Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Anastasia05 είπε:

Μέχρι τώρα έχει μπει σε όλους τους υπερήχους. Το επόμενο ραντεβού είναι το Σάββατο,ότι μας πει ο γιατρός!:)

Και ο γυναικολόγος μου κ ο εμβρυολογος ,σε ιδιωτικό ιατρείο

Καλημερα κοριτσι!

Πως ειστε? Πηγατε τις βολτες σας? Με το καλο το ρβ, να δειτε την μπουμπουκα.

Σημερα η 1η σκεψη στο μυαλο μ, ηταν να μπω στο ιντερνετ να ψαξω εικονες μαμας κ κορης χαχαχαχα

Τρελαινομαι!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Ninamc είπε:

Καλημερα κοριτσι!

Πως ειστε? Πηγατε τις βολτες σας? Με το καλο το ρβ, να δειτε την μπουμπουκα.

Σημερα η 1η σκεψη στο μυαλο μ, ηταν να μπω στο ιντερνετ να ψαξω εικονες μαμας κ κορης χαχαχαχα

Τρελαινομαι!

Καλημέρα! Πήγαμε τις βόλτες μας πήγαμε κ στην παιδίατρο!!ένα κουδουνάκι θέλω μονο να του βάλω(έχει μόνο κάτι άλλους ήχους) Σήμερα ήθελα να πάμε παιδική χαρά πρωί πρωί αλλά με τόσο αέρα μαλλον θα απογειωθουμε!!!

Περιμένω πως κ πως το ραντεβου γιατι ήδη το έχουμε αναβάλλει δύο φορές! Μου έχει λείψει το κορίτσι μου!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Καλημέρα! Πήγαμε τις βόλτες μας πήγαμε κ στην παιδίατρο!!ένα κουδουνάκι θέλω μονο να του βάλω(έχει μόνο κάτι άλλους ήχους) Σήμερα ήθελα να πάμε παιδική χαρά πρωί πρωί αλλά με τόσο αέρα μαλλον θα απογειωθουμε!!!

Περιμένω πως κ πως το ραντεβου γιατι ήδη το έχουμε αναβάλλει δύο φορές! Μου έχει λείψει το κορίτσι μου!

Λογικοτατο! Ειναι πλασματακια μωρε!

Του αρεσει λοιπν? Τελεια! Τελεια!

Εδω ειναι κλειστες ολες οι παιδικες χαρες και δν παμε πουθενα. Μα δουλευω κιολας οποτε μονο το απογευμα παμε τις βολτες μας.

Χθες ηταν εξω 4 ωρες το πουλακι μ. Δν μιλησε καθολου χαχαχα

Και 11 επεσε για νανακια. Χαχαχα

Να κανετε αλλες δραστηριοτητες σημερα.

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Λογικοτατο! Ειναι πλασματακια μωρε!

Του αρεσει λοιπν? Τελεια! Τελεια!

Εδω ειναι κλειστες ολες οι παιδικες χαρες και δν παμε πουθενα. Μα δουλευω κιολας οποτε μονο το απογευμα παμε τις βολτες μας.

Χθες ηταν εξω 4 ωρες το πουλακι μ. Δν μιλησε καθολου χαχαχα

Και 11 επεσε για νανακια. Χαχαχα

Να κανετε αλλες δραστηριοτητες σημερα.

Καλά όλη μέρα μαζί του ασχολούμαι όπως κ να έχει!! Διαβάζουμε,χορεύουμε,τραγουδάμε,παιζουμε! Θα βγούμε κουκουλωμενοι μπαλκόνι!

Εμείς κοιμηθήκαμε παρέα χθες 21:30:mrgreen: γενικά όμως κάθε μέρα 20:00-21:00 έχει κοιμηθεί! Οπότε αν βγούμε απόγευμα βγαίνουμε νωρίς! Τώρα με το εμβόλιο έχει λίγη ανησυχία το βράδυ,είχε κ πολύ αέρα χθες οπότε είχε λίγο κλάμα κ ήθελε να είναι πάνω μου:x

Ανοίξανε οι παιδικές χαρές κ ένα πάρκο που έχουμε! Στη παιδική που πάμε δεν έχει πολύ κόσμο έτσι κι αλλιώς!! Είπαμε σήμερα να ξαναπάμε μετά την καραντίνα αλλά με αυτό τον καιρό δε πάμε πουθενά!!!

