Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Renez είπε:

Το νέο,αγαπημένο και εξελιγμένο πινακακι μας λοιποοοον!!

@Eval αγοράκι(?) --} ΠΗΤ: 26/9 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκη) (μπήκε λαθραία στην ομάδα μας..χεχεχε)

@kristalenia αγοράκι --} ΠΗΤ: 5/10 (Κλινική Τσεπετη, Χανιά - Κριός)

@Mariamaraki κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 5/10 (Μαιευτήριο Έλενα)

@Irinoula86 αγοράκι --} ΠΗΤ: 8/10 (Κλινική Μητέρα)

@EugenJen κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 9/10 (Κλινική Ρέα - Λέων)

@Renez αγοράκι --} ΠΗΤ: 9/10 (Μαιευτήριο Έλενα - Δίδυμος)

@marianna1986 αγοράκι (?) Η ανατροπή της μέρας!! --} ΠΗΤ: 10/10 (Μαιευτήριο Ρέα - Καρκίνος)

@P.L.L. αγοράκι --} ΠΗΤ: 10/10 (Μαιευτήριο Αλεξάνδρα)

@Eva137 αγοράκι --} ΠΗΤ: 11/10 (Μαιευτήριο Αμερικής..)

@Hliolousti κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 12/10 (Μαιευτήριο Θεσσαλονίκης - Καρκίνος)

@Anastasia05 κοριτσάκι (?) --} ΠΗΤ: 13/10 (Κλινική Λητώ - Σκορπιός)

@Jasmine@ 2(!) Κοριτσάκια (?) --} ΠΗΤ: 14/10 (Μαιευτήριο Πάτρας - Ιχθύς)

@AuroraS ?? --} ΠΗΤ: 15/10 (Μαιευτήριο Αρεταίειο)

@Christinα κοριτσάκι(?) --} ΠΗΤ: 18/10 (Μαιευτήριο Ολύμπιον, Πάτρας)

@elenioz αγοράκι(?) --} ΠΗΤ: 19/10 (Μαιευτήριο Έλενα - Καρκίνος)

@Tsampika98 κοριτσάκι (?) --} ΠΗΤ: 20/10 

@Annou αγοράκι --} ΠΗΤ: 21/10 (Κλινική Γαία - Υδροχόος)

@Hope89 (2!) Κοριτσάκια (?) --} ΠΗΤ: 23/10 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκης)

@Marti ?? --} ΠΗΤ: 23/10 (Μαιευτήριο Διαβαλκανικό)

@OctoberMomκοριτσακι(?) --} ΠΗΤ: 23/10 (κλινική Λητώ)

@Thalia30κοριτσακι(?) --} ΠΗΤ: 26/10 (κλινική Λητώ)

@Ninamc κοριτσάκι (?) --} ΠΗΤ: 30/10 (Κλινική Ρέα)

@demifilolκοριτσακι(?) --} ΠΗΤ: 4/11 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκης) **μας ήρθε λίγο λαθραία αλλά τη θέλουμε :-)

Απολογισμός:

Μανουλες 23!!

Αγοράκια 9!!

Κοριτσάκια 14!!

Βέβαια απ' ότι βλέπω από οοοολα τα υπόλοιπα θέματα με τις μανουλες που έχουν γεννήσει.. 9/10 δεν έχουν καμία σχέση με τους Πητ τους..άλλες πάνε μια εβδομάδα μετά γτ έχει βολεύει το νινι και άλλες 1-2 εβδομαδες πριν λόγω καισαρικής ή απλά γτ βιαζόταν το μωρό τους οπότε θα δούμε κ εμείς....

Στην παλιά ομάδα (Οκτωβρίου 2018), όταν γεννουσαμε σβηναμε την Πητ κ γραφαμε την ημέρα που γεννησαμε!!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Καλησπέρα σε όλες κορίτσια! Είμαι και γω μια νέα μανούλα Οκτωβρίου με ΠΗΤ 17-10-2020! Δεν έχουμε μάθει ακόμα το φύλο γιατί στην αυχενική δεν μας έκανε τη χάρη, οπότε αναμένουμε! Προσπάθησα να διαβάσω τη συζήτησή σας από την αρχή αλλά μέχρι να τελειώσω 300+ σελίδες θα φτάσω στον 6ο μήνα! Εύχομαι σε όλες να έχετε μια καλή και όμορφη εγκυμοσύνη!! :wub:

• Μου αρέσει 8

πρίν από 35 λεπτά , DemiMom είπε:

Καλησπέρα σε όλες κορίτσια! Είμαι και γω μια νέα μανούλα Οκτωβρίου με ΠΗΤ 17-10-2020! Δεν έχουμε μάθει ακόμα το φύλο γιατί στην αυχενική δεν μας έκανε τη χάρη, οπότε αναμένουμε! Προσπάθησα να διαβάσω τη συζήτησή σας από την αρχή αλλά μέχρι να τελειώσω 300+ σελίδες θα φτάσω στον 6ο μήνα! Εύχομαι σε όλες να έχετε μια καλή και όμορφη εγκυμοσύνη!! :wub:

Καλώς ήρθες! Με το καλό το μωράκι σου το ντροπαλο! Άρα είσαι kinder έκπληξη ακόμα! Χιχι Εγώ έχω ΠΗΤ 18/10 είμαστε μαζί, τι καλά! Είμαι ξαγρυπνη μαμα εγώ, ελπίζω εσύ να κοιμάσαι, φυλάω εγώ σκοπιά αποψε. Το πρωί να μας στείλεις τα σχετικά για το πίνακα παρακαλώ, να τα ανανεώσει η @Renez όταν μπορέσει! Έχεις πολύ μελέτη, είμαστε πολυλογουδες...:)

IjnUp3.pngscOTp2.png

3 ώρες πρίν, DemiMom είπε:

Καλημέρα, καλωσήρθες!!! Να έχεις μια ήρεμη κ τελειομηνη εγκυμοσύνη!

Είναι το πρώτο σου παιδακι?:)

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!!

@Anastasia05 λαχανικά τρώω μόνο ντομάτα αραιά κ που, φρούτα τρώω 1 την ημέρα ,όσπρια καθόλου μου κάθονται πολύ βαριά κ ψάρι τρώω που κ που..Γενικά πρέπει να συμμαζέψω την διατροφή μου τώρα που συνερχομαι σιγά σιγά 

Οποία κοπέλα έχει διατροφή να προτείνει να έχω μια ιδέα , ευπρόσδεκτη!!

@DemiMomκαλως ήρθες κορίτσι μου, με το καλό το μωράκι σου, θα μας γνωρίσεις σιγά σιγά που να τα διαβάσεις οοοοολα αυτά?? 

@Irinoula86 γιορταζες χθες;;;; πολύχρονη κορίτσι μου!!!

• Μου αρέσει 2

C1JTp3.png

Είχαν παραγγείλει κάποια κορίτσια από φαρμακείο??ποιο προτείνετε???

Just now, EugenJen είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!!

@Anastasia05 λαχανικά τρώω μόνο ντομάτα αραιά κ που, φρούτα τρώω 1 την ημέρα ,όσπρια καθόλου μου κάθονται πολύ βαριά κ ψάρι τρώω που κ που..Γενικά πρέπει να συμμαζέψω την διατροφή μου τώρα που συνερχομαι σιγά σιγά 

Οποία κοπέλα έχει διατροφή να προτείνει να έχω μια ιδέα , ευπρόσδεκτη!!

@DemiMomκαλως ήρθες κορίτσι μου, με το καλό το μωράκι σου, θα μας γνωρίσεις σιγά σιγά που να τα διαβάσεις οοοοολα αυτά?? 

@Irinoula86 γιορταζες χθες;;;; πολύχρονη κορίτσι μου!!!

Μπράβο! σιγά σιγά απ' όλα!! Κ δεν θα έχεις την ανησυχία για τις εξετάσεις:)

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

6 ώρες πρίν, EugenJen είπε:

Ναι καλά θυμάσαι,έχω ηρεμήσει στον 1 εμετό την ημέρα , κ ετσι τώρα είναι μια εβδομάδα που έχω ξεκινήσει κ τρώω κρέας,οπότε προσπαθώ να τα μειώσω , οσο μπορώ...

Καλημέρα!!!! Ρε κορίτσι κάθε μέρα εμετό ακόμα;;;; Τον πρωινό; Εγώ μπορεί να κάνω 2-3 την εβδομάδα, έχουν μειωθεί πολύ!

