Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Irinoula86 είπε:

Κορίτσια ακόμα εγώ παντως δεν έχω νιώσει τπτ από το μπεμπάκι μου..... Τι γίνεται???? Και τις τελευταίες μέρες όλοι με ρωτάνε αν το έχω ακούσει..... Κ τοσο πιο πολυ το βάζω στο μυαλό μου...... 

Πότε έχεις υπέρηχο κορίτσι μου?

Ούτε εγώ το καταλαβαίνω πάντα.. στην πρώτη εγκυμοσύνη αργείς κ πιο πολύ!  Μέχρι να μάθεις να το ξεχωριζεις από τα υπόλοιπα που συμβαίνουν!:)

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Καλησπέρα φιλεναδιιιιτσες μου!! 

Είδα έχουμε κ 2 νέες αφίξεις @DemiMom και @Vaso.D. καλώς ήρθατε στη παρεούλα μας :) λογικό να μη προλαβαίνετε να μας διαβάσετε αλλά όπως θα καταλάβατε έχουμε κάνει τόσο καλό παρεακι κ είμαστε τόσο ανοιχτές όλες που δε θα αργήσετε να μας μάθετε!! Κ εννοείται μην ντρέπεστε να ρωτάτε κάτι γτ υποθετετε πως το έχουμε συζητήσει,είμαστε εδώ η μία για την αλλη,άσε που κ μόνες μας συζητάμε τα ίδια πολλές φορές για επιβεβαίωση :P

@Eval μου όπως σου είπαν οι φιλτατες άσε το γαμ...νο το ίντερνετ γτ όντως κ όρο εγκυμοσύνης πολλές φορές με έχει βγάλει ετοιμοθάνατη χαχαχαχα παίρνε μια ιδέα κ κλειστό!! Μετά έχεις τον γιατρό σου κ εμάς :) επίσης εμένα ο τράχηλος μου είναι 31mm κ σε άλλες εδώ που το συζητούσαμε νομίζω ήταν μικρότερος κ από 30 οπότε ξεκόλλα,όλα υπέροχα ;)

@Vaso.D. εγώ καφεδάκι έπινα στην αρχή έναν ελληνικό (τον φεντο τον έχω κόψει από τον Ιούλιο μαζί με το τσιγάρο γτ το ένα έφερνε το άλλο..) δε μου το έχει απαγορεύσει ο γιατρός μου απλά μέχρι 2 τη μέρα Μαξ..εγώ μένω στον έναν γτ είμαι freak control :-)

@EugenJen μαναρακι μου ακόμη τόση ταλαιπωρία γμτ σου?! Μόλις βγει η μπέμπα αξίζει ξεκάθαρη δαγκώματια στο κωλι!!( Βέβαια.....αν είχες αγοράκι δε θα είχε δυσκολέψει τόσο τη μανούλα του..... χεχεχε!!) Εκτός από τις όντως καλές ιδέες των κοριτσιών μας για τη διατροφή σου,επειδή έχω καταλάβει πόσο τρελαμενη είσαι κ εσύ να είναι όλα καλά κ σωστά,γτ δεν κάνεις μια επίσκεψη σε έναν διατροφολόγος να συζητήσετε τι τρως κ τι όχι,τους εμετούς , την εγκυμοσύνη κ να σου  βγάλει ένα πρόγραμμα στα μέτρα σου..? Ίσως σε βοηθήσει...

@Irinoula86 κοριτσάκι μου είδες πως κ εμείς σταδιακά το νιώσαμε μια μία κ όπως σου λεμε μη φανταστείς ότι το νιώθουμε όλη μέρα κ έντονα..είναι ώρες ώρες κυρίως όταν είμαστε ήρεμες απ' ότι έχω καταλάβει κ όχι πολύ δυνατά. Είναι όντως μοναδικό γτ είναι κτ που δε το έχουμε ξανά νιώσει κ θα το ζήσεις πολύ σύντομα... Κ δεν είπαμε να μη το πολύ ζητάμε τωρα γτ σε κάνα μήνα κ μέχρι να γεννησουμε θα μας ταράζουν σε κλοτσιδια κ θα λέμε δε Μ αφήνει να φάω κ να κοιμηθώ :mrgreen:

Και τώρα που απάντησα σε οοοσα μπορούσα αγάπες να πω κ τα δικά μου,πρώτη μέρα ξανά στη δουλειά σήμερα δόξα τον Θεό πήγε πολύ καλά κ μας ηρθαν τα περισσότερα πελατακια μας που μας πήραν χαμπάρι κ χάρηκα πολύ!!

ολο το βράδυ έμεινα ξύπνια κ εγώ κ κ άντρας μου γτ μετά τη παραλία η Rene (το θηλυκό σκυλί μας..ναι ναι εξού κ το nickname μου,δε με λένε Ειρήνη..) ξερναγε άμμο που έφαγε στη παραλία κ οοολο το βράδυ πονούσε,βογκαγε κ ξερναγε..πραγματικά ένιωσα σαν να μας προπονεί για το μωρό.. το πρωί τη πήγε ο άντρας μου στη γιατρό κ ευτυχώς απλά την πείραξε η άμμος κ της έκανε μια ένεση για να μην αφυδατωθεί κ τώρα της βραζω κοτόπουλακι τρομάρα της!! 

παρα ταύτα άντεξα 6-13:00 7 ωριτσες στη δουλειά,πήγα κ κοιμήθηκα 1-3 κ ξανά γύρισα στο μαγαζί μέχρι της 6.. όλα καλά λοιπόν ,back to reality :-)

Το νέο,αγαπημένο και εξελιγμένο πινακακι μας λοιποοοον!!

