Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, EugenJen είπε:

Τέλεια!!! Έλα να μαζευόμαστε παρεούλα στο Ρέα!!

Τι εννοείς αδυνάτισε;;σου είχε πει ότι το έμβρυο είναι πολύ μεγάλο;;

Ναι βρε. Έτσι κατάλαβε το ζάχαρο. Το μωρό σε κάθε υπέρηχο έδειχνε ακόμα μεγαλύτερο. Είχε φτάσει να δείχνει 2 εβδομαδες μεγαλύτερο από την τερ. Τώρα δείχνει 5 μέρες μεγαλύτερο αλλά τόσο έδειχνε και στον πρώτο υπέρηχο. Οποτε μπορεί να ήταν πιο πριν η σύλληψη. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, P.L.L. είπε:

Ναι βρε. Έτσι κατάλαβε το ζάχαρο. Το μωρό σε κάθε υπέρηχο έδειχνε ακόμα μεγαλύτερο. Είχε φτάσει να δείχνει 2 εβδομαδες μεγαλύτερο από την τερ. Τώρα δείχνει 5 μέρες μεγαλύτερο αλλά τόσο έδειχνε και στον πρώτο υπέρηχο. Οποτε μπορεί να ήταν πιο πριν η σύλληψη. 

Μπράβο κορίτσι μου, απέδωσαν οι κόποι σ!!!! Σε νιώθω γτ κι εγώ προσέχω με το ζάχαρο. Αφού είναι μια χαρά το μωρό  μν σε ανησυχεί. 

• Ευχαριστώ 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, P.L.L. είπε:

Δλδ αγάπη αν κάνει η μάνα δίαιτα αδυνατίζει κ το μωρό???

Μπράβο πάντως κοριτσάκι μου που όλα είναι καλά κ πλέον μπορείς να είσαι ηρεμη ξανά :)

Just now, EugenJen είπε:

Τέλεια!!! Έλα να μαζευόμαστε παρεούλα στο Ρέα!!

Τι εννοείς αδυνάτισε;;σου είχε πει ότι το έμβρυο είναι πολύ μεγάλο;;

Σταματηστεεεε θα θέλω κ εγώ στο τέλος!! Κ τα έχω υπολογίσει αυτά τα λεφτά για διακοπές παλιοκοριτσα!!

• Χαχα 2

Just now, P.L.L. είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Την προηγούμενη εβδομάδα βγήκαν τα αποτελέσματα του τροφοβλαστη αλλά τους πήρα εγώ εχθές και μου το είπαν. Έχουν πήξει. Τα πήρα τα πήγα στον γιατρό. Είδαμε και τον κούκλο και τελικά απέδωσε η διατροφή του ζαχαρου και ο μικρός αδυνάτισε. Πλέον φαίνεται όσο είναι η εβδομάδα του. Δηλαδή 17 μισό. Οποτε συνεχίζω με αυτή τη διατροφή μέχρι νεωτερας. Επισης μάλλον θα γεννήσω στο ΡΕΑ γιατί με τον κορονοιο δεν ξέρω πως θα είναι η κατάσταση στο Αλεξάνδρα τότε. Μας βλέπω να τα λέμε στο μαιευτήριο @EugenJen!

Μπράβο!!! Τι ευχάριστα νέα!! Απέδωσε η προσπαθεία!

Just now, Renez είπε:

Δλδ αγάπη αν κάνει η μάνα δίαιτα αδυνατίζει κ το μωρό???

Μπράβο πάντως κοριτσάκι μου που όλα είναι καλά κ πλέον μπορείς να είσαι ηρεμη ξανά :)

Σταματηστεεεε θα θέλω κ εγώ στο τέλος!! Κ τα έχω υπολογίσει αυτά τα λεφτά για διακοπές παλιοκοριτσα!!

Όλες μαζί γεννατε??? Μπορεις να βάλεις πινακακι αρχηγέ?

