Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , Vaso.D. είπε:

Δεν έχω προλάβει να διαβάσω όλες τις προηγούμενες συζητήσεις σας, για αυτό θα θέσω ερώτημα! Καφεδάκι πίνετε; Εγώ το πρώτο τρίμηνο είχα πιει 2-3 ελληνικούς συνολο, τώρα που δεν έχω αναγουλες τον λαχταράω πολύ και μου λείπει. Ήμουν λάτρης του καφέ πριν. Αυτές τις μέρες έχω ξεκινήσει δειλά δειλά να πίνω στο σπίτι 1 εσπρεσακι λουνγκο σε κουπιτσα βάζω και λίγο Νουνού. Η γιατρός μου είναι χαλαρή, μου λέει οκ σχεδόν σε όλα φαγητά, καφέδες κλπ. δεν μου έχει πει να μην πίνω. 

Εσείς τι κάνετε;; 

Σ ευχαριστώ πολύ!! Καλό υπόλοιπο εγκυμοσύνης σε όλες μας!!

Όχι, είμαι Θεσσαλονικιά αλλά μένω επαρχία στον τόπο του άντρα μου. Στην απέναντι μεριά του Κορινθιακού χαχα. Η γιατρός μου συνεργάζεται με το Ολύμπιον οπότε..

Καλώς ήρθες και από εμένα!!

για καφέδες η γιατρός μου έχει απαγορεύσει γαλλικό και νες , καπουτσίνο που έπινα μου είπε ελεύθερα, παρόλα αυτα εγώ επειδή είχα πολλούς εμετούς και τώρα έχω αρχίσει να ηρεμώ τον έχω κόψει, τώρα έχει αρχίσει και μου λείπει ένα freddaki!!!

• Μου αρέσει 1

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Δώστε καμια ίδεα ρε κορίτσια τι παραγγέλνετε απο ρούχα...... γτ κ εγω δεν εχω τπτ να βάλωωωω αλλα κοιταζω κοιταζω και δεν εχω ορεξη να παραγγείλω κατι.... μπορεί να μην μ αρεσει κ τπτ αλλα θα ήθελα να τα δοκιμάζω κιολας!!!! δεν εχω όρεξη online παραγγελιών.....

Just now, Irinoula86 είπε:

Δώστε καμια ίδεα ρε κορίτσια τι παραγγέλνετε απο ρούχα...... γτ κ εγω δεν εχω τπτ να βάλωωωω αλλα κοιταζω κοιταζω και δεν εχω ορεξη να παραγγείλω κατι.... μπορεί να μην μ αρεσει κ τπτ αλλα θα ήθελα να τα δοκιμάζω κιολας!!!! δεν εχω όρεξη online παραγγελιών.....

να σου πω και εγω έχω ξενερώσει την ζωή μου γιατί πάντα ήμουν λεπτη τύπου XS -S , τώρα το στήθος μου έχει φτάσει διαστάσεις 80D , έχω πετάξει και κοιλιά και είμαι σαν μπόγος με δυο καλαμάκια για πόδια και χέρια ...Τα ρούχα μου δεν μου κάνουν με την καμία και ακόμα κ τα κολάν με ενοχλόυν, οπότε αναγκαστικά να παραγγείλω, πήρα απο stradivarious και hm οτι βρήκα σε ριχτό φόρεμα τωρα το τί θα μου έρθει και ποοοοτε θα έρθει το βλέπουμε...