@Eval αγοράκι(?) --} ΠΗΤ: 26/9 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκη) (μπήκε λαθραία στην ομάδα μας..χεχεχε)

@kristalenia αγοράκι --} ΠΗΤ: 5/10 (Κλινική Τσεπετη, Χανιά - Κριός)

@Mariamaraki κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 5/10 (Μαιευτήριο Έλενα)

@Irinoula86 αγοράκι --} ΠΗΤ: 8/10 (Κλινική Μητέρα)

@EugenJen κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 9/10 (Κλινική Ρέα - Λέων)

@Renez αγοράκι --} ΠΗΤ: 9/10 (Μαιευτήριο Έλενα - Δίδυμος)

@marianna1986 αγοράκι (?) Η ανατροπή της μέρας!! --} ΠΗΤ: 10/10 (Μαιευτήριο Ρέα - Καρκίνος)

@P.L.L. αγοράκι --} ΠΗΤ: 10/10 (Μαιευτήριο Αλεξάνδρα)

@Eva137 αγοράκι --} ΠΗΤ: 11/10 (Μαιευτήριο Αμερικής..)

@Hliolousti κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 12/10 (Μαιευτήριο Θεσσαλονίκης - Καρκίνος)

@Anastasia05 κοριτσάκι (?) --} ΠΗΤ: 13/10 (Κλινική Λητώ - Σκορπιός)

@Jasmine@ 2(!) Κοριτσάκια (?) --} ΠΗΤ: 14/10 (Μαιευτήριο Πάτρας - Ιχθύς)

@AuroraS ?? --} ΠΗΤ: 15/10 (Μαιευτήριο Αρεταίειο)

@Vaso.D. αγορακι (?) --} 15/10 (Μαιευτήριο Ολύμπιον, Πάτρα - Ζυγός)

@DemiMom ?? ΠΗΤ: 17/10 (Κλινική Ρέα)

@Christinα κοριτσάκι(?) --} ΠΗΤ: 18/10 (Μαιευτήριο Ολύμπιον, Πάτρας)

@elenioz αγοράκι(?) --} ΠΗΤ: 19/10 (Μαιευτήριο Έλενα - Καρκίνος)

@Tsampika98 κοριτσάκι (?) --} ΠΗΤ: 20/10 

@Annou αγοράκι --} ΠΗΤ: 21/10 (Κλινική Γαία - Υδροχόος)

@Hope89 (2!) Κοριτσάκια (?) --} ΠΗΤ: 23/10 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκης)

@Marti ?? --} ΠΗΤ: 23/10 (Μαιευτήριο Διαβαλκανικό)

@OctoberMomκοριτσακι(?) --} ΠΗΤ: 23/10 (κλινική Λητώ)

@Thalia30κοριτσακι(?) --} ΠΗΤ: 26/10 (κλινική Λητώ)

@Ninamc κοριτσάκι (?) --} ΠΗΤ: 30/10 (Κλινική Ρέα)

@demifilolκοριτσακι(?) --} ΠΗΤ: 4/11 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκης) **μας ήρθε λίγο λαθραία αλλά τη θέλουμε :-)

Απολογισμός:

Μανουλες 25!!

Αγοράκια 10!!

Κοριτσάκια 14!!

• Μου αρέσει 8

Κορίτσια μου ευχαριστώ για τη θερμή υποδοχή! Καλώς σας βρήκα όλες σας! Πιθανόν θα γεννήσω στο Ρέα με ΠΗΤ 17/10 (το ξαναλέω για το πινακάκι). Αύριο έχουμε υπέρηχο οπότε ελπίζω να έχουμε μια πρόβλεψη για το φύλο! @Irinoula86 κ γω ελάχιστα το νιώθω, αν είναι αυτό δηλαδή και δεν είναι ιδέα μου! Ήθελα να σας ρωτήσω έχει καμία έλλειψη σε βιταμίνη D? Εγώ στην αρχή ήμουν οριακά και στη δεύτερη εξέταση κάτω από το όριο οπότε μου έδωσε συμπλήρωμα, πέρα από αυτό που έχει μέσα το ασβέστιο.   @Renez καλή αρχή στη δουλίτσα σας!! 

Υ. Γ. Πάντως κορίτσια μου η παρέα σας είναι πολύ ευχάριστη! Σας χαίρομαι 

• Μου αρέσει 5
  • Ευχαριστώ 1

Just now, DemiMom είπε:

Κορίτσια μου ευχαριστώ για τη θερμή υποδοχή! Καλώς σας βρήκα όλες σας! Πιθανόν θα γεννήσω στο Ρέα με ΠΗΤ 17/10 (το ξαναλέω για το πινακάκι). Αύριο έχουμε υπέρηχο οπότε ελπίζω να έχουμε μια πρόβλεψη για το φύλο! @Irinoula86 κ γω ελάχιστα το νιώθω, αν είναι αυτό δηλαδή και δεν είναι ιδέα μου! Ήθελα να σας ρωτήσω έχει καμία έλλειψη σε βιταμίνη D? Εγώ στην αρχή ήμουν οριακά και στη δεύτερη εξέταση κάτω από το όριο οπότε μου έδωσε συμπλήρωμα, πέρα από αυτό που έχει μέσα το ασβέστιο. 

Υ. Γ. Πάντως κορίτσια μου η παρέα σας είναι πολύ ευχάριστη! Σας χαίρομαι 

Εγώ αγαπούλα είχα 18.7 βιταμίνη D που θεωρείται ανεπάρκεια (από 10-20 ) αλλά όχι έλλειψη κ δε μου έδωσε κάτι παραπάνω,μόνο ότι έχει το ασβέστιο..

