Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Το νέο,αγαπημένο και εξελιγμένο πινακακι μας λοιποοοον!!

@Eval αγοράκι(?) --} ΠΗΤ: 26/9 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκη) (μπήκε λαθραία στην ομάδα μας..χεχεχε)

@kristalenia αγοράκι --} ΠΗΤ: 5/10 (Κλινική Τσεπετη, Χανιά - Κριός)

@Mariamaraki κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 5/10 (Μαιευτήριο Έλενα)

@Irinoula86 αγοράκι --} ΠΗΤ: 8/10 (Κλινική Μητέρα)

@EugenJen κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 9/10 (Κλινική Ρέα - Λέων)

@Renez αγοράκι --} ΠΗΤ: 9/10 (Μαιευτήριο Έλενα - Δίδυμος)

@marianna1986 αγοράκι (?) Η ανατροπή της μέρας!! --} ΠΗΤ: 10/10 (Μαιευτήριο Ρέα - Καρκίνος)

@P.L.L. αγοράκι --} ΠΗΤ: 10/10 (Μαιευτήριο Αλεξάνδρα)

@Eva137 αγοράκι --} ΠΗΤ: 11/10 (Μαιευτήριο Αμερικής..)

@Hliolousti κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 12/10 (Μαιευτήριο Θεσσαλονίκης - Καρκίνος)

@Anastasia05 κοριτσάκι (?) --} ΠΗΤ: 13/10 (Κλινική Λητώ - Σκορπιός)

@Jasmine@ 2(!) Κοριτσάκια (?) --} ΠΗΤ: 14/10 (Μαιευτήριο Πάτρας - Ιχθύς)

@AuroraS ?? --} ΠΗΤ: 15/10 (Μαιευτήριο Αρεταίειο)

@Vaso.D. αγορακι (?) --} 15/10 (Μαιευτήριο Ολύμπιον, Πάτρα - Ζυγός)

@DemiMom ?? ΠΗΤ: 17/10 (Κλινική Ρέα)

@Christinα κοριτσάκι(?) --} ΠΗΤ: 18/10 (Μαιευτήριο Ολύμπιον, Πάτρας)

@elenioz αγοράκι(?) --} ΠΗΤ: 19/10 (Μαιευτήριο Έλενα - Καρκίνος)

@Tsampika98 κοριτσάκι (?) --} ΠΗΤ: 20/10 

@Annou αγοράκι --} ΠΗΤ: 19/10 (Κλινική Γαία - Υδροχόος)

@Hope89 (2!) Κοριτσάκια (?) --} ΠΗΤ: 23/10 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκης)

@Marti ?? --} ΠΗΤ: 23/10 (Μαιευτήριο Διαβαλκανικό)

@OctoberMomκοριτσακι(?) --} ΠΗΤ: 23/10 (κλινική Λητώ)

@Thalia30κοριτσακι(?) --} ΠΗΤ: 26/10 (κλινική Λητώ)

@Ninamc κοριτσάκι (?) --} ΠΗΤ: 30/10 (Κλινική Ρέα)

@demifilolκοριτσακι(?) --} ΠΗΤ: 4/11 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκης) **μας ήρθε λίγο λαθραία αλλά τη θέλουμε :-)

Απολογισμός:

Μανουλες 25!!

Αγοράκια 10!!

Κοριτσάκια 14!!

Just now, Annou είπε:

Bravoooo!!!Ante me to kalo!!!

Koritsia molis sas diavasa sta grigora giati itan polles oi selides.Twra pleon exw arxisei full douleia k gurnaw exantlimeni.Kalws mas irthan oi kainourgies manoules!
Emena to agoraki mou pantws kathe mera to niwthw olo k pio polu.

Aaa @Renez exw kanei lathos, 19/10 mou dwse Pit.:D

Next week exw pali giatro,anypomonw na paw na ton dw!!!