• Χαχα 1

Q1jtp2.png

Κοριτσουδια καλημερα!! Μια γρήγορη ερώτηση γτ είμαι στη δουλειά..το νιώθετε κάθε μέρα το νινι? Εγώ εχθές το βράδυ ελάχιστα ένιωσα να κινείται κ προχθές μου έπαιξε δύο κλοτσιες κ περίμενα το ίδιο αλλά δεν...ήμουν κ κουρασμένη από τη δουλειά κ στεναγχωρεθηκα που δε το ένιωσα :( λέτε να φταις η κούραση?

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Καλά όλη μέρα μαζί του ασχολούμαι όπως κ να έχει!! Διαβάζουμε,χορεύουμε,τραγουδάμε,παιζουμε! Θα βγούμε κουκουλωμενοι μπαλκόνι!

Εμείς κοιμηθήκαμε παρέα χθες 21:30:mrgreen: γενικά όμως κάθε μέρα 20:00-21:00 έχει κοιμηθεί! Οπότε αν βγούμε απόγευμα βγαίνουμε νωρίς! Τώρα με το εμβόλιο έχει λίγη ανησυχία το βράδυ,είχε κ πολύ αέρα χθες οπότε είχε λίγο κλάμα κ ήθελε να είναι πάνω μου:x

Ανοίξανε οι παιδικές χαρές κ ένα πάρκο που έχουμε! Στη παιδική που πάμε δεν έχει πολύ κόσμο έτσι κι αλλιώς!! Είπαμε σήμερα να ξαναπάμε μετά την καραντίνα αλλά με αυτό τον καιρό δε πάμε πουθενά!!!

Αχ το καημενακι θελει μαμα!

Χαχαχαχαχ μια χαρα τα πατε λοιπν,ολη μερα παιχνιδι κ χαρα. Τι αλλο θελουν μωρε? Ποπο!

Just now, Renez είπε:

Κοριτσουδια καλημερα!! Μια γρήγορη ερώτηση γτ είμαι στη δουλειά..το νιώθετε κάθε μέρα το νινι? Εγώ εχθές το βράδυ ελάχιστα ένιωσα να κινείται κ προχθές μου έπαιξε δύο κλοτσιες κ περίμενα το ίδιο αλλά δεν...ήμουν κ κουρασμένη από τη δουλειά κ στεναγχωρεθηκα που δε το ένιωσα :( λέτε να φταις η κούραση?

Καλημερα κουκλα κ καλη δουλεια! Βρε μην αγχωνεσαι.δν θα το νιωθεις και 24ωρες το 24ωρο. Ηρεμησε. Κουλ..κ αυτο κανει νανι να ξερεις.οσο εσυ κινεισαι εκεινο κοιμαται.

Φαε ενα κομματι σοκολατα τωρα και κατσε ηρεμη και θα το ακουσεις.

Εχεις να περασεις πολλες τετοιες φασεις ως το τελος.

Εγω παντα ετρωγα σοκολατα οταν ειχε ωρα να κλωτσησει.και μια χαρα κουνιοτανε. Η βαλε μουσικη κοντα του.

Σε μενα κ αυτο επιανε

Ολα μια χαρα ειναι.ηρεμησε

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Renez είπε:

Θυμάσαι τότε που λέγαμε να ξεκινήσουμε να το νιώθουμε να μην έχουμε άγχος?? Κ μετά λέγαμε ότι πάλι δεν το νιώθεις συνεχεια?? Αυτό είναι!

Είναι πολύ μικρουλια για να τα νιώθουμε από τώρα συνέχεια! Ούτε εγώ το νιώθω κάθε μερα όλη μέρα!

Καλή δουλειά και μην κουράζεσαι παρά πολύ!!:)

Just now, Ninamc είπε:

Αχ το καημενακι θελει μαμα!

Χαχαχαχαχ μια χαρα τα πατε λοιπν,ολη μερα παιχνιδι κ χαρα. Τι αλλο θελουν μωρε? Ποπο!

Καλημερα κουκλα κ καλη δουλεια! Βρε μην αγχωνεσαι.δν θα το νιωθεις και 24ωρες το 24ωρο. Ηρεμησε. Κουλ..κ αυτο κανει νανι να ξερεις.οσο εσυ κινεισαι εκεινο κοιμαται.

Φαε ενα κομματι σοκολατα τωρα και κατσε ηρεμη και θα το ακουσεις.

Εχεις να περασεις πολλες τετοιες φασεις ως το τελος.

Εγω παντα ετρωγα σοκολατα οταν ειχε ωρα να κλωτσησει.και μια χαρα κουνιοτανε. Η βαλε μουσικη κοντα του.