• Ευχαριστώ 1

Q1jtp2.png

Just now, P.L.L. είπε:

Μου είπε κ εμένα ότι φαίνεται μεγαλύτερο μια εβδομάδα!να ανησυχώ;;;πφφφ 

Την ψυχή θα μου βγάλει αυτό το άγχος μεχρι να βγουν οι εξετάσεις για το ζάχαρο!

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Just now, EugenJen είπε:

Μου είπε κ εμένα ότι φαίνεται μεγαλύτερο μια εβδομάδα!να ανησυχώ;;;πφφφ 

Την ψυχή θα μου βγάλει αυτό το άγχος μεχρι να βγουν οι εξετάσεις για το ζάχαρο!

Γιατί ανησυχείς τόσο για το ζάχαρο? Είχες  κάνει κ ήταν ανεβασμένο?

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Γιατί ανησυχείς τόσο για το ζάχαρο? Είχες  κάνει κ ήταν ανεβασμένο?

Όχι , αν θυμάμαι καλά ήταν 80 αλλά έχω άγχος γιατί έχουμε ιστορικό, η μαμα μου έχει θέμα, κ τώρα με την εγκυμοσύνη τρώω πολύ ζυμαρικό, ψωμί, φρυγανιά όλα ολικής βέβαια αλλά και πάλι!!

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Όχι , αν θυμάμαι καλά ήταν 80 αλλά έχω άγχος γιατί έχουμε ιστορικό, η μαμα μου έχει θέμα, κ τώρα με την εγκυμοσύνη τρώω πολύ ζυμαρικό, ψωμί, φρυγανιά όλα ολικής βέβαια αλλά και πάλι!!

Δεν μπορείς να τα μειωσεις λίγο? Έτσι κι αλλιώς δε πρέπει να τρώμε πολύ από αυτά..

Με τις αναγουλες πως είσαι?καλά δεν θυμάμαι ότι είχες πολλές αναγουλες κ εμετους?

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Δεν μπορείς να τα μειωσεις λίγο? Έτσι κι αλλιώς δε πρέπει να τρώμε πολύ από αυτά..

Με τις αναγουλες πως είσαι?καλά δεν θυμάμαι ότι είχες πολλές αναγουλες κ εμετους?

Ναι καλά θυμάσαι,έχω ηρεμήσει στον 1 εμετό την ημέρα , κ ετσι τώρα είναι μια εβδομάδα που έχω ξεκινήσει κ τρώω κρέας,οπότε προσπαθώ να τα μειώσω , οσο μπορώ...

• Μου αρέσει 1

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Ναι καλά θυμάσαι,έχω ηρεμήσει στον 1 εμετό την ημέρα , κ ετσι τώρα είναι μια εβδομάδα που έχω ξεκινήσει κ τρώω κρέας,οπότε προσπαθώ να τα μειώσω , οσο μπορώ...

Λαχανικά,φρουτα,όσπρια,ψαρι τρως? 

Το ψωμί εγώ τρωω ελάχιστα πλέον, επειδή τη πρώτη φορά ήταν λίγο ανεβασμένο το σάκχαρο. Αλλιώς το τσακίζω..

Μακαρόνια όμως τρώω!!! Όταν μπορώ όμως θα τα αποφύγω κι αυτά ή θα κρατηθώ(να μη τα φάω όλα!!!)

Τώρα καλοκαιράκι θα έχουμε κ ωραία φρούτα να βοηθήσουν τη κατάσταση!!

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Το νέο,αγαπημένο και εξελιγμένο πινακακι μας λοιποοοον!!