Γενικά το πρώτο 3 μηνο έπαιρνα φολικό κ σίδηρο (το σίδηρο το σταμάτησα μόνη γτ δεν το άντεχα ήταν πόσιμο) κ μετά μου έγραψε σε χαπακια σίδηρο κ παίρνω ,φιλικό κ ασβέστιο τώρα στο 2ο τρίμηνο..εσένα?

16 hours ago, DemiMom said:

Καλησπέρα σε όλες κορίτσια! Είμαι και γω μια νέα μανούλα Οκτωβρίου με ΠΗΤ 17-10-2020! Δεν έχουμε μάθει ακόμα το φύλο γιατί στην αυχενική δεν μας έκανε τη χάρη, οπότε αναμένουμε! Προσπάθησα να διαβάσω τη συζήτησή σας από την αρχή αλλά μέχρι να τελειώσω 300+ σελίδες θα φτάσω στον 6ο μήνα! Εύχομαι σε όλες να έχετε μια καλή και όμορφη εγκυμοσύνη!! :wub:

6 hours ago, Vaso.D. said:

Καλημέρα κορίτσια!

Νέα μανούλα Οκτωβρίου με ΠΗΤ 15/10!! Φύλο δεν ξέρουμε ακομα, αναμένουμε με ανυπομονησία :) Είμαι 32 ετών κι αυτό είναι το πρώτο μου μωράκι. Τώρα είμαι 16+6 εβδ.

Παρακολουθούσα κατά καιρούς τις συζητήσεις σας, είναι ευχάριστο να έχεις διαδυκτιακη παρεούλα και συμπαράσταση αυτήν την όμορφη περίοδο που διανύουμε.

Καλώς σας βρήκα λοιπόν!!!

Καλώς μας ήρθατε κορίτσια, με το καλό όλα να σας έρχονται και να τα συζητάμε κι εδώ!

10 hours ago, EugenJen said:

Καλημέρα κορίτσια!!!!

@Anastasia05 λαχανικά τρώω μόνο ντομάτα αραιά κ που, φρούτα τρώω 1 την ημέρα ,όσπρια καθόλου μου κάθονται πολύ βαριά κ ψάρι τρώω που κ που..Γενικά πρέπει να συμμαζέψω την διατροφή μου τώρα που συνερχομαι σιγά σιγά 

Οποία κοπέλα έχει διατροφή να προτείνει να έχω μια ιδέα , ευπρόσδεκτη!!

@DemiMomκαλως ήρθες κορίτσι μου, με το καλό το μωράκι σου, θα μας γνωρίσεις σιγά σιγά που να τα διαβάσεις οοοοολα αυτά?? 

@Irinoula86 γιορταζες χθες;;;; πολύχρονη κορίτσι μου!!!

Η διατροφή σίγουρα εξαρτάται και από το τί πειράζει την καθεμία μας ξεχωριστά, ειδικά αν έχεις ευαίσθητο στομάχι, αλλά σε γενικές γραμμές είναι καλή ιδέα να τρως μικρά γεύματα (όποτε πεινάς εσύ) που να συνδυάζουν κάποια πρωτεϊνη με φυτικές ίνες και ίσως λίγους υδατάνθρακες και καλά λιπαρά (λιγότερα αν σε βαραίνουν). Δηλαδή, κοτόπουλο με ψητά λαχανικά και λίγο ρύζι, ψαράκι (αυτά που επιτρέπονται βέβαια, π.χ. σαρδέλες) με βραστά χόρτα και παντζάρια, ομελέτα με λίγο ντομάτα (στραπατσάδα) και φέτα, ριζότο με θαλασσινά, σουπίτσα με κοτόπουλο-ρύζι-λαχανικά, χοιρινό με σέλινο και καρότα, μπριζόλα με σαλάτα αγγουροντομάτα και λίγες ψητές πατάτες, σπανακόρυζο κτλ. Επίσης, να ξέρεις ότι γενικά το ρύζι είναι καλύτερη επιλογή από τα ζυμαρικά. Εγώ δεν τρώω καστανό ρύζι, γιατί το στομάχι μου δεν το αντέχει, αλλά ακόμα και το απλό λευκό ρύζι έχει λίγο υψηλότερη διατροφική αξία και είναι και πιο ελαφρύ στο στομάχι από τα μακαρόνια. Για σνακ, μπορείς να φας κρακεράκια ολικής ή ρυζογκοφρέτες με φυστικοβούτυρο, μια φέτα ψωμί με μέλι και ταχίνι, μια φρυγανιά με βούτυρο και ένα κομμάτι τυρί, ένα αυγό με μισή φέτα ψωμί ολικής, λίγα στικς αγγούρι-σέλινο-καροτάκια με ντιπ γιαουρτιού, ένα φρούτο αν θες γλυκό κτλ. Τώρα ατασθαλίες όλοι κάνουμε που και που, αλλά δεν τις γράφω εννοείται!:P 

Σαλάτες με πράσινα φυλλώδη λαχανικά εγώ δεν τρώω καθόλου, γιατί δεν είμαι σίγουρη αν κάποια μικρόβια/βακτήρια/παράσιτα, όπως το τοξόπλασμα ή η σαλμονέλα, μπορούν να σκοτωθούν με το ξύδι, και επειδή ξέρω πόση ζημιά μπορούν να κάνουν και σε μένα και κυρίως στο μωρό, δεν το διακινδυνεύω τώρα. Τρώω μόνο αγγούρια/ντομάτες/καρότα που μπορώ να τα σαπουνίσω πριν τα ξεφλουδίσω/κόψω, και βέβαια όσα λαχανικά γίνονται βραστά ή ψητά (παντζάρια, κολοκυθάκια, μελιτζάνες, κουνουπίδι, μπρόκολο, καλαμπόκι).