Κ εγωωω έχω την άλλη εβδομάδα!! Τετάρτη 13 του μηνός :x

Just now, Eva137 είπε:

Τί τέλεια νέα!!! Ευχήσου μου σε δυο χρονάκια περίπου να έχω κι εγώ την τύχη σου... ένα υγιές κοριτσάκι μετά από το πρώτο αγοράκι!:)

Ναι, είδες, έχει πλάκα γιατί κι εγώ είμαι τεχνολόγος τροφίμων / διατροφολόγος!:P Οι απόψεις διίστανται παντού μωρέ, σε όλους τους τομείς. Κι εγώ ποτέ πριν δεν σαπούνιζα ούτε λαχανικά ούτε φρούτα, αλλά επειδή έμεινα έγκυος μετά από πολύ ταλαιπωρία και ακριβώς μόλις έκανε το μπαμ ο καινούργιος ιός (που δυστυχώς ακόμα δε ξέρουμε πόσο ανθεκτικός είναι και για πόσο χρόνο ζει πάνω σε επιφάνειες), τώρα προτιμώ να είμαι υπερ προσεκτική. Μετά θα επανέλθω κι εγώ σε πολύ καλό πλύσιμο με νερό και ξύδι.

Χμμμ άρα ναι ισχύει ότι κ μεταξύ σας διαφωνείτε οι τεχνολογικοί τροφίμων..όπως όλοι οι επαγγελματίες σε όλους τους κλάδους :-)

κλασσικα όπως λέμε ας κάνει η κάθε μία ο,τι θεωρεί καλύτερο κ πιο ασφαλές..

κ εγώ μέρα με τη μέρα νιώθω πιο πολύ το νινι..χτες μάλιστα όταν ξάπλωσα ένιωσα 2 κλοτσιες κανονικοτατες!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Annou είπε:

K egwwww 13!!Apogevma!!

Κ εγώ στις 8 :-)

αντε άντε φτάνει κ εμάς ο καιρός :-)

σας καληνυχτιζω κοριτσουδια μου(ναι κ όμως από τώρα!!) Γτ εξουθενωθηκα σήμερα δουλεια-μαγειρεμα κτλ..

θα τα πούμε tomorrow:)

• Μου αρέσει 3

Just now, Renez είπε:

Σκατενια κοροιδε με ρεεε που κοιτάω να έχουν γαμπρούς οι τσουπρες σας!! (Θα βγω κ καλή τώρα χαχχαα)

Αλλά(!) Εσύ είσαι τίμια μάνα κ Ελληνίδα κορίτσι μου,έκανες ένα κ ένα για να φροντίσεις της ισορροπία!!

Εύχομαι να είναι κ η κόρη ginger head:D

Χαχαχαχαχαχα εγω δν τη δινω παντως χαχαχαχα!

Τιμιοτατη θα λεγα. 1 κ ενα! Χαχαχα

Μακαρι να ναι. Θα ναι φωτιΑ!

Χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Να ναι ολα γερα τα παιδακια μας

Just now, Hliolousti είπε:

Πόσο υπέροχα νέα!!!! τί καλά που θα έχει ο γιος σου μια αδερφούλα!!!!Πόσο όμορφα ταίριαξαν όλα!!!!

Με το καλό κοριτσάκι μου να την πάρεις αγκαλιά σου τον Οκτώβρη!!!!

Άντεεεε θέλω κι εγω να τη σιγουρεψω την κόρη να πηξουμε στο ροοοζζζζ!!!!!:wub:

Ασε εχουμε ξετρελαθει παμε να το καψουμε στα Ροζ. Χαχαχαχα

Να σαι καλα κοριτσαρα! Ευχομαι και στα δικα σας ως προς την επιβεβαιωση χαχα!

Με το καλο!

Just now, Eva137 είπε:

Τί τέλεια νέα!!! Ευχήσου μου σε δυο χρονάκια περίπου να έχω κι εγώ την τύχη σου... ένα υγιές κοριτσάκι μετά από το αγορακι.