@Eval αγοράκι(?) --} ΠΗΤ: 26/9 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκη) (μπήκε λαθραία στην ομάδα μας..χεχεχε)

@kristalenia αγοράκι --} ΠΗΤ: 5/10 (Κλινική Τσεπετη, Χανιά - Κριός)

@Mariamaraki κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 5/10 (Μαιευτήριο Έλενα)

@Irinoula86 αγοράκι --} ΠΗΤ: 8/10 (Κλινική Μητέρα)

@EugenJen κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 9/10 (Κλινική Ρέα - Λέων)

@Renez αγοράκι --} ΠΗΤ: 9/10 (Μαιευτήριο Έλενα - Δίδυμος)

@marianna1986 αγοράκι (?) Η ανατροπή της μέρας!! --} ΠΗΤ: 10/10 (Μαιευτήριο Ρέα - Καρκίνος)

@P.L.L. αγοράκι --} ΠΗΤ: 10/10 (Μαιευτήριο Αλεξάνδρα)

@Eva137 αγοράκι --} ΠΗΤ: 11/10 (Μαιευτήριο Αμερικής..)

@Hliolousti κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 12/10 (Μαιευτήριο Θεσσαλονίκης - Καρκίνος)

@Anastasia05 κοριτσάκι (?) --} ΠΗΤ: 13/10 (Κλινική Λητώ - Σκορπιός)

@Jasmine@ 2(!) Κοριτσάκια (?) --} ΠΗΤ: 14/10 (Μαιευτήριο Πάτρας - Ιχθύς)

@AuroraS ?? --} ΠΗΤ: 15/10 (Μαιευτήριο Αρεταίειο)

@Christinα κοριτσάκι(?) --} ΠΗΤ: 18/10 (Μαιευτήριο Ολύμπιον, Πάτρας)

@elenioz αγοράκι(?) --} ΠΗΤ: 19/10 (Μαιευτήριο Έλενα - Καρκίνος)

@Tsampika98 κοριτσάκι (?) --} ΠΗΤ: 20/10 

@Annou αγοράκι --} ΠΗΤ: 21/10 (Κλινική Γαία - Υδροχόος)

@Hope89 (2!) Κοριτσάκια (?) --} ΠΗΤ: 23/10 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκης)

@Marti ?? --} ΠΗΤ: 23/10 (Μαιευτήριο Διαβαλκανικό)

@OctoberMomκοριτσακι(?) --} ΠΗΤ: 23/10 (κλινική Λητώ)

@Thalia30κοριτσακι(?) --} ΠΗΤ: 26/10 (κλινική Λητώ)

@Ninamc κοριτσάκι (?) --} ΠΗΤ: 30/10 (Κλινική Ρέα)

@demifilolκοριτσακι(?) --} ΠΗΤ: 4/11 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκης) **μας ήρθε λίγο λαθραία αλλά τη θέλουμε :-)

Απολογισμός:

Μανουλες 23!!

Αγοράκια 9!!

Κοριτσάκια 14!!

Βέβαια απ' ότι βλέπω από οοοολα τα υπόλοιπα θέματα με τις μανουλες που έχουν γεννήσει.. 9/10 δεν έχουν καμία σχέση με τους Πητ τους..άλλες πάνε μια εβδομάδα μετά γτ έχει βολεύει το νινι και άλλες 1-2 εβδομαδες πριν λόγω καισαρικής ή απλά γτ βιαζόταν το μωρό τους οπότε θα δούμε κ εμείς....

• Μου αρέσει 7

4 ώρες πρίν, Lalom είπε:

Χαχχαχαχ πεθαίνω... Θέλετε να σας τα γραψω??? Ευχαρίστως. Χρόνια πολλα κιολαςςςςςς οτι επιθυμείς. Ειναι βαλίτσα για ιδιωτικό μαιευτηριο λοιπόν εχω μέσα :

