Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, elenioz είπε:

Καλημέραα κοριτσουδια! 

@Ninamc Ωωω τι όμορφα νέα :x:x 

@DemiMom Εμένα στην γυναικολόγο μου για τους υπερήχους είναι πάντα και ο σύζυγός. Στο εμβρυολογικό κέντρο ήταν πολύ αυστηρά τα πράγματα δεν μας άφησαν. 

@Renez ουτε εγώ δεν το νιώθω συνέχεια. Βασικα το είχα νιώσει πριν καμιά εβδομάδα δύο τρεις φορές σε συνεχόμενες μέρες κ μετα από τότε τίποτα. Προχθές πάλι που δεν ήμουν καλά με το σκηνικο της ταχυκαρδίας, μόλις ηρέμησα το βράδυ το ξανά ένιωσα και πρώτη φορά αρκετά έντονα (Και μην γελάσετε αλλά ήταν σαν να μου στέλνει μνμ, πολύ δύναμη μου έδωσε ) Αλλά γενικά το καταλαβαίνω σποραδικά. Μπορεί μια μέρα να το νιώθω αρκετά κ μετά για 3-4 τίποτα. Πώς είναι το σκυλάκι; Καλύτερα; 

@Anastasia05 Πράγματι ο καιρός είναι περιεργος. Ζεστός αλλά με πολύ αέρα. Ίσως νωρίς το απόγευμα να καταφέρετε να πάτε μια βολτιτσά αν το θέλει ακόμα! 

Ευτυχώς είναι πολύ καλύτερα,έφαγε χθες κοτόπουλακι βραστό ,της έχω φυλάξει κ για σήμερα κ θα γίνει περδικι :-) ευχαριστω που ρωτάς..:x

Ναι μάλλον έγινα άπληστη που το ένιωθα με το καθησιο κ τώρα με τη δουλειά την άκουσα!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Καλημέρα σε όλες!!! Πιστεύετε θα πρηστουν τα πόδια στην εγκυμοσύνη;;;; Ζαχαρωνω κάτι σανδάλια μιας κ ξεχνάω τα ψηλοτάκουνα φέτος, κ δε ξέρω τι νούμερο να τα πάρω!

Just now, Renez είπε:

Ευτυχώς είναι πολύ καλύτερα,έφαγε χθες κοτόπουλακι βραστό ,της έχω φυλάξει κ για σήμερα κ θα γίνει περδικι :-) ευχαριστω που ρωτάς..:x

Ναι μάλλον έγινα άπληστη που το ένιωθα με το καθησιο κ τώρα με τη δουλειά την άκουσα!!

Αυτό το κοτόπουλο βραστό με ρυζάκι κάνει θαύματα! Κ η δικιά μου όταν έχει γαστρεντερικά προβλήματα αυτό της φτιάχνω...

SqfGp3.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Πέρυσι δεν περπατούσε αλλά φέτος θα γίνει χαμός!!! Ήδη τρελαίνεται όταν τον αφήνουμε χωρίς ρούχα για λίγη ώρα!! Τον έχω φαει!!

Κοιτούσα να του πάρω κ φέτος μαγιο-πανα,βρακάκι όχι σορτσάκι. Εσύ τι λες??

Να μας πεις τα νέα απο γιατρό!!!

Καλή δουλεια κ σε σένα!! Θέλει πολύ προσοχή, προσωπικά όμως πιστεύω ότι κάνει κ καλό στην ψυχολογία μας! 

Να σου πω δεν χρειάζεται το μαγιό  πανα βρακάκι, εγω τον κανω μπάνιο από 7 μηνών κ δεν έχει κάνει ποτε στη θάλασσα ή παραλία. Μόνο τσισα που οκ τα βολευεις, εξάλλου θα τν ντυνείς όταν βγει από τη θάλασσα. Τα σορτσάκια μ αρέσουν πιο πολύ κ ειδικά ρα στενα!!! Τα είχα όλα τα στυλ γτ όλοι μας έφεραν δώρο μαγιό τότε!!! Όλα βολικά είναι, ότι σου αρέσει, να έχεις 2 όμως. Τη 1η χρονιά  Με το 1 κάναμε μπάνιο κ το άλλο το βάζαμε με πάνα κ μπλουζακι κ καθόταν στη παραλία ,μπορεί και να ξαναβουτουσαμε μετά...Πέρσυ που ήταν 1,5 αλητευε με το μαγιό πρωί κ απόγευμα αλλά το πρωί είχα μαγιό με ασορτί ειδικό μπλουζάκι για τον ήλιο! Το απόγευμα πηγαίναμε αργά κ ήταν χύμα. 

IjnUp3.pngscOTp2.png

Καλημέρα κορίτσια !!!

Να σας ρωτήσω κάτι ..Πήρα τώρα τηλέφωνο τον εμβυολογο για να κλείσουμε β επιπέδου και μου έκλεισε ραντεβού 20 Μαΐου που θα είμαι 21 εβδομαδων για την ακρίβεια 20 και 3 απλά φαίνετε και κάποιες μέρες μεγαλύτερο. Πιστεύετε είναι νωρίς?  Εσάς ποια εβδομάδα σας έκλεισε?  