5 hours ago, Vaso.D. said:

Δεν έχω προλάβει να διαβάσω όλες τις προηγούμενες συζητήσεις σας, για αυτό θα θέσω ερώτημα! Καφεδάκι πίνετε; Εγώ το πρώτο τρίμηνο είχα πιει 2-3 ελληνικούς συνολο, τώρα που δεν έχω αναγουλες τον λαχταράω πολύ και μου λείπει. Ήμουν λάτρης του καφέ πριν. Αυτές τις μέρες έχω ξεκινήσει δειλά δειλά να πίνω στο σπίτι 1 εσπρεσακι λουνγκο σε κουπιτσα βάζω και λίγο Νουνού. Η γιατρός μου είναι χαλαρή, μου λέει οκ σχεδόν σε όλα φαγητά, καφέδες κλπ. δεν μου έχει πει να μην πίνω. 

Εσείς τι κάνετε;; 

Σ ευχαριστώ πολύ!! Καλό υπόλοιπο εγκυμοσύνης σε όλες μας!!

Όχι, είμαι Θεσσαλονικιά αλλά μένω επαρχία στον τόπο του άντρα μου. Στην απέναντι μεριά του Κορινθιακού χαχα. Η γιατρός μου συνεργάζεται με το Ολύμπιον οπότε..

Όπως λένε και πολλές κοπέλες εδώ, κι εγώ στην αρχή δεν ήθελα καθόλου να πίνω καφέ (ενώ παλιότερα έπινα τουλάχιστον 1-2 την ημέρα). Τώρα που έχουν αποχωρήσει κάπως οι αναγούλες, συνήθως πίνω έναν φρέντο ντεκαφεϊνέ το πρωί!

2 hours ago, Irinoula86 said:

Δώστε καμια ίδεα ρε κορίτσια τι παραγγέλνετε απο ρούχα...... γτ κ εγω δεν εχω τπτ να βάλωωωω αλλα κοιταζω κοιταζω και δεν εχω ορεξη να παραγγείλω κατι.... μπορεί να μην μ αρεσει κ τπτ αλλα θα ήθελα να τα δοκιμάζω κιολας!!!! δεν εχω όρεξη online παραγγελιών.....

Εγώ δεν έχω παραγγείλει ρούχα ακόμα, αλλά ευτυχώς η αδερφούλα μου μου έστειλε κάποια παντελόνια/σορτσάκια εγκυμοσύνης να τα συνδυάζω με τις μπλούζες εγκυμοσύνης που ήδη έχω, και σήμερα μόλις μου έστειλε ακόμα ένα πακέτο με φορεματάκια να έχω να φοράω το καλοκαίρι. Δεν είναι ειδικά φορέματα εγκυμοσύνης, αλλά έχουν σφηκοφωλιά στο πάνω μέρος και αμπίρ φαρδιά γραμμή κάτω, οπότε θα χωράει και το στήθος και η κοιλίτσα όσο μεγαλώνουν, και φυσικά μπορείς να τα φορέσεις και μετά την εγκυμοσύνη!:wink:

2 hours ago, EugenJen said:

να σου πω και εγω έχω ξενερώσει την ζωή μου γιατί πάντα ήμουν λεπτη τύπου XS -S , τώρα το στήθος μου έχει φτάσει διαστάσεις 80D , έχω πετάξει και κοιλιά και είμαι σαν μπόγος με δυο καλαμάκια για πόδια και χέρια ...Τα ρούχα μου δεν μου κάνουν με την καμία και ακόμα κ τα κολάν με ενοχλόυν, οπότε αναγκαστικά να παραγγείλω, πήρα απο stradivarious και hm οτι βρήκα σε ριχτό φόρεμα τωρα το τί θα μου έρθει και ποοοοτε θα έρθει το βλέπουμε...

Χαχα, σε νιώθω, ακριβώς έτσι κι εγώ! Μόνο που πριν ήμουν 34D, τώρα μετα βίας χωράω σε 36DD και δε ξέρω ακόμα τί με περιμένει! Έχω που λες κι εσύ τα πεπόνια και το πρησμένο στομάχι μπροστά... σαν ένα βαρελάκι με καλαμάκια χερια-πόδια είμαι!:wacko:

Just now, Renez said:

Καλησπέρα φιλεναδιιιιτσες μου!! 

Είδα έχουμε κ 2 νέες αφίξεις @DemiMom και @Vaso.D. καλώς ήρθατε στη παρεούλα μας :) λογικό να μη προλαβαίνετε να μας διαβάσετε αλλά όπως θα καταλάβατε έχουμε κάνει τόσο καλό παρεακι κ είμαστε τόσο ανοιχτές όλες που δε θα αργήσετε να μας μάθετε!! Κ εννοείται μην ντρέπεστε να ρωτάτε κάτι γτ υποθετετε πως το έχουμε συζητήσει,είμαστε εδώ η μία για την αλλη,άσε που κ μόνες μας συζητάμε τα ίδια πολλές φορές για επιβεβαίωση :P

@Eval μου όπως σου είπαν οι φιλτατες άσε το γαμ...νο το ίντερνετ γτ όντως κ όρο εγκυμοσύνης πολλές φορές με έχει βγάλει ετοιμοθάνατη χαχαχαχα παίρνε μια ιδέα κ κλειστό!! Μετά έχεις τον γιατρό σου κ εμάς :) επίσης εμένα ο τράχηλος μου είναι 31mm κ σε άλλες εδώ που το συζητούσαμε νομίζω ήταν μικρότερος κ από 30 οπότε ξεκόλλα,όλα υπέροχα ;)

