόμα.. Όλοι περιμέναμε κορίτσι τι θα κοίταω τωρα? 

Τελεια! Πολυ χαρηκα που ειναι ολα καλα!

Με το καλο το παιδαρουνι σας!

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Κορίτσια μου καλησπέρα! Δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω... Τα πρωινά μηνύματα είναι πολλά! Καλή αρχή σε όσες ξεκίνησαν δουλειά! Από ότι καταλαβαίνω σχετικά με την παρουσία του συζύγου στην επίσκεψη είναι καθαρά θέμα γιατρού. Εμένα ο δικός μου δεν μας άφησε ούτε σήμερα..... Είναι η οδηγία λέει! Τελοσπαντων! Το νινακι αναπτύσσεται μια χαρά, είχε κλειστά ποδαράκια και γυρισμένη πλάτη, οπότε με επιφύλαξη μου είπες ΚΟΡΙΤΣΙΙΙΙΙ!!! Για αγόρι έλεγε το ένστικτο μου... Αλλά μάλλον έπεσα έξω! Στη Β επιπεδου θα ξέρουμε με σιγουριά. Ο γιατρός μου είπε σε 5 βδομάδες από σήμερα, δηλαδή θα είμαι περίπου στην 22η. 

Επιπλέον τον ρώτησα για αμυγδαλελαιο για τις ραγάδες κ μου είπε καλύτερα την κρέμα της frezy.. Εσείς τι γνώμη έχετε?? 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...