• Μου αρέσει 1

Just now, Christinα είπε:

Να σου πω δεν χρειάζεται το μαγιό  πανα βρακάκι, εγω τον κανω μπάνιο από 7 μηνών κ δεν έχει κάνει ποτε στη θάλασσα ή παραλία. Μόνο τσισα που οκ τα βολευεις, εξάλλου θα τν ντυνείς όταν βγει από τη θάλασσα. Τα σορτσάκια μ αρέσουν πιο πολύ κ ειδικά ρα στενα!!! Τα είχα όλα τα στυλ γτ όλοι μας έφεραν δώρο μαγιό τότε!!! Όλα βολικά είναι, ότι σου αρέσει, να έχεις 2 όμως. Τη 1η χρονιά  Με το 1 κάναμε μπάνιο κ το άλλο το βάζαμε με πάνα κ μπλουζακι κ καθόταν στη παραλία ,μπορεί και να ξαναβουτουσαμε μετά...Πέρσυ που ήταν 1,5 αλητευε με το μαγιό πρωί κ απόγευμα αλλά το πρωί είχα μαγιό με ασορτί ειδικό μπλουζάκι για τον ήλιο! Το απόγευμα πηγαίναμε αργά κ ήταν χύμα. 

Εγώ τον άλλαζα κ του έβαζα πανούλα όταν βγαίναμε!!! Αλλά τότε ήταν μπέμπης τώρα είναι Ταρζάν!!!κι εμένα μόνο τσισακια! Μόνο σπίτι μας κανει κακά από μωρο. Αυτό ήταν μαγιό κ είχε ενισχυση για τσισα όχι οι πανες-μαγιο!

Μ αρέσουν τα βρακάκια και τα σορτσάκια τα φαρδιά ! Αν κ το βρακάκι (τύπου σπιντο )τονίζει περισσότερο τη κορμάρα του γι αυτό λέω να πάρω ίδιο κ φέτος!!:P

Οπότε θα πάρω δύο καλύτερα,ένα βρακάκι κ ένα σορτσάκι κ βλέπουμε πως θα παει! 

Just now, Mariamaraki είπε:

Καλημέρα κορίτσια !!!

Να σας ρωτήσω κάτι ..Πήρα τώρα τηλέφωνο τον εμβυολογο για να κλείσουμε β επιπέδου και μου έκλεισε ραντεβού 20 Μαΐου που θα είμαι 21 εβδομαδων για την ακρίβεια 20 και 3 απλά φαίνετε και κάποιες μέρες μεγαλύτερο. Πιστεύετε είναι νωρίς?  Εσάς ποια εβδομάδα σας έκλεισε?  

Εγώ θα είμαι 21 και 2!

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσούδια μου!!

χθες έπεσα για ύπνο απο τις 21:00 και το πρωί σηκώθηκα σαν την τρελή να φτιάξω τα ταπεράκια μου για την δουλειά και να πάω νωρίς νωρίς να κάνω τις εξετάσεις!!πως είστε???

@Mariamaraki  εμένα μου έκλεισε 06/06 που θα είμαι 22 εβδομάδων ακριβώς!!

@Eva137 και εγώ με τα πρασινωπά έχω φοβία και τα αποφεύγω, σήμερα παρακολούθησα τις συμβουλές των κορτσιών και θα φάω μπιφτεκάκι με παντζάρια!

@Renez πως πήγες κορίτσι μου στην δουλειά?? 

@Irinoula86 ουτε εγώ την νιώθω την λουλουδω μου αλλά η γιατρός μου είπε οτι αυτα που εγώ θεωρώ εντερικά είναι η μπουμπου!!!!

Λοιπόν κοριτσούδια έχω την εξής ερώτηση, αισθάνεται καμία από εσάς οτι έχει γίνει αφηρημένη?έχω αρχίσει και ξεχνάω , εγώ που ήμουν ανοιχτό organizer!!

• Μου αρέσει 3
  • Λυπημένη/-ος 1

C1JTp3.png

Just now, Mariamaraki είπε:

Καλημέρα κορίτσια !!!

καλημέρα!!!!!εγω την τριτη εχω β επιπεδου!!!!εμενα την κανει 2 φορές ο γιατρος.

την τρίτη 12/05 είναι η πρώτη φορά.

Just now, EugenJen είπε:

Καλησπέρα κοριτσούδια μου!!

χθες έπεσα για ύπνο απο τις 21:00 και το πρωί σηκώθηκα σαν την τρελή να φτιάξω τα ταπεράκια μου για την δουλειά και να πάω νωρίς νωρίς να κάνω τις εξετάσεις!!πως είστε???

@Mariamaraki  εμένα μου έκλεισε 06/06 που θα είμαι 22 εβδομάδων ακριβώς!!

@Eva137 και εγώ με τα πρασινωπά έχω φοβία και τα αποφεύγω, σήμερα παρακολούθησα τις συμβουλές των κορτσιών και θα φάω μπιφτεκάκι με παντζάρια!