να τρως κ λαχανικα τώρα που είναι η εποχή κ θα τα βρίσκεις φρέσκα! Φασολάκια μελιτζάνες κολοκυθάκια αρακά....εγώ τρελαίνομαι! Να φτιάξεις ένα προγραμμα τι να μαγειρεύεις ώστε να τα τρως όλα μέσα στην εβδομαδα!

Just now, Anastasia05 είπε:

Είχαν παραγγείλει κάποια κορίτσια από φαρμακείο??ποιο προτείνετε???

Μπράβο! σιγά σιγά απ' όλα!! Κ δεν θα έχεις την ανησυχία για τις εξετάσεις:)

Καλημέρα εγώ τα πήρα μαζεμένα από το pharm24! Γενικως είμαι ευχαριστημένη κ από το 2happy!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Καλημέρα!!!! Ρε κορίτσι κάθε μέρα εμετό ακόμα;;;; Τον πρωινό; Εγώ μπορεί να κάνω 2-3 την εβδομάδα, έχουν μειωθεί πολύ!

να τρως κ λαχανικα τώρα που είναι η εποχή κ θα τα βρίσκεις φρέσκα! Φασολάκια μελιτζάνες κολοκυθάκια αρακά....εγώ τρελαίνομαι! Να φτιάξεις ένα προγραμμα τι να μαγειρεύεις ώστε να τα τρως όλα μέσα στην εβδομαδα!

Καλημέρα εγώ τα πήρα μαζεμένα από το pharm24! Γενικως είμαι ευχαριστημένη κ από το 2happy!

Άστα ρε συ κάθε μέρα το πρωί με το που ξυπνήσω πριν καν φάω, στην ουσία βγάζω υγρά αλλά το στομάχι κάνει πολύ έντονες συσπάσεις κανονικά σαν εμετού..μιλάμε για πόνο όχι αστεία!! Τουλάχιστον μέτα από λίγο συνερχομαι κ δεν με επηρεάζει την υπόλοιπη ημέρα, 

Ναι έχετε δίκιο πρέπει να τα ξανά αρχίσω τα λαχανικά, έχω μπει σε μια ρουτίνα φαγητού με τους εμετούς κ πρέπει να φτιάξω πρόγραμματακι!!

C1JTp3.png

4 ώρες πρίν, DemiMom είπε:

Καλησπέρα σε όλες κορίτσια! Είμαι και γω μια νέα μανούλα Οκτωβρίου με ΠΗΤ 17-10-2020! Δεν έχουμε μάθει ακόμα το φύλο γιατί στην αυχενική δεν μας έκανε τη χάρη, οπότε αναμένουμε! Προσπάθησα να διαβάσω τη συζήτησή σας από την αρχή αλλά μέχρι να τελειώσω 300+ σελίδες θα φτάσω στον 6ο μήνα! Εύχομαι σε όλες να έχετε μια καλή και όμορφη εγκυμοσύνη!! 

Καλώς ήρθες!!!! Με το καλό το ζουζουνάκι σας!

Διαφημίσεις

Just now, EugenJen είπε:

Άστα ρε συ κάθε μέρα το πρωί με το που ξυπνήσω πριν καν φάω, στην ουσία βγάζω υγρά αλλά το στομάχι κάνει πολύ έντονες συσπάσεις κανονικά σαν εμετού..μιλάμε για πόνο όχι αστεία!! Τουλάχιστον μέτα από λίγο συνερχομαι κ δεν με επηρεάζει την υπόλοιπη ημέρα, 

Ναι έχετε δίκιο πρέπει να τα ξανά αρχίσω τα λαχανικά, έχω μπει σε μια ρουτίνα φαγητού με τους εμετούς κ πρέπει να φτιάξω πρόγραμματακι!!

Εγώ μακαρόνια έχω πάνω από μήνα να φάω! Μου έπεφταν βαριά στο στομάχι κ έκανα εμετό, φοβάμαι κ να τα δοκιμάσω πάλι! Ψωμι θα φάω μόνο αν φτιάξω τοστ το πρωί... γενικως Προσπαθω να τα αποφεύγω 

SqfGp3.png

Καλημέρα κορίτσια !! Πως είστε;

Να σας ρωτήσω λίγο... Πριν λίγες μέρες μιλήσατε για τα εκατοστά τραχήλου.