@Vaso.D. εγώ καφεδάκι έπινα στην αρχή έναν ελληνικό (τον φεντο τον έχω κόψει από τον Ιούλιο μαζί με το τσιγάρο γτ το ένα έφερνε το άλλο..) δε μου το έχει απαγορεύσει ο γιατρός μου απλά μέχρι 2 τη μέρα Μαξ..εγώ μένω στον έναν γτ είμαι freak control :-)

@EugenJen μαναρακι μου ακόμη τόση ταλαιπωρία γμτ σου?! Μόλις βγει η μπέμπα αξίζει ξεκάθαρη δαγκώματια στο κωλι!!( Βέβαια.....αν είχες αγοράκι δε θα είχε δυσκολέψει τόσο τη μανούλα του..... χεχεχε!!) Εκτός από τις όντως καλές ιδέες των κοριτσιών μας για τη διατροφή σου,επειδή έχω καταλάβει πόσο τρελαμενη είσαι κ εσύ να είναι όλα καλά κ σωστά,γτ δεν κάνεις μια επίσκεψη σε έναν διατροφολόγος να συζητήσετε τι τρως κ τι όχι,τους εμετούς , την εγκυμοσύνη κ να σου  βγάλει ένα πρόγραμμα στα μέτρα σου..? Ίσως σε βοηθήσει...

@Irinoula86 κοριτσάκι μου είδες πως κ εμείς σταδιακά το νιώσαμε μια μία κ όπως σου λεμε μη φανταστείς ότι το νιώθουμε όλη μέρα κ έντονα..είναι ώρες ώρες κυρίως όταν είμαστε ήρεμες απ' ότι έχω καταλάβει κ όχι πολύ δυνατά. Είναι όντως μοναδικό γτ είναι κτ που δε το έχουμε ξανά νιώσει κ θα το ζήσεις πολύ σύντομα... Κ δεν είπαμε να μη το πολύ ζητάμε τωρα γτ σε κάνα μήνα κ μέχρι να γεννησουμε θα μας ταράζουν σε κλοτσιδια κ θα λέμε δε Μ αφήνει να φάω κ να κοιμηθώ :mrgreen:

Και τώρα που απάντησα σε οοοσα μπορούσα αγάπες να πω κ τα δικά μου,πρώτη μέρα ξανά στη δουλειά σήμερα δόξα τον Θεό πήγε πολύ καλά κ μας ηρθαν τα περισσότερα πελατακια μας που μας πήραν χαμπάρι κ χάρηκα πολύ!!

ολο το βράδυ έμεινα ξύπνια κ εγώ κ κ άντρας μου γτ μετά τη παραλία η Rene (το θηλυκό σκυλί μας..ναι ναι εξού κ το nickname μου,δε με λένε Ειρήνη..) ξερναγε άμμο που έφαγε στη παραλία κ οοολο το βράδυ πονούσε,βογκαγε κ ξερναγε..πραγματικά ένιωσα σαν να μας προπονεί για το μωρό.. το πρωί τη πήγε ο άντρας μου στη γιατρό κ ευτυχώς απλά την πείραξε η άμμος κ της έκανε μια ένεση για να μην αφυδατωθεί κ τώρα της βραζω κοτόπουλακι τρομάρα της!! 

παρα ταύτα άντεξα 6-13:00 7 ωριτσες στη δουλειά,πήγα κ κοιμήθηκα 1-3 κ ξανά γύρισα στο μαγαζί μέχρι της 6.. όλα καλά λοιπόν ,back to reality :-)

Το νέο,αγαπημένο και εξελιγμένο πινακακι μας λοιποοοον!!

@Eval αγοράκι(?) --} ΠΗΤ: 26/9 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκη) (μπήκε λαθραία στην ομάδα μας..χεχεχε)

@kristalenia αγοράκι --} ΠΗΤ: 5/10 (Κλινική Τσεπετη, Χανιά - Κριός)

@Mariamaraki κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 5/10 (Μαιευτήριο Έλενα)

@Irinoula86 αγοράκι --} ΠΗΤ: 8/10 (Κλινική Μητέρα)

@EugenJen κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 9/10 (Κλινική Ρέα - Λέων)

@Renez αγοράκι --} ΠΗΤ: 9/10 (Μαιευτήριο Έλενα - Δίδυμος)

@marianna1986 αγοράκι (?) Η ανατροπή της μέρας!! --} ΠΗΤ: 10/10 (Μαιευτήριο Ρέα - Καρκίνος)

@P.L.L. αγοράκι --} ΠΗΤ: 10/10 (Μαιευτήριο Αλεξάνδρα)

@Eva137 αγοράκι --} ΠΗΤ: 11/10 (Μαιευτήριο Αμερικής..)