@Renez πως πήγες κορίτσι μου στην δουλειά?? 

@Irinoula86 ουτε εγώ την νιώθω την λουλουδω μου αλλά η γιατρός μου είπε οτι αυτα που εγώ θεωρώ εντερικά είναι η μπουμπου!!!!

Λοιπόν κοριτσούδια έχω την εξής ερώτηση, αισθάνεται καμία από εσάς οτι έχει γίνει αφηρημένη?έχω αρχίσει και ξεχνάω , εγώ που ήμουν ανοιχτό organizer!!

μήπως είναι επειδή είχες καιρό να πας στη δουλεια?

@EugenJen  κι εγώ ξεχνάω κ πάντα ήμουν πολύ  control freak...Και στην 1η ήμουν αφηρημένη κ όσο πέρναγε ο καιρός πιο πολύ...

@Mariamaraki νομίζω 22 θα είμαι στην Β. Από 20 είναι οκ

Εγώ τρώω πρασινάδα καλά πλυμενη και βυθισμένη σε ξύδι κα να μισάωρο! Χρειάζονται κορίτσια μ να τρώτε! Μια φίλη μ έτρωγε κ απ έξω τα πάντα όταν ήταν έγκυος κ μια χαρά! Αυτό δεν το κάνω όμως, φοβάμαι,ούτε σε ξένο σπίτι τρώω σαλάτες.

• Μου αρέσει 2

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Irinoula86 είπε:

Τυχερούλα κοντεύει να δεις το νινί σου!!!!! Με το καλό! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

καλέ δεν είναι μόνο στην δουλειά, στο γραφείο είμαι με ένα μπλοκάκι δίπλα μου κ τα σημειώνω όλα , αλλά κ με το άντρα μου μιλάμε μου λέει κάτι κ το ξεχνάω, με την μαμά μου το ίδιο! τι στο καλό??

• Χαχα 2

C1JTp3.png

Νομίζω θα είσαι η πρώτη που κάνει!! Να μας πεις πως σου φάνηκε το νινακι! Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη είδαμε πολύ καλά το μουτράκι του μικρού μου στη β επιπέδου κ τον έχω μια υπέροχη φωτογραφία!

Εύχομαι να το δείτε κι εσείς πολύ καλά! Θα δεις κ λίγο τα χαρακτηριστικά!!

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

@Christinα  @EugenJen

Τί θα κάνουμε κορίτσια με το pregnancy brain?? Μέχρι τώρα έχω ξεχάσει:

Κλειδιά,

φορτιστή,

σε ποιά σχολή ήταν προσφιλές μου πρόσωπο,

πού έχω παρκάρει,

πώς λεγόταν ο αγαπημένος μου δίσκος των Joy Division απ'τον οποίο ξέρω απ'έξω μέχρι και την τελευταία νότα,

αν τελικά άπλωσα τα ρούχα ή όχι,

τη γιορτή της κουμπάρας μου

ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΤΑ ΧΩ HΔΗ ΞΕΧΑΣΕΙ !

• Χαχα 10

JeY7p2.png

Just now, OctoberMom είπε:

@Christinα  @EugenJen

Τί θα κάνουμε κορίτσια με το pregnancy brain?? Μέχρι τώρα έχω ξεχάσει:

Κλειδιά,

φορτιστή,

σε ποιά σχολή ήταν προσφιλές μου πρόσωπο,

πού έχω παρκάρει,

πώς λεγόταν ο αγαπημένος μου δίσκος των Joy Division απ'τον οποίο ξέρω απ'έξω μέχρι και την τελευταία νότα,

αν τελικά άπλωσα τα ρούχα ή όχι,

τη γιορτή της κουμπάρας μου

ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΤΑ ΧΩ ΕΙΔΗ ΞΕΧΑΣΕΙ !

ααααααα πολύ μου αρέσει που έχει και όνομα!! έχω pregnancy brain σας παρακαλώ αφήστε με ήσυχη!!:D

τουλάχιστον υπάρχουν και άλλες γιατί νόμιζα οτι ξεκουτιάθηκα!!

• Χαχα 1

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

ααααααα πολύ μου αρέσει που έχει και όνομα!! έχω pregnancy brain σας παρακαλώ αφήστε με ήσυχη!!:D

τουλάχιστον υπάρχουν και άλλες γιατί νόμιζα οτι ξεκουτιάθηκα!!

Συρρικνώνεται ο εγκέφαλός μας λεεί! Εγώ μέχρι τώρα ήξερα ότι λαμβάνουν χώρα αλλαγές στον μετωπιαίο λοβό για να κάνει χώρο ο εγκέφαλος και να υποδεχτείς τη μητρότητα! Φεύγει μετά από 2 χρόνια...

Με απλά ελληνικά λέω συνέχεια στο σύζυγο "Μη μου έχεις πλέον εμπιστοσύνη σε παρακαλώ! Είμαι ζαβή..."

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

JeY7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...