• Χαχα 2

C1JTp3.png

Τρελαίνομαι για ψώνια online!!! Μην πάρεις αποκλειστικά εγκυμοσύνης! 1 παντελονακι τύπου τζιν που θα φορέσεις καλοκαιράκι κ φθινόπωρο αρκεί, μέτα πάρε 2-3φορεματακια  που να χωράνε αύξηση στήθους κ κοιλιά ,τύπου ζερσει ελαστικά, όχι μόνο φαρδιά βρε κορίτσια! Είναι ωραία η κοιλίτσα!!! Α εγώ προτιμούσα τα μακρυά λόγω αποτρίχωσης κ πρηξηματος. Τα μπλουζάκια θα φορέσεις κ τα περσινά σου! Εγω h&m,assos και mindyourstyle είχα πάρει! Αααα και h&mσουτιέν θηλασμού κ βρακάκια εγκυμοσύνης  αυτά τα μεγαλουτσικα με είχαν βολέψει μετά τον 6-7 που η κοιλιά ήταν πια εμφανής! Τωρα εχω αλλα πηρα 1 παντελονακι ροζ(γούρι για το κοριτσι) κ ένα καλοκαιρινό μπλουζακι αλλά λιγουρευομαι κ κάτι αλλά...φορεματάκια Όχι εγκυμοσύνης για να μ μείνουν

IjnUp3.pngscOTp2.png

Πρώτα από όλα χρόνια πολλά για χθες!!!! Κ δευτερον εγώ πήρα κάτι φορέματα one size από celestino, μετά από συμβουλές της eugenjen! Πριν φορούσα small τώρα πήρα One size πολύ άνετα.... όση κοιλιά κ να κανείς τη χωράνε!!! Κ σε 2 μερες ήρθαν, το πολύ πολύ αν δε σου αρέσουν τα στέλνεις πίσω, αλλά θεωρώ ότι καλοκαίρι θα είναι μια χαρά...

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Christinα είπε:

Τρελαίνομαι για ψώνια online!!! Μην πάρεις αποκλειστικά εγκυμοσύνης! 1 παντελονακι τύπου τζιν που θα φορέσεις καλοκαιράκι κ φθινόπωρο αρκεί, μέτα πάρε 2-3φορεματακια  που να χωράνε αύξηση στήθους κ κοιλιά ,τύπου ζερσει ελαστικά, όχι μόνο φαρδιά βρε κορίτσια! Είναι ωραία η κοιλίτσα!!! Α εγώ προτιμούσα τα μακρυά λόγω αποτρίχωσης κ πρηξηματος. Τα μπλουζάκια θα φορέσεις κ τα περσινά σου! Εγω h&m,assos και mindyourstyle είχα πάρει! Αααα και h&mσουτιέν θηλασμού κ βρακάκια εγκυμοσύνης  αυτά τα μεγαλουτσικα με είχαν βολέψει μετά τον 6-7 που η κοιλιά ήταν πια εμφανής! Τωρα εχω αλλα πηρα 1 παντελονακι ροζ(γούρι για το κοριτσι) κ ένα καλοκαιρινό μπλουζακι αλλά λιγουρευομαι κ κάτι αλλά...φορεματάκια Όχι εγκυμοσύνης για να μ μείνουν

Να σου πω είδα και εγώ κάτι ωραία μιντι κολλητα φορεματα, αλλά μετά σκεφτηκα μία τα πεπόνια μου που έχουν γινει θεόρατα, μια η κοιλια τούρλα, σκέφτηκα κ οτι δεν μπορώ να φοράω και συνέχεια κοφτό εσώρουχο και πήρα τα φαρδιά να τελειώνω..ούτε εγώ πήρα εγκυμοσύνης , απλά φαρδιά γραμμή 

• Μου αρέσει 1

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

να σου πω και εγω έχω ξενερώσει την ζωή μου γιατί πάντα ήμουν λεπτη τύπου XS -S , τώρα το στήθος μου έχει φτάσει διαστάσεις 80D , έχω πετάξει και κοιλιά και είμαι σαν μπόγος με δυο καλαμάκια για πόδια και χέρια ...Τα ρούχα μου δεν μου κάνουν με την καμία και ακόμα κ τα κολάν με ενοχλόυν, οπότε αναγκαστικά να παραγγείλω, πήρα απο stradivarious και hm οτι βρήκα σε ριχτό φόρεμα τωρα το τί θα μου έρθει και ποοοοτε θα έρθει το βλέπουμε...