@Hliolousti κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 12/10 (Μαιευτήριο Θεσσαλονίκης - Καρκίνος)

@Anastasia05 κοριτσάκι (?) --} ΠΗΤ: 13/10 (Κλινική Λητώ - Σκορπιός)

@Jasmine@ 2(!) Κοριτσάκια (?) --} ΠΗΤ: 14/10 (Μαιευτήριο Πάτρας - Ιχθύς)

@AuroraS ?? --} ΠΗΤ: 15/10 (Μαιευτήριο Αρεταίειο)

@Vaso.D. αγορακι (?) --} 15/10 (Μαιευτήριο Ολύμπιον, Πάτρα - Ζυγός)

@DemiMom ?? ΠΗΤ: 17/10 (Κλινική Ρέα)

@Christinα κοριτσάκι(?) --} ΠΗΤ: 18/10 (Μαιευτήριο Ολύμπιον, Πάτρας)

@elenioz αγοράκι(?) --} ΠΗΤ: 19/10 (Μαιευτήριο Έλενα - Καρκίνος)

@Tsampika98 κοριτσάκι (?) --} ΠΗΤ: 20/10 

@Annou αγοράκι --} ΠΗΤ: 21/10 (Κλινική Γαία - Υδροχόος)

@Hope89 (2!) Κοριτσάκια (?) --} ΠΗΤ: 23/10 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκης)

@Marti ?? --} ΠΗΤ: 23/10 (Μαιευτήριο Διαβαλκανικό)

@OctoberMomκοριτσακι(?) --} ΠΗΤ: 23/10 (κλινική Λητώ)

@Thalia30κοριτσακι(?) --} ΠΗΤ: 26/10 (κλινική Λητώ)

@Ninamc κοριτσάκι (?) --} ΠΗΤ: 30/10 (Κλινική Ρέα)

@demifilolκοριτσακι(?) --} ΠΗΤ: 4/11 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκης) **μας ήρθε λίγο λαθραία αλλά τη θέλουμε :-)

Απολογισμός:

Μανουλες 25!!

Αγοράκια 10!!

Κοριτσάκια 14!!

Καλή αρχή στην δουλειά κοπέλα μου και χαλαρά είπαμε, έτσι?:)

Αχου μωρέ, το καημένο το σκυλάκι σας, ελπίζω να συνέλθει σήμερα... η ενυδάτωση και το κοτοπουλάκι θα βοηθήσουν σίγουρα! Κι εμάς μας προπόνησε καλά ο μικρός μας γατούλης πριν λίγους μήνες.. είχε αρρωστήσει πολύ άσχημα και εκτός από γιατρούς/επείγοντα που τον τρέχαμε κάθε μέρα, έπρεπε να τον ταϊζουμε με την συριγγα κάθε 2 ώρες, να του κάνουμε ένεση με ηλεκτρολύτες, να του δίνουμε χαπάκια και κολλύριο... άσε. Από όταν έγινε καλά όμως μας ανταμείβει με χάδια και γλύκες, οπότε χαλάλι του όλα! Πω πω, με τα παιδιά μας τί θα κάνουμε!!!?

• Μου αρέσει 2

vNpVm5.png

Διαφημίσεις

Just now, Eva137 είπε:

Καλώς μας ήρθατε κορίτσια, με το καλό όλα να σας έρχονται και να τα συζητάμε κι εδώ!

Η διατροφή σίγουρα εξαρτάται και από το τί πειράζει την καθεμία μας ξεχωριστά, ειδικά αν έχεις ευαίσθητο στομάχι, αλλά σε γενικές γραμμές είναι καλή ιδέα να τρως μικρά γεύματα (όποτε πεινάς εσύ) που να συνδυάζουν κάποια πρωτεϊνη με φυτικές ίνες και ίσως λίγους υδατάνθρακες και καλά λιπαρά (λιγότερα αν σε βαραίνουν). Δηλαδή, κοτόπουλο με ψητά λαχανικά και λίγο ρύζι, ψαράκι (αυτά που επιτρέπονται βέβαια, π.χ. σαρδέλες) με βραστά χόρτα και παντζάρια, ομελέτα με λίγο ντομάτα (στραπατσάδα) και φέτα, ριζότο με θαλασσινά, σουπίτσα με κοτόπουλο-ρύζι-λαχανικά, χοιρινό με σέλινο και καρότα, μπριζόλα με σαλάτα αγγουροντομάτα και λίγες ψητές πατάτες, σπανακόρυζο κτλ. Επίσης, να ξέρεις ότι γενικά το ρύζι είναι καλύτερη επιλογή από τα ζυμαρικά. Εγώ δεν τρώω καστανό ρύζι, γιατί το στομάχι μου δεν το αντέχει, αλλά ακόμα και το απλό λευκό ρύζι έχει λίγο υψηλότερη διατροφική αξία και είναι και πιο ελαφρύ στο στομάχι από τα μακαρόνια. Για σνακ, μπορείς να φας κρακεράκια ολικής ή ρυζογκοφρέτες με φυστικοβούτυρο, μια φέτα ψωμί με μέλι και ταχίνι, μια φρυγανιά με βούτυρο και ένα κομμάτι τυρί, ένα αυγό με μισή φέτα ψωμί ολικής, λίγα στικς αγγούρι-σέλινο-καροτάκια με ντιπ γιαουρτιού, ένα φρούτο αν θες γλυκό κτλ. Τώρα ατασθαλίες όλοι κάνουμε που και που, αλλά δεν τις γράφω εννοείται!:P 

Σαλάτες με πράσινα φυλλώδη λαχανικά εγώ δεν τρώω καθόλου, γιατί δεν είμαι σίγουρη αν κάποια μικρόβια/βακτήρια/παράσιτα, όπως το τοξόπλασμα ή η σαλμονέλα, μπορούν να σκοτωθούν με το ξύδι, και επειδή ξέρω πόση ζημιά μπορούν να κάνουν και σε μένα και κυρίως στο μωρό, δεν το διακινδυνεύω τώρα. Τρώω μόνο αγγούρια/ντομάτες/καρότα που μπορώ να τα σαπουνίσω πριν τα ξεφλουδίσω/κόψω, και βέβαια όσα λαχανικά γίνονται βραστά ή ψητά (παντζάρια, κολοκυθάκια, μελιτζάνες, κουνουπίδι, μπρόκολο, καλαμπόκι).