2 νυχτικα(ποτε δεν εχω φορεσει στη ζωή μου τα πήρα απο oysho ιντερνετικα. Πολυ όμορφα ειναι). 1 ρόμπα (από h&m εχει πολυ ποιοτικα ρουχα κ γ τα μικρα) 2σουτιεν θηλασμου(h&m) 1ζευγαρι σαγιοναρες.. Παντόφλες δινουν στο μαιευτηριο. 3εσωρουχα βαμβακερά εγκυμοσύνης (αλεξιπτωτα δηλαδη :D) ρουχο εξοδου (μια ολοσωμη φορμα.)1κρεμα της medela για της θήλες. 1liposan.1βουρτσα.μην γελάσετε μπιστολακι κ πρεσα για τα μαλλία. Σαμπουαν, αφρόλουτρο, αντισηπτικο, μωρομαντηλα, 2 εσωρουχα μιας χρησης που μ τα έδωσε μια φιλη αν κ τα δινουν στ μαιευτήριο. Σερβιετες μεγαλες. Πετσετες. Προστατευτικα θηλων. Προκαθισματα θελω ν παρω. Οδοντόκρεμα οδοντοβουρτσα καλλυντικα φορτιστη ταμπλετ ακουστικα μπαλαντεζα στο τελος θα μπουν. Για το μωρο τωρα 2 φανελακια 3 ολοσωμα φορμακια κλατσακια σκουφακι καλοκαιρινο,4πανακια αγκαλιάς, ψιλό κουβετρακι, φορμακι εξόδου. Αυτα... Α κ ταυτότητα, βιβλιαριο αφμ αμκα ληξιαρχικη οραξη γάμου. Το αυγο θα το φέρει ο αντρας μου οταν βγουμε. Αυτα τα λιγα βρε χαχαχαχα

Ευχαριστώ πολυυυυ!!!!! Να με χαίρεστε!!!!! Χιχι..... Ευχαριστουμε και για τη λίστα!!!!! Με το καλό κορίτσι μουυυυ να έρθει το μπεμπάκι σου!!!!!! 

• Ευχαριστώ 1

Just now, Irinoula86 είπε:

Ευχαριστώ πολυυυυ!!!!! Να με χαίρεστε!!!!! Χιχι..... Ευχαριστουμε και για τη λίστα!!!!! Με το καλό κορίτσι μουυυυ να έρθει το μπεμπάκι σου!!!!!! 

Χρονια πολλα κοριτσι!

Να πανε ολα καλα ευχομαι!με το καλο το αντρακι!

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Καλησπέρα καλησπέρα! Μωρέ, έχω κάτι κράμπες στην κοιλιά και πάει ο νους μου στο κακό (η κόρη βέβαια ΧΑΜΠΑΑΑΡΙ, ζωηρή ζωηρή τη νιώθω εκεί μέσα...), με καθησύχασε κι η μαία μου αλλά δε μπορώ παρά να ρωτήσω... Σας έχει συμβεί και σ'άλλες? 15+4 είμαι... 

Αααααα, @Thalia30, επιτέλους κάποια με κοντινή ΠΗΤ στο Λητώ!!! Πραγματικά ελπίζω να πετυχεθούμε :D 

• Μου αρέσει 1

JeY7p2.png

Just now, OctoberMom είπε:

Καλησπέρα καλησπέρα! Μωρέ, έχω κάτι κράμπες στην κοιλιά και πάει ο νους μου στο κακό (η κόρη βέβαια ΧΑΜΠΑΑΑΡΙ, ζωηρή ζωηρή τη νιώθω εκεί μέσα...), με καθησύχασε κι η μαία μου αλλά δε μπορώ παρά να ρωτήσω... Σας έχει συμβεί και σ'άλλες? 15+4 είμαι... 

Αααααα, @Thalia30, επιτέλους κάποια με κοντινή ΠΗΤ στο Λητώ!!! Πραγματικά ελπίζω να πετυχεθούμε :D 

Κ εμένα με πιάνουν ενίοτε..όχι ακριβώς κράμπες αλλά σαν έντονοι πόνοι περιόδου που περνάνε μετά από 2-3 λεπτακια..η μήτρα μας είναι αγάπη μου γτ μεγαλώνει το νινι :-)

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...