εμενα παντως στη δουλεια εχουν καταλαβει ότι δεν εχω τι να βαλω..... ή μαλλλον πλέον μ είναι πολύ στενά τα ρούχα μ και γι αυτό χθες το αφεντικό μου έκανε δώρο χρήματα και μ  ειπε με αυτά τα λεφτά να πάω να πάρω ένα φουστανάκι εγκυμοσύνης......χαχαχαχα

μαλλον κάτι έχουν δεί και με λυπούνται!!!!!

το καμπανακι χτυπησε χθες με το δωρακι.....

παντελονια τζιν εγκυμοσυνης μου εχουν δωσει 2 και είναι πολυ ωραια και πολυ ανετα.....απο φορεματακια τα πιο στενα μ αρεσουν κ εμενα .... δεν θα τα παρω όλα φαρδια!!!!τα μακρια κ εμενα μ αρεσουν αλλα το ύψος μου δεν ενδείκνυται για μακρια ..... θα πρέπει να δώσω πάλι ένα σκασμό λεφτα στη μοδίστρα για να τα σηκώσω... βέβαια θα κάνω κ αλλο φόρεμα με τόσο που θα σηκώσω αρα μήπως με συμφέρει?

• Χαχα 4

εμενα παντως στη δουλεια εχουν καταλαβει ότι δεν εχω τι να βαλω..... ή μαλλλον πλέον μ είναι πολύ στενά τα ρούχα μ και γι αυτό χθες το αφεντικό μου έκανε δώρο χρήματα και μ  ειπε με αυτά τα λεφτά να πάω να πάρω ένα φουστανάκι εγκυμοσύνης......χαχαχαχα

μαλλον κάτι έχουν δεί και με λυπούνται!!!!!

το καμπανακι χτυπησε χθες με το δωρακι.....

χαχαχα ελα ο καλούλης μωρεεε!!Σαν τον άντρα μου , που μου λέει ψώνισε όσα ρούχα θες αρκεί να μην πηγαίνεις δουλειά με τα βυζιά φόρα παρτίδα :D Πρώτη φορά που με πίεσε κιόλας να ψωνίσω!:mrgreen:  Σου έχει ξαναδώσει ποτε λεφτά γα ρούχα???είδες??βγήκε και κάτι καλό!!

• Χαχα 4

C1JTp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Πρώτα από όλα χρόνια πολλά για χθες!!!! Κ δευτερον εγώ πήρα κάτι φορέματα one size από celestino, μετά από συμβουλές της eugenjen! Πριν φορούσα small τώρα πήρα One size πολύ άνετα.... όση κοιλιά κ να κανείς τη χωράνε!!! Κ σε 2 μερες ήρθαν, το πολύ πολύ αν δε σου αρέσουν τα στέλνεις πίσω, αλλά θεωρώ ότι καλοκαίρι θα είναι μια χαρά...

σε ευχαριστώ κορίτσι μου!τα celestino κοιταζω τωρα!!!!!θα δω πως θα το προχωρήσω το θέμα!!!!!

Just now, EugenJen είπε:

χαχαχα ελα ο καλούλης μωρεεε!!Σαν τον άντρα μου , που μου λέει ψώνισε όσα ρούχα θες αρκεί να μην πηγαίνεις δουλειά με τα βυζιά φόρα παρτίδα :D Πρώτη φορά που με πίεσε κιόλας να ψωνίσω!:mrgreen:  Σου έχει ξαναδώσει ποτε λεφτά γα ρούχα???είδες??βγήκε και κάτι καλό!!

όχι ποτέ!!!!πάντα μου δίνει κπ δώρο στη γιορτή μου αλλά τωρα μου το έδωσε και μ είπε και το λόγο. Μού είπε ότι θα πήγαινε να το αγοράσει μόνος του αλλά δεν ήταν ανοιχτα τα μαγαζιά! μέχρι που πήρε μια γνωστή του μήπως μπορει να παει να ανοιξει το μαγαζι (έχει μαγαζι με παιδικα) για να του δώσει ενα φορεματακι εγκυμοσύνης.... η αλήθεια είναι το μεγάλο μας αφεντικό απλά δεν υπάρχει σαν άνθρωπος.......