Όπως λένε και πολλές κοπέλες εδώ, κι εγώ στην αρχή δεν ήθελα καθόλου να πίνω καφέ (ενώ παλιότερα έπινα τουλάχιστον 1-2 την ημέρα). Τώρα που έχουν αποχωρήσει κάπως οι αναγούλες, συνήθως πίνω έναν φρέντο ντεκαφεϊνέ το πρωί!

Εγώ δεν έχω παραγγείλει ρούχα ακόμα, αλλά ευτυχώς η αδερφούλα μου μου έστειλε κάποια παντελόνια/σορτσάκια εγκυμοσύνης να τα συνδυάζω με τις μπλούζες εγκυμοσύνης που ήδη έχω, και σήμερα μόλις μου έστειλε ακόμα ένα πακέτο με φορεματάκια να έχω να φοράω το καλοκαίρι. Δεν είναι ειδικά φορέματα εγκυμοσύνης, αλλά έχουν σφηκοφωλιά στο πάνω μέρος και αμπίρ φαρδιά γραμμή κάτω, οπότε θα χωράει και το στήθος και η κοιλίτσα όσο μεγαλώνουν, και φυσικά μπορείς να τα φορέσεις και μετά την εγκυμοσύνη!:wink:

Χαχα, σε νιώθω, ακριβώς έτσι κι εγώ! Μόνο που πριν ήμουν 34D, τώρα μετα βίας χωράω σε 36DD και δε ξέρω ακόμα τί με περιμένει! Έχω που λες κι εσύ τα πεπόνια και το πρησμένο στομάχι μπροστά... σαν ένα βαρελάκι με καλαμάκια χερια-πόδια είμαι!:wacko:

Καλή αρχή στην δουλειά κοπέλα μου και χαλαρά είπαμε, έτσι?:)

Αχου μωρέ, το καημένο το σκυλάκι σας, ελπίζω να συνέλθει σήμερα... η ενυδάτωση και το κοτοπουλάκι θα βοηθήσουν σίγουρα! Κι εμάς μας προπόνησε καλά ο μικρός μας γατούλης πριν λίγους μήνες.. είχε αρρωστήσει πολύ άσχημα και εκτός από γιατρούς/επείγοντα που τον τρέχαμε κάθε μέρα, έπρεπε να τον ταϊζουμε με την συριγγα κάθε 2 ώρες, να του κάνουμε ένεση με ηλεκτρολύτες, να του δίνουμε χαπάκια και κολλύριο... άσε. Από όταν έγινε καλά όμως μας ανταμείβει με χάδια και γλύκες, οπότε χαλάλι του όλα! Πω πω, με τα παιδιά μας τί θα κάνουμε!!!?

Αυτό απορώ!! Με βλέπω να είμαι πρώτο τραπέζι στο Παίδων ακόμη κ για ένα στομαχόπονο στην αρχή :P

• Χαχα 1

Καλησπερα κοριτσια!

Επεστρεψα απο τν γιατρο!

Ολα τελεια το νινι, και ναι ειναι

ΚΟΡΙΤΣΑΡΟΣ

ΚΑΘΙΣΤΗ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΔΕΙΞΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ.

ΠΕΤΑΩ. ΠΕΤΑΩ ΠΕΤΑΩ!

@Renez ΚΟΡΙΤΣΑΡΟΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

• Μου αρέσει 12

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Καλησπερα κοριτσια!

Επεστρεψα απο τν γιατρο!

ΚΟΡΙΤΣΑΡΟΣ

ΠΕΤΑΩ. ΠΕΤΑΩ ΠΕΤΑΩ!

Σκατενια κοροιδε με ρεεε που κοιτάω να έχουν γαμπρούς οι τσουπρες σας!! (Θα βγω κ καλή τώρα χαχχαα)

Αλλά(!) Εσύ είσαι τίμια μάνα κ Ελληνίδα κορίτσι μου,έκανες ένα κ ένα για να φροντίσεις της ισορροπία!!

Εύχομαι να είναι κ η κόρη ginger head:D

• Χαχα 1

Just now, Renez είπε:

Εγώ αγαπούλα είχα 18.7 βιταμίνη D που θεωρείται ανεπάρκεια (από 10-20 ) αλλά όχι έλλειψη κ δε μου έδωσε κάτι παραπάνω,μόνο ότι έχει το ασβέστιο..

Γενικά το πρώτο 3 μηνο έπαιρνα φολικό κ σίδηρο (το σίδηρο το σταμάτησα μόνη γτ δεν το άντεχα ήταν πόσιμο) κ μετά μου έγραψε σε χαπακια σίδηρο κ παίρνω ,φιλικό κ ασβέστιο τώρα στο 2ο τρίμηνο..εσένα?

Έπεσε 11.3 για τις τιμές του μικροβιολογικου που πηγαίνω, θεωρείται έλλειψη κάτω από 20. Γενικά είχα πτώση και στον αιματοκρίτη από 36 σε 31. Οπότε τώρα παίρνω 2 φορές σιδηρο, D, ασβέστιο και φυλικο. 

@Eva137 Θα συμφωνήσω απόλυτα με τις διατροφικές συμβουλές! Η μόνη μου διαφωνία είναι για να πλύσιμο, το υγρό πιάτων περνάει μέσα. Προσπάθησε να χρησιμοποιείς σόδα και νερό ή σκέτο ξύδι. Η πληροφορία είναι από τεχνολόγο τροφίμων, δεν το λέω απ το μυαλό μου

♥️ 

Just now, DemiMom είπε:

Έπεσε 11.3 για τις τιμές του μικροβιολογικου που πηγαίνω, θεωρείται έλλειψη κάτω από 20. Γενικά είχα πτώση και στον αιματοκρίτη από 36 σε 31. Οπότε τώρα παίρνω 2 φορές σιδηρο, D, ασβέστιο και φυλικο. 