Σε μενα κ αυτο επιανε

Ολα μια χαρα ειναι.ηρεμησε

Ναι θελει μαμά,μετά το σοκ στη παιδίατρο! Πρώτη φορά δεν ήθελε να τον πειραζει καθόλου! Με το που τον ακουμπούσε ήθελε να φύγει! 

Όσο δεν έχει κλάψει ενάμισι χρόνο στην παιδίατρο, το έκλαψε μαζεμενο

• Ευχαριστώ 1
  • Χαχα 1

Q1jtp2.png

Just now, Renez είπε:

Έχετε δίκιο γμτ μου κ το ξέρω αλλαααα τι να κάνω η δόλια?! 

Μπαίνω σε τρυπακια μόνη μου!! Περιμένω να πάω σπίτι το μεσημέρι να πλακωθω στη σοκολάτα :D

Αφορμή έψαχνες !:P

• Χαχα 3

Q1jtp2.png

Καλημέραα κοριτσουδια! 

@Ninamc Ωωω τι όμορφα νέα :x:x 

@DemiMom Εμένα στην γυναικολόγο μου για τους υπερήχους είναι πάντα και ο σύζυγός. Στο εμβρυολογικό κέντρο ήταν πολύ αυστηρά τα πράγματα δεν μας άφησαν. 

@Renez ουτε εγώ δεν το νιώθω συνέχεια. Βασικα το είχα νιώσει πριν καμιά εβδομάδα δύο τρεις φορές σε συνεχόμενες μέρες κ μετα από τότε τίποτα. Προχθές πάλι που δεν ήμουν καλά με το σκηνικο της ταχυκαρδίας, μόλις ηρέμησα το βράδυ το ξανά ένιωσα και πρώτη φορά αρκετά έντονα (Και μην γελάσετε αλλά ήταν σαν να μου στέλνει μνμ, πολύ δύναμη μου έδωσε ) Αλλά γενικά το καταλαβαίνω σποραδικά. Μπορεί μια μέρα να το νιώθω αρκετά κ μετά για 3-4 τίποτα. Πώς είναι το σκυλάκι; Καλύτερα; 

@Anastasia05 Πράγματι ο καιρός είναι περιεργος. Ζεστός αλλά με πολύ αέρα. Ίσως νωρίς το απόγευμα να καταφέρετε να πάτε μια βολτιτσά αν το θέλει ακόμα! 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Just now, elenioz είπε:

Καλημέραα κοριτσουδια! 

@Ninamc Ωωω τι όμορφα νέα :x:x 

@DemiMom Εμένα στην γυναικολόγο μου για τους υπερήχους είναι πάντα και ο σύζυγός. Στο εμβρυολογικό κέντρο ήταν πολύ αυστηρά τα πράγματα δεν μας άφησαν. 

@Renez ουτε εγώ δεν το νιώθω συνέχεια. Βασικα το είχα νιώσει πριν καμιά εβδομάδα δύο τρεις φορές σε συνεχόμενες μέρες κ μετα από τότε τίποτα. Προχθές πάλι που δεν ήμουν καλά με το σκηνικο της ταχυκαρδίας, μόλις ηρέμησα το βράδυ το ξανά ένιωσα και πρώτη φορά αρκετά έντονα (Και μην γελάσετε αλλά ήταν σαν να μου στέλνει μνμ, πολύ δύναμη μου έδωσε ) Αλλά γενικά το καταλαβαίνω σποραδικά. Μπορεί μια μέρα να το νιώθω αρκετά κ μετά για 3-4 τίποτα. Πώς είναι το σκυλάκι; Καλύτερα; 

@Anastasia05 Πράγματι ο καιρός είναι περιεργος. Ζεστός αλλά με πολύ αέρα. Ίσως νωρίς το απόγευμα να καταφέρετε να πάτε μια βολτιτσά αν το θέλει ακόμα! 

Εδώ έχει κ κρύο!!! Είμαστε κ μπροστά στη θάλασσα κ ξυριζει:tongue:

Εγώ βέβαια κοιτάζω μαγιό για τον μικρό! απτόητη! 

Κι εγώ έτσι δε το νιώθω το νινι ούτε κάθε μέρα ούτε όλη μέρα! 

• Χαχα 1

Q1jtp2.png

Καλημέρααααα!

Σας διάβαζα φευγαλέα χθες γτ δούλευα κ ήμουν κ χάλια από την αϋπνία...

@Ninamc yeah κοριτσαρες!!!!

@DemiMom στην Αυχενική ήρθε ι άντρας μ,αλλά στον γιατρό δεν έχει έρθει ακόμα...πάντα δουλεύει όταν πάω κ στη καραντίνα κράταγε τν μικρο μας...Όμως αφήνει ο γιατρός!