• Μου αρέσει 3

Just now, EugenJen είπε:

Να σου πω είδα και εγώ κάτι ωραία μιντι κολλητα φορεματα, αλλά μετά σκεφτηκα μία τα πεπόνια μου που έχουν γινει θεόρατα, μια η κοιλια τούρλα, σκέφτηκα κ οτι δεν μπορώ να φοράω και συνέχεια κοφτό εσώρουχο και πήρα τα φαρδιά να τελειώνω..ούτε εγώ πήρα εγκυμοσύνης , απλά φαρδιά γραμμή 

Το εσώρουχο είναι μεγαααααλο θέμα...με πολυυυυ ύφασμα...και το καλοκαίρι θα έχουμε και πολλές διαρροές + ιδρώτας...θέλει προσοχή...:neutral:

• Μου αρέσει 2

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Το εσώρουχο είναι μεγαααααλο θέμα...με πολυυυυ ύφασμα...και το καλοκαίρι θα έχουμε και πολλές διαρροές + ιδρώτας...θέλει προσοχή...:neutral:

Μα το έχω καταλάβει , ήδη δυσκολεύομαι με τα κοφτα με τόσα υγρά που έχω, αργότερα με τεντόπανα μας βλέπω!!που να βάλω στενό φόρεμα??φαρδύ και αεράτο να φοράμε απο μέσα ότι θέλουμε!!!

• Μου αρέσει 1

C1JTp3.png

Τι εννοείς διαρροές??? Δεν θυμάμαι κατι τετοιο! Με παντελόνες κ φορέματα την είχα βγάλει κ στην πρώτη εγκυμοσύνη,κι όλα καλά! 

Εγώ βολευομαι με κανονικό εσώρουχο,βαμβακερό,χρωματιστό να χαιρομαι:P

Just now, EugenJen είπε:

Μα το έχω καταλάβει , ήδη δυσκολεύομαι με τα κοφτα με τόσα υγρά που έχω, αργότερα με τεντόπανα μας βλέπω!!που να βάλω στενό φόρεμα??φαρδύ και αεράτο να φοράμε απο μέσα ότι θέλουμε!!!

Όχι κοφτά κορίτσι μου,πως τα αντέχεις???

Ούτε καραβόπανα!

Απλο αγαπημένο, ολόκληρο εσώρουχο! Κ πάντα βαμβακερό!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Τι εννοείς διαρροές??? Δεν θυμάμαι κατι τετοιο! Με παντελόνες κ φορέματα την είχα βγάλει κ στην πρώτη εγκυμοσύνη,κι όλα καλά! 

Εγώ βολευομαι με κανονικό εσώρουχο,βαμβακερό,χρωματιστό να χαιρομαι:P

Όχι κοφτά κορίτσι μου,πως τα αντέχεις???

Ούτε καραβόπανα!

Απλο αγαπημένο, ολόκληρο εσώρουχο! Κ πάντα βαμβακερό!

Εγώ είχα αρκετή υγρασία... Και ιδρώτα πολυ... οκ κανονικό εσώρουχο βαμβακερό φυσικά χαρωπο!!!

• Χαχα 2

IjnUp3.pngscOTp2.png

Εγώ είχα αρκετή υγρασία... Και ιδρώτα πολυ... οκ κανονικό εσώρουχο βαμβακερό φυσικά χαρωπο!!!

Κατάλαβα...κλασικά οι ορμόνες παθαίνουν τρέλα τι να λέμε!! 

Pregnancy glow, not!:P

• Χαχα 4

Q1jtp2.png

Κορίτσια ακόμα εγώ παντως δεν έχω νιώσει τπτ από το μπεμπάκι μου..... Τι γίνεται???? Και τις τελευταίες μέρες όλοι με ρωτάνε αν το έχω ακούσει..... Κ τοσο πιο πολυ το βάζω στο μυαλό μου...... 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...