Στο ευχομαι κοπελαρα! Με το καλο να πανε ολα. 

Μια μεξικανικη οικογενεια με ενα κ ενα! Χαχαχαχα

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Eva137 είπε:

Τί τέλεια νέα!!! Ευχήσου μου σε δυο χρονάκια περίπου να έχω κι εγώ την τύχη σου... ένα υγιές κοριτσάκι μετά από το πρώτο αγοράκι!:)

Ναι, είδες, έχει πλάκα γιατί κι εγώ είμαι τεχνολόγος τροφίμων / διατροφολόγος!:P Οι απόψεις διίστανται παντού μωρέ, σε όλους τους τομείς. Κι εγώ ποτέ πριν δεν σαπούνιζα ούτε λαχανικά ούτε φρούτα, αλλά επειδή έμεινα έγκυος μετά από πολύ ταλαιπωρία και ακριβώς μόλις έκανε το μπαμ ο καινούργιος ιός (που δυστυχώς ακόμα δε ξέρουμε πόσο ανθεκτικός είναι και για πόσο χρόνο ζει πάνω σε επιφάνειες), τώρα προτιμώ να είμαι υπερ προσεκτική. Μετά θα επανέλθω κι εγώ σε πολύ καλό πλύσιμο με νερό και ξύδι.

Χαχαχαχ!! Σοβαρά? Τελικά σε κανέναν κλάδο δεν υπάρχει απόλυτα κοινή γραμμή! 

@Renez καλή ξεκούραση και όνειρα γλυκά! Στο ιδιωτικό του γραφείο πηγαίνω! Ελπίζω αύριο στο ραντεβού να μας αφήσει και τους δύο ✌️αλλιώς  θα παίξει βίντεο!! 

Οι υπόλοιπες?? Μόνες η με τον σύζυγο στην εξέταση?? 

Διαφημίσεις

Just now, DemiMom είπε:

@Renez καλή ξεκούραση και όνειρα γλυκά! Στο ιδιωτικό του γραφείο πηγαίνω! Ελπίζω αύριο στο ραντεβού να μας αφήσει και τους δύο ✌️αλλιώς  θα παίξει βίντεο!! 

Καλως ηρθες και με το καλο! 

Ειναι οδηγιες απο ΕΟΔΥ να μην αφηνουν συζυγους.

Εμεις επειδη ειμαστε σοι μας αφηνουν. Μα σε ολους τους υπολοιπους λενε να περιμενουν εξω.

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Καλως ηρθες και με το καλο! 

Ειναι οδηγιες απο ΕΟΔΥ να μην αφηνουν συζυγους.

Εμεις επειδη ειμαστε σοι μας αφηνουν. Μα σε ολους τους υπολοιπους λενε να περιμενουν εξω.

Καλώς σας βρήκα!! Με το καλό το μωράκι σας!! Δεν το γνώριζα ότι είναι οδηγία, θεώρησα ότι είναι στην κρίση του γιατρού! Οπότε εσύ είσαι από τις τυχερές :)

• Μου αρέσει 1

Κοριτσια ασχετο πηρα κατι καφτανια πουκαμισες απο celestino one size, κολαση!

Βεβαια φοραω ακομα small και ετσι πηρα κ μια ζωνη να την βζω στην μεση για οσο δν με σφιγγει δλδ.

Ειναι ιδανικα για το καλοκαιρι.

Τσεκαρετε.

Just now, DemiMom είπε:

Καλώς σας βρήκα!! Με το καλό το μωράκι σας!! Δεν το γνώριζα ότι είναι οδηγία, θεώρησα ότι είναι στην κρίση του γιατρού! Οπότε εσύ είσαι από τις τυχερές :)

Καλα ειναι στην κριση του γιατρου , μα παντου ακουω οτι τους αφηνουν εξω. Και ρωτησα τν γιατρο μου και μου το ειπε.