@Renez γτ αγχώνεσαι? Όταν είσαι στη δουλειά δεν είσαι χαλαρή όπως στην καναπέ σ κ είναι μικρουλακια όποτε δν μπορείς να ακούσεις τις ζουζουνιες του! Νομίζω κι όταν κινούμαστε κοιμούνται! Από 22 εβδομάδες θα αρχίσουν οι χοροί!

@Anastasia05 κι εγώ μαγιό του μικρού ψάχνω!!! Κορμάρα στη πλαζ! Πώς τρελαίνομαι να κυκλοφορεί με τα μπρατσακια κ τα γαμπακια τ εξω!!!

• Μου αρέσει 4

IjnUp3.pngscOTp2.png

Καλημέρα κορίτσια μου! 

Καλώς ήρθαν τα νεα κορίτσια μας! Εύχομαι και γω τα καλύτερα! Όπως και για την  @Annou είναι και για μένα περίοδος φωτια στη δουλειά! Καλη αρχη και στις υπόλοιπες που ξεκίνησαν! Δυναμικά και με προσοχη! 

Σχετικά με το αν ανεβαίνει ο σύζυγος σε μενα δεν τον άφησαν πουθενα.. Ευελπιστώ τουλάχιστον στη β επιπέδου! 

Σήμερα εχω και γω γιατρό! Ας ελπίσουμε ότι θα δω και γω κοριτσάκι.. Sorry @Renez...:shock:

Φιλια σε όλες! 

• Μου αρέσει 4
  • Χαχα 3

Just now, Christinα είπε:

Καλημέρααααα!

Σας διάβαζα φευγαλέα χθες γτ δούλευα κ ήμουν κ χάλια από την αϋπνία...

@Ninamc yeah κοριτσαρες!!!!

@DemiMom στην Αυχενική ήρθε ι άντρας μ,αλλά στον γιατρό δεν έχει έρθει ακόμα...πάντα δουλεύει όταν πάω κ στη καραντίνα κράταγε τν μικρο μας...Όμως αφήνει ο γιατρός!

@Renez γτ αγχώνεσαι? Όταν είσαι στη δουλειά δεν είσαι χαλαρή όπως στην καναπέ σ κ είναι μικρουλακια όποτε δν μπορείς να ακούσεις τις ζουζουνιες του! Νομίζω κι όταν κινούμαστε κοιμούνται! Από 22 εβδομάδες θα αρχίσουν οι χοροί!

@Anastasia05 κι εγώ μαγιό του μικρού ψάχνω!!! Κορμάρα στη πλαζ! Πώς τρελαίνομαι να κυκλοφορεί με τα μπρατσακια κ τα γαμπακια τ εξω!!!

Πέρυσι δεν περπατούσε αλλά φέτος θα γίνει χαμός!!! Ήδη τρελαίνεται όταν τον αφήνουμε χωρίς ρούχα για λίγη ώρα!! Τον έχω φαει!!

Κοιτούσα να του πάρω κ φέτος μαγιο-πανα,βρακάκι όχι σορτσάκι. Εσύ τι λες??

Just now, Marti είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου! 

Καλώς ήρθαν τα νεα κορίτσια μας! Εύχομαι και γω τα καλύτερα! Όπως και για την  @Annou είναι και για μένα περίοδος φωτια στη δουλειά! Καλη αρχη και στις υπόλοιπες που ξεκίνησαν! Δυναμικά και με προσοχη! 

Σχετικά με το αν ανεβαίνει ο σύζυγος σε μενα δεν τον άφησαν πουθενα.. Ευελπιστώ τουλάχιστον στη β επιπέδου! 

Σήμερα εχω και γω γιατρό! Ας ελπίσουμε ότι θα δω και γω κοριτσάκι.. Sorry @Renez...:shock:

Φιλια σε όλες! 

Να μας πεις τα νέα απο γιατρό!!!

Καλή δουλεια κ σε σένα!! Θέλει πολύ προσοχή, προσωπικά όμως πιστεύω ότι κάνει κ καλό στην ψυχολογία μας! 

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

@DemiMom εμένα ο γιατρός με αφήνει με τον άντρα μου όπως κ ο γιατρός της αυχενικής τον άφησε. 

@Renezμην αγχώνεσαι! Το μωράκι σου είναι καλά! Δεν χρειάζεται να κλωτσαει συνέχεια! Ούτε κ εγώ το νιώθω συνέχεια...

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...