@Eva137 Θα συμφωνήσω απόλυτα με τις διατροφικές συμβουλές! Η μόνη μου διαφωνία είναι για να πλύσιμο, το υγρό πιάτων περνάει μέσα. Προσπάθησε να χρησιμοποιείς σόδα και νερό ή σκέτο ξύδι. Η πληροφορία είναι από τεχνολόγο τροφίμων, δεν το λέω απ το μυαλό μου

♥️

Σε αυτό οι απόψεις διαφέρουν χρόνια..

Οι μεν (ακόμη κ γιατροί εδώ είναι το κουλο λένε να τα καθαρίζουμε με σαπούνι κ πολύ καλό ξέπλυμα ) οι δε μόνο με Ξυδάκι..εγώ είμαι της δεύτερης άποψης διότι γενικά προσπαθώ όσο πιο φυσικά καθαριστικά κτλ πχ με ξύδι γενικά καθαρίζω τους πάγκους της κουζίνας κ κοπής..αλλά δε ξέρω τι ισχύει τελικά?!

Διαφημίσεις

Just now, Ninamc είπε:

Καλησπερα κοριτσια!

Επεστρεψα απο τν γιατρο!

ΚΟΡΙΤΣΑΡΟΣ

ΠΕΤΑΩ. ΠΕΤΑΩ ΠΕΤΑΩ!

Πόσο υπέροχα νέα!!!! τί καλά που θα έχει ο γιος σου μια αδερφούλα!!!!Πόσο όμορφα ταίριαξαν όλα!!!!

Με το καλό κοριτσάκι μου να την πάρεις αγκαλιά σου τον Οκτώβρη!!!!

Άντεεεε θέλω κι εγω να τη σιγουρεψω την κόρη να πηξουμε στο ροοοζζζζ!!!!!:wub:

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

Ttx1p3.png

Just now, Renez είπε:

Σε αυτό οι απόψεις διαφέρουν χρόνια..

Οι μεν (ακόμη κ γιατροί εδώ είναι το κουλο λένε να τα καθαρίζουμε με σαπούνι κ πολύ καλό ξέπλυμα ) οι δε μόνο με Ξυδάκι..εγώ είμαι της δεύτερης άποψης διότι γενικά προσπαθώ όσο πιο φυσικά καθαριστικά κτλ πχ με ξύδι γενικά καθαρίζω τους πάγκους της κουζίνας κ κοπής..αλλά δε ξέρω τι ισχύει τελικά?!

Όπως και να χει... Ας κρίνει ο καθένας τι είναι καλύτερο! 

Ερωτησουλα 2: Σας αφήνει ο γιατρός να είναι παρών στο ραντεβού και ο σύζυγος?? 

Just now, Ninamc είπε:

Καλησπερα κοριτσια!

Επεστρεψα απο τν γιατρο!

ΚΟΡΙΤΣΑΡΟΣ

ΠΕΤΑΩ. ΠΕΤΑΩ ΠΕΤΑΩ!

Bravoooo!!!Ante me to kalo!!!

Koritsia molis sas diavasa sta grigora giati itan polles oi selides.Twra pleon exw arxisei full douleia k gurnaw exantlimeni.Kalws mas irthan oi kainourgies manoules!
Emena to agoraki mou pantws kathe mera to niwthw olo k pio polu.

Aaa @Renez exw kanei lathos, 19/10 mou dwse Pit.:D

Next week exw pali giatro,anypomonw na paw na ton dw!!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

:x

Πφφφ εμένα όχι γτ με εξετάζει στη κλινική κ όχι σε ιδιωτικό γραφείο οπότε αποαγορευεται από τη κλινική(Ρέα) κ μένει κάτω στην υποδοχή ο άντρας μου..

Ευτυχώς στην αυχενική ήταν μαζί μου αλλά βέβαια στο επόμενο ραντεβού που δεν ανέβηκε του το τράβηξα οοοολος σε βίντεο :x

Εσένα? Έχει ιδιωτικό γραφείο ο γιατρός σου?

Just now, Ninamc said:

Καλησπερα κοριτσια!

Επεστρεψα απο τν γιατρο!

ΚΟΡΙΤΣΑΡΟΣ

ΠΕΤΑΩ. ΠΕΤΑΩ ΠΕΤΑΩ!

Τί τέλεια νέα!!! Ευχήσου μου σε δυο χρονάκια περίπου να έχω κι εγώ την τύχη σου... ένα υγιές κοριτσάκι μετά από το πρώτο αγοράκι!:)

Just now, DemiMom said:

♥️

Ναι, είδες, έχει πλάκα γιατί κι εγώ είμαι τεχνολόγος τροφίμων / διατροφολόγος!:P Οι απόψεις διίστανται παντού μωρέ, σε όλους τους τομείς. Κι εγώ ποτέ πριν δεν σαπούνιζα ούτε λαχανικά ούτε φρούτα, αλλά επειδή έμεινα έγκυος μετά από πολύ ταλαιπωρία και ακριβώς μόλις έκανε το μπαμ ο καινούργιος ιός (που δυστυχώς ακόμα δε ξέρουμε πόσο ανθεκτικός είναι και για πόσο χρόνο ζει πάνω σε επιφάνειες), τώρα προτιμώ να είμαι υπερ προσεκτική. Μετά θα επανέλθω κι εγώ σε πολύ καλό πλύσιμο με νερό και ξύδι.

• Μου αρέσει 1

vNpVm5.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...