Ευχαριστουμε!

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, DemiMom είπε:

Emena dustuxws exei bei mono sto prwto rantevou.Meta den ton afisan se kanena rantevou

Διαφημίσεις

Just now, DemiMom είπε:

Εμάς στην αυχενικη που ήταν σε εμβρυολογικο κέντρο,δε τον άφησαν...

Η γυναικολόγος όμως μας άφησε την τελευταία φορά που πήγαμε γιατί είχε έτσι κανονισμένα τα ρνβ που ήμαστε μόνοι μας!!!!

Ttx1p3.png

Just now, DemiMom είπε:

Μαζι με τον άντρα μου εγώ... Πάω στο ιατρείο του! 

Just now, DemiMom είπε:

Όπως και να χει... Ας κρίνει ο καθένας τι είναι καλύτερο! 

Ερωτησουλα 2: Σας αφήνει ο γιατρός να είναι παρών στο ραντεβού και ο σύζυγος?? 

Άσε, είδα τη μαία μου σήμερα στο Ιασώ κ τον αφήσαν έξω τον άμοιρο! Και στην αυχενική σε ιδιώτη το ίδιο, και στο Έλενα στον υπέρηχο το ίδιο... :( Γεννημένο θα το δει!!

Έμαθα σήμερα οτι στο Μητέρα δεν άφηναν συζύγους στον τοκετό!

JeY7p2.png

Just now, Hliolousti είπε:

Εμάς στην αυχενικη που ήταν σε εμβρυολογικο κέντρο,δε τον άφησαν...

Η γυναικολόγος όμως μας άφησε την τελευταία φορά που πήγαμε γιατί είχε έτσι κανονισμένα τα ρνβ που ήμαστε μόνοι μας!!!!

Η καλύτερη η γιατρός σου! Το ορθό πιστεύω είναι αυτό, γιατί αν έχει κάτι ο σύζυγος θα έχουμε και εμείς με μαθηματική ακρίβεια! Δεν έχει λογική αυτό που κάνουν! 

Just now, Irinoula86 είπε:

Μαζι με τον άντρα μου εγώ... Πάω στο ιατρείο του! 

Τυχερή @Irinoula86! Θα το παλέψω και γω αύριο! 

Just now, OctoberMom είπε:

Άσε, είδα τη μαία μου σήμερα στο Ιασώ κ τον αφήσαν έξω τον άμοιρο! Και στην αυχενική σε ιδιώτη το ίδιο, και στο Έλενα στον υπέρηχο το ίδιο... :( Γεννημένο θα το δει!!

Έμαθα σήμερα οτι στο Μητέρα δεν άφηναν συζύγους στον τοκετό!

Ωωω καημενουλης! Τι λαχτάρα θα έχει! Εμένα στην αυχενική ήταν χαλαρός ο γιατρός, μας άφησε , ο δικος μου γυναικολόγος είναι "ζορικος".  Για την ώρα του τοκετού δεν έχω ακούσει κάτι.. Γεννάει μια φίλη μέσα στη βδομάδα στο Ιασω, οπότε θα σας πω, πως θα πάει! Ααααα και μιας και το ανέφερα, μου είπε ότι υποχρεωτικά και αυτή κ ο σύζυγος που σίγουρα θα είναι συνοδος πρέπει να κάνουν τεστ για τον κορονοιο (150 ευρώ έκαστος)! Ελπίζω μέχρις να γεννήσουμε εμείς να καλύπτεται τουλάχιστον 

• Μου αρέσει 1

6 ώρες πρίν, DemiMom είπε:

Μέχρι τώρα έχει μπει σε όλους τους υπερήχους. Το επόμενο ραντεβού είναι το Σάββατο,ότι μας πει ο γιατρός!:)

Και ο γυναικολόγος μου κ ο εμβρυολογος ,σε ιδιωτικό ιατρείο

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...