Δεν θυμάμαι όμως πόσο είπατε ότι πρέπει να είναι. Εγώ κοίταξα την αυχενική κ είδα ότι γράφει 32mm . Λέτε να ναι καλά. ; Τώρα τελευταία νιώθω βάρος χαμηλά στη κοιλιά, δεν ξέρω αν απλά πιέζει το μωρό ή μίκρυνε ο τράχηλος, αλλά λίγο φοβάμαι ν πω την αλήθεια. Διάβασα στο ίντερνετ ότι πολλές έχασαν το μωρό τους έτσι...

Just now, Eval είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Πως είστε;

Να σας ρωτήσω λίγο... Πριν λίγες μέρες μιλήσατε για τα εκατοστά τραχήλου.

Δεν θυμάμαι όμως πόσο είπατε ότι πρέπει να είναι. Εγώ κοίταξα την αυχενική κ είδα ότι γράφει 32mm . Λέτε να ναι καλά. ; Τώρα τελευταία νιώθω βάρος χαμηλά στη κοιλιά, δεν ξέρω αν απλά πιέζει το μωρό ή μίκρυνε ο τράχηλος, αλλά λίγο φοβάμαι ν πω την αλήθεια. Διάβασα στο ίντερνετ ότι πολλές έχασαν το μωρό τους έτσι...

Καλημερα κοριτσι μ. Εισαι μια χαρα με τα 32 mm.μην αγχωνεσαι για τν τραχηλο. ΟΤΙ ΑΠΟΡΙΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΝ ΓΙΑΤΡΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΠ ΣΤΟ ΤΙ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.

Οποτε μη σκας. Απλα βαρυναμε. Μα αν εχεις οποιοδηποτε συμπτωμα παρε ΑΜΕΣΩΣ τν γιατρο σου!

Ολα μια Χαρα θα ναι κοριτσι!

Και γω νιωθω βαρος, ειναι φυσιολογικο!

Καλως ηρθες @DemiMomμε το καλοοο!

• Μου αρέσει 2

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Εγώ μακαρόνια έχω πάνω από μήνα να φάω! Μου έπεφταν βαριά στο στομάχι κ έκανα εμετό, φοβάμαι κ να τα δοκιμάσω πάλι! Ψωμι θα φάω μόνο αν φτιάξω τοστ το πρωί... γενικως Προσπαθω να τα αποφεύγω 

εμένα τα μακαρόνια με έσωσαν με τους εμετούς, μόνο την κόκκινη σαλτσα δεν αντεχα, και τα έτρωγα με λευκή ή με μια σαλτσα απλη λαδι, σκόρδο, μαϊντανό(ειδικά αυτή μου καθόταν πολύ καλα στο στομάχι )όλα ολικής βέβαια...εγώ αναγκαστικά το πρωί θα φαω ψωμί ολική με ταχίνι ή τωρα 2 μέρες αυγό με φρυγανιές ολικής και μέσα στην ημέρα σίγουρα θα τσιμπήσω κριτσίνια με τυράκι ή ρυζογκοφρέτα σκέτη...Δεν έχω επιλογές με τι να τα αντικαταστήσω...εσύ όταν θες κάτι να τσιμπήσεις εκτός από φρούτο τι τρως??

Γενικά μέσα στην ημέρα ποσες φορές τρώτε??

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

εμένα τα μακαρόνια με έσωσαν με τους εμετούς, μόνο την κόκκινη σαλτσα δεν αντεχα, και τα έτρωγα με λευκή ή με μια σαλτσα απλη λαδι, σκόρδο, μαϊντανό(ειδικά αυτή μου καθόταν πολύ καλα στο στομάχι )όλα ολικής βέβαια...εγώ αναγκαστικά το πρωί θα φαω ψωμί ολική με ταχίνι ή τωρα 2 μέρες αυγό με φρυγανιές ολικής και μέσα στην ημέρα σίγουρα θα τσιμπήσω κριτσίνια με τυράκι ή ρυζογκοφρέτα σκέτη...Δεν έχω επιλογές με τι να τα αντικαταστήσω...εσύ όταν θες κάτι να τσιμπήσεις εκτός από φρούτο τι τρως??

Γενικά μέσα στην ημέρα ποσες φορές τρώτε??

Oσες πεινάσω!!! Χαχαχαχαχαχα

5-6 περίπου.. 

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...